Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Marianov6

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Marianov6 »

Marianov6 έγραψε:Εγω θελω να μεινει γιατι αυτο που αντιλαμβανομαι ως τροπος παιχνιδιου του, μου αρεσει. Ναι, η ομαδα δεν εχει καλα αποτελεσματα μεχρι τωρα. Ναι, η ομαδα ειναι χαμηλα στην βαθμολογια. Αλλα δεν μιλαω για αυτα τα πραγματα, μιλαω για αυτο που αντιλαμβανομαι ως τροπος παιχνιδιου, τροπος αναπτυξης. Το αν του βγαινει, σιγουρα εχει σχεση και με το τι παιχτες εχει. Μπορουμε απλα να πουμε οτι δεν βγηκαν ολες οι μεταγραφες, δεκτο αυτο.

- Η ομαδα παιζει με 10αρι, που ολοι μας σχεδον θελαμε τοσα χρονια και δεν ειχαμε. Εχουμε και δευτερο δεκαρι στον παγκο.
- Δινει ελευθερια κινησεων στον δεκαρι του
- Παιζει απο τα πλαγια αν χρειαστει και οταν το δεκαρι δεν του βγαινει
- Το 6αρι και το 8αρι ανεβαινουν συχνα ψηλα και μπαινουν και περιοχη
- Χρησιμοποιει κρυφο επιθετικο το 6αρι του καμια φορα 'η το 8αρι του (χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα ο Τσιμιροτ σε ενα παιχνιδι)
- Η ομαδα χρησιμοποει τις καθετες πασες που καναμε χρονια να το δουμε αυτο
- Αναπτυξη απο την αμυνα και επιτελους εχουν κοπει σε μεγαλο βαθμο τα βολε του τερματοφυλακα στον επιθετικο
- Σουτ εξω απο την περιοχη (εδω ειναι αληθεια οτι θα μπορουσαμε να εχουμε πιο πολλα και κυριως απο παιχτες στην μεσσαια γραμμη, ενω τωρα τα εχουμε κυριως απο τον Γκαρι).
- Τριγωνακια που αποδιδουν πιο γρηγορο ποδοσφαιρο μεταξυ των πλαγιων
- Διεισδυσεις απο τους πλαγιους, εξτρεμ και φουλ μπακ
- Το 10αρι το εγραψα αλλα οι εξυπνες πασες απο δεκαρι ειναι κατι που ΔΕΝ ειχαμε
- Εναλλαγη της μπαλλας εξω απο την περιοχη για να ανοιξει ο αντιπαλος που παιζει μαζικη αμυνα. Αυτο θα το ηθελα πιο γρηγορα, και σε χρονο εναλλαγων αλλα και σε λιγοτερες πασες.

