ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Μιας και από ότι φαίνεται δεν κάνουμε άλλη μεταγραφή, τι παίζει στους ελευθέρους; Εχει καμία καλή περίπτωση;
Όταν λέει τέλος οι μεταγραφές , εννοείται και από τους ελεύθερους φίλε…Ζοραν έγραψε:Μιας και από ότι φαίνεται δεν κάνουμε άλλη μεταγραφή, τι παίζει στους ελευθέρους; Εχει καμία καλή περίπτωση;
Με την επιστροφή του Ζαμπα και την ενεργοποίηση του Μιτριτσα, η μόνη κίνηση που θα είχε λογική θα ήταν ένας πανωραφισιος δανεικός εξτρεμ, του οποίου η ρήτρα θα ήταν απλησίαστη, αλλά θα σου έδινε κάτι έξτρα. Αφού δεν βρέθηκε ή τελοσπαντων δεν συμφώνησε να έρθει τέτοιος παίκτης, προτιμώ τα λεφτά να πέσουν τον Ιούλιο.
Πρώτη Ιουλίου (εάν όντως δουλεύουν όπως πρέπει) θα πρέπει να ανακοινωθούν 5 παίκτες με το καλημέρα. Μέχρι τότε κουβέντα από εμένα. Στήριξη στον προπονητή και στους παίκτες για να πάρουμε το μάξιμουμ.
Πρώτη Ιουλίου (εάν όντως δουλεύουν όπως πρέπει) θα πρέπει να ανακοινωθούν 5 παίκτες με το καλημέρα. Μέχρι τότε κουβέντα από εμένα. Στήριξη στον προπονητή και στους παίκτες για να πάρουμε το μάξιμουμ.
Άλλαξε κάτι φέτος; Κάθε χρόνο δίνουν και άλλες 10 μέρες για ελευθέρους.
Όχι θέλω να σου πω , πως βγαίνει διαρροή πως δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση…Ζοραν έγραψε:Άλλαξε κάτι φέτος; Κάθε χρόνο δίνουν και άλλες 10 μέρες για ελευθέρους.
Είναι αμαρτία να μην πάρουμε παίκτη στην θέση δέκα ,με έναν παίκτη εκεί θα λύναμε πολλά προβλήματα ειδικά με ομάδες ταμπούρι .για τους πλαϊνούς θα την βγάλουμε με τα δύο ημιπαλτα τον ζαμπα κ τον μιτριτσα .πόσο δύσκολο ήταν να έρθει παίκτης έστω δανεικός να μην βλέπουμε τον Αγκουστο στο δέκα ,ένα παιδί που είναι αμυντικό χαφ ...κρίμα
-
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!panpangr77 έγραψε:Εσιτι την κάνει για Φερεντσβάρος???
Η σούμα είναι ότι πήραμε έναν παίχτη σε θέση που όταν ήρθε είχαμε ήδη άλλους 3, ο ένας έφυγε κι ο άλλος είναι απ τους 3-4 καλύτερους τον τελευταίο καιρό. Και έναν παίχτη στο κέντρο που εχουμε θέμα και δείχνει να έχει στοιχεία που λείπουν.
Αριατερο μπακ μάλλον πάει για το καλοκαίρι που λογικά δεν θα έχουμε κανένα.
Σεντερ μπακ έναν ή ακόμα και δύο το καλοκαίρι ανάλογα τι θα γίνει με τον ινγκασον.
Στο 6-8-10 ελπίζω ότι θα φύγουν τουλάχιστον 4 από το υπάρχων ρόστερ οπότε θα χρειαστεί ιππικό.
Εξτρεμ ένας ζιφκο έμεινε και μπροστά ολιβειρα μεταγραφή και λογικά Κούτσιας τον οποίο ο ρασβαν δε βλέπει προς το παρών.
Πολλα ζητάω αλλά αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα οι μισοί πρέπει να πάρουν πόδι.
Αριατερο μπακ μάλλον πάει για το καλοκαίρι που λογικά δεν θα έχουμε κανένα.
Σεντερ μπακ έναν ή ακόμα και δύο το καλοκαίρι ανάλογα τι θα γίνει με τον ινγκασον.
Στο 6-8-10 ελπίζω ότι θα φύγουν τουλάχιστον 4 από το υπάρχων ρόστερ οπότε θα χρειαστεί ιππικό.
Εξτρεμ ένας ζιφκο έμεινε και μπροστά ολιβειρα μεταγραφή και λογικά Κούτσιας τον οποίο ο ρασβαν δε βλέπει προς το παρών.
Πολλα ζητάω αλλά αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα οι μισοί πρέπει να πάρουν πόδι.
