Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Φανταζομαι ότι ήσασταν παρόντες στο σχεδιασμό του καλοκαιριού για να λέτε με τόση σιγουριά ότι ο Λουτσέσκου ήταν υπεύθυνος για την στελέχωση της ομαδας έχοντας το ελεύθερο κ εν τέλει αποφάσισε να ξοδέψει 500.000 € σε μεταγραφές. Ήσασταν μπροστά στην όποια συμφωνία έκανε με την διοίκηση για το πως θα παει η χρονιά . Είστε σίγουροι πως δεν είναι μια χρονιά ξεκαθαρισματος(εξαιτίας πολλων συμβολαίων) για να μπουν οι βάσεις για μια ομάδα που θα κατέβει ως φαβορί του χρόνου.
Κ ενώ εμείς κάπως μαγικά τα ξέρουμε όλα αυτά ο χαζός Ιβάν δεν τα βλέπει κ τον στηρίζει. Ο χαζός Ιβάν που ενώ ο Λουτσέσκου ,είμαστε σίγουροι κ για αυτο, τον πουλησε προ τριετίας το έφερε παλι πισω. Απορώ τόσο χαζός ο Ιβάν πως έφτασε ως εκεί.
Όσο για τον Ίβιτς που είχε εξαιρετικο περασμα από την ομάδα , μονο καλά σκέφτομαι κ εγώ για αυτόν προπονητικα, τι μας κάνει να πιστευουμε ότι θα τα πηγαινε καλυτερα;;;
Δεν έχει κάνει κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα του από Λουτσέσκου αλλά ούτε στόν ΠΑΟΚ ως εκ τούτου πέρα από συμπάθειες
δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό επιχείρημα που να δείχνει ότι θα τα είχε παει καλυτερα.
Κ αν επιλέξω χαρακτήρα προτιμω τον προπονητή που την λέει όλη την ώρα στο ποκ , που έφτυσε στα μουτρα τον Μελισσανίδη, που ακουνε Λουτσέσκου κ βγάζουν σπυρακια στο ποκ παρα τον Βλάνταν που χειρίστηκε λίγο καλυτερα απο τον γαυρο ηθοποιό του παγκου Οσκαρ το σκηνικό με την μπυρα στη Λεωφόρο.
Κ ενώ εμείς κάπως μαγικά τα ξέρουμε όλα αυτά ο χαζός Ιβάν δεν τα βλέπει κ τον στηρίζει. Ο χαζός Ιβάν που ενώ ο Λουτσέσκου ,είμαστε σίγουροι κ για αυτο, τον πουλησε προ τριετίας το έφερε παλι πισω. Απορώ τόσο χαζός ο Ιβάν πως έφτασε ως εκεί.
Όσο για τον Ίβιτς που είχε εξαιρετικο περασμα από την ομάδα , μονο καλά σκέφτομαι κ εγώ για αυτόν προπονητικα, τι μας κάνει να πιστευουμε ότι θα τα πηγαινε καλυτερα;;;
Δεν έχει κάνει κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα του από Λουτσέσκου αλλά ούτε στόν ΠΑΟΚ ως εκ τούτου πέρα από συμπάθειες
δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό επιχείρημα που να δείχνει ότι θα τα είχε παει καλυτερα.
Κ αν επιλέξω χαρακτήρα προτιμω τον προπονητή που την λέει όλη την ώρα στο ποκ , που έφτυσε στα μουτρα τον Μελισσανίδη, που ακουνε Λουτσέσκου κ βγάζουν σπυρακια στο ποκ παρα τον Βλάνταν που χειρίστηκε λίγο καλυτερα απο τον γαυρο ηθοποιό του παγκου Οσκαρ το σκηνικό με την μπυρα στη Λεωφόρο.
Σε μια χωρα ποδοσφαιρικα πολιτισμενη με οπαδους που δεν θα τον περιμεναν στην γωνια η κουβεντα σημερα θα ηταν οτι με εξαιρεση τον μαυρο Νοεμβρη τι "σωστη" ποδοσφαιρικα ομαδα εχει παρουσιασει ακομα και με αυτο το τοσο ελειπες ροστερ.