Αυτα ειναι λιγα απο αυτα που βλεπω εγω και για λα υπαρχουν σχετικα βιντεος για οσους δεν τα εχουν δει ακομα. Σιγουρα δεν τα εχουμε ολα σε καθε αγωνα και σιγουρα δεν τα χρησιμοποιουμε ολα στο μεγιστο βαθμο, εκει θελουμε δουλεια. Αλλα αυτο θα ερθει κυριως οταν η ομαδα θα αποκτησει και αυτοπεποιθηση γιατι ετσι παει το πραγμα, το ενα φερνει το αλλο. Και οταν ερθει και η αυτοπεποιθηση θα ερθει και το πιο επιθετικο ποδοσφαιρο. Δυο πραγματα πρεπει να αλλαξουν για αυτο, η εμπιστοσυνη των παιχτων στο συστημα και στις δυνατοτητς τους (προφανως δεν εννοω ολους τους παιχτες γιατι καποιοι δεν εχουν δυνατοτητες), και η εμπιστοσυνη του προπονητη στους παιχτες. Να απελευθερωθουνε δηλαδη.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ομαδα δεν παιζει μονοδιαστατο ποδοσφαιρο και γενικα η αναπτυξη δεν ειναι τοσο κακη. Στην ουσια, ναι, δεν βγαινει στο χορτο σε ολα τα παιχνιδια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι στο μυαλο του Ιβιτς. Η 11η θεση ποναει και εμενα οσο εσενα, αλλα θελω να μεινει και να ενισχυθει ο τροπος παιχνιδιου του με καλυτερους παιχτες. Το επιθετικο ποδοσφαιρο που αναφερθηκε πριν δεν σημαινει απαραιτητα και το να εχεις 8 παιχτες μεσα στην περιοχη. Δες Μπαρτσελονα πχ που παιζει επθετικο ποδοσφαιρο αλλα χρησιμοποιει 3 παιχτες εντος περιοχης (Σουαρεζ, Μεσσι, Νειμαρ) και εναν εκτος περιοχης (Ρακιτιτς). Το επιθετικο ποδοσφαιρο μπορει να οριστει και απο το ποσο γρηγορα παιζεις και ποσο ευκολα "διαβαζουν" οι παιχτες σου ο ενας τον αλλον (κατι που θελει χρονο και ΣΤΑΘΕΡΕΣ). Η χρονια μου φαινεται copy-paste της πρωτης χρονιας του Σαντος, μεχρι και η βαθμολογικη της θεση. Ξεσκαρταρισμα το καλοκαιρι, και δωστε καλυτερα εργαλεια στον Ιβιτς. Προφανως και πολλοι θα διαφωνησουν με αυτα που γραφω (ηδη μου ερχονατι στο μυαλο μερικοι :mrgreen: ), αποψεις ειναι αυτες και δεν υπαρχει προβλημα. Απλως εγω κλεινω τα ματια στα αποτελεσματα και στεκομαι καθαρα στον τροπο που θελει ο Ιβιτς να παιζει η ομαδα. Αυτος ο τροπος εμενα μου αρεσει, απλως θελει καλυτερα εργαλεια.
Εγω αυτα εβλεπα τοτε που τα εγραφα και σημερα θα προσθεσω και ακομα ενα στοιχειο που θα φανει "αυριο" οπως ολα τα αλλα.

- Ορεξη για πιο γρηγορο συνδυαστικο ποδοσφαιρο.

Δεν εχει να κανει με την συνολικη αποδοση της ομαδας σημερα και το αποτελεσμα, ετσι και αλλιως ειπα και στο αρχικο ποστ "ασχετα με τα αποτελεσματα", ειναι απλα μια λεπτομερεια που ειδα σε 3-4 φασεις. Δεν ειναι η Ορεξη λογο της καλης μπαλας που ειδαμε, ειναι η διαθεση που εδειξαν εκεινη την στιγμη για κατι τετοιο (εστω και αν δεν πετυχε 100% σε μια-δυο φασεις). Εχω μια ταση να βλεπω λιγο διαφορετικα τα πραγματα, ισως γι'αυτο να ειμαι και λιγο "περιεργος" 'η παραξενος, αλλα οκ, εχω συμβιβαστει με αυτο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ο Βλανταν ειναι καλος προπονητης δε μασαει τιποτα καθαριζει οτι δε του κανει και εχει ψυχρο αιμα και θα φτιαξει ομαδα θυμηθητε με.Θα μεινει χρονια στον ΠΑΟΚ ειναι αλεπου.Πανεξυπνος νιωθει απο ΠΑΟΚ και ξερει την ομαδα πρωτη φορα μετα απο εποχη Σαντος και ενα χρονο τον Μπολονι βρηκαμε επιτελους Προπονητη!Να καθαρισει ολες τις κλικες.Μπραβο Βλανταν!
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Politis έγραψε:Η υπογραφη μου ειναι παλια, οχι προσφατη. Γιατι πιστευω σε αυτο σαν αρχη, οχι για τον συγκεκριμενο προπονητη μονο. Οσοι ονειρευονται η σχεδιαζουν αποπομπη του ειναι απλα εχθροι του καλου του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβιτς ειναι στο ξεκινημα της προπονητικης του καριερας, μετα απο μια ποδοσφαιρικη που εδειχνε οτι εχει παιδεια και μυαλο. Στοιχεια που χρειαζονται στον προπονητη, ουτως η αλλως. ΔΕΝ μπαινω στη λογικη ΠΑΟΚτσακι και αλλα γλαφυρα. Και εγω ειμαι ΠΑΟΚτσακι, αλλα δε φτανει.
Ο Ιβιτς δειχνει λοιπον πως μπορει να ανατρεψει μια κατασταση που τρωει την ομαδα καιρο: χαλασμενα αποδυτηρια. Το come back της ομαδας, μετα τη Λεωφορο, ειναι χαρακτηριστικο.

