Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Το μεγαλυτερο για μενα προβλημα που εχει ο γαυρος ειναι το ακανονιστο,υπεραριθμο,αλλοπροσαλο ροστερ...
Εγω θεωρω οτι απο εκει ξεκιναει το προβλημα τους.
Πηρανε ντε βισεντηδες,ολαιτανηδες,σαμαρηδες παιχτες με το κιλο χωρις να ξερουν τι θα τους κανουν και που θα τους χρησιμοποιησουν.
Βεβαια η λυση του δανεικου τους δινει ποντους αλλα ομαδα δεν τους κανει.
Ο γαυρος χανει την ταυτοτητα του με 7 νεους παιχτες στην 11αδα.Ξεκιναγε πριν δυο χρονια και ελεγε στην αμυνα ακομα και για ευρωπη ειμαι καλα με μελπεργκ-αβρααμακο-τοροσιδη.
Κεντρο κατι γινοτανε και επιθεση παντα ειχε.
Αλλα οταν χανεις τοσους βασικους οι οποιοι και τσαμπουκα ειχαν και το παιζανε και λιγο πουστικα εβγαζε δυναμικη.
Τωρα με αχανες ροστερ και χωρις πλανο εχουν θεματα.
Εγω θεωρω οτι απο εκει ξεκιναει το προβλημα τους.
Πηρανε ντε βισεντηδες,ολαιτανηδες,σαμαρηδες παιχτες με το κιλο χωρις να ξερουν τι θα τους κανουν και που θα τους χρησιμοποιησουν.
Βεβαια η λυση του δανεικου τους δινει ποντους αλλα ομαδα δεν τους κανει.
Ο γαυρος χανει την ταυτοτητα του με 7 νεους παιχτες στην 11αδα.Ξεκιναγε πριν δυο χρονια και ελεγε στην αμυνα ακομα και για ευρωπη ειμαι καλα με μελπεργκ-αβρααμακο-τοροσιδη.
Κεντρο κατι γινοτανε και επιθεση παντα ειχε.
Αλλα οταν χανεις τοσους βασικους οι οποιοι και τσαμπουκα ειχαν και το παιζανε και λιγο πουστικα εβγαζε δυναμικη.
Τωρα με αχανες ροστερ και χωρις πλανο εχουν θεματα.
Ο γαύρος είναι ένα τεράστιο σαθρό οικοδόμημα.Έχει μαζέψει όλη την μέτρια Ελλάδα (Ντε Βινσέντι-Ολαιτάν-Σάμαρη & ΣΙΑ) και την έχει είτε να κάθεται στην εξέδρα,είτε δανεική στην υπόλοιπες άθλιες ομάδες της Ελλάδας (Άρης,Λειβαδιά,Πανιώνιος) στήνοντας έτσι ένα οικοδόμημα που στηρίζεται στον εξωαγωνιστικό παράγοντα και δεν έχει καμία σχέση με ποδόσφαιρο.
Το ζήτημα βέβαια είναι πως στην Ελλάδα ο εξωαγωνιστικός παράγοντας είναι πιο ισχυρός από τον αγωνιστικό.
Το ζήτημα βέβαια είναι πως στην Ελλάδα ο εξωαγωνιστικός παράγοντας είναι πιο ισχυρός από τον αγωνιστικό.
Το CAS απερριψε αιτημα για ασφαλιστικα μετρα της Σαλτσμπουργκ που θα την επανεφεραν στο Champions league.
Η Σαλτσμπουργκ ειχε αποκλειστει απο την Φενερμπαχτσε και οι αυστριακοι αιτηθηκαν ασφαλιστικων μετρων βασιζομενοι στο οτι εκκρεμει αποφαση για τιμωρια της Φενερμπαχτσε.
Το CAS ομως εχει δωσει αδεια στην Φενερμπαχτσε να παιζει CL μεχρι να βγει η τελικη αποφαση στις 28 Αυγουστου.
Ευτυχως που δεν κληρωθηκαμε με αυτους γιατι ακομα θα τρεχαμε. Περιπου ιδια περιπτωση με την Μεταλιστ, αλλα σ αυτην η αποφαση βγηκε ακριβως την περιοδο που μας βολευε.
Να δειτε που θα τιμωρηθει η Φενερμπαχτσε τελικα και επειδη οπως φαινεται θα αποκλειστει απο την Αρσεναλ, αντι να παει αυτη ομιλους Europa θα πανε και οι 2 ομαδες απο το ζευγαρι Σαλτσμπουργκ-Ζαλγκιρις.
Η Σαλτσμπουργκ ειχε αποκλειστει απο την Φενερμπαχτσε και οι αυστριακοι αιτηθηκαν ασφαλιστικων μετρων βασιζομενοι στο οτι εκκρεμει αποφαση για τιμωρια της Φενερμπαχτσε.
