Και αν τον αγόραζαμε και δεν μας έβγαινε θα λέγαμε... "Τι μ@λακίες κάνουμε, που πάμε και τους βρίσκουμε και δώσαμε τσάμπα λεφτά!"...Demir έγραψε:σιγα μην αγοραζαμε παικτη...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ace79grpaok
Κλειστές κάποιον γιατι αυτό που γίνεται δεν είναι προετοιμασία αλλά πενταήμερη εκδρομή λυκείου

- thanos-xanthi
θα δειξει
ας ειναι τουλαχιστον λογικη η ρητρα
και να μη μεινουμε στον ενα εξτρεμ μονο...
τα κενα ειναι παρα πολλα
ace πραγματικα εκδρομη λυκειου..εγραψες
ας ειναι τουλαχιστον λογικη η ρητρα
και να μη μεινουμε στον ενα εξτρεμ μονο...
τα κενα ειναι παρα πολλα
ace πραγματικα εκδρομη λυκειου..εγραψες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Παρ 11 Ιούλ 2014, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ειναι λογικη αυτη και τα φετινα επρεπε να σε κανουν να το καταλαβεις.... αν ειναι παρε 8 δανεικους για να εισαι σιγουρος οτι αν δε σου κανουν να τους διωξεις....
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
+1926barlow4 έγραψε:αυτη η θεωρια στηριζεται στο οτι δεν ειναι μιζαδορος και δεν κανει κονε με μανατζερ για παικτες.επισης αν καποιος δεν ενδιαφερεται στις προπονησεις η ξυνεται στα παιχνιδια δεν εχει προβλημα να τον σουταρει οποιος κ αν ειναι.εξ'ου κ η ρετσινια για κοντρα με βεντετες.ποιος θα ενδιαφερθει αν φαει σουτι κανενας πιτιρικας κανγκουρας?κανεις.ενω αν φαει κανενας που μοιραζει χρημα αρχιζουν κ τα δημοσιευματα.
τελος ανεξαρτητα με το αν εχει η οχι προπονητικες ικανοτητες οταν ειναι στον ΠΑΟΚ δεν ειναι και πολυ επαγγελματιας.δε σκεφτεται μονο τη δουλεια του.εχει και αυτος το αυτιστικο συνδρομο ΠΑΟΚ.οταν πουλανε τρελα στον ΠΑΟΚ το παιρνει προσωπικα.
δεν εγγυαται κανεις σωστες μεταγραφες.απλα θετει καποιες ασφαλιστικες δικλειδες σε λαμογιες.
πολλοι χανουν ψωμακι ετσι γι αυτο κ δεν ειναι αρεστος περα απο το προπονητικο σκελος.
με πιο απλα λογια μπορει να ειναι αμπαλος μπορει να ειναι κολλημενος αλλα δεν ειναι λαμογιο.και σε αυτον τον ΠΑΟΚ που διακατεχεται απο εντονα συνδρομα καταδιωξης οπως και να το δεις ειναι θετικο να υπαρχει.
αν δεν ηταν τοσο μπαρουτοκαπνισμενος στους παγκους κ μια δουλευε τρεις δε δουλευε θα τον γουσταρα φουλ στη διοικηση.ισως να τον προτιμουσα και απο προπονητη.
Στάλθηκε από το GT-S5830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
- buffalobill4
Αδερφε οταν τα ιδια λαθη τα επανλαμβανεις για 4 συνεχομενες μεταγραφικες περιοδους ή εισαι απλως ασχετος και αρα δεν κανεις ή εισαι βαλτος και αρα κλεβεις.GiorgosAtha έγραψε:Και αν τον αγόραζαμε και δεν μας έβγαινε θα λέγαμε... "Τι μ@λακίες κάνουμε, που πάμε και τους βρίσκουμε και δώσαμε τσάμπα λεφτά!"...Demir έγραψε:σιγα μην αγοραζαμε παικτη...ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΣΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη για ποιον λογο να πληρωνεις τεχν διευθυντη αν ειναι να σου φερει σπυροπουλο και τζιολη και στρατηγικο συμβουλο οταν ειναι να σου φερει ολισε και νετσιντ.
Και μην πεις για βιτορ και νατχο. 1/20 πετυχαινω κι εγω χωρις υπερβολη.
Σε δυο σελιδες κλεινουμε παικτη λεμε..!! Ελα να ετοιμαζομαστε
Υ.Γ Περιπτερος εχω και γω ενα καλο βιντεο στο youtube ξεσηκωνω οχι μονο τουμπα και Μπερναμπεου..να αυτοπροταθω στην ΠΑΕ? Κανουμε καλο διδυμο μαζι με τον παρακατω..
http://www.youtube.com/watch?v=XZzJxWbWXtY
Υ.Γ Περιπτερος εχω και γω ενα καλο βιντεο στο youtube ξεσηκωνω οχι μονο τουμπα και Μπερναμπεου..να αυτοπροταθω στην ΠΑΕ? Κανουμε καλο διδυμο μαζι με τον παρακατω..
http://www.youtube.com/watch?v=XZzJxWbWXtY
-
panpangr77
Η λύση των δανεικών δεν κακή ,αν είναι 1 εως 2 παίκτες και δεν ξοδεύεσαι .Δηλαδη αν σου έδιναν τον Κουρτουα θα έλεγες οχι.....