Συγνωμη αλλα εγω στην κουβεντα οτι αυτος κοβει τις μεταγραφες δεν μπορω να μπω.
Θα πιστεψω το προφανες...οτι σε μια χρονια που ληγουν τοσα και τοσα συμβολαια η κουβεντα με την διοικηση ηταν οτι παμε σε μια χρονια μεταβασης με το υπαρχον ροστερ.
Συγνωμη αλλα εγω στην κουβεντα οτι αυτος κοβει τις μεταγραφες δεν μπορω να μπω.
Θα πιστεψω το προφανες...οτι σε μια χρονια που ληγουν τοσα και τοσα συμβολαια η κουβεντα με την διοικηση ηταν οτι παμε σε μια χρονια μεταβασης με το υπαρχον ροστερ.
Καθε μεταγραφική περιοδο ξεκαθαρισμα ονειρευομαστε...Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση το πλανο Μποτο-διοικησης ,ενα πλανο επενδυσης σε νεαρους εξελιξιμους παικτες με μεταπωλητικη αξια,καθως η οικονομικη αυταρκεια μεσα και πωλήσεων ειναι και αυτη βασικος στοχος,με εναν προπονητη που θεωρει την Ευρωπη εμποδιο στην εξελιξη μιας ομαδας,ειναι δυσκοιλιος στις προσθηκες ,θεωρει πως οι αλλαγές στο ροστερ επηρεαζουν σε βαθμο κακουργηματος το μενταλιτι της και απαιτειται μεγάλο χρονικο διαστημα για την ενσωματωση τους. Μπορει να ηταν εξαιρετικος προπονητης για τον ΠΑΟΚ του 2018,μπορει να ειναι εξαιρετικος προπονητης για μια ομαδα ετοιμη που εχει ως μοναδικο στοχο τιτλους,αλλα για μια ομαδα που πλεον κινειται διαφορετικα εχω πολλες ανφιβολιες για το αν κανει η οχι.
Αλλο τι μπορει να λεει δημοσια αλλο τι κανει.
Που το ειδατε αυτο το δυσκοιλιος σε προσθηκες; Ο Σαστρε ειχε δεν ειχε 5 μερες εδω και ξεκινησε βασικος στον Βολο.
Πολυ πιθανο το ιδιο να γινει και με το Σοαρες την Τεταρτη η την Κυριακη.
Ξαναλεω λοιπον για κατι συγκεκριμενο πλην υποθεσεων (οτι αυτος κοβει τις μεταγραφες και δεν θελει προσθηκες) εχουμε να τον κατηγορησουμε;
Που το ειδατε αυτο το δυσκοιλιος σε προσθηκες; Ο Σαστρε ειχε δεν ειχε 5 μερες εδω και ξεκινησε βασικος στον Βολο.
Πολυ πιθανο το ιδιο να γινει και με το Σοαρες την Τεταρτη η την Κυριακη.
Ξαναλεω λοιπον για κατι συγκεκριμενο πλην υποθεσεων (οτι αυτος κοβει τις μεταγραφες και δεν θελει προσθηκες) εχουμε να τον κατηγορησουμε;
Οπως εχω ξαναγραψει ο Λουτσεσκου ειναι πολυ καλος προπονητης
αλλα οχι καλος κοουτς και μετριος στις ενδεκαδες που παρατασσει αρχικα.
Αυτο εγινε και εχτες στα περισσοτερα.
Προετοιμασε την ομαδα σωστα, κατεβασε μια ενδεκαδα με ερωτηματικα ειδικα
απο τα αριστερα, εκανε καλες και κακες αλλαγες.
Αυτος ειναι ο Λουτσεσκου και δεν αλλαζει με τα συν και τα πλην.
Αυτον εφερε ο Σαββιδης και σε αυτον πρεπει να βασιστουμε
δινοντας του ομως αυτα που μεχρι τωρα δεν του δωσαμε.
ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!
Ελπιζω να υπαρχει σχεδιο με τον Μποτο και να συνεργαζονται.
Εμενα παντως η μεταγραφη οκταριου την ωρα που η ομαδα
θελει και φωναζει μαζι με τον Λουτσεσκου δεκαρι
αλλα μου λεει.
