Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

Όσο " λίγος " ήταν ο ντεσποντοφ άλλο τόσο " λίγος " ήταν και ο Μειτε εχθές.
Να κρίνω τι σε έναν ΠΑΟΚ που από το 80 αποφασίσει να μην παίξει ποδόσφαιρο?
Από αρχές καλοκαιριού μας έχεις ζαλίσει τα @@ ότι αυτό το ρόστερ δεν μπορούσε να προκριθεί ούτε απέναντι σε κάποια μπειταρ και ζητάς και τα ρέστα?

Υγ μια Χαρ τους καταλαβαίνω κάτι τύπους σαν εσένα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Γενικά αγαπήστε την ομάδα μάγκες.

Και τον προπονητή και τους παίκτες. Δεν είναι με τον έναν ή με τον άλλον. Έλεος δηλαδή. ΠΑΟΚ είναι, το σήμα φοράνε. Και με τα λάθη τους, όλοι προσπαθουνε. Αδιαφορία δεν έχουμε δει από κανέναν.

Ο Μειτε στην προκειμένη είναι νέος παίκτης σε νέο πρωτάθλημα. Παίκτης που δεν ξέρει τι εστί ζελα Vs ΠΑΟΚ. Παίκτης που ήταν τραυματίας τη βδομάδα που πέρασε. Δείξτε λίγο επιείκεια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Όσο " λίγος " ήταν ο ντεσποντοφ άλλο τόσο " λίγος " ήταν και ο Μειτε εχθές.
Να κρίνω τι σε έναν ΠΑΟΚ που από το 80 αποφασίσει να μην παίξει ποδόσφαιρο?
Από αρχές καλοκαιριού μας έχεις ζαλίσει τα @@ ότι αυτό το ρόστερ δεν μπορούσε να προκριθεί ούτε απέναντι σε κάποια μπειταρ και ζητάς και τα ρέστα?

Υγ μια Χαρ τους καταλαβαίνω κάτι τύπους σαν εσένα
Και αν ήταν λίγος και ο Ντεσπότοφ, τι σχέση έχει; Ο Μεϊτέ ήταν λίγος χθες, ναι ή όχι; Θα απαντήσεις ξεκάθαρα;
Δεν με νοιάζει τι αποφάσισε να κάνει ο ΠΑΟΚ, ούτε τι θεωρείς πως έλεγα εγώ το καλοκαίρι. Νέτα σκέτα και συγκεκριμένα. Τι έκανε χθες ο Μεϊτέ; Τι προσέφερε; Έπαιξε με ένταση; Πίεσε; Πάσαρε; Πήρε μονομαχίες; Πες μου τι έκανε τέλος πάντων.
Αν δεν έχεις κάτι να πεις, ***** να τελειώνουμε. Μας έχεις ρημάξει στο σπαμάρισμα.

Αν θέλετε να έχετε διαφωνίες και σουπαμούπες, θα τα κάνετε αποφεύγοντας τέτοιες εκφράσεις.

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ειρηνη υμιν
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Napoli4 έγραψε:Γενικά αγαπήστε την ομάδα μάγκες.

Και τον προπονητή και τους παίκτες. Δεν είναι με τον έναν ή με τον άλλον. Έλεος δηλαδή. ΠΑΟΚ είναι, το σήμα φοράνε. Και με τα λάθη τους, όλοι προσπαθουνε. Αδιαφορία δεν έχουμε δει από κανέναν.

