21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Και παλι ομως ειναι το μονο χαφ εκτος του Ελ Καντουρι που μπορει να μεταφερει και να προωθησει την μπαλα.Στο παιχνιδι με τα Γιαννενα οταν ειχαμε κολησει επιθετικα εδωσε καποιες λυσεις,μην την πατησουμε οπως με τον Ματος,να παρουμε πρωτα παικτη και μετα ας παει στο καλο.
Το τεχνικό επιτελείο είναι ακόμα στα χαμένα.
Πριν δύο μέρες τον έβαλε σε τελικό για να γυρίσει το παιχνίδι
Πριν δύο μέρες τον έβαλε σε τελικό για να γυρίσει το παιχνίδι
Το μονο που μπορει να γυρισει ειναι κανενα παιδακι στα καρβουνα..κ αυτος κ πολλοι αλλοι απλα αυτος ειναι εντελως τραγικος το απολυτο μηδεν..Ελπιζω να μην το ξαναδω σε καμια αποστολη..
Καποτε πέρα από την τεχνική του είχε ταχύτητα, δύναμη και δεν τον κούναγε κανείς. Αλλά μετά από 1+ χρόνο πτώσης έχει σίγουρα μάλλον έρθει η ώρα να μας χαιρετήσει. Ελπίζω και εγώ να μην ξαναδώ το πουλεν μου αποστολή γιατί θέλω να τον θυμάμαι ως ένα από τους καλύτερους στη θέση του που πέρασε από την ομάδα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok παιδιά εύκολη η γιουχα στον Μπισε αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ένα χρόνο τώρα έχει φάει το κράξιμο της ζωής του, μπαινοβγαίνει ως αλλαγή σε ματς που η μπάλα καίει και πρέπει οπωσδήποτε να βάλει γκολ η ομάδα ενώ ακόμα δεν έχει σαφή ρόλο. Πως είναι δυνατόν να βρει ρυθμο; Εδώ ο μουργκ μόλις άρχισε να μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει.. Να μην πούμε για τον Τσολακ... Μην ξεχνάμε ότι οι δύο τελευταίοι φάγαν όλη την κρέμα (5 μύρια) από αποδεσμεύσεις και μεταγραφές... Τουλάχιστον ο Μπισε έδωσε πολλά πράγματα στην ομάδα..
- bersekeros
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χάσαμε επεισόδιο;
Update : άδεια αυτός, ενοχλήσεις Βαρελα. Χμ..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Update : άδεια αυτός, ενοχλήσεις Βαρελα. Χμ..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Γράφεται ότι η αιτία που ήταν εκτός αποστολής στο προηγούμενο διάστημα είναι ότι βρέθηκε θετικός στη νόσο CoVid-19. Το τελευταίο τεστ τον έδειξε αρνητικό και έτσι μπορεί να ταξιδέψει. Τι είναι αλήθεια και τι όχι δεν το γνωρίζουμε.
Eγω γιατι θυμαμαι μια χαρα φωτογραφιες του στις προπονησεις της ομαδας το διαστημα που δεν εμπαινε αποστολες?
- john4serres
Εκατσα και εψαξα ολες τις φωτογραφιες των τελευταιων 20-25 ημερων και ελειψε μονο σε μια προπονηση.
Mα και εγω δεν το ειπα τυχαια.Μπηκε αλλαγη στο παιχνιδι με την Ομονοια,ηταν κανονικα στην προπονηση πριν την Τριπολη,στην προπονητη πριν την Γραναδα,μονο στη τελευταια πριν τον ρουλη δεν τον ειδα.