Φυσικα, ειναι τελειως ασχετο με το θεμα μας.markos4 έγραψε:ατυχεστατο το παραδειγμα...Olorin έγραψε:Για θυμιστε μου λιγο επι ποιας διοικησης ηρθε στον ΠΑΟΚ? Εχω ασθενη μνημη γι' αυτο ρωταω...
Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
ναι ο τσιαρτας έτοιμη εχει την πρόταση κάτι θα ξέρεις εσυ ......markos4 έγραψε:καλα ας χωσει κανα 3 μυρια ο χοντρος και θα σου πω εγω αν τον πουλας στην ελλαδα...
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
δεν ξερω κατι αλλα εχω μνημη...eorptol έγραψε:ναι ο τσιαρτας έτοιμη εχει την πρόταση κάτι θα ξέρεις εσυ ......markos4 έγραψε:καλα ας χωσει κανα 3 μυρια ο χοντρος και θα σου πω εγω αν τον πουλας στην ελλαδα...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Για θυμίστε μου λίγο ..επί ποιας διοίκησης ήρθε ο Κουτσιανικούλης στην ομάδα ??
Αυτό το παιχνίδι καλά το παίζεις Οlorin.
Για την ταμπακιέρα πες μας αν θέλεις και φυσικά αν δεν σου κάνει κόπο.Τα θετικά ,αλλά και τα αρνητικά στο σύνολο τους.
Η τυφλή εμπιστοσύνη μας έφαγε.Ξυπνάτε.
Αυτό το παιχνίδι καλά το παίζεις Οlorin.
Για την ταμπακιέρα πες μας αν θέλεις και φυσικά αν δεν σου κάνει κόπο.Τα θετικά ,αλλά και τα αρνητικά στο σύνολο τους.
Η τυφλή εμπιστοσύνη μας έφαγε.Ξυπνάτε.
Μη λες σε μενα για τυφλη εμποστοσυνη, γιατι ημουν απο τους λιγους εδω μεσα που εκραζαν περσι τη διοικηση για τους Χαβοδερμιτζακηδες.
Συμφωνω για Κουτσια.
Οτι εγινε στο παρελθον δεν ξεγινεται. Συνεχιζουμε με αυτην τη διοικηση και με αναγκαστικες πωλησεις. Δε σ' αρεσει?Προτεινε εναλλακτικη. Εγω εχω συμβιβαστει με το μοντελο που πρεπει να ακολουθησουμε.
Συμφωνω για Κουτσια.
Οτι εγινε στο παρελθον δεν ξεγινεται. Συνεχιζουμε με αυτην τη διοικηση και με αναγκαστικες πωλησεις. Δε σ' αρεσει?Προτεινε εναλλακτικη. Εγω εχω συμβιβαστει με το μοντελο που πρεπει να ακολουθησουμε.
εμεις θα προτεινουμε την εναλλακτικη λυση?
ας την προτεινη ο οικονομικος διευθυντης που ειχαμε τοσα χρονια ή ο γκαγκατσης...
ας προτεινουν αυτοι που τους πληρωναμε γιατι εγω μονο πληρωνα..
ας την προτεινη ο οικονομικος διευθυντης που ειχαμε τοσα χρονια ή ο γκαγκατσης...
ας προτεινουν αυτοι που τους πληρωναμε γιατι εγω μονο πληρωνα..
- Emprostisghsoitrelamenoi
Καλά κάνεις και τα λεγες,ακόμα καλύτερα να τα λες.
To ειρωνικό styl σου δεν μ'αρέσει.
Κόψε φόρα γιατί δεν ισοπεδώνονται όλα και ούτε εξυψώνονται,ειδικά τόσο εύκολα όσο τα παρουσιάζεις.
Αυτή είναι η ενστασή μου προς εσένα. Γιατί ξέρω οτί σκαμπάζεις.
To ειρωνικό styl σου δεν μ'αρέσει.
Κόψε φόρα γιατί δεν ισοπεδώνονται όλα και ούτε εξυψώνονται,ειδικά τόσο εύκολα όσο τα παρουσιάζεις.
Αυτή είναι η ενστασή μου προς εσένα. Γιατί ξέρω οτί σκαμπάζεις.
Mπορεις να δωσεις μια τελευταια παρασταση την τεταρτη να εχουμε να θυμομαστε?
Γεια σου ρε Παοκτσακι
Γεια σου ρε Παοκτσακι
Δεκτή η ένσταση, αλλά ειμαι είρωνας μερικές φορές, δεν είναι κάτι προσωπικό. Τα πράγματα είναι απλά: ή στηρίζεις τη διοίκηση και το μοντέλο της ή δεν στηρίζεις και φέρνεις τον επόμενο. Όχι εσύ προσωπικα, ο Μέγας Λαό του ΠΑΟΚ των 15.000 διαρκείας, που δεν κάνει ποτέ λάθη.
- papageorgiou
ούτε που θέλω να σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ χωρίς τον παιχταρά...
ΟΜΩΣ...
αν είναι αναγκαίο κακό...
εξάλλου nothing lasts for ever και θα χαρώ αν πάει σε ενα καλύτερο πρωτάθλημα..όπως τότε με τον πέτζα
θυμάμαι τις άναρθρες κραυγές πολλών την εποχή του "ξεπουλήματος ενός αυθεντικού ταλέντου,του χριστοδουλόπουλου" και του επίσης μεγάλου ταλέντου μελλίση ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ (ισως και τσιμπημένη βλεβαια
)
τα ίδια δεν λέγατε τότε????εξελίχθηκε η ομάδα μέσω απο αυτών ναί η όχι???
ΟΜΩΣ...
αν είναι αναγκαίο κακό...
θυμάμαι τις άναρθρες κραυγές πολλών την εποχή του "ξεπουλήματος ενός αυθεντικού ταλέντου,του χριστοδουλόπουλου" και του επίσης μεγάλου ταλέντου μελλίση ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ (ισως και τσιμπημένη βλεβαια
τα ίδια δεν λέγατε τότε????εξελίχθηκε η ομάδα μέσω απο αυτών ναί η όχι???
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς θα φύγει ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ! Ζούμε μια από τις χειρότερες μέρες στην ιστορία της ομάδας.
Εμ γι αυτό όταν οι άλλοι σκίζονταν για τον Κοντρέρας έλεγα περιμένετε να δούμε τι θα λέγανε.Σήμερα ξεχάσαμε ΟΛΟΙ τον Κοντρέρας.Κατανοείτε λοιπόν...

respect από εμένα στο VAGGT.
το είχε πει όταν μαζεύτηκαν οι 50 στα γραφεία...
VAGGT γύρνα και φέρε και τους άλλους παλιούς..
το είχε πει όταν μαζεύτηκαν οι 50 στα γραφεία...
VAGGT γύρνα και φέρε και τους άλλους παλιούς..