Ο Μειτε στην προκειμένη είναι νέος παίκτης σε νέο πρωτάθλημα. Παίκτης που δεν ξέρει τι εστί ζελα Vs ΠΑΟΚ. Παίκτης που ήταν τραυματίας τη βδομάδα που πέρασε. Δείξτε λίγο επιείκεια.
Απαντάω επειδή στα προηγούμενα σχόλια, βρέθηκε ένας, να πιαστεί από το σχόλιο μου που είχε μια αναφορά στον Μεϊτέ (ότι δεν έχει κάνει ακόμα τη διαφορά στο χορτάρι έγραψα).
Προσωπικά έχω κάθε διάθεση να δείξω επιείκεια απέναντι στον οποιονδήποτε. Ένα πράγμα δεν αντέχω. Να βλέπω τον οποιονδήποτε να παίζει στο μισό τέμπο από αυτό που μπορεί και ΠΡΈΠΕΙ να παίζει.
Θες επειδή φοβάται μην τραυματιστεί; Θες επειδή αυτό είναι το στιλ του γενικά; Θες επειδή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ως ένα διάλειμμα στη μεγάλη του καριέρα (που όντως είχε); Δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως, δεν με γέμισε αισιοδοξία η εικόνα του και η ένταση που ΔΕΝ έβγαλε.
Αν κάποιος τα είδε ανάποδα, είδε έναν τύπο να μπαίνει και να δείχνει το βιογραφικό του στο χορτάρι, να κερδίζει μονομαχίες, να παλεύει έστω όσο πάλευε ο Χάρης ο Τσιγγάρας, καλώς να τα είδε. Ματάκια έχουμε όλοι μας.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Pellaios έγραψε:Βγαίνουν λοιπόν όλοι σήμερα και μιλάνε για το ότι ο λουτσε κάνει δηλώσεις για τις εντυπώσεις και δεν μιλάει για μπάλα......κι όμως ο μοναδικός που μιλάει ποδοσφαιρικά είναι ο λουτσεσκου....
Χθες πήρε το πορτοφόλι του Γκάνταλφ, τον έκανε χαζό και στο τέλος του γύρισε και το μυαλό οδηγώντας τον να κάνει απαράδεκτες δηλώσεις μικροψυχιας...
Χθες ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε μία πολύ δύσκολη έδρα με μια
ομάδα που έχει χτίσει αυτοπεποίθηση μετά από καταπληκτικές ευρωπαϊκές βραδυες. Ο ραζβαν δεν έχει βρει ακόμα ισορροπία σε άμυνα και κέντρο, δυσκολεύεται χωρίς ηγέτη στην άμυνα, δεν έχει δεμένο κέντρο. Ο Γκάνταλφ είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μπαίνει σε φουλ ρυθμο αφήνει χώρους θεωρεί ότι και να γίνει θα κερδίσει...
Μετά τα πρώτα λεπτά ο ραζβαν κλείνει τους χώρους μπροστά από τα Μπακ, αφήνει τους πλαϊνούς διαδρόμους πατάει λίγο μπάλα και το γκολ έρχεται φυσιολογικά σε μία άμυνα της ζελας που δεν μπορεί να κοιτάξει την ποιότητα του Τάισον, την ταχύτητα του ζιφκο το ξεπεταγμα του Μπράντον.
Ισοφαρίζει με τυχερό γκολ από κόντρα και στο δεύτερο μπαίνει ο ραζβαν και του δίνει μαθήματα ποδοσφαίρου για είκοσι λεπτά...
Μέχρι και οι πέτρες γνωρίζουν την αξία της ψυχολογίας στα σπορ. Ο ραζβαν αυτό ακριβώς έλεγε μετά τον αγώνα. Είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη μια ομάδα να βρει ψυχολογία να χτίσει αυτοπεποίθηση. Αυτά χτίζονται σταδιακά μετά από νίκες, αλλά και από στιγμές που έχεις χάσει γκολ, που έκανες τσαφ που έχασες μια μονομαχία....θα συνιστούσα να δείτε την συνέντευξη του κάργα στους betarades, όπου εξηγεί πόσο δύσκολο για αυτόν ήταν να διαχειριστεί το λάθος που έκανε με την Λέφσκι παρόλη την στήριξη της ομάδας και του ίδιου του λουτσε
Αυτό λοιπόν έλεγε ο λουτσεσκου... όταν τόσα χρόνια σε κυνηγάνε, έχουν βρει όσους τρόπους υπάρχουν για να μειώσουν την αυτοπεποίθηση σου, ενώ ταυτόχρονα εσένα σε σπρώχνουν συνέχεια για να φτιάξεις την ομάδα σου....Ε τότε ναι υπάρχει μεγάλο θέμα.... δεν είναι μία φάση δεν είναι ένας αγώνας..οι ομάδες χτίζονται με τίτλους, με σεζόν αλλά και σε κάθε αγωνιστική σε κάθε λεπτό σε κάθε μονομαχία.
Αυτό έλεγε ο λουτσεσκου και αυτό επανέλαβε η ΠΑΕ με την ανακοίνωση της....
Φυσικά όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο το αντιλαμβάνονται και πρώτος και καλύτερος ο Γκάνταλφ... για αυτό τον ετσουξε τόσο πολύ και έβγαλε χολή με το κιλό.......
Χαίρομαι να σε διαβάζω ρε μπαγάσα! Νομίζω δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως δεν γράφεις εν θερμώ. Θα ήθελα να ξέρω εάν ξαναβλέπεις ήρεμα το ματς για να γράψεις.