Το CAS ομως εχει δωσει αδεια στην Φενερμπαχτσε να παιζει CL μεχρι να βγει η τελικη αποφαση στις 28 Αυγουστου.
Ευτυχως που δεν κληρωθηκαμε με αυτους γιατι ακομα θα τρεχαμε. Περιπου ιδια περιπτωση με την Μεταλιστ, αλλα σ αυτην η αποφαση βγηκε ακριβως την περιοδο που μας βολευε.
Να δειτε που θα τιμωρηθει η Φενερμπαχτσε τελικα και επειδη οπως φαινεται θα αποκλειστει απο την Αρσεναλ, αντι να παει αυτη ομιλους Europa θα πανε και οι 2 ομαδες απο το ζευγαρι Σαλτσμπουργκ-Ζαλγκιρις.
Απο εχθες και για μια τουλαχιστον εβδομαδα , εχουν βγει τα κομπιουτερακια στη ΔΕΚΟ , για το τι χανουν απο το ΤΣ.Λ....
Εχουν αρχισει και σφιγγουν οι κ@λοτρυπιδες των εξωγαμων του αμερικανικου στολου.....
Τα καλυτερα ερχονται....
Υ.Γ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ
Εχουν αρχισει και σφιγγουν οι κ@λοτρυπιδες των εξωγαμων του αμερικανικου στολου.....
Τα καλυτερα ερχονται....
Υ.Γ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ
Από φόρουμ γαύρων
- η πουτανα η ιστορια πως σε διαψευδει....προκριση στα χαρτια λοιπον....
γμαω τον κωλο τους...και θα περασουν και θα παρουμε και λιγοτερα λεφτα
- Θα πάρουμε? Τι εννοείς? Ο χοντρός θα πάρει.
- η ομαδα ειναι και δικη μας
- Ναι αλλά τα λεφτά πάνε στη τσέπη της φάλαινας.
- Δηλαδή εσείς τα έχετε δει να επενδύονται στην ομάδα? Γιατί εγώ όχι. Ένα απλό παράδειγμα: πουλήθηκε πέρσι ο Μιραλάς ενός έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού. Πού πήγαν τα χρήματα από την πώλησή του? Ποιος ήρθε στη θέση του? Μήπως ο κανένας? Και μη μου πείτε ο Μασάντο.
Όταν λοιπόν μόνο πουλάς αλλά δεν αγοράζεις, μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι τα χρήματα δεν πάνε εκεί που πρέπει. Και εφόσον λοιπόν 3 χρόνια τώρα δεν έχω δει να ξοδεύονται χρήματα για μεταγραφές, για οργάνωση και στελέχωση των ακαδημιών ή οπουδήποτε αλλού, να και αν πάρουμε τα λεφτά του ΠΑΟΚ, να και αν δεν τα πάρουμε.
- PAPA TSIBIKOS
καλά οι αλλοι θελουν με τον οτσαλαν να προκριθουν στου ομιλους του europa
- trel@menos
εκανε το 0-2 η αλκμααρ και καπακι κανει μια τρομερη βουτια ο παπαδοπουλος και πηρε πεναλτι.
1-2.
1-2.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά λέγανε οτι είναι και ευχαριστημένοι με την κλήρωση στον Ατρόμητο. Πρέπει να φας πολαααααά ψωμιά ακόμα για να περάσεις από καλές Ολλανδικές ομάδες.
Ορισμένοι αρδ ειδικά παρουσίαζαν την Άλκμααρ ως χρυσή ευκαιρία για το Περιστέρι, σε αντίθεση με το καφενείο της Μακάμπι, που την χαρακτήριζαν δύσκολη για τον ΠΑΟΚ!!

Παντως παιδια αυτος ο Παπαδοπουλος,μεγαλη παικταρα! Και στον Πανθρακικο ξεχωριζε,και τωρα στον Ατρομητο που τον βλεπω ειναι super! Επισης και ο Ναπολεονι απο τον Ρομπερ που ειχαμε τα προηγουμενα χρονια πιστευω θα ηταν κλασεις ανωτερος!
Νομίζω δεν χρειάζεται να θυμίσω ΤΙ γινόταν εδώ μέσα όταν είχαμε κλείσει ουσιαστικά τον Παπαδόπουλο... Και τον κόψανε τελικά απ την ΠΑΕ φοβούμενοι τις αντιδράσεις... Και αντ αυτού νομίζω μείναμε με Γιάννου (;)
Πολύ καλός ο Παπαδόπουλος όντως.Αλλά πού πας ρε Ατρόμητε με Οτσαλάν στον πάγκο;Αν είναι δυνατόν.
Κρίμα βέβαια που το market pool του UEFA δεν θα το πάρει κανείς.Ας αρκεστούμε στα 17 του τσου λου.
Κρίμα βέβαια που το market pool του UEFA δεν θα το πάρει κανείς.Ας αρκεστούμε στα 17 του τσου λου.