Εκτος αν πειστηκε ο Λουτσεσκου οτι θα παρουμε οτι καλο βρουμε
και ή οτι θα δουμε τον Λουτσεσκου να παιζει με τρια οκταρια και χωρις δεκαρι.
Μακαρι ολα να γινονται για το καλο του ΠΑΟΚ.....
αλλα οχι καλος κοουτς και μετριος στις ενδεκαδες που παρατασσει αρχικα.
Αυτο εγινε και εχτες στα περισσοτερα.
Προετοιμασε την ομαδα σωστα, κατεβασε μια ενδεκαδα με ερωτηματικα ειδικα
απο τα αριστερα, εκανε καλες και κακες αλλαγες.
Αυτος ειναι ο Λουτσεσκου και δεν αλλαζει με τα συν και τα πλην.
Αυτον εφερε ο Σαββιδης και σε αυτον πρεπει να βασιστουμε
δινοντας του ομως αυτα που μεχρι τωρα δεν του δωσαμε.
ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!
Ελπιζω να υπαρχει σχεδιο με τον Μποτο και να συνεργαζονται.
Εμενα παντως η μεταγραφη οκταριου την ωρα που η ομαδα
θελει και φωναζει μαζι με τον Λουτσεσκου δεκαρι
αλλα μου λεει.
Εκτος αν πειστηκε ο Λουτσεσκου οτι θα παρουμε οτι καλο βρουμε
και ή οτι θα δουμε τον Λουτσεσκου να παιζει με τρια οκταρια και χωρις δεκαρι.
Μακαρι ολα να γινονται για το καλο του ΠΑΟΚ.....
Μια χαρα προπονητης ειναι για ομαδες στο Ντουμπαι και στα ΥΑΕ...
Εμεις απλα ειμαστε σαν οργανισμος τοσο αμπαλοι που ακομη μια φορα καναμε επιλογη κοντρα στο πλανο που θελαμε να εφαρμοσουμε.
Ελπιζω ο Μποτο να τον παρει γρηγορα γραμμη και να εχει την ικανοτητα να εξηγησει στην ιδιοκτησια την διασταση φιλοσοφιας που υπαρχει και τους κινδύνους που κρυβει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμεις απλα ειμαστε σαν οργανισμος τοσο αμπαλοι που ακομη μια φορα καναμε επιλογη κοντρα στο πλανο που θελαμε να εφαρμοσουμε.
Ελπιζω ο Μποτο να τον παρει γρηγορα γραμμη και να εχει την ικανοτητα να εξηγησει στην ιδιοκτησια την διασταση φιλοσοφιας που υπαρχει και τους κινδύνους που κρυβει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου εδώ σταμάτησα. Αυτό που γράφεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πουθενά.15_50 έγραψε:Το προαίσθημα που έχω είναι πως το καλοκαίρι θα δημιουργήσει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό του καλοκαιριού του 2019.
Το πρόβλημά του Λουτσέσκου, δεν είναι συγκεκριμένα παικτικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά το ότι θέλει χρόνο για να καταφέρει να τους πείσει να υποταχθούν στην φιλοσοφία του.
Στην φιλοσοφία του βέβαια είναι πολύ δύσκολο να υποταχθούν παίκτες με δυνατότητες γιατί κανένας ποιοτικός εξτρέμ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του μπακ, κανένας ποιοτικός φορ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του χαφ και κανένας ποιοτικός χαφ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του σέντερ μπακ ή του εξτρέμ.
Δηλαδή ο Γκναμπρι, ο Κομάν και ο Σανέ στη Μπάγερν που παίζουν από μπακ μέχρι εξτρέμ και εσωτερικοί μέσοι στη διάρκεια του παιχνιδιού, μάλλον είναι παίχτες χωρίς δυνατότητες. Και εκείνο το παιχτάκι ο Λέβα, που τραβιέται στο κέντρο για τις συνεργασίες του και το άνοιγμα χώρων.
