Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Ααα και ένα μπόνους ερώτημα όμως για πολύ δυνατούς λύτες (ΝΟΤ):
Αλήθεια υπάρχει άτομο που να πιστεύει ότι μια τέτοια "καταλάθος διαρροή" αν όντως το μήνυμα είναι αληθινό, δεν εγινε για εξυπηρετησει τα γνωστά συμφέροντα του διχασμού;
Αλήθεια τώρα; Ότι ξαφνικά δηλαδή τι; Διεθνείς χάκερ έσπασαν το firewall του Χ αρδ και διέρρευσαν οι γυμνές φωτό και οι γραμμές της ΠΑΕ από το κινητό του; Ή ότι κάποιος αρδ αποφάσισε μόνος του να διαρρεύσει, για το καλό της ανθρωπότητας;
Τόσο βαθιά ανάλυση και σοβαρή σκέψη να ξεψειρισουμε κάθε θέμα εταιρικό, αγωνιστικό, οικονομικό, αλλά στα προφανη κάνουμε τις πάπιες
Αλήθεια υπάρχει άτομο που να πιστεύει ότι μια τέτοια "καταλάθος διαρροή" αν όντως το μήνυμα είναι αληθινό, δεν εγινε για εξυπηρετησει τα γνωστά συμφέροντα του διχασμού;
Αλήθεια τώρα; Ότι ξαφνικά δηλαδή τι; Διεθνείς χάκερ έσπασαν το firewall του Χ αρδ και διέρρευσαν οι γυμνές φωτό και οι γραμμές της ΠΑΕ από το κινητό του; Ή ότι κάποιος αρδ αποφάσισε μόνος του να διαρρεύσει, για το καλό της ανθρωπότητας;
Τόσο βαθιά ανάλυση και σοβαρή σκέψη να ξεψειρισουμε κάθε θέμα εταιρικό, αγωνιστικό, οικονομικό, αλλά στα προφανη κάνουμε τις πάπιες
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- george188, paok apo epilogi, Maklaz, aivas19
Μα ακριβώς αυτό κάνει.Equalizer έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:37 3. Και ρωτάω λοπόν: Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μήνυμα που δημοσιεύθηκε, τι ακριβώς ανήθικο περιέχει, προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ; ΜΑΚΑΡΙ να επιδιώξουν επιτέλους να κλείσει ο ΒΟΘΡΟΣ των τελευταίων ετών. ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. Αναιρεί κάτι τέτοιο την κριτική για τα κακώς κείμενα του ΠΑΟΚ και τα λάθη του Σαββίδη;; ΟΧΙ βέβαια. Αν κανείς μπερδεύει την βούρτσα με την πούτσα, είναι δικό του πρόβλημα. Και ελέγχεται και ως ύποπτος που "δεν μπορεί" να ξεχωρίσει δυο βασικά θέματα.
4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, είναι και οφ τοπικ βεβαίως βεβαίως.
Τσουβαλιάζει όσους κάνουν κριτική στο Σαββίδη και ουσιαστικά τους τοποθετεί σε στρατόπεδο συγκεκριμένης προέλευσης που έχει άλλους σκοπούς.
Φυσικά και κάτι τέτοιο αναιρεί αυτόματα κάθε κριτική για τα κακώς κείμενα του ΠΑΟΚ και τα λάθη του Σαββίδη.
Όταν γραφόταν το καλοκαίρι για την "ομάδα αλήθειας" που υποστηρίζει τον Μυστακίδη, τώρα που βγαίνει διαρροή που ουσιαστικά περιγράφει μία πρακτική ομάδας αλήθειας από την άλλη πλευρά, είναι απλά Πέμπτη και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό;
Αυτά είναι double standards.
ΥΓ. Αν δείτε πότε ξεκίνησε η γνωστή "ομάδα αλήθειας" και σε ποιά εποχή, δεν θα ανακαλύψετε την Αμερική, για ποιό λόγο όλη η νουδούλα είναι αυτή που είναι.
Όχι λοιπόν, δεν είναι απλώς μόνο χείριστη η νουδούλα του κούλη, αλλά και η νουδούλα του Σαμαρά, επί ΟΝΝΕΔ - Γραμματείας Παπαμιμίκου.
Εεε όχι και δεν θα περάσει έτσι αέρα πατέρα αυτο
Το μήνυμα αναφέρεται καθαρά σε όσους βάζουν φυτιλια φερνουν διχασμό και είναι φανερό ότι έχουν άλλους σκοπούς. Δεν λέει πουθενά να απομονώσουν όσους κάνουν κριτική
Το τσουβαλιασμα εσύ το κάνεις.
