Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
νομιζω βγαινει παλι η εικονα οτι τον παρακαλαμε τον ιβαν....και δεν κανει...
μονοι μας...αν ερθει καλως..
μονοι μας...αν ερθει καλως..
καλα ακομη περιμενουμε να ερθει ο ιβαν?
εχουμε φαει παπα 40 φορες και ακομη περιμενουμε?
οσα χρονια βλεπω τον ΠΑΟΚ η αλλαγη στο ιδιοκτησιακο έγινε σε μια νυχτα
οταν το παιδευουν για 3-4 μηνες δεν προχωραει η δουλεια
αν ερθει καλως αλλα προσωπικα δεν εχω ελπιδες
εχουμε φαει παπα 40 φορες και ακομη περιμενουμε?
οσα χρονια βλεπω τον ΠΑΟΚ η αλλαγη στο ιδιοκτησιακο έγινε σε μια νυχτα
οταν το παιδευουν για 3-4 μηνες δεν προχωραει η δουλεια
αν ερθει καλως αλλα προσωπικα δεν εχω ελπιδες
Βλέπω ομοιότητες μεταξύ Βενιζέλου-Ζήση και θλίβομαι.
Κι ο Βενιζέλος λύσσαξε να αναλάβει την αρχηγία του ΜΠΑΤΣΟΚ, και κατέληξε στο 12% μεταξύ γνωστών και φίλων. Λύσσαξες και συ να γίνεις πρόεδρος, και βρίσκεσαι στα 1000 διαρκείας. Ούτε καν αυτοί που σε βοήθησαν δεν πήγαν να πάρουν διαρκείας... αλλά ξέχασα, αυτοί μπαίνουν τσάμπα.
Κι ο Βενιζέλος λύσσαξε να αναλάβει την αρχηγία του ΜΠΑΤΣΟΚ, και κατέληξε στο 12% μεταξύ γνωστών και φίλων. Λύσσαξες και συ να γίνεις πρόεδρος, και βρίσκεσαι στα 1000 διαρκείας. Ούτε καν αυτοί που σε βοήθησαν δεν πήγαν να πάρουν διαρκείας... αλλά ξέχασα, αυτοί μπαίνουν τσάμπα.
εχετε πλακα ορισμενοι μα πολυ πλακα ρε παιδι μου βρυζας φταιει που δεν υπαρχει φραγκο , που εχουμε χρεη που μας εχουν εγλωβισει και θα ειναι για πολλα χρονια
που πηραμε δανεικα για την αδεια
που θα πουλησουμε παλι παιχτες για να παιξουμε ευρωπη
που καποιοι εχουν παρει λεφτα απο τον ΠΑΟΚ και δεν λενε τα επιστρεψουν
που θα ξεπαγωσουν τα υπολοιπα χρεη
που μας ριχνει ακυρο ο πιου(ρομεου)
αλλα το παρτακι τελειωσε δεν εχει τωρα μεταγραφες καλες και σπουδαια ονοματα δεν παμε για τσ λου πισω στην παλια μας ζωη καφε μπανακια και καμια ταινια και αν ο ΠΑΟΚ παιξει με καμια τοτεναμ η κανεναν αγιαξ ξαναγινομαστε φανατικοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και παμε και γηπεδο να ουμε μεχρι τοτε θα τρεχουν τα αρρωστακια..
κριμα για το σιτε αντι να παροτρυνεται τον κοσμο να στηριξει ειρωνευστε κιολας αντι να βαλετε τον ΠΑΟΚ μπροστα βαζετε τα κομπλεξ σας με τους συνδεσμους ο ενας με την ελας ο αλλος αναλυτης συνομιλιων ο τριτος γνωριζει ποιοι και πως εδιωξαν τον ζαγορακη πως εφεραν τον βρυζα και πεταει και την λασπη για κουτρα εισοδο
ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΔΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
βαλτε και εσεις το χερακι σας να αλλαξει το κλιμα μπορουμε ολοι ενωμενοι οσοι μειναμε τουλαχιστον
την τριτη ειναι μια καλη αρχη να δωσουμε μια εικονα στηριξης και οσοι μπορουν να παρουν διαρκειας να το κανουν
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΟΙ ΜΟΔΑΤΟΙ ΑΛΛΟΥ...
