Γκαρσία φερε τον μουνιεζ εχεις παιξει μαζι του βοηθησε
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Θα ηθελα κυριως τον Santiago Munez ,αλλα και τον Gavin Harris αν δεν ειχαμε τον Λορενς .

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ας αρχισουμε το γεναρη με μια εξτρεμαρα και ενα κεντρικο χαφ που να ναι ηγετης στο κεντρο γιατι χηρευει η θεση παυλαρα το καλοκαιρι...
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Και ενα τελευταιο ποιος γλυκος ;Ιβαν φερε Robert Hatch χθες
- paoki_sweden
Scoco, Estoyianof and Vierinha and PAOK hits the championship and a very good run in the champions league! Iban do you read?!
για τον βασιλακακη εχει κανεις αποψη ολοκληρωμενη ;
and then, we change side...paoki_sweden έγραψε:Scoco, Estoyianof and Vierinha and PAOK hits the championship and a very good run in the champions league! Iban do you read?!
σουηδέ, πρότεινε κάνα ταλέντο από σουηδία και στείλε κάνα γράμμα στο ζήση να το φέρει
rasmus elm πάντως που είχες πει πριν 3 χρόνια, τώρα τον θέλει η λίβερπουλ
- paoki_sweden
I will give him players only if you give me his phonenumber 
- paoki_sweden
Waris Majeed, BK Häcken, Sweden. GOOD finisher! He scores easily. Born 1991.
- ΑποστόληςΑ
Στο πρωτοσέλιδό της η livesport γράφει ότι ο Κωστίκος τσεκάρει Βασιλακάκη, Ολαϊτάν και Ilic για τον Γενάρη.
Πού παίζει ο Ilic;
Πού παίζει ο Ilic;
- ΑποστόληςΑ
Για Βασιλακάκη δεν ξέρω. Παίζει αμυντικό χαφ, μια - δυο φορές που τον είδα δεν μου έκανε και τόσο μεγάλη εντύπωση (θα τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός). Δεν ξέρω αν έπαιξε προχθές, γιατί δεν είδα τον αγώνα.
Ο Ολαϊταν μου μοιάζει για φορ.
Ο Ilic τι θέση παίζει;
Ο Ολαϊταν μου μοιάζει για φορ.
Ο Ilic τι θέση παίζει;
Καλό παικτάκι ο Brana Ilic,τον έφερε ο Ίβιτς ο Ίλια στον ΠΑΣ!Έμεις ούτε σχέσεις με την Παρτιζάν δεν μπορούμε να κρατήσουμε.Με τον Ilic τα είχα πάρει κρανίο τον πήρε ο ΠΑΣ και ανακοινώθηκε την μέρα που γραφόνταν ότι θα κλείσουμε τον Μαρίνκοβιτς της Μπνέι Γιεχούντα για του χρόνου κλπ
http://www.transfermarkt.co.uk/en/brana ... 36107.html
Δευτερο φορ και μπορεί και αριστερό χαφ!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/brana ... 36107.html
Δευτερο φορ και μπορεί και αριστερό χαφ!
- ΑποστόληςΑ
Αν μπορεί να πάρει κάποιο καλό ανασταλτικό χαφ και κάποιο εξτρέμ τύπου Lucas έχει καλώς. Το να παίρνουμε κάποιες μετριότητες που κάνουν μερικά καλά παιχνίδια με τις ομάδες τους που φαίνεται κίνηση απελπισίας.
- desperando
- Επικοινωνία:
τον ολαϊταν τον εχω παρακολουθησει ζωντανα (βεβαια σε χαμηλοτερη κατηγορια) και μου εκανε μεγαλη εντυπωση, παικτης πολυ γρηγορος και ευκινητος, με αρκετα καλη τεχνικη καταρτηση και εχει και το γκολ, ειναι μεσα στις φασεις. αν και η ηλικια του ειναι αυτη που δηλωνει ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα δύσκολη καθως δεν περνεις ευκολα παικτες αποτον αρβανιτιδη.
τον βασιλακακη θα τον ηθελα πριν 2-3 χρονια οπου θα μπορουσα να τον δουλεψω και να γινει ολοκληρομενος ποδοσφαιριστης, τωρα στα 24 ειναι ενας παικτης με πολλες αδυναμιες και πιστευω οτι ειναι μια πολυ μετρια προσθήκη
τον βασιλακακη θα τον ηθελα πριν 2-3 χρονια οπου θα μπορουσα να τον δουλεψω και να γινει ολοκληρομενος ποδοσφαιριστης, τωρα στα 24 ειναι ενας παικτης με πολλες αδυναμιες και πιστευω οτι ειναι μια πολυ μετρια προσθήκη
- angelheart
- Επικοινωνία:
Λογικά θα μιλάνε για τον Ilic του ΠΑΣ Γιάννενα. Με τέτοια ...ρεπορτάζ πάντως εγώ ΔΕΝ ασχολούμαι. Ολόιδιο ...ρεπορτάζ είχανε και για τον Φιλομένο πριν ~3 μήνες.
(για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας) τι έγινε με εκείνη την ιστορία του απλήρωτου Φιλομένο, για τον οποίο αυτές οι δημοσιογραφάρες έγραφαν κατεβατά ; τι απέγινε με εκείνες τις ...μηνύσεις που θα κάναμε σε κάποιους ; πως το έλεγε να δείτε ο Κόλκας ; αν ναι το θυμήθηκα

Και ακριβώς επειδή κάναμε οτι μπορούσαμε (ασχολίαστο), σήμερα διαβάζουμε από τους ίδιους, οτι ενδιαφερόμαστε για τον Ilic του ΠΑΣ Γιάννενα και τον Βασιλακάκη που από τα πέρυσι προσπαθεί ο Πανόπουλος να τον πουλήσει.
ΥΓ : σε κάποια πράγματα πλέον θα μπαίνουν οθονιές γιατί έχουν την τάση να ...εξαφανίζονται.
ΥΓ2 : φυσικά και έχει σχέση με τις μεταγραφές και με το scouting. Connect the dots.
(για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας) τι έγινε με εκείνη την ιστορία του απλήρωτου Φιλομένο, για τον οποίο αυτές οι δημοσιογραφάρες έγραφαν κατεβατά ; τι απέγινε με εκείνες τις ...μηνύσεις που θα κάναμε σε κάποιους ; πως το έλεγε να δείτε ο Κόλκας ; αν ναι το θυμήθηκα

Και ακριβώς επειδή κάναμε οτι μπορούσαμε (ασχολίαστο), σήμερα διαβάζουμε από τους ίδιους, οτι ενδιαφερόμαστε για τον Ilic του ΠΑΣ Γιάννενα και τον Βασιλακάκη που από τα πέρυσι προσπαθεί ο Πανόπουλος να τον πουλήσει.
ΥΓ : σε κάποια πράγματα πλέον θα μπαίνουν οθονιές γιατί έχουν την τάση να ...εξαφανίζονται.
ΥΓ2 : φυσικά και έχει σχέση με τις μεταγραφές και με το scouting. Connect the dots.