Τώρα βεβαίως θα μου πεις τόσα χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία όσων κάνουν κριτική αισθάνονται την ανάγκη ή δεν ξέρουν άλλο τρόπο να την κάνουν πέρα από το να φέρνουν διχασμό και να βάζουν φυτιλια. Αυτό πράγματι είναι σωστό.
Η πλειοψηφία, οχι όλοι.
ΣΥΝ, ότι λέει καθαρά "ο ένας έχει το μπάσκετ ο άλλος τη μπαλα, τέλος"
Δηλαδή τι κάνει νιάου νιάου
Το μήνυμα αναφέρεται καθαρά σε όσους βάζουν φυτιλια φερνουν διχασμό και είναι φανερό ότι έχουν άλλους σκοπούς. Δεν λέει πουθενά να απομονώσουν όσους κάνουν κριτική
Το τσουβαλιασμα εσύ το κάνεις.
Τώρα βεβαίως θα μου πεις τόσα χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία όσων κάνουν κριτική αισθάνονται την ανάγκη ή δεν ξέρουν άλλο τρόπο να την κάνουν πέρα από το να φέρνουν διχασμό και να βάζουν φυτιλια. Αυτό πράγματι είναι σωστό.
Η πλειοψηφία, οχι όλοι.
ΣΥΝ, ότι λέει καθαρά "ο ένας έχει το μπάσκετ ο άλλος τη μπαλα, τέλος"
Δηλαδή τι κάνει νιάου νιάου
Παρατηρώ ότι κάθε φορά που μπαίνει επιχείρημα με στοιχεία, η συζήτηση δεν πάει στα στοιχεία. Πάει στο πρόσωπο.
Στον πληθυντικό και χωρίς όνομα.
Το Ad hominem είναι ο κλασικός τρόπος να αποφύγεις το επιχείρημα όταν δεν μπορείς να το αντικρούσεις, προσβάλλοντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα αυτού που το διατύπωσε την ίδια στιγμή που ο @Blackgr4 γράφει "ας γράψει ο καθένας την άποψη του και όλα καλά."
Μάζεψα μερικά μόνο από τα υπονοούμενα που αναφέρθηκαν προς το πρόσωπό μου (στον πληθυντικό ή και "φωτογραφικά") καθώς και κάποιες αντιφάσεις, επειδή τόλμησα να γράψω την άποψη μου με στοιχεία.
Η πραγματική μου θέση για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, είναι η παρακάτω.
Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ "πουλήστε τον Κωνσταντέλια". Έγραψα το ακριβώς αντίθετο, η ΠΑΕ πρέπει να κόψει τον κώλο της να βρει λύσεις να διώξει βαριά και άχρηστα συμβόλαια, να αυξήσει έσοδα και ΑΝ χρειαστεί να πουλήσει, να πουλήσει άλλους όσο πιο ακριβά γίνεται, και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στους Καμαρά - Ντέσπο. Όσοι "παρακολουθούν" τα γραφόμενα μου θα θυμούνται ότι για τους 2 συγκεκριμένους το έλεγα από τον Ιανουάριο.
Αν το να επισημαίνεις την κακή οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ σε επίπεδο εξόδων, θεωρείται δικαιολογία υπέρ της ΠΑΕ ή ότι είμαι στημένος και βρίσκομαι εδώ για κάποιον απώτερο σκοπό, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.
Όποιος έχει να πει κάτι προς το πρόσωπό μου, ας το πει να ξεμπαρουτιάσει.
Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθώ, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να βρεθεί. Θα περιμένω.
Όποιος δεν έχει, και υποψιάζομαι ότι κανείς δεν έχει, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κάτι, ας σταματήσει τα υπονοούμενα.
Γιατί τα υπονοούμενα στον πληθυντικό, τα "μπορώ να υποθέσω", "δεν εννοώ εσένα" αλλά σε φωτογραφίζω, είναι ο πιο δειλός τρόπος να αφήσεις μια μαύρη σκία από πάνω μου.
Έχω σεβασμό σε όλους όσους γράφουν εδώ και εννοείται ακόμη και σε όσους διαφωνούν μαζί μου. Ζητάω όμως τον ίδιο σεβασμό.
Στα επιχειρήματα απαντάμε με επιχειρήματα, όχι με θεωρίες συνωμοσίας και χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του συνομιλητή.