- thanos-xanthi
πικρη η γευση που μενει παντως
ολα πανε για καλοκαιρι και να δουμε ποσες κινησεις θα προλαβουμε να κανουμε πριν τα ευρωπαϊκά τότε
πολλά κενά σε πολλές θέσεις, κι ελπίζω βετεράνοι και περιπατητές να ΜΗΝ ανανεώσουν
ολα πανε για καλοκαιρι και να δουμε ποσες κινησεις θα προλαβουμε να κανουμε πριν τα ευρωπαϊκά τότε
πολλά κενά σε πολλές θέσεις, κι ελπίζω βετεράνοι και περιπατητές να ΜΗΝ ανανεώσουν
Θα ηθελα παντως καποια στιγμη συντομα να μιλησει ο Μποτο καθως με το που ηρθε επεσε στα βαθια και δεν υπηρχε χρονος.
- john4serres
Όλες αυτές οι δεκάδες, να μην πω εκατοντάδες, ομάδες που καταφέρνουν να καλύψουν θέσεις στο ρόστερ κάνωντας κρίσιμες μεταγραφές την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;
Μα τι υπεργαλαξιακά skills διαθέτουν;
Εγω δεν διαφωνω με το δινω 3 μυρια για εναν αντι 1,5 για δυο.Το ερωτημα ειναι αφου το βασικο κενο απο τον προηγουμενο Ιουνιο ηταν πισω απο τον επιθετικο,αυτα τα 3 δεν μπορουσαν να πανε για αυτη τη θεση? Δεν μπορουσαμε να βρουμε επιτελικο με 3-4 μυρια? Μηπως καποιοι στην ομαδα δεν καιγοντουσαν τελικα για μεσοεπιθετικο ?Μπορει βεβαια να εχει και τρελη πιστη στον Σοαρες ο Μποτο και να τον ειχε στη κορυφη των υποψηφιων ανεξαρτητως θεσης και καπως ετσι προτιμησε να μην κινηθει βαση αμεσων ποδοσφαιρικων αναγκων αλλα βαση προσωπικου ενστικτου.Parolos έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνω στις μεταγραφικές περιόδους μας είναι το πώς γίνεται να δίνεις 3 μύρια για ένα 8αρι και να μην παίρνεις κανέναν άλλον μετά λόγο μπάτζετ.
Δλδ από 1,5 μύριο να παίρναμε και 8αρι και εξτρέμ δεν έπαιζε? Δεν έχει τέτοιες τιμές?
Μου θυμίζει το Τσολακ με 3,5Μ και τέλος μεταγραφών. Μετά έκατσε η τραμπα Πέλκα Μουργκ.
Δηλαδή λες χρειάζομαι ένα ψυγείο κι ένα πλυντήριο και έχω στην άκρη 1000€. Ε ας πάρω μόνο το ψυγείο του χιλιαρικου και τα ρούχα ας τα πλένω στο χέρι.
Δίνουμε πολλά χρήματα για παίχτες αλλά τα κενά υπάρχουν ακόμη.
Μακάρι να βγει ο Σοάρες και να πούμε ότι χαλάλι άξιζε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω πριν λιγες μερες διαβαζαμε οτι δεν κουνιεται φυλο τον Γεναρη,οτι πιθανη δικαιολογια μπορει να ανακαλυψει κανεις...john4serres έγραψε:Όλες αυτές οι δεκάδες, να μην πω εκατοντάδες, ομάδες που καταφέρνουν να καλύψουν θέσεις στο ρόστερ κάνωντας κρίσιμες μεταγραφές την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ;
Καταφέρνουν να καλύψουν τι; Ποσοτικά ενοεις;
Γιατί ποιοτικά εγώ βλέπω ένα γαύρο να τον λυπάσαι να παίζει ταμπούρι σε όλα τα ντέρμπι, μια χάρτινη να παίζει με αντεπιθέσεις ΟΛΑ τα ματς ακόμα και αν απέναντι είναι ο Απόλλωνας, έναν βαζελο να μην μπορεί να πάρει μισό κρίσιμο ματς...
Θα είχε πλάκα να έκανε μεταγραφή έτσι για να κάνει και να μας έφερνε ένα 2ο Μιτριτσα πχ...Να δω τι θα λέγαμε.
Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ το έχουμε ξαναπεί δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό!!!
Γιατί ποιοτικά εγώ βλέπω ένα γαύρο να τον λυπάσαι να παίζει ταμπούρι σε όλα τα ντέρμπι, μια χάρτινη να παίζει με αντεπιθέσεις ΟΛΑ τα ματς ακόμα και αν απέναντι είναι ο Απόλλωνας, έναν βαζελο να μην μπορεί να πάρει μισό κρίσιμο ματς...
Θα είχε πλάκα να έκανε μεταγραφή έτσι για να κάνει και να μας έφερνε ένα 2ο Μιτριτσα πχ...Να δω τι θα λέγαμε.
Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ το έχουμε ξαναπεί δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό!!!