που πηραμε δανεικα για την αδεια
που θα πουλησουμε παλι παιχτες για να παιξουμε ευρωπη
που καποιοι εχουν παρει λεφτα απο τον ΠΑΟΚ και δεν λενε τα επιστρεψουν
που θα ξεπαγωσουν τα υπολοιπα χρεη
που μας ριχνει ακυρο ο πιου(ρομεου)
αλλα το παρτακι τελειωσε δεν εχει τωρα μεταγραφες καλες και σπουδαια ονοματα δεν παμε για τσ λου πισω στην παλια μας ζωη καφε μπανακια και καμια ταινια και αν ο ΠΑΟΚ παιξει με καμια τοτεναμ η κανεναν αγιαξ ξαναγινομαστε φανατικοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και παμε και γηπεδο να ουμε μεχρι τοτε θα τρεχουν τα αρρωστακια..
κριμα για το σιτε αντι να παροτρυνεται τον κοσμο να στηριξει ειρωνευστε κιολας αντι να βαλετε τον ΠΑΟΚ μπροστα βαζετε τα κομπλεξ σας με τους συνδεσμους ο ενας με την ελας ο αλλος αναλυτης συνομιλιων ο τριτος γνωριζει ποιοι και πως εδιωξαν τον ζαγορακη πως εφεραν τον βρυζα και πεταει και την λασπη για κουτρα εισοδο
ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΔΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
βαλτε και εσεις το χερακι σας να αλλαξει το κλιμα μπορουμε ολοι ενωμενοι οσοι μειναμε τουλαχιστον
την τριτη ειναι μια καλη αρχη να δωσουμε μια εικονα στηριξης και οσοι μπορουν να παρουν διαρκειας να το κανουν
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΟΙ ΜΟΔΑΤΟΙ ΑΛΛΟΥ...
Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε γνώμη. Η γνώμη που έχω για τους συνδέσμους, όσον αφορά τον ρόλο τους στο ξήλωμα του Ζαγοράκη, είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν χρειάζομαι την έγκριση κανενός για να την εκφράσω.
Εσείς λέτε πως τα διαρκείας έπεσαν καθώς πέρασε η μόδα της revolution...
Σεβαστό. Αλλά λάθος.
Εγώ θεωρώ πως οι μανούρες των οργανωμένων (ορισμένων) έδιωξαν τον κόσμο.
Θεωρώ πως η προσπάθεια του νέου προέδρου να ξεμπροστιάσει τον παλιό, έδιωξε τον κόσμο.
Θεωρώ πως η απόφαση των οργανωμένων (ορισμένων) να "διευκολύνουν" την μετάβαση απο τον Ζ στον Ζ, έδιωξε τον κόσμο.
Θεωρώ πως η αρρωστημένη εικόνα κάποιων να γιουχάρουν και κάποιων να επευφημούν τον Σάλπι, έδιωξε επίσης τον κόσμο.
Δεν ξεχνώ ασφαλώς το αγωνιστικό χάλι ούτε ξεχνώ την απουσία προοπτικής λόγω οικονομικής ένδειας.
Εμένα δεν με πειράζει το να είναι μόδα ο ΠΑΟΚ. Μακάρι να βγαίνω έξω και να βλέπω παντού πιτσιρίκια με τη φανέλα του Σάλπι ή του Πάμπλο.
Εσείς λέτε πως τα διαρκείας έπεσαν καθώς πέρασε η μόδα της revolution...
Σεβαστό. Αλλά λάθος.
Εγώ θεωρώ πως οι μανούρες των οργανωμένων (ορισμένων) έδιωξαν τον κόσμο.
Θεωρώ πως η προσπάθεια του νέου προέδρου να ξεμπροστιάσει τον παλιό, έδιωξε τον κόσμο.
Θεωρώ πως η απόφαση των οργανωμένων (ορισμένων) να "διευκολύνουν" την μετάβαση απο τον Ζ στον Ζ, έδιωξε τον κόσμο.
Θεωρώ πως η αρρωστημένη εικόνα κάποιων να γιουχάρουν και κάποιων να επευφημούν τον Σάλπι, έδιωξε επίσης τον κόσμο.
Δεν ξεχνώ ασφαλώς το αγωνιστικό χάλι ούτε ξεχνώ την απουσία προοπτικής λόγω οικονομικής ένδειας.
Εμένα δεν με πειράζει το να είναι μόδα ο ΠΑΟΚ. Μακάρι να βγαίνω έξω και να βλέπω παντού πιτσιρίκια με τη φανέλα του Σάλπι ή του Πάμπλο.