Στον πληθυντικό και χωρίς όνομα.
Το Ad hominem είναι ο κλασικός τρόπος να αποφύγεις το επιχείρημα όταν δεν μπορείς να το αντικρούσεις, προσβάλλοντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα αυτού που το διατύπωσε την ίδια στιγμή που ο @Blackgr4 γράφει "ας γράψει ο καθένας την άποψη του και όλα καλά."
Μάζεψα μερικά μόνο από τα υπονοούμενα που αναφέρθηκαν προς το πρόσωπό μου (στον πληθυντικό ή και "φωτογραφικά") καθώς και κάποιες αντιφάσεις, επειδή τόλμησα να γράψω την άποψη μου με στοιχεία.
Μετά απορείς που σου γράφει ο Μπλακ ότι έχεις διάθεση για δικαιολογίες και γιατί η συζήτηση για πώληση Ντέλια ακούγεται στα αυτιά πολλών εξ ημών ως μασάζ.
Στην καλύτερη περίπτωση είναι χοντρές ανακρίβειες, στηριγμένες στο τίποτα. Θα αποφύγω να έχω κακή προαίρεση σε αυτά που γράφτηκαν, ώστε να αναφερθώ σε δημιουργία εντυπώσεων και καλοπροαίρετα θα δεχτώ ότι βασίζονται όλα σε λάθος και άστοχες σκέψεις.
Επειδή το internet είναι σύμμαχός μας, αν υπάρχουν εκεί έξω κάποια μυαλά και δεν εννοώ τον @Maklaz, απλά το ποστ του ήταν η αφορμή, που κάνουν θολούς υπολογισμούς, έχοντας στο μυαλό τους να περάσουν ένα αφήγημα ότι είμαστε δύσκολα στο FFP λόγω Squad Cost Ratio ή οτιδήποτε άλλο τρικ κατεβάσει η γκλάβα τους, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν.
Το ότι φτάνουμε στο 2026 να θέλουν κάποιοι να μιλάμε πάλι για FFP, με τον ένα ινφλουένσερ να βγαίνει και να λέει ότι κάναμε υπέρβαση στο μπάτζετ με 78 εκατομμύρια κόστος, ενώ δεν υπάρχουν καν ακόμα στοιχεία, με τον άλλο να μας λέει ότι μας περιμένει στη γωνία η Ουέφα να μας βάλει σε Μνημόνιο, σόρι αλλά όλα αυτά μόνο με καλό μάτι δεν μπορώ να τα δω και ούτε με κάνουν αισιόδοξο για τη νέα χρονιά.
Είναι δυνατόν να σε βλέπω (όχι εσένα, γενικά), μετά από δυο σερί δραματικές χρονιές , να σπας τα πληκτρολόγια 24/7 επιχειρηματολογώντας (δικαιολογώντας, πες το όπως θες) υπέρ της ΠΑΕ, για πωλήσεις που ΙΣΩΣ χρειαστεί να γίνουν λόγω FFP και UEFA, όταν μέχρι και εσύ γνωρίζεις για όλες τις ανορθογραφίες εκεί μέσα και να μην σου μιλήσω για δικαιολογίες, παραμύθια και μισές αλήθειες;
Προτείνω λοιπόν τους πάντες, να αφήσουν κατά μέρος της ομαδοποιήσεις και τα "εμείς καλοί, εσείς κακοί", ας γράψει ο καθένας την άποψη του και όλα καλά.
Αν είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε αντίθετη άποψη με τόσο κακή διάθεση, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανταλλάζουμε σχόλια. Είναι γνωστό το που θα καταλήξει η κουβέντα.
Δεν κατηγορώ κανεναν. Δεν τον ξερω άλλωστε τον ανθρωπο. "Μπορώ να υποθέσω" έγραψα.
Όσο βολεύει τον όχλο το ένα αφηγημα, ακόμα περισσότερο μπορει να βολεύει το άλλο αφήγημα μια άλλη πλευρά που εξυπηρετεί δικα της συμφέροντα.
Πάμε λοιπόν να το λήξουμε εδώ, γιατί η υποτίμηση της νοημοσύνης έχει και ένα όριο.Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες από τη διαρροή μιας συζήτησης σε συγκεκριμένο μέσο επικοινωνίας μεταξύ αρκετών opinion makers και όχι μόνο..