Μία φάση ενδεικτική για το πώς χτίζουν αυτοπεποίθηση οι ποκίτες έγινε σήμερα στο ΟΦΗ ΑΕΚ. Παίρνει ο παίκτης του ΟΦΗ τη μπάλα από τον Ρότα και ετοιμάζονται να ξεχυθούν τρεις στην πλευρά του. Σφύριγμα για ανύπαρκτο φάουλ ο κόρακας. Και γλυτώνουν την αντεπίθεση και μια πιθανή κίτρινη κάρτα στην καλύτερη και εκτελούν για να φέρουν τη μπάλα προς την περιοχή του ΟΦΗ> Στο καπάκι οι του ΟΦΗ διαμαρτύρονται και στο τσαφ γλυτώνουν την κίτρινη ενώ ο Μήτογλας που πουλάει μαγκιά και χτυπάει τη μπάλα από τα χέρια του αντιπάλου δεν δέχεται καν παρατήρηση.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

prist64 έγραψε:ειρηνη υμιν
Την ευχή σας, πάτερ.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Οαση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το τοξικόμετρο, ωστόσο, έχει σπάσει. Υποστηρίζεις τον Lucescu με επιχειρήματα και απαντούν "εγώ είμαι ΠΑΟΚ, όχι Lucescu" ή "ΠΑΟΚ με Lucescu, ΠΑΟΚ και χωρίς Lucescu", λες και εμείς δεν είμαστε ΠΑΟΚ, ή μας έκανε μάγια ο Ρουμάνος.

Το άλλο το παρατράγουδο έλεγε "Είμαστε ΠΑΟΚ, όχι Σαββιδαϊκός". Και τον ανεχόταν η mod team.

Βέβαια, όλοι αυτοί οι παραπάνω, αν έχουν αντίλογο αντάξιο του λόγου των, θα σκίσουν ιμάτια και θα ζητήσουν παρέμβαση moderators.

Των ίδιων moderators που μετά από λίγο κατηγορούν ότι είναι μεροληπτικοί, ότι τα παίρνουν, ότι οτιδήποτε.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτοί δεν είναι ούτε Lucescu, ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Real Madrid. Είναι Η Άποψή Μου FC.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται όμως, είναι ότι στηρίζουμε όποιον φοράει το Δικέφαλο ή τον υπηρετεί από πόστο εκτός γηπέδου, επειδή ακριβώς ανήκει στον ΠΑΟΚ. Η αγάπη στον ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι μετέωρο ή αντικείμενο φιλοσοφικής συζήτησης. Έχει δυνατότητα να εκφραστεί έμπρακτα είτε στο γήπεδο με παρουσία, φωνή και χειροκρότημα, είτε εκτός γηπέδου με λεφτά (διαρκείας, μπουτίκ) και μετάδοση θετικού κλίματος μέσα από σχόλια, μηνύματα κτλ και φυσικά να αποτελέσουμε ασπίδα αντιλόγου απέναντι στις μαλακίες που ακούμε από αντιπάλους στα ΜΜΕ και σε σχόλια άλλων οπαδών.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εγώ με μπασκετικους δεν μιλάω!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Άσε ρε που πας Παλατάκι με GPS!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