+1926 ρε αδερφε γιαννενα
δεν παρασυρομαστε απο αυτους που εχουν ΜΟΔΑ τον ΠΑΟΚ
απο αυτους που εχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ τον ΠΑΟΚ παρασυρομαστε
ο Ιβαν ειπε, ΘΕΛΩ ΤΕΟ για προεδρο...τελος τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
τακτικη κανω μπουρδελο την ομαδα πριν τα πλευ οφ, διωχνω τον προπονητη που μπορει να με βαλει σε καλο δρομο
βαζω φυλακη 30 αλανια, και ολα αυτα για να φυγει ο Ιβαν ειναι να μην πω για τι...
δεν παρασυρομαστε απο αυτους που εχουν ΜΟΔΑ τον ΠΑΟΚ
απο αυτους που εχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ τον ΠΑΟΚ παρασυρομαστε
ο Ιβαν ειπε, ΘΕΛΩ ΤΕΟ για προεδρο...τελος τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
τακτικη κανω μπουρδελο την ομαδα πριν τα πλευ οφ, διωχνω τον προπονητη που μπορει να με βαλει σε καλο δρομο
βαζω φυλακη 30 αλανια, και ολα αυτα για να φυγει ο Ιβαν ειναι να μην πω για τι...
αστο στον δικο σου κοσμο εισαι και δεν με νοιαζει καθολου τι πιστευεις εσυ προσωπικα οπως και δεν με νοιαζει η προσωπικη γνωμη κανενος φυσικα και η δικη μου γνωμη δεν νοιαζει εσενα και δεν πρεπει να σε νοιαζει..
γεγονοτα φιλε γεγονοτα περσι το καλοκαιρι τα διαρκειας σταματησαν οταν εσκασε το θεμα βιτολο
ο κοσμος ξενερωσε με τις πωλησεις του γεναρη και τα δηθεν ανοιγματα των 2.3 αντε μεχρι 5
τα ψεματα που ειπε κτλ
ποιοι ειμαστε εμεις ρε φιλε? και ποιοι ειναι οι αλλοι?
αν εχεις αποδειξεισ για τους σφ πες αλλιως εισαι ενας ακομα κολκας
μοδα δεν ειναι τα καινουργια ΠΑΟΚτσακια ακομα να το καταλαβετε?
δεν μπορειτε να ξεχωρισετε γιατι φοβομαστε να μην γινει ο ΠΑΟΚ ΜΟΔΑ? τοσο δυσκολο ειναι?
αντι να τα ριχνεις σε νεφελιμ που θελουν το κακο του ζαγορακη σε συνεργασια παντα με τουσ συνδεσμους δεν αλλαζεισ και εσυ και εγω και οι αλλοι ροτα? αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα αντε να αλλαζουμε κουβενα ο ενας θα τραβηξει τον αλλον ετσι πανε αυτα χρονια τωρα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΛΕΜΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΜΙΡΛΑΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΔΑΤΟΙ
ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
γεγονοτα φιλε γεγονοτα περσι το καλοκαιρι τα διαρκειας σταματησαν οταν εσκασε το θεμα βιτολο
ο κοσμος ξενερωσε με τις πωλησεις του γεναρη και τα δηθεν ανοιγματα των 2.3 αντε μεχρι 5
τα ψεματα που ειπε κτλ
ποιοι ειμαστε εμεις ρε φιλε? και ποιοι ειναι οι αλλοι?
αν εχεις αποδειξεισ για τους σφ πες αλλιως εισαι ενας ακομα κολκας
μοδα δεν ειναι τα καινουργια ΠΑΟΚτσακια ακομα να το καταλαβετε?
δεν μπορειτε να ξεχωρισετε γιατι φοβομαστε να μην γινει ο ΠΑΟΚ ΜΟΔΑ? τοσο δυσκολο ειναι?
