Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Εχει κάποια πολύ ποιοτικά στοιχεία ο Τσάλοφ, αλλά στην καλύτερη περίπτωση χρειάζεται ΠΟΛΥ χρόνο
Όσο όμως χρόνο κι αν δώσουμε, όσο κι αν έχει πολύ καλό "μάτι" στο γήπεδο και ωραίες ιδέες για το μοίρασμα του παιχνιδιου, παραμένει πραγματικότητα πως:
- Δεν έχει και πολύ "αίμα εκτελεστή"
- Δεν έχει δύναμη, τρώει ξύλο και χάνει σχεδόν ΟΛΕΣ τις μονομαχίες από σχεδόν ΟΛΑ τα αντίπαλα στόπερ που έχουμε παίξει σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Δεν έχει ταχύτητα ώστε να πάει τις μάχες εκεί
- Δεν έχει την τόσο τρομερή τεχνική (χωρίς να είναι άμπαλος σε καμία περίπτωση, απλά εννοώ οχι τόση τεχνική ώστε να κρύβει την έλλειψη ταχύτητας + δύναμης)
- Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σε κεφαλιά και εναέριες μάχες (λογικό, βάσει των ανωτέρω)
- Και πάνω σε ΟΛΑ αυτά, βάζουμε και το γεγονός οτι σε αρκετά ματς έχει δείξει να είναι εντελώς εκτός κλίματος, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση, σταθερότητα, πυγμή.
Ε όλα αυτά δείχνουν πως παρότι έχει πράγματι πολύ θετική ποοσφαιρική παιδεία, εν τέλει δεν μπορεί να σύρει τον χορό στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα. Σε άλλες λίγκες, ίσως.
Και για να μην είμαι οφ τοπικ:
Έχουν δοθεί λεφτά, ΔΕΝ είναι τραγικός παίκτης. Έχει καλά στοιχεία. Οπότε μάλλον δεν θα είναι (δεν θα έπρεπε να είναι) ένας από αυτούς που θα φύγουν για να έρθει άλλο φορ. Αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να δείξει περισσότερη διάθεση και προσπάθεια, αλλιώς θα το χάσει το τρένο, οχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά γενικά της Ευρωπαϊκής καριέρας
Όσο όμως χρόνο κι αν δώσουμε, όσο κι αν έχει πολύ καλό "μάτι" στο γήπεδο και ωραίες ιδέες για το μοίρασμα του παιχνιδιου, παραμένει πραγματικότητα πως:
- Δεν έχει και πολύ "αίμα εκτελεστή"
- Δεν έχει δύναμη, τρώει ξύλο και χάνει σχεδόν ΟΛΕΣ τις μονομαχίες από σχεδόν ΟΛΑ τα αντίπαλα στόπερ που έχουμε παίξει σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Δεν έχει ταχύτητα ώστε να πάει τις μάχες εκεί
- Δεν έχει την τόσο τρομερή τεχνική (χωρίς να είναι άμπαλος σε καμία περίπτωση, απλά εννοώ οχι τόση τεχνική ώστε να κρύβει την έλλειψη ταχύτητας + δύναμης)
- Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σε κεφαλιά και εναέριες μάχες (λογικό, βάσει των ανωτέρω)
- Και πάνω σε ΟΛΑ αυτά, βάζουμε και το γεγονός οτι σε αρκετά ματς έχει δείξει να είναι εντελώς εκτός κλίματος, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση, σταθερότητα, πυγμή.
Ε όλα αυτά δείχνουν πως παρότι έχει πράγματι πολύ θετική ποοσφαιρική παιδεία, εν τέλει δεν μπορεί να σύρει τον χορό στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα. Σε άλλες λίγκες, ίσως.
Και για να μην είμαι οφ τοπικ:
Έχουν δοθεί λεφτά, ΔΕΝ είναι τραγικός παίκτης. Έχει καλά στοιχεία. Οπότε μάλλον δεν θα είναι (δεν θα έπρεπε να είναι) ένας από αυτούς που θα φύγουν για να έρθει άλλο φορ. Αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να δείξει περισσότερη διάθεση και προσπάθεια, αλλιώς θα το χάσει το τρένο, οχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά γενικά της Ευρωπαϊκής καριέρας
-
Εγω πιστευω οτι ειναι στο 30 % της φορμας του. Ερχεται απο παιχνιδια μικρης εντασης χωρίς Ευρώπη ,απο μια λιγκα που παιζει για το ηθικό των φιλάθλων . Πιστευω πως του χρόνου θα δούμε τον αληθινο Τσαλοφ . Οποιος έχει αμφιβολία για τα προσόντα του ας βαλει να δει το Ρεαλ - Τσσκα 0-3.
