Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
northend4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από northend4 »

Εντάξει το PaokDnipro θα παιχτεί πολυ όπως κ να έχει απο τα media για δούλεμα (αφορμή για τέτοια πάντα θα ψάχνουν, αφορμή τους δίνουμε όντως) αλλά εάν η ομάδα πηδάει θα ξεχαστεί.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Νομίζω για αντιΠέλκας στο 10 έρχεται που την έχει σούπερ άνετα τη θέση, παρά για αντιΜακ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν νομίζω να έρχεται για τα τελευταία ένσημα γιατί φέτος ξανακέρδισε θέση βασικού στην ομάδα, άρα σίγουρα η πορεία του δεν είναι πτωτική.

Μέχρι να δούμε πως θα "δεσει" όλο αυτό το Ουκρανοβραζιλιάνικο πάρτυ στο χορτάρι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Πάντως εντυπωσιάζει το πως ο Μίχελ τους κλείνει "πατ-κιουτ" χωρίς πολλά νταραβέρια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

northend4 έγραψε:Εντάξει το PaokDnipro θα παιχτεί πολυ όπως κ να έχει απο τα media για δούλεμα (αφορμή για τέτοια πάντα θα ψάχνουν, αφορμή τους δίνουμε όντως) αλλά εάν η ομάδα πηδάει θα ξεχαστεί.

Τρομερή καζούρα, τι να σε πω. Βρε, ποιός τους γαμεί;;;;
:nairepaok: :pano: :pano: :pano:
northend4

Άσχετο, είχα ακούσει την Παρασκευή κάποιον Τσιομπανογλου ανταποκριτή σε ράδιο στην Αθήνα να λέει με βεβαιότητα πως ο Ζάιρο ειναι εκτός πλάνων.
Ελπίζω πως δεν ειναι καλα ενημερωμένος γιατι τον παίκτη δεν προλάβαμε να τον δούμε κ έχει τρομερά χαρακτηριστικά και πρέπει να αξιοποιηθεί.
northend4

navigator11 έγραψε:
northend4 έγραψε:Εντάξει το PaokDnipro θα παιχτεί πολυ όπως κ να έχει απο τα media για δούλεμα (αφορμή για τέτοια πάντα θα ψάχνουν, αφορμή τους δίνουμε όντως) αλλά εάν η ομάδα πηδάει θα ξεχαστεί.

Τρομερή καζούρα, τι να σε πω. Βρε, ποιός τους γαμεί;;;;
:nairepaok: :pano: :pano: :pano:
++++
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θα ειχε πολυ πλακα να παιζαμε αντιπαλοι με την Ντνίπρο την νεα σεζον.

Aν και τερματισαν 3η στην ουκρανια , η Ουεφα τους τιμωρησε για 1 χρονο (οικονομικοι λογοι)
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

στην θυρα 5 συνεπως θα εχουμε και Ουκρανες απο φετος? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Ματεους πιο πιθανο για αντιΜακ να αποκτηθηκε.Ειναι παικταρας καλυτερος του Μακ αλλα και 33.
Παρ ολα αυτα φαινεται οτι ειναι καλος αθλητης μια και στα 33 του ειναι ακομη σφεντονα.
Πολυ καλη μεταγραφη.Μακαρι να ισχυει :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ελπίζω ή μεταγραφή Ματεους να μην ακυρώνει του Τζαλμα.
Επίσης θα ήθελα συμβόλαιο 2 ετών, γιατί είναι 33,5. Ή ανησυχία μου είναι για το ποσο γρηγορα θα ξεπεράσει τυχόν τραυματισμο. Δηλαδή ο Βerba στα 35 δεν τα κατάφερε.
Όσο για το Ζαιρο δεν χωράει αν έρθει κ ο Τζαλμα. Εκτός του Μυστα υπάρχει κ ο Κοροβεσης.
Θελω και Περειρα. Δεν γίνεται ο δήμιος του γκέι στο Καραισκακη να μην ερθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Κυρ 12 Ιουν 2016, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γλύκος (ή καλύτερος),

Μάτος, Μπιγίκ (ή Varela), Douglas, Λέοβατς,

Τσίμιροτ, Σάκχοφ,

Μακ, Ganso, Djalmas,

Κλάους.