Πρεπει να τον δω για αλλους 18 μηνες τουλαχιστο, μην πω 30 (2,5 χρονια ακομη) για να κρινω εργο. Προετοιμασιες, συνεργατες, μεταγραφες, λαθη (ΟΛΟΙ κανουμε ρε, καθε μερα κιολας, εχετε κακαλα να το παραδεχεστε ομως;), ψυχολογια, μπαλα, οργανωση. ΑΠΟ ΟΛΑ αυτα θα κριθει, οχι απο ενα μονο. Σε ολα πρεπει να ειναι καλος (η κακος) για να πεις οτι κανει (η οχι) στον ΠΑΟΚ μας.

Για αυτο αξιζει η υπομονη. Μην ειρωνευεστε οταν γραφουμε για υπομονη (ναι, τοσα χρονια κανουμε να πουμε, και τετοια). Τι θα ησουν σημερα εσυ (ο καθενας) αν δεν δουλευες τις αδυναμιες σου, μαθαινες απο τα λαθη σου, δυναμωνες απο τις δυσκολιες; Εισαι στα 30 σου ο ιδιος που ησουν στα 20; Στα 40 σου εισαι ο ιδιος;

Προστατεψτε τον εσεις οι συνοπαδοι. Πως; επιστρεψτε την ειρωνια σε αυτους που τα ξερουν ολα και στα ραδιοφωνα και στα σαιτς κανουν "κριτικη" στις στραβες (πολυ ευκολα, ε;) - σχολιαστε, κραξτε τους, πειτε 'οχι ρε, εγω ο αγνος οπαδος, τον πιστευω και θα τον περιμενω να μου δειξει".

Κατι τελευταιο. Φεραμε Χ και χασαμε βαθμους εχοντας 15-30 τελικες. Ε, καποια στιγμη η γκαντεμια θα εσπαγε. Ξεμπουκωμα και φουλ οι μηχανες τωρα. Η δουλεια γινεται (συνδυασμοι, στημενα (ποσες κεφαλιες πια αυτος ο Ματος, ολες τυχαιες ειναι;) φυσικη κατασταση, ροτεισον). Θα φανει και εκει που πρεπει (στη βαθμολογια).

Στα ευκολα ΠΑΟΚ, στα δυσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ. Και στον προπονητη χρονο.
Γεια χαρα.
Τα είπες όλα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:Διαβάζω ρε γμτ κάτι σχόλια και με πιάνει τρελα. Λες και με πέταξαν από τον Πλούτωνα στο φόρουμ ...
Νέα ... εποχή, νέες ... εκτιμήσεις καταστάσεων!
Ο ξένος προπονηταράς (ο Βλανταν πλέον, όταν δε μας κάνει, υπάγεται στους εγχώριους μαθητευόμενους μάγους) ας περιμένει μερικές βδομάδες, θα μπει ξανά ... στο κάδρο, δε γίνεται!
:lol: :lol: :lol: Εχω χασει και το λινκ με το βιντεακι της Βλαχοπουλου στο γηπεδο.Χανεις τη μπαλα ¨Οουυ κρεας" βαζεις γκολ "μπραβο ηρωα"

ΥΓ Ο Μαρτης ειναι κοντα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παντως απο τοτε που ειπε θα παιζουμε γιαντο αποτελεςμα εχουμε ξεσκιστεί να πετάμε γκολ πανω απο 3 μίνιμουμ

Παλι δούλεμα στο και του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Όταν λέγαμε ότι ο βλανταν είναι καλή επιλογή γιατί ξέρει από ΠΑΟΚ αυτό το πράγμα βλέπαμε.
Μπορεί ακόμα να μην είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά μία κρίση σαν αυτή που περάσαμε μόνο κάποιος που γνωρίζει τα του ΠΑΟΚ εκ των έσω θα μπορούσε να την διαχειριστεί
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μονο καποιος που ξερει απο ΠΑΟΚ και πως λειτουργει ολο το συστημα γυρω του ΠΑΟΚ,δε θα φαγωνοταν...γιατι ετοιμο τον ειχαν καποια καλοπαιδα...