Όπου εντελώς τυχαία αυτά που τους ζητούνται να προωθήσουν ως τόπικ συζητήσεων, όποιος έχει ακούσει σήμερα οτιδήποτε, από YT μέχρι ράδιο, θα τα άκουσε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως γράφονταν στο μήνυμα.
Η πραγματική μου θέση για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, είναι η παρακάτω.
Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ "πουλήστε τον Κωνσταντέλια". Έγραψα το ακριβώς αντίθετο, η ΠΑΕ πρέπει να κόψει τον κώλο της να βρει λύσεις να διώξει βαριά και άχρηστα συμβόλαια, να αυξήσει έσοδα και ΑΝ χρειαστεί να πουλήσει, να πουλήσει άλλους όσο πιο ακριβά γίνεται, και αναφέρθηκα συγκεκριμένα στους Καμαρά - Ντέσπο. Όσοι "παρακολουθούν" τα γραφόμενα μου θα θυμούνται ότι για τους 2 συγκεκριμένους το έλεγα από τον Ιανουάριο.
Αν το να επισημαίνεις την κακή οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ σε επίπεδο εξόδων, θεωρείται δικαιολογία υπέρ της ΠΑΕ ή ότι είμαι στημένος και βρίσκομαι εδώ για κάποιον απώτερο σκοπό, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.
Όποιος έχει να πει κάτι προς το πρόσωπό μου, ας το πει να ξεμπαρουτιάσει.
Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθώ, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να βρεθεί. Θα περιμένω.
Όποιος δεν έχει, και υποψιάζομαι ότι κανείς δεν έχει, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κάτι, ας σταματήσει τα υπονοούμενα.
Γιατί τα υπονοούμενα στον πληθυντικό, τα "μπορώ να υποθέσω", "δεν εννοώ εσένα" αλλά σε φωτογραφίζω, είναι ο πιο δειλός τρόπος να αφήσεις μια μαύρη σκία από πάνω μου.
Έχω σεβασμό σε όλους όσους γράφουν εδώ και εννοείται ακόμη και σε όσους διαφωνούν μαζί μου. Ζητάω όμως τον ίδιο σεβασμό.
Στα επιχειρήματα απαντάμε με επιχειρήματα, όχι με θεωρίες συνωμοσίας και χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του συνομιλητή.
Φίλε η μια ομάδα αλήθειας μιλάει για ενότητα και η άλλη για ρωσοποντιο μονοκουστουμο και πρόβατα. Είναι το ίδιο? Αλλά ο τρόπος που προσπαθείς να το προωθήσεις λέει πολλά.
Δηλαδή σόρρυ η διαβολική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει "φτάνει με το φυτιλια, όχι στο διχασμό, να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα" και εγώ πρέπει να πω ότι;
Ότι δεν μου αρέσει που έχει συμφέροντα;
Ναι ρε δε μου αρέσει. Αααχ λυτρωθηκα.
Στο μεταξύ, όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι που είχαν ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ αποκλειστικές ειδήσεις για το μπάσκετ, ακόμα και αγορές οικοπέδων κλπ, ενώ επί δεκαετίες δεν είχαν και προσπαθήσει να κάνουν ρεπορτάζ -καθοτι δεν είναι καν δημοσιογράφοι- προφανώς τις πληροφορίες τις πήραν από το Άγιο πνεύμα και όχι με σμς.
Sure sure, true story bro!
Προσοχή: Το θέμα μου είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Όπως εξήγησα είναι λογικό κάθε όχημα, επιχείρηση, οργανισμός να προσπαθεί να προωθήσει τη θέση του. Αλλά να έχουμε τον νου μας που "επαναστατούμε", δήθεν, και τι πράγματα προωθούνται/γράφονται. Με τι ήθος και με τι ΥΦΟΣ. Καθιστε δείτε τους, πως άλλαξαν στάση και τι λένε. Κάποιοι, από όλες τις πλευρές.
Ότι δεν μου αρέσει που έχει συμφέροντα;
Ναι ρε δε μου αρέσει. Αααχ λυτρωθηκα.
Στο μεταξύ, όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι που είχαν ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ αποκλειστικές ειδήσεις για το μπάσκετ, ακόμα και αγορές οικοπέδων κλπ, ενώ επί δεκαετίες δεν είχαν και προσπαθήσει να κάνουν ρεπορτάζ -καθοτι δεν είναι καν δημοσιογράφοι- προφανώς τις πληροφορίες τις πήραν από το Άγιο πνεύμα και όχι με σμς.