-Ηρθε προπονητης στον ΠΑΟΚ και εφερε αητητο νταμπλ
-Εδωσε ξεκαθαρο μυνημα η δοιηκηση της ομαδας οτι (για οποιοδηποτε λογο) δεν κανει πρωταθλητισμο
Και παλι κραζουν μερικοι τον προπονητη και για ΟΛΑ φταει ο προπονητης. Δεν το καταλαβεναιτε ρε παιδια οτι ετσι ειναι και παντα θα φταιει ο προποντης. Και αν τα κανει ολα σωστα παλι θα βγαζουν απο το μυαλο τους πραγματα, θα ξερουν τι αποφασιστικε και γιατι, θα ξερουν τι εγινε στις προπονησεις κτλ κτλ. Μεχρι και το οτι αν ηθελε ο λουτσεσκου θα κρατουσε τον Τζολη ακουσαμε, παικτη που ειχε φυγει απο την ομαδα πνευματικα 6 μηνες πριν ερθει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοξικοι και κομπλεξικοι και δεν υπαρχει νοημα να συζητας μαζι τους.Δεν συζητανε in good faith
Βεβαια αγαπητοι μου μοτς, το οτι εχει γινει ΟΛΟ το φορουμ ενα μπουρδελο τοξικης αρνητικοτητας και μπενεις μετα απο ενα ματς να διαβασεις και να γραψεις καμια ποδοσφαιρικη αποψη και βλεπεις σε ολα τα θρεντς κραξιμο στον προπονητη ειναι ενα θεμα...καταστρεφεται ως συνηθως το φορουμ για να βγαζουν καποιοι την μαυριλα που εχουν μεσα τους.
-Εδωσε ξεκαθαρο μυνημα η δοιηκηση της ομαδας οτι (για οποιοδηποτε λογο) δεν κανει πρωταθλητισμο
Και παλι κραζουν μερικοι τον προπονητη και για ΟΛΑ φταει ο προπονητης. Δεν το καταλαβεναιτε ρε παιδια οτι ετσι ειναι και παντα θα φταιει ο προποντης. Και αν τα κανει ολα σωστα παλι θα βγαζουν απο το μυαλο τους πραγματα, θα ξερουν τι αποφασιστικε και γιατι, θα ξερουν τι εγινε στις προπονησεις κτλ κτλ. Μεχρι και το οτι αν ηθελε ο λουτσεσκου θα κρατουσε τον Τζολη ακουσαμε, παικτη που ειχε φυγει απο την ομαδα πνευματικα 6 μηνες πριν ερθει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοξικοι και κομπλεξικοι και δεν υπαρχει νοημα να συζητας μαζι τους.Δεν συζητανε in good faith
Βεβαια αγαπητοι μου μοτς, το οτι εχει γινει ΟΛΟ το φορουμ ενα μπουρδελο τοξικης αρνητικοτητας και μπενεις μετα απο ενα ματς να διαβασεις και να γραψεις καμια ποδοσφαιρικη αποψη και βλεπεις σε ολα τα θρεντς κραξιμο στον προπονητη ειναι ενα θεμα...καταστρεφεται ως συνηθως το φορουμ για να βγαζουν καποιοι την μαυριλα που εχουν μεσα τους.
Ρε Σερα, ευχαριστησε το παιδι που εκανε το κοπο να το γραψει αυτο να μας αποδηξει οτι ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΜΠΑΛΟΣ.
Κοιτα τι διαβαζουμε ρε αν ειναι δυνατον. Αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουνε να μας πουνε οτι δεν κανει ο Λουτσεσκου ΕΛΕΟΣ ρε ΕΛΕΟΣ
Κοιτα τι διαβαζουμε ρε αν ειναι δυνατον. Αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουνε να μας πουνε οτι δεν κανει ο Λουτσεσκου ΕΛΕΟΣ ρε ΕΛΕΟΣ
Sera με πρόλαβες και σ' ευχαριστώ, να ξέρεις όμως ότι άδικος κόπος με κάποιους εδώ...
