Δεν μπορω να πιστεψω κατι αλλο διοτι πολυ απλα η πωληση του αν γινει οντως ειναι επικοινωνιακη αυτοκτονια...black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:55Αυτο ειναι το δεύτερο πράγμα που εγραψα στο αλλο θρεντ. Και λογω σαιτ που γραφτηκε και λογω προτασης.
Βεβαια μπορει να αποδειχθεί wishful thinking.
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- theodorsalonika
Εάν τον δώσουμε,καληνύχτα ζωή..όπως φαίνεται και στα φιλικά,μόνος του κρατάει ΤΟΝ ΠΑΟΚ..βάλτε ρήτρα 40 μύρια και όποιος εχει άντερα ας έρθει....
Κανονίστε να κάνετε καμια μαλακιά και να φύγει ο παίκτης ...
Κανονίστε να κάνετε καμια μαλακιά και να φύγει ο παίκτης ...
Την Κυριακη επιστρεφουν απο Ολλανδια.
Την Δευτερα τον καλει ο Ιβαν και του κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου και μενει για τα 100.
Κανενα αλλο σεναριο δεν ειναι αποδεκτο.

Την Δευτερα τον καλει ο Ιβαν και του κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου και μενει για τα 100.

Ελπιζω να μην γινει αυτο το λαθος αυτη την στιγμη.Δεν θα μαζευεται με τιποτα αυτο που θα ακολουθησει.
επρεπε να το περιμένουμε απο τη στιγμή που δεν του κάνανε αναπροσαρμογή πέρυσι ...
μακάρι να είναι όλα ψέμα
μακάρι να είναι όλα ψέμα
Απλά είναι τα πράγματα.alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:57Δεν μπορω να πιστεψω κατι αλλο διοτι πολυ απλα η πωληση του αν γινει οντως ειναι επικοινωνιακη αυτοκτονια...black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:55Αυτο ειναι το δεύτερο πράγμα που εγραψα στο αλλο θρεντ. Και λογω σαιτ που γραφτηκε και λογω προτασης.
Βεβαια μπορει να αποδειχθεί wishful thinking.
Η πρώτη δήλωση σε κάθε διαπραγμάτευση είναι το δεν πουλάω.
Ανεβάζει την τιμή.
Είτε μιλάμε για μια ΠΑΕ, είτε μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της.
Θα κρατήσω μια πισινή, μπας και ο μεγάλος κάνει την έκπληξη, αλλά η ιστορία μας δείχνει προς τα πού πάει το πράγμα.
Αν θες τον ΠΑΟΚ για ασπίδα, πληρώνεις να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Με διαχείριση και πώληση χρυσαφικών δουλειά δεν γίνεται.
Αιντε να πιστέψεις τις δεσμεύσεις για νέο γήπεδο μετά.
Έξαλλος είμαι με τον Ιβάν αν πει το ναι, έξαλλος.
Μιλάμε για περίπτωση cash out γενικότερου.Επομενες μέρες περιμένουμε ανακοινώσεις εργασιών στην θέρμη ( αξίας 400€ όπως οι προηγούμενες ) και προσγειώσεις ούφο στο κέντρο του γηπέδου.
Κάτσε μπορεί να γυρίσει μέσω Στουτγκαρδης αργότερα μόνος τουCylon-4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:59 Την Κυριακη επιστρεφουν απο Ολλανδια.
![]()
- Aureliano Buendia
Πανηγυρική ανανέωση -και κύμα αποθέωσης σε φάση "σωτήρα μας Ιβάν"- αμά τη επιστροφεί της ομάδας είναι το μόνο αποδεκτό σενάριο μέσα μου.
Τίποτα άλλο.
Τίποτα άλλο.
- These users thanked the author Aureliano Buendia for the post (total 4):
- Patron, ToMousiTouCrespo, TylerDurden, Andrew R
- paokmaniak
https://www.sfina.gr/bomba-poulithike-o ... -germania/
Αν κ σφινα ειναι σκουπιδι ελπιζω να μη ισχυει πραγματικα θα αρχισουμε να κραζουμε κ οσι δεν εκραζαν
Αν κ σφινα ειναι σκουπιδι ελπιζω να μη ισχυει πραγματικα θα αρχισουμε να κραζουμε κ οσι δεν εκραζαν
Εσπευσμενα ο Τόμας Μουργκ στην Ολλανδία να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
-
Αν όσα λέει το δημοσίευμα ευσταθούν αυτό σημαίνει πως ο Ντελιας δεν ήθελε να συνεχίσει σε εμάς. Κοινός ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ στα 100 χρόνια της ομάδας.
Παντα ΑΝ ευσταθούν
Παντα ΑΝ ευσταθούν
Γεια σε όλους,
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από πολλούς καλοθελητες. Ένα παιδί που φαίνονταν τόσο χαρούμενο παίζοντας μπάλα φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ και μοίρασε τόση χαρά και στιγμές μαγειας.
παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια, αλλά δεν γράφω. Θέλω απλά να πω κάτι για να το βγάλω από μέσα μου.
Αν γινει αυτή η πώληση, πέραν της στεναχώριας ότι χάνεται αυτός ο παίκτης (εγώ τον έβλεπα σαν τον Ινιεστα του ΠΑΟΚ). Θα είναι πολύ στενάχωρη η λάσπη και η απαξίωση που θα φάει από πολλούς καλοθελητες. Ένα παιδί που φαίνονταν τόσο χαρούμενο παίζοντας μπάλα φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ και μοίρασε τόση χαρά και στιγμές μαγειας.
- These users thanked the author tsamos4 for the post (total 5):
- Hunter_4, Ιάσονας, Ριαν_Καπαγιαννιδης, gogos2003, paokmaniak