Το ταρακουνημα εδειξε οτι οταν εισαι ομαδα επανερχεσαι.οταν εισαι οικος ανοχης σου κανουν κουμαντο κατι τσιχλοφουσκες.

Ελπιζω να ανανεωσει για μια πενταετια να τελειωνει το ζητημα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε: Το ταρακουνημα εδειξε οτι οταν εισαι ομαδα επανερχεσαι.οταν εισαι οικος ανοχης σου κανουν κουμαντο κατι τσιχλοφουσκες.
Δε θα επανελθουμε δηλαδη? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σε λιγο καιρο τα ιδια απο την ανάποδη θα λεμε ειναι σίγουρο κ αυτος ο μαρτης ειναι κοντα πλεον
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Πιστευω ότι εχουμε τελειωση με το θεμα προπονητη.Ο Ιβιτς περασε τα τεστ.Τωρα θελει στηριξη, βασικα από τον Ιβαν,υπο την εννοια της ελευθεριας της επιλογης των παιχτων,και της διαχειρισης τους.Αν και εδώ υπαρχει ένα θεμα
επενδυσης,οικονομικα.Ετσι όπως ηρθαν τα πραγματα,ο Ιβιτς είναι πολύ δυναμωμένος,ενω αντίθετα,παιχτες που ειχαν και εχουν θεματα,ΑΡΔ,αλλα και καποιος κοσμος γυρω από την ομαδα,ειναι παρα πολύ αποδυναμωμένοι,και αυτό είναι πολύ καλο.Ο προπονητης είναι ένα από τα βασικα γρανάζια μιας ομαδας,και εμεις πλεον το εχουμε λυση αυτό το θεμα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μακάρι αλλα δυστυχως το θεμα προπονητη θα αιωρείται αν τα αποτελέσματα δε βοηθανε
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

desperando έγραψε:Όταν λέγαμε ότι ο βλανταν είναι καλή επιλογή γιατί ξέρει από ΠΑΟΚ αυτό το πράγμα βλέπαμε.
Μπορεί ακόμα να μην είναι ο καλύτερος προπονητής αλλά μία κρίση σαν αυτή που περάσαμε μόνο κάποιος που γνωρίζει τα του ΠΑΟΚ εκ των έσω θα μπορούσε να την διαχειριστεί
Δεν είναι, μόνο, ότι ξέρει τον ΠΑΟΚ από μέσα, γιατί κι ο ΑΑ τον ήξερε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εντάξει μιλαμε για νοήμονες ανθρώπους,συνεργασιμους οι οποίοι δεν έχουν την πεποίθηση ότι είναι οσιομαρτηρες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αυτο που μου εκανε εντυπωση ....αλλα θα περιμενω και αλλα δειγματα.....ειναι οτι οταν η ομαδα χανει την μπαλα
2-3 παικτες πεφτουν με δυναμη στην διεκδίκηση της και σε 10-15 δευτ. εαν δεν γινει μακρια μεταβίβαση απο τον αντίπαλο η μπαλα ξαναερχετε στην κατοχη μας...

αυτο ...περα απο την ποδοσφαιρικη παιδεια καποιων παικτων.....ειναι εργο προπονητη

περιμενω.........τα καλυτερα....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η στήριξη μάγκες αρχίζει απο το φόρουμ αυτο. Το έχω ξαναπει, μην υποτιματε την επίδραση των γραπτών σας εδω. Κάθε ποστ βάζει το λιθαράκι του στη νοοτροπία που έχουμε σαν λαος. Πολλοί γράφουν(-ουμε) ακόμα περισσοτεροι διαβάζουν και είναι ευτύχημα που ξέρουμε πως τουλαχιστον οι περισσοτεροι θέλουν το καλό της ομάδας. Ας βοηθήσουμε την ομάδα ακόμα και με 2 προτάσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”