Α, και για να μην το ξεχάσω: τον Ουαρντά και τα μάτια μας

Α, και για να μην το ξεχάσω: τον Ουαρντά και τα μάτια μας
Και μη μου πει κανεις για χαρακτηρισμους και επιθεση σε αλλο μελος. Ο αλλος μας εγραψε στην κυριολεξια οτι δε μπορει να ζητας απο τους επιθετικους να μαρκαρουν, παω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο λιγο ρε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
Ελα τωρα....ελα τωρα που δε ξες ποιον θελουνε προπονητη. Καποτε ηταν ο Αγγελος τωρα ειναι αλλος ο αγαπητικος.dragon έγραψε:Εμένα δεν μου έχει απαντήσει κανείς από όσους εδώ μέσα δεν γουστάρουν Λουτσέσκου σχεδόν εμμονικα (όπως κ αυτοί του χρεώνουν εμμονές) αν πιστευουν κ ποιος προπονητης θα τα πηγαινε καλυτερα με το υπάρχον ρόστερ φέτος.
Ο Γιαννικης που κάποιοι λιγουρεύονταν;
Ο Μάρτινς που μετά από 4 χρόνια κ διπλό μπάτζετ παιζει αυτό που είδαμε;
Ο Μάντζιος που έχει κ παικτες που ζηλεύουμε;
Ο Μπολονι που είναι προφεσσορας;
Αυτή την Αναστασιαδα την καινούρια εσείς την φτιάχνετε και την φαντάζεστε.
Όταν όμως πέρσυ το φόρουμ ήταν σε χειρότερη κατάσταση συμβάλλατε. Γουσταρατε και λίγο.
Πάνω απ' όλα το εγώ μας.
Βγαίνει ο άλλος ο Κώστας και κάνει σε χιλιάδες σχόλια τον τροχονόμο που πέρσυ ήταν πρώτος μπροστά με τη τσουγκράνα.
Για να σταματήσετε τη δικιά σας ανασφάλεια πρέπει ο προπονητής της Β ομάδας ή της Κ17 ή της Κ15 να αλλάξει χώρα δηλαδή, για να ησυχάσουμε από το γαϊτανάκι.
Όταν όμως πέρσυ το φόρουμ ήταν σε χειρότερη κατάσταση συμβάλλατε. Γουσταρατε και λίγο.
Πάνω απ' όλα το εγώ μας.
Βγαίνει ο άλλος ο Κώστας και κάνει σε χιλιάδες σχόλια τον τροχονόμο που πέρσυ ήταν πρώτος μπροστά με τη τσουγκράνα.
Για να σταματήσετε τη δικιά σας ανασφάλεια πρέπει ο προπονητής της Β ομάδας ή της Κ17 ή της Κ15 να αλλάξει χώρα δηλαδή, για να ησυχάσουμε από το γαϊτανάκι.
Έχουμε ξεχάσει το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα κ όλους κ το λέω εγώ που γουστάρω τον Πάμπλο σαν προσωπικότητα όσο δεν παει. Που ταυτίζομαι με πολλες πτυχές του χαρακτήρα τουCCCP έγραψε:Ελα τωρα....ελα τωρα που δε ξες ποιον θελουνε προπονητη. Καποτε ηταν ο Αγγελος τωρα ειναι αλλος ο αγαπητικος.dragon έγραψε:Εμένα δεν μου έχει απαντήσει κανείς από όσους εδώ μέσα δεν γουστάρουν Λουτσέσκου σχεδόν εμμονικα (όπως κ αυτοί του χρεώνουν εμμονές) αν πιστευουν κ ποιος προπονητης θα τα πηγαινε καλυτερα με το υπάρχον ρόστερ φέτος.
Ο Γιαννικης που κάποιοι λιγουρεύονταν;
Ο Μάρτινς που μετά από 4 χρόνια κ διπλό μπάτζετ παιζει αυτό που είδαμε;
Ο Μάντζιος που έχει κ παικτες που ζηλεύουμε;
Ο Μπολονι που είναι προφεσσορας;
Απόδειξη το χέρι μου.
Αλλά πρέπει να είμαστε δίκαιοι τουλάχιστον με αυτό που υποτιθεται αγαπάμε κ οχι να μας παρασύρουν οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες μας.
Βέβαια κάποτε κραξάμε κ Σάντος