Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Γέρος »

Θέλω να επισημάνω ότι ο joshua κάνει ζωηρή κριτική,

αλλά

ανήκει ξεκάθαρα σε εκείνους που η κριτική τους θεωρείται καλόπιστη και ότι βγάζει πραγματική ανησυχία - αγωνιώδη - για την ενίσχυση της Ομάδας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είμαι από αυτού που πίστευα ότι δε θα γίνει άλλη μεταγραφή, γιατί το ρόστερ είναι υπεράριθμο. Μέχρι και ο ΠΑΟΚ β έχει υπερβολικά πολλούς παίκτες. Όμως χθες ο Λουτσέσκου βάζοντας βασικό αυτόν τον Μπίσεσβαρ, νομίζω ότι πέρασε μήνυμα για το τί χρειάζεται η ομάδα. Σίουρα υπάρχει ο Ζίβκοβιτς, που έπαιξε καλά αριστερά μέχρι τώρα φέτος, όμως η ομάδα χρειάζεται 3 εξτρέμ βασικούς για να βγει η χρονιά, και προφανώς αυτοί που υπάρχουν στο ρόστερ δεν καλύπτουν αυτές τις ανάγκες.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το Μουργκ; Πάντως εγώ δεν τον θεωρώ άχρηστο. Σε μικρομεσαία ομάδα της λίγκας θα ήταν από τους διακριθέντες γιατί κάνει καλή άμυνα και τρέχει γενικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πολύ ησυχία έπεσε..
Σήμερα μην περιμένετε,παίζει η εθνική μπάσκετ !
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Ελπιζω να τους κοψει και να μην ανακοινωσουν παικτη τριτη και 13.
Και μια παρακληση στους Mods της σελιδας.Μετονομασια απο "Μεταγραφές Καλοκαιριού"
σε Μιρλα.Μου καταστρεψατε δυο μηνες απο το καλοκαιρι μου ρε ψυχασθενεις.
Και διωχτε απο το φορουμ τους οπαδους αλλων ομαδων.Αι σιχτηρ πια.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

kataramenos5 έγραψε:Ρε Κουρδε για κοιτα λιγο γουγλη trends. Ψαχναν (πρ βδομαδα) εκει κοντα στην Cucuta για paok thessaloniki η με γελασαν τα ματακια μου? Δε το χω με το εργαλειο.
Περασμένα εργαλεία, διηγωντας τα να κλαις :⁠-⁠)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Γιωργαρος ο Μινος πιστός στον δικό του ιδεατό κόσμο μόλις μετέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι ο Γιώργης παλεύει την βόμβα Χάμες
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

vs40 έγραψε:Είμαι από αυτού που πίστευα ότι δε θα γίνει άλλη μεταγραφή, γιατί το ρόστερ είναι υπεράριθμο. Μέχρι και ο ΠΑΟΚ β έχει υπερβολικά πολλούς παίκτες. Όμως χθες ο Λουτσέσκου βάζοντας βασικό αυτόν τον Μπίσεσβαρ, νομίζω ότι πέρασε μήνυμα για το τί χρειάζεται η ομάδα. Σίουρα υπάρχει ο Ζίβκοβιτς, που έπαιξε καλά αριστερά μέχρι τώρα φέτος, όμως η ομάδα χρειάζεται 3 εξτρέμ βασικούς για να βγει η χρονιά, και προφανώς αυτοί που υπάρχουν στο ρόστερ δεν καλύπτουν αυτές τις ανάγκες.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το Μουργκ; Πάντως εγώ δεν τον θεωρώ άχρηστο. Σε μικρομεσαία ομάδα της λίγκας θα ήταν από τους διακριθέντες γιατί κάνει καλή άμυνα και τρέχει γενικά.
Εχει και τα στημενα. Αν δεν αλλάξει κάτι μεχρι αύριο, υποθετω οτι υπάρχει κόντρα. Δε βρήκε ή δεν ήθελε να βρει ομάδα. Ας προπονείται με τη β ομάδα κ αυτός. Χωρίς αγώνες όμως. Ευκαιρία να γίνει το δικό μας και με το μάνατζερ του επιτέλους γιατί μας εχει βγάλει το λαδι σε προηγούμενες μεταγραφές/ανανεώσεις.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

nunies4 έγραψε:Ο Γιωργαρος ο Μινος πιστός στον δικό του ιδεατό κόσμο μόλις μετέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι ο Γιώργης παλεύει την βόμβα Χάμες
Αυτός ζει στον δικό του κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Αυτόνα εδώ απορώ που τον πληρώνουνε κιόλας για να κάνει την δουλειά του δημοσιογράφου…
Nik1926

Δημοσίευση από Nik1926 »

john4serres έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ο Γιωργαρος ο Μινος πιστός στον δικό του ιδεατό κόσμο μόλις μετέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι ο Γιώργης παλεύει την βόμβα Χάμες
Ίσως και να ισχύει μόλις είπαν στο ράδιο τζορμπα τζατζαρας ότι η δεύτερη περίπτωση είναι ακομα πιο εντυπωσιακή από τον μαρτινς. Ιδωμεν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι μονο που να αποφασίσουν συντομα...Ουτε καν με τον Κουτσια δεν εχουμε βγαλει ακρη ακομα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν είναι να το πάρει ο Γιώργης απάνω του ας φέρει James 10άρι και Fabio αριστερό εξτρεμ με μεταγραφή. Αν όντως πάμε για μία μόνο μεταγραφή προτιμώ την προοπτική του Φάμπιο με μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Nik1926 έγραψε:
john4serres έγραψε:
Ίσως και να ισχύει μόλις είπαν στο ράδιο τζορμπα τζατζαρας ότι η δεύτερη περίπτωση είναι ακομα πιο εντυπωσιακή από τον μαρτινς. Ιδωμεν
Γιατί; αποκλείεται ο Γιώργης να είδε τις αντιδράσεις του κόσμου χτες και τα πανηγύρια στο τέλος και να είπε οτι ᾽᾽αυτός ο λαός αξίζει μιά υπέρβαση᾽᾽;

Δεν το αποκλείω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μας φέρουν το πιο χρήσιμο, όχι τον πιο ηχηρό.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τους έχουμε συμφωνημένους και τους δύο αλλά κολλάει η υπόθεση στο ότι οι Μουργκ και Ζαμπά αρνούνται να αλλάξουν νούμερα (10 και 11)
#10 James Rodriguez
#11 Fabio Martins

Φέρτους ρε Γιώργη να τα σηκώσουμε όλα γαμώ την πουτάνα μου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”