Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ναι γενικά. Αυτή τη στιγμή όμως η ομάδα έχει 2 επιθετικούς. Πρέπει να πουληθεί ο ένας για να ρθει άλλος παίκτης στη θέση του εκτός και αν βρούμε κάτι εξαιρετικό στους ελεύθερους.
- thanos-xanthi
μακαρι να ειναι μεσα στη βδομαδα μαζι με την ομαδα ενας περιφερειακος επιθετικος, ενας αντιΜπισεσβαρ
Προφανώς δεν μιλαμε για φορ περιοχης αλλα για δευτερο επιθετικο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Περιφερειακό επιθετικό ψάχνουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Προφανώς ψάχνουμε παίκτη που δε θα προστεθεί απλά στο ρόστερ,αλλά,θα μας ανεβάσει κατά κάποιον τρόπο επίπεδο...Μακάρι να φέρουν το καλύτερο που μπορούν.
Ειδικα μια ομαδα με 5 τερματοφύλακες το νσ εχει 3 φορ δεν το λες και υπερβολη!
-
Dimg4
Λουκαςsourmenetes έγραψε:Περιφερειακό επιθετικό ψάχνουμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
11 ο μήνας δεν φεύγει κανένας μόνο ο ερχομός του Γεωργιανού.
Εντομεταξύ το παρατηρήσατε; 2ο φιλικό και Τερματάδες είχαμε πάλι Πασχαλάκη/Zivkovic ο Rey που είναι και ο Μελίσσας; μπας και μας αποχεραιτάνε;
Εντομεταξύ το παρατηρήσατε; 2ο φιλικό και Τερματάδες είχαμε πάλι Πασχαλάκη/Zivkovic ο Rey που είναι και ο Μελίσσας; μπας και μας αποχεραιτάνε;
- pirate_salonica
O Γιαννούλης τι έγινε, ξέρει κανείς; Αν κατάλαβα καλά γίνεται διαπραγμάτευση χοντρή;
Για να μήν έπαιξε ούτε λεπτό χτές μου λέει ότι υπάρχει πρόταση και μάλιστα σοβαρή. Θα είναι πλήγμα γιατί θα πάρει κάποιο χρόνο να αντικατασταθεί και θα λείψει από το μάτς με την Μπεσίκτας.
Για να μήν έπαιξε ούτε λεπτό χτές μου λέει ότι υπάρχει πρόταση και μάλιστα σοβαρή. Θα είναι πλήγμα γιατί θα πάρει κάποιο χρόνο να αντικατασταθεί και θα λείψει από το μάτς με την Μπεσίκτας.
- sourmenetes
- Moderator
Γράφτηκε ότι προφυλαχθηκε προληπτικά.
Όλα παίζουν.
Πάντως είναι πώληση που μπορεί να φέρει λεφτά. Και είναι θέση που μπορούμε να βρούμε ακόμα και εσωτερικά λύση βάζοντας ροντριγκο από τη μια και ματος από την άλλη.
Όλα παίζουν.
Πάντως είναι πώληση που μπορεί να φέρει λεφτά. Και είναι θέση που μπορούμε να βρούμε ακόμα και εσωτερικά λύση βάζοντας ροντριγκο από τη μια και ματος από την άλλη.
- john4serres
Το παράλογο με την ομάδα μας είναι ότι διαθέτουμε 7 χαφ, έρχεται το 8ο ο Γεωργιανός αλλά ο καλύτερος είναι ο 9ος Μισιτς (άγνωστη ημερομηνία επιστροφής, άγνωστο αν ανήκει σε εμάς επίσημα ή όχι)
- Σουριναμέζος
Θεωρώ ότι ο Γιαννούλης είναι ένας καλός παίκτης που ξύνει όμως το ταβάνι του, θα κλείσει τα 25 τον Οκτώβριο και προέρχεται από καλή σεζόν (στο πρώτο μισό κυρίως). Το τάιμινγκ είναι σωστό για να πωληθεί, έχουμε μάθει ότι τα περιθώρια για μια καλή πώληση είναι στενά, μετά χάνεται η ευκαιρία, το είδαμε με Κάτσε, Κλάους, Πέλκα κτλ. Το πρόβλημα της ομάδας ενόψει των προκριματικών είναι η κακή χημεία και η κακή ψυχολογία που υπάρχει και όχι αν θα αγωνιστεί ο Γιαννούλης, εάν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας αυτή την Μπεσικτας θα την περάσουμε.