Sure sure, true story bro!
Προσοχή: Το θέμα μου είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Όπως εξήγησα είναι λογικό κάθε όχημα, επιχείρηση, οργανισμός να προσπαθεί να προωθήσει τη θέση του. Αλλά να έχουμε τον νου μας που "επαναστατούμε", δήθεν, και τι πράγματα προωθούνται/γράφονται. Με τι ήθος και με τι ΥΦΟΣ. Καθιστε δείτε τους, πως άλλαξαν στάση και τι λένε. Κάποιοι, από όλες τις πλευρές.
Σε αυτό το forum έχουν γραφτεί και συνεχίζουν να γράφονται εκατοντάδες σελίδες κριτικής προς τον Σαββιδη που δεν έχουν καμιά σχέση με την οργανωμένη λάσπη που έχει επικρατήσει εσχάτως σε ραδιόφωνα, σοσιαλ, κλπ.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ούτε να τσουβαλιάζουμε όλη την κριτική όπως βολευει. Το πρόβλημα δεν ήταν πότε γενικά και αόριστα η κριτική, αλλά η οργανωμένη λάσπη και τοξικότητα.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ούτε να τσουβαλιάζουμε όλη την κριτική όπως βολευει. Το πρόβλημα δεν ήταν πότε γενικά και αόριστα η κριτική, αλλά η οργανωμένη λάσπη και τοξικότητα.
- abc_o_ karpouzas
Το ερώτημα είναι ένα....
Λα λα λα λα λαααλαα.....δεν είμαστε καλαααααατα μυαλαααα μας.....
Διαβάστε...κανα...βιβλίο....ή κάνα φρπεδογαλο με μισό πακέτο τσιγάρα να γουστάρετε...
Πολύ αγχωμένους σας βλέπω....
Διαβάστε...κανα...βιβλίο....ή κάνα φρπεδογαλο με μισό πακέτο τσιγάρα να γουστάρετε...
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- Maklaz, Guitarman
Θα βήχεις και θα χέζεσαι ταυτόχροναabc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:23 Το ερώτημα είναι ένα....
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- abc_o_ karpouzas
Μην καπνίζετε ρε μλάκες (εντελώς φιλικά
)
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- abc_o_ karpouzas, Maklaz
Δηλαδή ο ισχυρισμός πως οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί τυφλά με την "πλήρη" εικόνα που παραθέτει κάποιος άλλος, αυτομάτως ανήκει στον όχλο, δεν είναι αφήγημα; Τι είναι; Γεγονός; Μήπως αποδείχθηκε κιόλας;astral έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:32 "Μπορείς να υποθέσεις" με τόσες γλαφυρές λεπτομέρειες αλλά τελικά δεν υποθέτεις ? Οκ ναι παρανόηση![]()
Αυτό που "μπορείς να υποθέσεις" βάση μιας φανταστικής διαρροής που επικαλείσαι είναι ο ορισμός του αφηγήματος.
Το ίδιο και το σχόλιο σου που περί FFP και μεταγραφικων ισοζηγιων των ΠΑΕ.
Όταν σου εξήγησαν την πλήρη εικόνα με στοιχεία έκανες πως δεν τα είδες και έπιασες άλλες υποθέσεις.
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, βάζεις και γελάκια έτσι για να χαίρεσαι, κανένα πρόβλημα από εμένα, συνέχισε απλά δεν θα πάρεις άλλη απάντηση γιατί θεωρώ πως το κάνεις επίτηδες για να χάνουμε τον χρόνο μας.
Καλή συνέχεια.
@Maklaz
Μπορεί να μην έγινα κατανοητός και σίγουρα αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί. Πάμε λοιπόν να το εξηγήσω άλλη μια φορά και για εσένα αλλά και για τον @Iasonas .
Σε καμία περίπτωση δεν σας κατηγόρησα για κάτι. Θεωρητική ήταν η απάντηση προς τον Ιάσονα και προέκυψε ξεκάθαρα για να αναδείξω το πόσο άσχημο είναι να διαχωρίζεις - γκρουπάρεις - ομαδοποιείς πες το όπως θες, τους συνομιλητές σου με βάση τις απόψεις τους.
Δεν πιστεύει ο χ-ψ άγνωστος Blackgr πως υπάρχει σοβαρό οικονομικό θέμα μέσα στη ΠΑΕ που απαιτεί άμεσες και μεγάλες πωλήσεις, οπότε είναι μέρος του όχλου που διψάει για αίμα και κατηγορίες και προωθεί την άποψη πως ο Ιβάν δεν βάζει λεφτά.
