Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η προσωπικη μου επιθυμια ειναι να
ξεσκαρταριστει το ροστερ μενοντας
27-28 ατομα (με τους 3 τερματοφυλακες)
και να ερθει ενας συγχρονος προπονητης
αλλα επιλογη του Μποτο ετσι ωστε και να
δουμε πως θα "εκμεταλλευτει" το υπαρχον
ροστερ αλλα και να κρινουμε και κατα
ποσο το υλικο που εχει φερει κανει η οχι.-
Υπαρχουν ακομα 3 εβδομαδες μπροστα
μας ως την εναρξη του πρωταθληματος
οποτε ενας απλως ικανος προπονητης
μπορει να περασει αυτα που θελει στους
παιχτες ωστε να παρουσιασει μια ωραια
νεανακη ομαδα η οποια με την ευκαιρια
της διακοπης για το Μουντιαλ ολο και
θα δουλεψει κι αλλο καλυτερευοντας
ετσι ωστε στο τελος της σεζον να εχει
αποδειχθει αυτη η χρονια μεταβατικη
φτιαχνοντας τουλαχιστον τον κορμο
των βασικων-σταθερων για του χρονου
και οχι κατεστραμμενη οπως οι τρεις
συνεχομενες μετα το αηττητο νταμπλ!
Πραγμα που πολυ πιθανο ειναι να γινει
αν τυχον τα θελω του προπονητη και του
ΤΔ βαδιζουν σε παραλληλους δρομους
οπως ΜΟΥ φαινεται ως τα τωρα δηλαδη.-
ξεσκαρταριστει το ροστερ μενοντας
27-28 ατομα (με τους 3 τερματοφυλακες)
και να ερθει ενας συγχρονος προπονητης
αλλα επιλογη του Μποτο ετσι ωστε και να
δουμε πως θα "εκμεταλλευτει" το υπαρχον
ροστερ αλλα και να κρινουμε και κατα
ποσο το υλικο που εχει φερει κανει η οχι.-
Υπαρχουν ακομα 3 εβδομαδες μπροστα
μας ως την εναρξη του πρωταθληματος
οποτε ενας απλως ικανος προπονητης
μπορει να περασει αυτα που θελει στους
παιχτες ωστε να παρουσιασει μια ωραια
νεανακη ομαδα η οποια με την ευκαιρια
της διακοπης για το Μουντιαλ ολο και
θα δουλεψει κι αλλο καλυτερευοντας
ετσι ωστε στο τελος της σεζον να εχει
αποδειχθει αυτη η χρονια μεταβατικη
φτιαχνοντας τουλαχιστον τον κορμο
των βασικων-σταθερων για του χρονου
και οχι κατεστραμμενη οπως οι τρεις
συνεχομενες μετα το αηττητο νταμπλ!
Πραγμα που πολυ πιθανο ειναι να γινει
αν τυχον τα θελω του προπονητη και του
ΤΔ βαδιζουν σε παραλληλους δρομους
οπως ΜΟΥ φαινεται ως τα τωρα δηλαδη.-
Φέρτε 3 παικταράδες
Αν όχι, υπομονή και επιμονή στους μικρούς μας.
Λυρατζης, Τσαούσης, Τσιγγαρας, νταντας, Ρικάρντο, Κουλιερακης κλπ.
Κι όχι Κουρτιτς και Ντάγκλας, Καντουρι, μπισε κλπ.
- paokovios1974
Σαν να τους βλέπω μπροστά μου τους πηχηαιους τίτλους.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΟΥΡΤΙΤΣ-ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
Μένουν στην ΠΑΟΚαρα
Ακολουθούν οι ΜΟΥΡΓΚ ΤΕΙΛΟΡ
Πάμε να το γυρίσουμε.
Λουτσε: Τους πιστευω
Μένουν στην ΠΑΟΚαρα
Πάμε να το γυρίσουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 01 Αύγ 2022, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ο Ζαμπά κύριε?paokovios1974 έγραψε:Σαν να τους βλέπω μπροστά μου τους πηχηαιους τίτλους.
Μένουν στην ΠΑΟΚαρα
Πάμε να το γυρίσουμε το σύνθημα.
Τί θα απογίνει με τον Ζαμπά?
#Jaba_reloaded
- paokovios1974
Η αλήθεια είναι ότι επί του πρακτέου δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται το να φύγουν Ντουγκλας και Κουρτιτς στην παρούσα φάση.
Όσον αφορά τον Ντουγκλας μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος σε 6 μήνες. Και δεν είναι ότι τον πήραν και τα χρόνια. Γιατί να πληρώσει κάποιος 2-3Μ ενώ μπορεί να τον πάρει τσάμπα σε ένα εξάμηνο;
Ο Κουρτιτς από την άλλη δεν είναι εύκολο να βρει συμβόλαιο 1.2Μ στα 34 όσο καλή χρονιά και αν έκανε πέρσι. Δεν είναι πολλές άλλωστε οι ομάδες στην Ιταλία που μπορούν να δώσουν τέτοιο συμβόλαιο και οι ομάδες που μπορούν συνήθως πάνε σε παίχτη πιο νέο με περισσότερα χρόνια μπροστά του.
