Πιθανός Νέος Προπονητής
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Την περσινή χρονιά είχαμε διαλέξει από νωρίς προπονητή και δεν είχαμε το άγχος των προκριματικών στην Ευρώπη, γι' αυτό και ήταν μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά...
Από τότε που διώξαμε τον Μπόλονι σαν μυρουδιά και ανέλαβε ο γιδουρίνιο να μας σώσει, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε χαμηλότερα.
Οπότε χαλαρώστε, πάρτε μπακαρντάκι με κόλα (φέτα λάιμ για γαρνιτούρα) και απολαύστε.
Έχει πολλές γκαύλες φέτος.
Αυτά.
Οπότε χαλαρώστε, πάρτε μπακαρντάκι με κόλα (φέτα λάιμ για γαρνιτούρα) και απολαύστε.
Αυτά.
Η αλλαγη του χρωματος της γραματοσειρας του Αποστολη, απο γαλαζια σε μελιτζανι, μηπως υποδηλωνει την χωρα προελευσης του πρωην και νυν προπονητη?
Υ.Γ. Λεω καμια μλκια να περασει η ωρα μεχρι την ανακοινωση του ονοματος...
Είδα γραμμένο κάπου ότι παρούσα στη συνάντηση είναι και η Γκοντσάρεβα. Ίσως υποδηλώνει κάτι αυτό.
mbison έγραψε:Η αλλαγη του χρωματος της γραματοσειρας του Αποστολη, απο γαλαζια σε μελιτζανι, μηπως υποδηλωνει την χωρα προελευσης του πρωην και νυν προπονητη?

Να σαι καλα ρε mbison
- ace79grpaok
- Kostas_Peraia4
Ετσι ειναι...Καποιοι την βγαζουν με φραπεδακι τιγκαρισμενο με παγακια και αλλοι πινουν Bacardi...Fuck ExamsAle έγραψε:Από τότε που διώξαμε τον Μπόλονι σαν μυρουδιά και ανέλαβε ο γιδουρίνιο να μας σώσει, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουμε χαμηλότερα.
Αυτά.
Την Δομινίκη ξέρω μόνοace79grpaok έγραψε:Υπάρχει χωρα με μελιτζανί σημαία?![]()
![]()
Νομίζω ότι και η Μάλαγα έχει μωβ, Ίσως είναι ισπανός

Εχουμε ΑΡΓΗΣΕΙ οσο δεν παει στο θεμα του προπονητη.Η ομαδα δεν εχει προπονητη εδω και μηνες.Ελπιζω να παρουμε καποιον συνηθισμενο στην πιεση του πρωταθλητισμου.Βεβαια δεν αρκει αυτο απο μονο του για να διεκδικησουμε μεχρι τελους το πρωταθλημα.Το ποιο σημαντικο ειναι να ερθουν παιχταραδες,διαφορετικα θα εχουμε μια ακομη περιπτωση Στεφενς και θα χαθουμε στο...χτισιμο.
Καταρ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ar.svg.pngace79grpaok έγραψε:Υπάρχει χωρα με μελιτζανί σημαία?![]()
![]()
Λετονια https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ia.svg.png
- paokmaniak
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_f ... ion#Purplepgetsos έγραψε:Την Δομινίκη ξέρω μόνοace79grpaok έγραψε:Υπάρχει χωρα με μελιτζανί σημαία?![]()
![]()
Νομίζω ότι και η Μάλαγα έχει μωβ, Ίσως είναι ισπανός
Γαπωνεζο τερματα τους ειπαμε να φερουν προπονητη μας φορτωσαν
Εγω είμαι ψύχραιμος και ενθουσιασμένος.
Απο εδω και πέρα θα ακολουθήσει ενα 10μερο όμορφο όπου κάποιοι άνθρωποι που εμπιςτεύομαι θα μου αποκαλυψουν τον σχεδιασμό για την ομαδα μου.
Δεν θα ακούσω κανέναν παπάρα παντογνώστη δημοσιογράφο να μου αναλύει και να με ενημερώνει εαν εχω καθυστερήσει στον σχεδιασμό ή όχι.
Κανένας απο το επιτελείο δεν ήξερε οτι θα βγω τελευταίος στα πλέι οφ.
Αυτή η τελευταία θεςη μπορεί να σήμανε μια ελαφρά επίσπευση του αγωνιστικού σχεδιασμού αλλά δεν χρειάζεται να γίνουν χοντράδες και όλα να πάνε με βάση την πρόορη έναρξη της προετοιμασίας.
Θέλει ζύγισμα.
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν (και απορώ με την κεντρική για άλλη μια φορά) γίνονται συνένοχοι σε επικίνδυνες για την ομαδα επιλογές.
Το ταξίδι άρχισε....
Απο εδω και πέρα θα ακολουθήσει ενα 10μερο όμορφο όπου κάποιοι άνθρωποι που εμπιςτεύομαι θα μου αποκαλυψουν τον σχεδιασμό για την ομαδα μου.
Δεν θα ακούσω κανέναν παπάρα παντογνώστη δημοσιογράφο να μου αναλύει και να με ενημερώνει εαν εχω καθυστερήσει στον σχεδιασμό ή όχι.
Κανένας απο το επιτελείο δεν ήξερε οτι θα βγω τελευταίος στα πλέι οφ.
Αυτή η τελευταία θεςη μπορεί να σήμανε μια ελαφρά επίσπευση του αγωνιστικού σχεδιασμού αλλά δεν χρειάζεται να γίνουν χοντράδες και όλα να πάνε με βάση την πρόορη έναρξη της προετοιμασίας.
Θέλει ζύγισμα.
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν (και απορώ με την κεντρική για άλλη μια φορά) γίνονται συνένοχοι σε επικίνδυνες για την ομαδα επιλογές.
Το ταξίδι άρχισε....