αντι να τα ριχνεις σε νεφελιμ που θελουν το κακο του ζαγορακη σε συνεργασια παντα με τουσ συνδεσμους δεν αλλαζεισ και εσυ και εγω και οι αλλοι ροτα? αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα αντε να αλλαζουμε κουβενα ο ενας θα τραβηξει τον αλλον ετσι πανε αυτα χρονια τωρα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΛΕΜΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΟΣΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΜΙΡΛΑΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΔΑΤΟΙ
ΚΑΝΤΕ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
αδερφε κοιτα,
οπως καταλαβαινεις καφενειακες συζητησεις κανουμε
δεν χρειαζεται να πειστει καποιος
αυτο που με αγχωνει ειναι οτι καποιοι πανε ή πιστευουν οτι μπορουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους στη διοικηση
ακομη πιο πολυ με εξοργιζει οταν το καταφερνουν μερικες φορες
τωρα η μοδα φερνει και κερδη, σε ολους
οπως καταλαβαινεις καφενειακες συζητησεις κανουμε
δεν χρειαζεται να πειστει καποιος
αυτο που με αγχωνει ειναι οτι καποιοι πανε ή πιστευουν οτι μπορουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους στη διοικηση
ακομη πιο πολυ με εξοργιζει οταν το καταφερνουν μερικες φορες
τωρα η μοδα φερνει και κερδη, σε ολους
ρε φιλε η διοικηση ειναι μια λεξη
διοικηση ηταν και ο γουμενος αν τον αφηναμε ξερεις που θα ημασταν τωρα?
τα εχετε μπερδεψει στο μυαλο σας( δεν εχω διαθεση για καυγαδες) ειναι μια παρεξηγηση να στο πς αλλιως
ειναι αλλο πραγμα να κανει κουμαντο ο κοσμος και αλλο να μπορει να ελεγχει(να εχει το δικαιωμα) για να μην γινουν πουτανα ολα το πιασες?
εχετε αποδεχτει εδω και μερικα χρονια καποιοι την θεση που λεει οτι ο κοσμος σφ και μη δεν πρεπει να μιλαει που ειναι η πρωτη πραξη για τον φασισμο να μην ελεγχοθμε τιποτα
να σου δωσω ενα παραδειγμα ασχετο με τον ΠΑΟΚ
μην μιλας για τον παπανδρεου-βενιζελο-σαμαρα -τσιπρα (βαλε οποιον θελεις..) αν θες πηγαινε να κυβερνησεις εσυ κτλ κτλ θα το ελεγες αυτο?
ο κοσμος εδινε λεφτα στηριξε για να ερθει η πολυποθητη εξιγυανση και τι ειδε? να εισαι ποιο πολυ μεσα απο ποτε
ε λοιπον δικαιουται να μιλαει να κραζει και να βριζει
ομως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι εταιρια μια εταιρια στα παπαρια μας αν κλεισει
οποτε διαρκειας ολοι εμεις που ημαστε ΠΑΟΚ
ξεκολα με τις συνωμοσιες και με τον ζαγορακη
διοικηση ηταν και ο γουμενος αν τον αφηναμε ξερεις που θα ημασταν τωρα?
τα εχετε μπερδεψει στο μυαλο σας( δεν εχω διαθεση για καυγαδες) ειναι μια παρεξηγηση να στο πς αλλιως
ειναι αλλο πραγμα να κανει κουμαντο ο κοσμος και αλλο να μπορει να ελεγχει(να εχει το δικαιωμα) για να μην γινουν πουτανα ολα το πιασες?
εχετε αποδεχτει εδω και μερικα χρονια καποιοι την θεση που λεει οτι ο κοσμος σφ και μη δεν πρεπει να μιλαει που ειναι η πρωτη πραξη για τον φασισμο να μην ελεγχοθμε τιποτα
να σου δωσω ενα παραδειγμα ασχετο με τον ΠΑΟΚ
μην μιλας για τον παπανδρεου-βενιζελο-σαμαρα -τσιπρα (βαλε οποιον θελεις..) αν θες πηγαινε να κυβερνησεις εσυ κτλ κτλ θα το ελεγες αυτο?
ο κοσμος εδινε λεφτα στηριξε για να ερθει η πολυποθητη εξιγυανση και τι ειδε? να εισαι ποιο πολυ μεσα απο ποτε
ε λοιπον δικαιουται να μιλαει να κραζει και να βριζει
ομως ο ΠΑΟΚ δεν ειναι εταιρια μια εταιρια στα παπαρια μας αν κλεισει
οποτε διαρκειας ολοι εμεις που ημαστε ΠΑΟΚ
ξεκολα με τις συνωμοσιες και με τον ζαγορακη
πιανω το νοημα αυτων που λες , οκ
να σου δωσω και γω ενα προσωπικο παραδειγμα...στις εκλογες που περασαν πιστευα πολυ σε ενα προσωπο/παραταξη οπως θες πες το,δεν εχω ομως κουραγιο με αυτα που γινανε να βγω και να το στηριξω ουτε να το αβανταρω γιατι 1000 λογους, τι γινεται στο τελος;τα βοδια πηγαν βγαλανε ενα απο τα δυο κομματα που μας εφερε στο γκρεμο..