Αλλαγές: Γκάρυ, Ματέους, Χαρίσης.

Τον Μακ τον "χρησιμοποιείς-μεταχειρίζεσαι" (αν ντε και καλά θέλει να φύγει) όπως ακριβώς πέρυσι τον Λούκας και όταν μπεις στους ομίλους του λες: "ορίστε κύριε Μακ, τώρα, αφού επιμένεις, σε παραχωρώ και με 3-3,5 μύρια ή ακόμα και με 2-2,5 + 30% ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα που θέλεις να πας...Αν φυσικά άλλαξες πλέον γνώμη και θέλεις να παίξεις ομίλους C.L. με τον Π.Α.Ο.Κ., μένεις με ανανέωση ως το 2019 και 700.000 ετησίως...Διάλεξε γρήγορα please γιατί περιμένουν στην ουρά τώρα πλέον"... ;)

Θαρρώ με κάποιου τέτοιου είδους ομάδα, ναι, την παλεύεις όσο γίνεται την είσοδο στους ομίλους... :shock: :shock:

Ας μην ξεχνάμε ότι και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο κι ότι :pano: είσαι... :nairepaok: ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Κατουριέμαι ήδη αν αληθεύει του Ματέους...Φυσικά μπαίνει και στην 11άδα στην θέση του Μακ, κι έχω Μύστα για αλλαγή, δεν με χαλάει καθόλου...

Φέρτε και Ganso τώρα κι ας είναι και με 70% του μπάτζετ για αγορές και μια τουλάχιστον σεντερμπακάρα κι έναν τερματαρά και το ρεκόρ των 22.000 διαρκείας θα γίνει παρελθόν μέσα σε 15 μερούλες!!!!

Μετά...ανακαίνιση η Τούμπα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑΑΑΑ!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως εκει οι ουκρανοι παιζει να κανουν βουντου εναντιων μας μετα τα φετινα, τρεις (;) εμεις, εναν η κουλα ... τους ξεφτυλισσαμε... :roll:

μποϋκο αλλά και τούτο τον βαρελά και ένα δεκάρι μου έμεινε... :roll:

επίσης, ένα δεδομένο είναι ότι ο μιχελ (όπως και ο Ίβιτς) θα έχει πιο εύκολο έργο στην προσαρμογή των νέων παιχτών μιας και προέρχονται όλοι απο την ίδια...ομάδα :D

τέλος, αν όντως κατι παίζει με ματεους τότε βρίσκω ακόμα πιο πιθανό αυτό που είχε πει ο ομπανεμπανε, ότι δεν πιστεύει πως τελικά ο περεϋρα θα επιστρέψει... :roll:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Από περιέργεια εντελώς: οι υπόλοιποι παίκτες της Dnipro που κλείνουν;
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ευτυχώς που γλυτώσαμε το παλτο τον Πορτογαλο απο την Ντνιεπρ ,ο Ματεους αν και 33 τον βλέπω καλυτερο απο προπερσι. Εγω προσωπικα δεν θέλω να φύγει ο Μακ ,χρειαζονται 4 παικτες στα ακρα ισοδυναμοι τα παιχνιδια θα ειναι πολλά και φέτος και αν εχεις CHL τοτε χρειαζεσαι πολλους παικτες και στα χαφ 6αρια-8αρια και στα ακρα ,μεχρι τώρα εχουμε 7 ,Μακ,Ροντριγκεζ,Τζαλμα,Ματεους,ΜΥστακιδης,Ζαιρο,ΚΟροβέσης. Αν μεινει ο Μακ δινεις δανεικους Ζαιρο Κοροβεση. Εγω τον Ζαιρο τον πιστευω.

Δυστυχώς για τον Βαρέλα τον ειχα δει απο περσι που εληγε το συμβολαιο του ,χασαμε μεγάλη ευκαιρια να τον πάρουμε .

Εγω θέλω οτι εθνικοτητα θα ειναι ο τερματας να ειναι και το σεντερ μπακ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αλητάκος φαίνεται, μ'αρέσει...
Πάσες δίνει όμως;;

Εν τω μεταξύ....
Εικόνα

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Unpsofable, θα διαβάσω το post σου τώρα...λογικά θα το βάλω στο προβλήματα και λύσεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”