prist64 έγραψε:prist64 έγραψε:Спасибо Иван
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Καλά εσείς που γράφετε για κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς περιεχόμενο , θα μου γράψετε με ποιανού ενέργειες λειτούργησε η Παναγία Σουμελά; ( Στην Τουρκία )
Που να λέγαμε και ποιοι του βάζαν προβλήματα για να μην γίνει...logios έγραψε:Καλά εσείς που γράφετε για κινήσεις εντυπωσιασμού χωρίς περιεχόμενο , θα μου γράψετε με ποιανού ενέργειες λειτούργησε η Παναγία Σουμελά; ( Στην Τουρκία )
Τεσπα, τους έγραψε κανονικά ο Πόντιος και έκανε του κεφαλιού του, ως γνήσιος Τεμετερον!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Black_White_Heart
Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Σε ευχαριστώ ρε νταβαριτς!! Λάθη γίνανε , όπως είναι λογικό να γίνονται, αλλα Άνθρωπος εισαι και εσυ και αυτο το είδα στον πανηγυρισμό σου, γούσταρες και εσυ σαν και εμάς! Μακάρι να παραμείνεις και εσυ πιστός στο σχέδιο φέτος για να ζήσουμε και άλλες βραδιές σαν τις σημερινες.
P.S. Κάντε κατι ρε μοντς με την φωτογραφία στο τοπικ του Ιβαν...
- kataramenos5
Χεστηκες απ τη χαρα σου στο 5ο γκολ.Κι αυτο ειναι καλο,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Παει να πει ΝΟΙΩΘΕΙΣ.
Спасибо Иван για ακομη μια φορα.Μπορει να μη ακουστηκε στο γηπεδο
αλλα ηταν στα χείλη πολλών
Παει να πει ΝΟΙΩΘΕΙΣ.
Спасибо Иван για ακομη μια φορα.Μπορει να μη ακουστηκε στο γηπεδο
αλλα ηταν στα χείλη πολλών
- Καπετάνιος
Για τη κατσικα λες; ναι ρε παιδια. Δτο ταπαταλκ φαινεται πολυ ασχημαBlack_White_Heart έγραψε:
- NIKOS_PAOK04
Για τον ΙΒΑΝ χάρηκα περισσότερο γιατί έχει ανάγκη τέτοια παιχνίδια έδωσε πολλά (αυτός που προσπαθεί πολύ κάνει και λάθη) και πρέπει σιγα - σιγά να παίρνει κάποιες χαρές πίσω για να παίρνει δύναμη να συνεχίσει.!
Ο Μεγάλος χουμπ παραλίγο να μας βάλι στους ομίλους, Εργό Αναστασιάδη Πέρυσι τέτοιο καιρό, Σουπερ Τούντορ τώρα αλλά δεν πρέπει εκεί στο δεκέμβρη να τελείωσει όχι τιποτα άλλο αλλά πάλι ο ΙΒΑΝ θα φταίει για πολλούς
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΒΑΝ
Ο Μεγάλος χουμπ παραλίγο να μας βάλι στους ομίλους, Εργό Αναστασιάδη Πέρυσι τέτοιο καιρό, Σουπερ Τούντορ τώρα αλλά δεν πρέπει εκεί στο δεκέμβρη να τελείωσει όχι τιποτα άλλο αλλά πάλι ο ΙΒΑΝ θα φταίει για πολλούς
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΒΑΝ
-
Black_White_Heart
Ή να ψάξουν μήπως υπάρχει πουθενά μέσα στις σελίδες αυτή η φώτο και να την σβήσουν
Απλά πράγματα ανοίξτε τρίτο τοπικ ,άιντε μοντςςςςς