Ως εκ τούτου μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η φυγή τους αυτή την μεταγραφικη περίοδο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσον αφορά τον Ντουγκλας μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος σε 6 μήνες. Και δεν είναι ότι τον πήραν και τα χρόνια. Γιατί να πληρώσει κάποιος 2-3Μ ενώ μπορεί να τον πάρει τσάμπα σε ένα εξάμηνο;
Ο Κουρτιτς από την άλλη δεν είναι εύκολο να βρει συμβόλαιο 1.2Μ στα 34 όσο καλή χρονιά και αν έκανε πέρσι. Δεν είναι πολλές άλλωστε οι ομάδες στην Ιταλία που μπορούν να δώσουν τέτοιο συμβόλαιο και οι ομάδες που μπορούν συνήθως πάνε σε παίχτη πιο νέο με περισσότερα χρόνια μπροστά του.
Ως εκ τούτου μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η φυγή τους αυτή την μεταγραφικη περίοδο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
-
- Επικοινωνία:
Το ιδανικό θα ήταν (έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα) να γινόταν πώληση Augusto και απεμπλοκή από Kurtic που πλέον μάλλον κακό κάνει η παρουσία του στην ομάδα και να παίρναμε με τα λεφτά που θα εξοικονομούσαμε από τα συμβόλαια τους κάποιον έμπειρο παίκτη μεν,σε παραγωγική ηλικία δε,στα χαφ.Στους ελεύθερους έχει παικταράδες όπως πχ Xeka,Vecino αλλά δεν βλέπω κάποιον λόγο να προτιμήσουν Ελλάδα. Ο παροπλισμένος όμως Gabriel Pires στην Benfica(με το κατάλληλο ψηστήρι από Boto) ίσως και να ερχόταν. Επίσης αν μπορούσαμε να ξεφορτωθούμε τα συμβόλαια των Ninua,Λάμπρου,Taylor,Jaba και Murg θεωρώ πως ίσως θα ήταν εφικτό να φέρουμε Boetius και κάποιον εκ των Balde,Belfodil,Berahino,Locadia,Mousset,Niang καλύπτοντας τα κενά μας( τουλάχιστον για τον Ελλαδικό χώρο) χωρίς να ανεβάσουμε ιδιαίτερα το budgetMaxpaok έγραψε:Φέρτε 3 παικταράδες
Αν μείνουν όλοι αυτοί συν τον τουρίστα από την Βραζιλία, να το κλείσουμε το μαγαζί.Gospi έγραψε:Και ο Ζαμπά κύριε?paokovios1974 έγραψε:Σαν να τους βλέπω μπροστά μου τους πηχηαιους τίτλους.
Μένουν στην ΠΑΟΚαρα
Πάμε να το γυρίσουμε το σύνθημα.
Τί θα απογίνει με τον Ζαμπά?
#Jaba_reloaded
Τα ρεπορταζ λενε οτι βρεθηκε ομαδα για τον τουριστα απο την Βραζιλια (Ζαμπα) και οτι αρχισαν διαπραγματευσεις.
Βρε τι διαπραγματευσεις; Δωστε τον εστω και σαν ελευθερο αρκει να απαλαγουμε απο το 800αρι.
Ακου διαπραγματευσεις...
Βρε τι διαπραγματευσεις; Δωστε τον εστω και σαν ελευθερο αρκει να απαλαγουμε απο το 800αρι.
Ακου διαπραγματευσεις...
Ο σχεδιασμός έγινε ανάποδα. Πήρες πρώτα τους μικρούς και ελπιδοφόρους, πιστεύοντας ότι ακόμα και με αυτούς περνούσες την Λέφσκι, και περιμένεις για το τέλος τα βαριά συμβόλαια, όπως κάθε χρόνο. Με τους περσινούς (Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Τσόλακ, Κρέσπο) την περνούσες την Λέφσκι. Έλα ντε όμως που δεν τους είχες, για διαφορετικούς λόγους, και παρουσιάστηκε ένα ανέτοιμο και ασύνδετο σύνολο. Φυσικά και δεν ήταν εύκολο να πάρεις τους παιχταράδες πρώτα, αν και βαζελοχανούμια το κατάφεραν. Τώρα όμως με τον αποκλεισμό, έχουμε μείνει με όλους τους ταλαντούχους, κι ακόμα σοβαροί παίκτες δεν έχουν έρθει. Και όταν έρθουν - άμα έρθουν - θα είναι υποτίθεται βασικοί, έχοντας τους 'ταλαντούχους' αναπληρωματικούς, και οι οποίοι χωρίς Ευρώπη, απλώς θα κάνουν ελάχιστες συμμετοχές, επί της ουσίας ακυρώνοντας όλο το πρότζεκτ...
Μήπως γίνονται διαπραγματεύσεις για το συμβόλάιό του ?nunies4 έγραψε:Τα ρεπορταζ λενε οτι βρεθηκε ομαδα για τον τουριστα απο την Βραζιλια (Ζαμπα) και οτι αρχισαν διαπραγματευσεις.
Ακου διαπραγματευσεις...

Για τον λόγο που δὠσαμε και μεις 1,5 για τον Ναράι.JohnDag έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι επί του πρακτέου δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται το να φύγουν Ντουγκλας και Κουρτιτς στην παρούσα φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 01 Αύγ 2022, 11:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Διαβάζω στο inpaok "θετική εισήγηση για Ακπομ" και λέω πάλι τα ίδια..
Μετά διάβασα πως εννοεί για τον προπονητή της Μίντλεσμπρο.
Το ότι τα ρεπορτάζ πάντως άρχισαν δειλά δειλά να λένε ότι θα γίνουν κ άλλες κινήσεις , εμένα μου δίνει ελπίδες
Μετά διάβασα πως εννοεί για τον προπονητή της Μίντλεσμπρο.
Το ότι τα ρεπορτάζ πάντως άρχισαν δειλά δειλά να λένε ότι θα γίνουν κ άλλες κινήσεις , εμένα μου δίνει ελπίδες