272 και σημερα...
Αιντε να ησυχασει το κεφαλι μας...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:

Απαντάω επειδή στα προηγούμενα σχόλια, βρέθηκε ένας, να πιαστεί από το σχόλιο μου που είχε μια αναφορά στον Μεϊτέ (ότι δεν έχει κάνει ακόμα τη διαφορά στο χορτάρι έγραψα).
Προσωπικά έχω κάθε διάθεση να δείξω επιείκεια απέναντι στον οποιονδήποτε. Ένα πράγμα δεν αντέχω. Να βλέπω τον οποιονδήποτε να παίζει στο μισό τέμπο από αυτό που μπορεί και ΠΡΈΠΕΙ να παίζει.
Θες επειδή φοβάται μην τραυματιστεί; Θες επειδή αυτό είναι το στιλ του γενικά; Θες επειδή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ως ένα διάλειμμα στη μεγάλη του καριέρα (που όντως είχε); Δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως, δεν με γέμισε αισιοδοξία η εικόνα του και η ένταση που ΔΕΝ έβγαλε.
Αν κάποιος τα είδε ανάποδα, είδε έναν τύπο να μπαίνει και να δείχνει το βιογραφικό του στο χορτάρι, να κερδίζει μονομαχίες, να παλεύει έστω όσο πάλευε ο Χάρης ο Τσιγγάρας, καλώς να τα είδε. Ματάκια έχουμε όλοι μας.
Είσαι και ψευτακος παναθεμα σε.
Δεν πιάστηκα από το ότι ο Μειτε δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά,αλλά από την για ακόμα μια φορά συγκριση των παικτών μας με τους αντιπάλους κ με την ( έμμεση και άμεση) προσπαθεί σου να μας πείσεις ότι υστερούμε.
Δεν είναι κάτι που κάνεις πρώτη φορά κ έχει τονιστεί και από άλλα μέλη.
Σ' αρέσει δεν σ αρέσει ο ΠΑΟΚ φέτος έχει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών κάτι που πιστεύει πρώτος απ' όλους αυτός που νομίζει ότι υπερασπιζεσαι.
Σκοπός και στόχος είναι αυτοί οι πολύ καλοί παίκτες να γίνουν σύνολο κ ομαδα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

renegade έγραψε: Είσαι και ψευτακος παναθεμα σε.
Δεν πιάστηκα από το ότι ο Μειτε δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά,αλλά από την για ακόμα μια φορά συγκριση των παικτών μας με τους αντιπάλους κ με την ( έμμεση και άμεση) προσπαθεί σου να μας πείσεις ότι υστερούμε.
Δεν είναι κάτι που κάνεις πρώτη φορά κ έχει τονιστεί και από άλλα μέλη.
Σ' αρέσει δεν σ αρέσει ο ΠΑΟΚ φέτος έχει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών κάτι που πιστεύει πρώτος απ' όλους αυτός που νομίζει ότι υπερασπιζεσαι.
Σκοπός και στόχος είναι αυτοί οι πολύ καλοί παίκτες να γίνουν σύνολο κ ομαδα
Ρε εγώ είμαι ψευτάκος και έχω σκοπό να υπερασπιστώ τον Λουτσέσκου με κάθε κόστος. Μου δίνει μεροκάματο τώρα τι να λέμε.
Εσύ που 8 ώρες σπας τις μπάλες όλου του forum δήθεν υπέρ του Μεϊτέ, αλλά δεν έχεις πει μισή κουβέντα για το τι έκανε χθες, προχθές, παραπροχθές, σε ρωτάω, σε ξαναρωτάω, τίποτα, τι είσαι; Χρειάζεται να το πω;

Άντε χαρά μου, ξεκουράσου φτάνει για σήμερα. Αύριο πάλι. Από το πρωί. Στις επάλξεις. 24/7 τα ίδια..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μια ώρα πριν έκανα edit το ποστ σου γιατί μίλησες με αντίστοιχο τρόπο.

Έξι ώρες εκτός, λοιπόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”