Oι Ρωσσοι θελουν μεγαλο χρονο προσαρμογης. Ο Οζντοεφ ειναι αλλος παικτης φετος. Δεν θα με παραξενεψει καθολου αν συμβει το ιδιο και με τον Τσαλοφ. Περιμενα περισσοτερα απο αυτον σιγουρα αν και πιστευω δεν ταιριαζει στο παιχνιδι του Λουτσ. Θελουμε φορ που να εχει δυναμη και να μπορει να παιζει με πλατη. Ιδανικος ειναι ο Κροατης της Δυναμο Ζαγκρεμπ για τον Λουτσ.
-
Δίκιο έχεις σε πολλά από αυτά που λες, απλά ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε στο στεντερφορμανια και όχι στο παοκμανιαEqualizer έγραψε:Εχει κάποια πολύ ποιοτικά στοιχεία ο Τσάλοφ, αλλά στην καλύτερη περίπτωση χρειάζεται ΠΟΛΥ χρόνος

Εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει το αν σκοράρει η ομάδα, το πως θα το κάνει δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί.
Είτε τα βάζουν οι ματος καντουρι βαρελα σακχοφ πηδώντας σε κεφαλιές, είτε τα κανει όλα μόνος του ο πριγιβιτσ, είτε τα πετάει από τα φαουλ ο κούρτισ, είτε τώρα που κρύβουν την μπάλα οι μεσοεπιθετικοί μας σε συνδυασμό με τα μπακ και τους χώρους που δημιουργούν τα φορ μας το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η μπάλα πάει στο πλεκτό.
Τρανό παράδειγμα είναι η Γιουβέντους. Το 2015-2018 σκόραραν περίπου 80 Μ.Ο. χωρίς κάποιον τρομερό φορ, τα πετούσε ο Ντιμπαλα και οι άλλοι. Όταν ήρθε ο Ρονάλτο το 2019-2021 ο Ρονάλτο έσκισε τα δίχτυα, εβαζε 30 γκοαλ την χρονιά μόνος του, όμως ο Μ.Ο. της ομάδας έπεσε λίγο περίπου 75. Με την έλευση Ρονάλτο δηλαδή δεν ήρθαν να προστεθούν άλλα +30 γκοαλ ακόμα από αυτά που έβαζε η ομάδα.
Εμάς πρέπει να μας νοιάζει πόσο σκοράρει ο ΠΑΟΚ, και δόξα το θεό πέρυσι έβαλε με το τσουβάλι. Και φέτος καλά τα πάει για αυτό πιστεύω πως αν χρειαζόμαστε κάτι ακόμα στις μεταγραφές ειναι ενας μεσοεπιθετικός/εξτρεμ ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για να υπάρχει πάντα φρεσκάδα σε αυτές τις θέσεις και καινούριες ιδέες στο παιχνίδι μας.
- loukas karadimos
ακριβωςpanpangr77 έγραψε:Εγω πιστευω οτι ειναι στο 30 % της φορμας του. Ερχεται απο παιχνιδια μικρης εντασης χωρίς Ευρώπη ,απο μια λιγκα που παιζει για το ηθικό των φιλάθλων . Πιστευω πως του χρόνου θα δούμε τον αληθινο Τσαλοφ . Οποιος έχει αμφιβολία για τα προσόντα του ας βαλει να δει το Ρεαλ - Τσσκα 0-3.
Προσωπικά οΤσαλωφ δεν μου αρέσει καθόλου γιατί δεν έχει σε ικανοποιητικό βαθμό κανένα από τα στοιχεία που χρειάζεται η θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο...θεωρώ όμως οτι μόλις είναι σε αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει ο Μειτε τότε θα κουμπώσει και ο Τσαλωφ στο επιθετικό τρανζίσιον....