Μαλκια μου γράφει για νεαρό άκυρο για krasic
Ποιον να εχει στα υπόψιν ο κολκας γιατι αυτή τη φορά εχει ενημέρωση απο ζηση σίγουρα
Ποιον να εχει στα υπόψιν ο κολκας γιατι αυτή τη φορά εχει ενημέρωση απο ζηση σίγουρα
Εγώ από αυτά που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι οτι μας παίζουν μπάλα οι μάνατζερ..
Από τη μία ο Κουτσολιάκος φαίνεται να τα σπάει με μας,
από την άλλη τη μεγάλη μπάλα μας την παίζει όπως φαίνεται το γραφείο του Κλάους, που για να υπογράψει προφανώς θέλουν κι έναν ακόμη παίχτη να μας στείλουν με το στανιό, γι αυτό και ακουγόταν ο Δημούτσος κι ο Τζόρβας..
από την άλλη τη μεγάλη μπάλα μας την παίζει όπως φαίνεται το γραφείο του Κλάους, που για να υπογράψει προφανώς θέλουν κι έναν ακόμη παίχτη να μας στείλουν με το στανιό, γι αυτό και ακουγόταν ο Δημούτσος κι ο Τζόρβας..
- buffalobill4
Αν ειχα για προπονητη τον Τσολο, ημουνα η Ατλετικο και μου φερνανε δανεικο τον Κουρτουα δε θα ελεγα τιποτα.panpangr77 έγραψε:Η λύση των δανεικών δεν κακή ,αν είναι 1 εως 2 παίκτες και δεν ξοδεύεσαι .Δηλαδη αν σου έδιναν τον Κουρτουα θα έλεγες οχι.....
Αν ημουνα ατλετικο παλι με σιμεονε και μου φερνανε επι τρεις συνεχομενες μεταγραφικες περιοδους 9-10 δανεικους (μπορει και παραπανω) και εναν παιχτη εγνωσμενης αξιας με 6 μηνο συμβολαιο θα ελεγα οτι ετσι μαδα δε χτιζεται.
Σκεψου τωρα που ειμαι ΠΑΟΚ που μεσα στη χρονια αλλαζω τρεις προπονητες, που ερχονται δανεικοι, φευγουν δανεικοι, μπαινουν στην καταψυξη, ξεπαγωνουν και παιζουν βασικοι και αναντικαταστατοι, που περιμενω τον προεδρο μπας και κλεισει ενας παιχτης, που περιμενω επισης τον προεδρο να μου ανανεωσει το γενημα θρεμα της ομαδας και καλυτερο σεντερ φορ μας εδω και 3 τουλαχιστον χρονια, που περιμενω ξανα τον προεδρο να καλεσει στο σκαιπ εναν παιχτη για να του εξηγησει τους λογους που θελει να φυγει δανεικος, που κλεινω αριστερο μπακ και υπογραφει μετα απο 22 μερες, που ξεκιναω την προετοιμασια με την Κ20 ουσιαστικα... Ε μαλλον θα πρεπει να τρεμω.
Και η ατλετικο εκανε αποψιλωση στο ροστερ. Και οχι να τους αφησει ελευθερους η να τους δωσει δανεικους. Εβγαλε λεφτα απο την υπεραξια που η ιδια ομαδα δημιουργησε περισυ. Και καλα εκανε κατ εμε. Αλλα κινειται μεθοδικα στην ενισχυση της. Εχουν ενα πλανο και πανω σ αυτο κινουνται ο κοσμος να χαλασει.
Γι αυτο λεω οτι ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να αρχισει να πουλαει παιχτες για να γλυκαθει ο αμπαλος Σαββιδης και να το δει πιο σοβαρα. Με σωστη επενδυση, σωστο πλανο (και οχι Ραζαγκι καμαρα και σεκου ολισε με νατχο ακομα ακομα και ροναλντινιο-Μπερμπατοφ) και σωστους ανθρωπους στα σωστα ποστα δε γινεται να μην πετυχεις. Ποδοσφαιρο ειναι δεν ειναι πυρηνικη φυσικη. Για παιχτες μιλαμε οχι για επιταχυνση των ηλεκτρονιων και την παραγωγη αντιυλης.
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Δε νομιζω να θελει να υπογραψει ο Κλαους και να μην το κανει λογω μανατζαερεων. Αλλοι θα ειναι οι λογοι.Parolos έγραψε:Εγώ από αυτά που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι οτι μας παίζουν μπάλα οι μάνατζερ..
-
Asimos
Πολύ γιαλαντζί ΠΑΟΚτσάκι ο Κλάους αν έχει τον Αντζέντη του πάνω από τον ΠΑΟΚ....Parolos έγραψε:Εγώ από αυτά που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι οτι μας παίζουν μπάλα οι μάνατζερ..
Μακάρι, αλλά προσωπικά δε μπορώ να βρω άλλο λόγο από τα συμφραζόμενα..
Θα δούμε.
Θα δούμε.