Πως συνδέεται με τον Ίλιτς;
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Αγελόκαρδε, εκεί που λες για Φιλομένο, σε έχασα ρε.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι το γράφει μια εφημερίδα δεν σημαίνει ότι ενδιαφερόμαστε, αλλά ακόμη και εάν ενδιαφερόμαστε δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον αυτό θα εξελιχθεί σε κάποια κίνηση απόκτησης. Μπορεί απλά ο ΓΚ να έχει στο μπλοκάκι του 15 ονόματα και από αυτά να επιλέξει 1 ή και κανένα.
Ο ιλιτς του πας κατα την γνώμη μου θα είναι μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος.
Πολύ κοντρολαρισμενος παίχτης με καλή σωματοδομη που μπορεί να παίξει τόσο με πλάτη όσο και μέτωπο. Γρηγόρη σκέψη και καλές επαφές με την μπάλα. Μου χει κάνει τρομερή εντύπωση αφού δεν τον είχα ξαναδεί. Πιστεύω ότι ταιριάζει αρκετά στο ρόστερ μας
Πολύ κοντρολαρισμενος παίχτης με καλή σωματοδομη που μπορεί να παίξει τόσο με πλάτη όσο και μέτωπο. Γρηγόρη σκέψη και καλές επαφές με την μπάλα. Μου χει κάνει τρομερή εντύπωση αφού δεν τον είχα ξαναδεί. Πιστεύω ότι ταιριάζει αρκετά στο ρόστερ μας
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ ιβαν κανε μου την χαρη και φερε τον Kasaev στην Τουμπα να τρελαθουμε λιγο και ασε τους αλλους να βλεπουν βασιλακακιδες και ιλιτς.
υγ μηπως πρεπει να ανοίξει το τοπικ του χειμώνα?
υγ μηπως πρεπει να ανοίξει το τοπικ του χειμώνα?
desperando έγραψε:τον ολαϊταν τον εχω παρακολουθησει ζωντανα (βεβαια σε χαμηλοτερη κατηγορια) και μου εκανε μεγαλη εντυπωση, παικτης πολυ γρηγορος και ευκινητος, με αρκετα καλη τεχνικη καταρτηση και εχει και το γκολ, ειναι μεσα στις φασεις. αν και η ηλικια του ειναι αυτη που δηλωνει ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα δύσκολη καθως δεν περνεις ευκολα παικτες αποτον αρβανιτιδη.
τον βασιλακακη θα τον ηθελα πριν 2-3 χρονια οπου θα μπορουσα να τον δουλεψω και να γινει ολοκληρομενος ποδοσφαιριστης, τωρα στα 24 ειναι ενας παικτης με πολλες αδυναμιες και πιστευω οτι ειναι μια πολυ μετρια προσθήκη
αν και δεν γουσταρω να παιρνουμε παικτες απο βεροιες πανσερραικους κλπ ειδικα τωρα που λεμε οτι εχουμε και καποια χρηματα οπως λενε για να δωσουμε.... τον ολαιταν τον ειδα με τον πανιωνιο
μου αρεσε αρκετα, πολυ γρηγορος και ανετος με την μπαλα
ερωτηματικο αν ειναι 19 ετων που ειναι δηλωμενος !!
ολαιτάν είναι καλή περίπτωση για επένδυση,
και ο σουμπίνιο είναι καλύτερος από τα άκρα μας
και ο σουμπίνιο είναι καλύτερος από τα άκρα μας
Ο βασιλακακης ισως ο μονος που δειξε κτ ψηλα με μας...βεβαια το οτι δε μπορουσε να του παρει τη μπαλα ο κατσε δεν ειναι και κατορθωμα..αλλος που δειξε θετικα ειναι ο μαρσελινιο...Εμενα μ αρεσει και ο μπερτος αν και με μας δεν εκανε κτ..
τον ιλιτς τον ειχα ΄΄προτεινει'' ΄μαζι με καμια χιλιοστι
ακομα..περσι πριν παει ακτομπε δεν τον εχω δει καθολου βεβαια...ηταν απο τους πρωτους σκορερ στη σερβια μεχρι να φυγει..
Κατα τα αλλα.....το εξτρεμ πρεπει να ναι πραγματικα καλος παικτης με ιδανικο τον λουκας για μενα...σαν χαφ ειναι καλος και ο χουντομπιακ αν μπορουσαμε πακετο΄/
Ο Σωτις για σεντερ μπακ??

τον ιλιτς τον ειχα ΄΄προτεινει'' ΄μαζι με καμια χιλιοστι
Κατα τα αλλα.....το εξτρεμ πρεπει να ναι πραγματικα καλος παικτης με ιδανικο τον λουκας για μενα...σαν χαφ ειναι καλος και ο χουντομπιακ αν μπορουσαμε πακετο΄/
Ο Σωτις για σεντερ μπακ??
Λούκας παικταρας και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ σε νοοτροπία .....ας ψωνισουμε απο Ρωσία εχει πολυ ποιοτικούς παίκτες εκεί
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
Dimg4
Σουμπινιο και Μαρσελινιο. Ας μην κοιταμε να μην παιρνουμε απο μικροτερες ομαδες, αλλα να παιρνουμε παικτες στις θεσεις των οποιων εχουμε χειροτερους.
Τρώω και γεμίζω ζουμιά απο Νεκταρίνια
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ!

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ!
eorptol έγραψε:Λούκας παικταρας και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ σε νοοτροπία .....ας ψωνισουμε απο Ρωσία εχει πολυ ποιοτικούς παίκτες εκεί
και πολυ ακριβους.....
την επομενη εβδομαδα,στα δημοσιευματα των φυλλαδων θα φιλοξενουνται ονοματα παικτων του αρη,ως υποψηφιοι στοχοι μας...???γιατι εδω και 2 εβδομαδες αυτο γινεται....σαν να βλεπω μπροστα μου δημοσιευματα του στυλ ΄'ο νεαρος χαφ του αρη νταμαρλης εντυπωσιασε με την αποδοση του και υπαρχουν σκεψεις στους επιτελεις του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ να κινηθουν για την αποκτηση του στη προσεχη μεταγραφικη περιοδο''
ΑΡΔ

ΑΡΔ
Εχει και ποιο φτηνους ο Λούκας δεν πιστεύω να εναι τόσο ακριβόςsporos123 έγραψε:eorptol έγραψε:Λούκας παικταρας και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ σε νοοτροπία .....ας ψωνισουμε απο Ρωσία εχει πολυ ποιοτικούς παίκτες εκεί
και πολυ ακριβους.....
16χρονος, το μεγαλύτερο ταλέντο της κροατίας στην ηλικία του
όχι αρκετά μεγάλος για να έχει κάνει όνομα και να αξίζει περιουσία
το νέο αστέρι της ντιναμό
[youtube]DySDyiXO6aI[/youtube]
όχι αρκετά μεγάλος για να έχει κάνει όνομα και να αξίζει περιουσία
το νέο αστέρι της ντιναμό
[youtube]DySDyiXO6aI[/youtube]
Αυτος τωρα ειναι στην ηλικια του Πελκα και του Παναγιωτούδη?
Τι τον ταϊζουν και εμεινε ετσι,σπορια και αθλητικες καλτσες?
Τι τον ταϊζουν και εμεινε ετσι,σπορια και αθλητικες καλτσες?