Αυτό που ξεχωρίζει στον Ρωσο είναι η δυνατότητα να κατεβαίνει χαμηλά και να κάνει 30αρες μπαίες στα εξτρρμ η στο δεύτερο φορ- Ντελια. Να γίνεται κάτι σαν ψευτοδεκαρι
Αυτό που ξεχωρίζει στον Ρωσο είναι η δυνατότητα να κατεβαίνει χαμηλά και να κάνει 30αρες μπαίες στα εξτρρμ η στο δεύτερο φορ- Ντελια. Να γίνεται κάτι σαν ψευτοδεκαρι
-
αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα με τον Τσαλοφ ειναι οτι ακομα και μετα απο τοσους μηνες στην ομαδα, γυρω στο 60 εχει βγαλει γλωσσα και ειναι για αλλαγη μονο και μονο λογω φυσικης καταστασης.
Αδιανοητο για 26χρονο φορ και υποτιθεται τον βασικο σου.
Αδιανοητο για 26χρονο φορ και υποτιθεται τον βασικο σου.
Πάντως και μετα το χθεσινο (την αναφορα στην παραιτηση και την δεσμευση Ιβαν οτι θα γινει οτι ζητησει) αποδεικνυεται εκ του αποτελεσματος πως ο Λουτσεσκου εβλεπε και βλεπει κενα, και θελει ενισχυση, τη στιγμη που καποιοι μεσα στη διοικηση τα βλεπαν ολα καλα καμωμενα μεχρι τωρα και ακουγαμε για μια μονο κινηση στην μεταγραφικη του Ιανουαριου.
Προσωπικα με προβληματιζουν 2 πραγματα. Η ελειψη τσαγανου (δεν θα το ελεγα διαθεσης) και οτι παρολο που το κορμι ειναι νταμαρι σε ολες τις μονομαχιες τον πετανε κατω.
Και για τον Τομας λεμε ποσο ευκολα πεφτει αλλα ο Τομας ειναι σαμιαμιδι. Αυτος εδω ειναι νταμαρι αλλα και παλι μοιαζει αδυναμος.
Και για τον Τομας λεμε ποσο ευκολα πεφτει αλλα ο Τομας ειναι σαμιαμιδι. Αυτος εδω ειναι νταμαρι αλλα και παλι μοιαζει αδυναμος.
- Amsterdamer_87
Κανα νεο για τον Τζουρασεκ εχουμε ??
Ο ΤΣΑΛΟΦ εχει δικο του τοπικ..
- PAOKevolution
Για τον Τζουρασεκ, περίεργο ότι χθες έπαιξε βασικός, ενώ υποτίθεται ότι είναι για φευγιό.
Θεωρώ σήμερα ή αύριο θα έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα με την περίπτωσή του.
Γενικά γράφουν ότι το μόνο πρόβλημα για τον δανεισμό του είναι η ρήτρα που θέλει να βάλει η Μπενφίκα.
Γενικά γράφουν ότι το μόνο πρόβλημα για τον δανεισμό του είναι η ρήτρα που θέλει να βάλει η Μπενφίκα.
-
εμας ρωτας ρε Ολλανδε?Amsterdamer_87 έγραψε:Κανα νεο για τον Τζουρασεκ εχουμε ??
εμεις εσενα περιμενουμε ...

Σήμερα έξω από το γήπεδο που παίρνω καφέ (μην γελάτε πέφτει μέσα) το παιδί που έχει το μαγαζί μου είπε ότι μάλλον θα απαντήσει θετικά η Μπενφίκα γιατί θέλει ο παίχτης.
Αυτό που κοιτάνε είναι η ρήτρα αλλά θεωρούν ότι θα ξεπεραστεί.
Εγώ βέβαια με το μυαλό μου δεν αποκλείω να πέσει και καμιά συμφωνία (first option) για Ντέλια από πλευράς Μπενφίκα......
Αυτό που κοιτάνε είναι η ρήτρα αλλά θεωρούν ότι θα ξεπεραστεί.
Εγώ βέβαια με το μυαλό μου δεν αποκλείω να πέσει και καμιά συμφωνία (first option) για Ντέλια από πλευράς Μπενφίκα......
-
επειδη ρωτησα τον Μιχο σημερα στην εκπομπη του, ειπε οτι ο Τζουρασεκ χαιρετησε τους συμπαικτες του στη Χοφενχαιμ και ο δανεισμος του εκει ληγει.PAOKevolution έγραψε:Για τον Τζουρασεκ, περίεργο ότι χθες έπαιξε βασικός, ενώ υποτίθεται ότι είναι για φευγιό.
Πιστευει οτι λογω των καλων και παλι σχεσεων με τη Μπενφικα λογω του ντηλ Μειτε, θα κλεισει στον ΠΑΟΚ αργα ή γρηγορα.