Όλα αυτά τα κάνει γιατί λογικά περιμένει να εισπράξει το εικοσάρικο από τον Μυστακίδη (γιατί φυσικά πίσω από κάθε συζήτηση υπάρχει ένας Μυστακίδης, άσχετα αν ορισμένοι γράφαμε τα ίδια και πριν ένα και πριν δυο και πριν τρία χρόνια).
Αυτό το αφήγημα χρησιμοποιείται προκειμένου να γειωθεί οποιαδήποτε άλλη άποψη, οπότε έδωσα ένα παράδειγμα για το πόσο εύκολο είναι να συμβεί το ίδιο και προς την πλευρά που εκφράζει μια άλλη άποψη. Ξαναλέω, θεωρητικό ήταν και ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
Καλή συνέχεια.
Δεν υπάρχει καμία κριτική στο Χ. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας που διακινεί έναν οχετό στον οποίο δεκάδες account αλλάζουν μια λέξη κ με το ίδιο τρόπο γραφης διακινούνται όλη μέρα κάθε μέρα. Εγω αν ήμουν ΠΑΕ μέχρι κ νομικό τμήμα θα είχα γι αυτά.
Είναι μαθηματικά σχεδόν αδύνατο 5-6 άτομα που παραθέτουν στοιχεία να αντιμετωπίσουν ένα κύμα επιθεσης που όταν το πράγμα σοβαρεύει το γυρίζουν στο χαρταετό μέχρι το επόμενο κείμενο που θα διαμοιραστεί
Τζεφ Μπέζος: «Και να διπλασιάσετε τους δικούς μου φόρους δεν θα βοηθήσει τους εργάτες!» Μόνη λύση να πουλήσει η ΠΑΕ τον Ντέλια ώστε να επιτευχθεί δημοσιονομικός εξορθολογισμος.
Μιλάς για το πόσο άσχημο είναι να ομαδοποιείς και να "φωτογραφίζεις" συνομιλητές, ενώ ταυτόχρονα, αυτό ακριβώς έγινε προς το πρόσωπό μου με μεγάλη ευκολία.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:31
@Maklaz
Μπορεί να μην έγινα κατανοητός και σίγουρα αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί. Πάμε λοιπόν να το εξηγήσω άλλη μια φορά και για εσένα αλλά και για τον @Iasonas .
Σε καμία περίπτωση δεν σας κατηγόρησα για κάτι. Θεωρητική ήταν η απάντηση προς τον Ιάσονα και προέκυψε ξεκάθαρα για να αναδείξω το πόσο άσχημο είναι να διαχωρίζεις - γκρουπάρεις - ομαδοποιείς πες το όπως θες, τους συνομιλητές σου με βάση τις απόψεις τους.
Δεν πιστεύει ο χ-ψ άγνωστος Blackgr πως υπάρχει σοβαρό οικονομικό θέμα μέσα στη ΠΑΕ που απαιτεί άμεσες και μεγάλες πωλήσεις, οπότε είναι μέρος του όχλου που διψάει για αίμα και κατηγορίες και προωθεί την άποψη πως ο Ιβάν δεν βάζει λεφτά.
Όλα αυτά τα κάνει γιατί λογικά περιμένει να εισπράξει το εικοσάρικο από τον Μυστακίδη (γιατί φυσικά πίσω από κάθε συζήτηση υπάρχει ένας Μυστακίδης, άσχετα αν ορισμένοι γράφαμε τα ίδια και πριν ένα και πριν δυο και πριν τρία χρόνια).
Αυτό το αφήγημα χρησιμοποιείται προκειμένου να γειωθεί οποιαδήποτε άλλη άποψη, οπότε έδωσα ένα παράδειγμα για το πόσο εύκολο είναι να συμβεί το ίδιο και προς την πλευρά που εκφράζει μια άλλη άποψη. Ξαναλέω, θεωρητικό ήταν και ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
Καλή συνέχεια.
Όχι , όχι , όχι !
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στη λογική περί "εικοσάρικων από τον Μυστακίδη".
Δεν με αφορούν, δεν τις επικαλέστηκα για να μειώσω όσους διαφωνούν μαζί μου και δεν δέχομαι να μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά με τη δική μου τοποθέτηση.
Από εκεί και πέρα, σε ευχαριστώ για το ότι μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.