τι θελω να πω, δεν εχεις παντα δικιο αν εισαι ο μονος ή αυτος που ακουγεται περισσοτερο..επισης το οτι καποιος ειχε μια φορα δικιο δεν τον νομιμοποιει οτι θα εχει παντα δικιο (βλ γουμενος)
να σου δωσω και γω ενα προσωπικο παραδειγμα...στις εκλογες που περασαν πιστευα πολυ σε ενα προσωπο/παραταξη οπως θες πες το,δεν εχω ομως κουραγιο με αυτα που γινανε να βγω και να το στηριξω ουτε να το αβανταρω γιατι 1000 λογους, τι γινεται στο τελος;τα βοδια πηγαν βγαλανε ενα απο τα δυο κομματα που μας εφερε στο γκρεμο..
τι θελω να πω, δεν εχεις παντα δικιο αν εισαι ο μονος ή αυτος που ακουγεται περισσοτερο..επισης το οτι καποιος ειχε μια φορα δικιο δεν τον νομιμοποιει οτι θα εχει παντα δικιο (βλ γουμενος)
και παλι κανεις το ιδιο λαθος το τι ψηφισε ο καθενας ειναι αλλο πραγμα εγω σου λεω να εχει ο κοσμος το δικαιωμα να ελεγχει αυτους που διαχειριζονται τισ ζωες του και οχι μονο με καλπη πχ η βουλευτικη ασυλια η οι δικαστικες αρχες οκ?
και παλι ξεχωριζεισ τους οργανωμενους απο τους μεμονομενους
βουλινος γουμενος μπατμαν και οσο και αν σε ποναει τα στοιχεια λενε και ζαγορακη αυτα ομως ειναιο παρελθον το γιατι φτασαμε εδω το ξερεις αν θες παραδεξουτο αν θελεις ριχτα στους πυρσους που αναβαμε και σε 10 κουτραδορους
τωρα τι γινετε ξερεις? εκτος απο τισ ιδεες του καθενος χρειαζεται κατι αλλο για να παρει μπρος η μηχανη
αν δεν μπορες να ξεφυγεις απο τα φαντασματα και τις συνωμοσιες που σου εβαλαν στο μαυλο οι διαφοροι δεν κανει ο κοντρερας δεν παταει περιοχη ο γκαρσια μεινε για λιγο στο σκοταδι ασε να βγουν μπροστα οσοι εχουν αντοχες οσι μπορουν να δεσουν τον κοσμο να τον κανουν να ονειρευτει
και στον ΠΑΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ παραλογο σου φαινεται?
σαν συνδεσμιτης θα επρεπε να ειμαι ο καρκινος να θελω να το φαω να θελω να διοικησω λες και δεν εχω αλλη δουλεια να κανω σοθ φαινεται γελοιο?
ειδες σε τι τριπακι σας εβαλαν οι εμεις βγαλαμε τον ΠΑΟΚ τσ λου?
και παλι ξεχωριζεισ τους οργανωμενους απο τους μεμονομενους
βουλινος γουμενος μπατμαν και οσο και αν σε ποναει τα στοιχεια λενε και ζαγορακη αυτα ομως ειναιο παρελθον το γιατι φτασαμε εδω το ξερεις αν θες παραδεξουτο αν θελεις ριχτα στους πυρσους που αναβαμε και σε 10 κουτραδορους
τωρα τι γινετε ξερεις? εκτος απο τισ ιδεες του καθενος χρειαζεται κατι αλλο για να παρει μπρος η μηχανη
αν δεν μπορες να ξεφυγεις απο τα φαντασματα και τις συνωμοσιες που σου εβαλαν στο μαυλο οι διαφοροι δεν κανει ο κοντρερας δεν παταει περιοχη ο γκαρσια μεινε για λιγο στο σκοταδι ασε να βγουν μπροστα οσοι εχουν αντοχες οσι μπορουν να δεσουν τον κοσμο να τον κανουν να ονειρευτει
και στον ΠΑΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ παραλογο σου φαινεται?
σαν συνδεσμιτης θα επρεπε να ειμαι ο καρκινος να θελω να το φαω να θελω να διοικησω λες και δεν εχω αλλη δουλεια να κανω σοθ φαινεται γελοιο?
ειδες σε τι τριπακι σας εβαλαν οι εμεις βγαλαμε τον ΠΑΟΚ τσ λου?