Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Ettien26 »

wickerman έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Αυτός βάζει πολλά γκολ, δεν μας κάνει. Πάμε παρακάτω. Σιγά να μην δεν ζητάει κανένα 2,5άρι συμβόλαιο τέτοιος παίχτης. Μπορούμε να το καλύψουμε;
34 χρόνων χωρίς παρουσία στην Ευρώπη. Δεν γίνεται να ζητήσει τόσα.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:25 Με τον Χατζηδιακο η αλήθεια είναι ότι ξέρεις τι παίρνεις. Είναι εν ενεργεια διεθνής, είναι Έλληνας παρότι δεν λογιζεται ως γηγενής και έχει σχεδόν μηδενικό ρίσκο προσαρμογης, μια και γνωρίζεται με πολλούς από τους παίκτες μας.Ασε που δεν προορίζεται μάλλον για βασικός. Το να τον έχεις τρίτο-τέταρτο στόπερ μάλλον πολυτέλεια είναι.
Και ποιοί θα είναι οι βασικοί;
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

markos4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:55
zissos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:34
MikeStr4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Μέχρι στιγμής όσες κινήσεις έχουν γίνει ή ακούγονται, εκτος από γιαννουλη, μου θυμίζουν χρόνια Μποτο πανερισιες μίζερες κ χαμηλού επιπέδου….
Μόνο πανέρι? Εμένα μου θυμίζει στην Αριστοτέλους που ανοίγανε τα φρεάτια για να βγάζουνε τις κούτες τα τσιγάρα

Θυμάστε τι κλάμα έπεφτε εδώ μέσα με μεταγραφές τύπου Τευλορ,Βολιακο,Μπιανκο ,Ιβανουσετς;
Καρφί για Νταμπλ πηγαίναμε στα 100 χρόνια και φτάσαμε σε σημείο να μας ξεφτιλίζει το κάθε χωριό.

Το κάζο του κυπέλλου ακόμα δεν έχει ξεχαστεί .Γι αυτό χαμηλά η μπάλα και αφήστε τις ειρωνίες.
Ένας αχταρμάς μπας και βρούμε δίκιο..τι σχέση έχουν ο Τέιλορ και ο ιβανουσετς με τους βολιακο, μπιανκο? Και αν πηγαίναμε για νταμπλ είναι γιατί αυτή η ομάδα με τον προπονητή μας έδωσαν το δικαίωμα να το πιστέψουμε.
These users thanked the author Nassos for the post (total 4):
Ορτζονικίδης, Unpsofable78, eorptol1, HeartOfDarkness
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

gk.box16 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:30
Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:25 Με τον Χατζηδιακο η αλήθεια είναι ότι ξέρεις τι παίρνεις. Είναι εν ενεργεια διεθνής, είναι Έλληνας παρότι δεν λογιζεται ως γηγενής και έχει σχεδόν μηδενικό ρίσκο προσαρμογης, μια και γνωρίζεται με πολλούς από τους παίκτες μας.Ασε που δεν προορίζεται μάλλον για βασικός. Το να τον έχεις τρίτο-τέταρτο στόπερ μάλλον πολυτέλεια είναι.
Και ποιοί θα είναι οι βασικοί;
Προς το παρόν Ελουστοντο Μιχαηλίδης.
Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι αργότερα θα αποκτηθεί βασικός πιο aggresive στόπερ και η πεντάδα των στόπερ θα καταλήξει να είναι :

Μεταγραφή, Μιχαηλίδης
Ελουστοντο, Χατζηδιακος, Μπαταουλας
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Μόνο εγώ παρακαλάω να γλιτώσουμε από τη μετριότητα του Χατζηδιάκου???
Ούτε ταχύτητα που μας λείπει φέρνει, ούτε ενίσχυση στα ψηλά που επίσης πονάμε…
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
vasgias, obanebane
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

FreeWatcher έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:39 Μόνο εγώ παρακαλάω να γλιτώσουμε από τη μετριότητα του Χατζηδιάκου???
Και εγώ. Όσο τον έχω δει στην Εθνική δεν είπα ποτέ "ε ρε τι σεντερμπακάρα αυτός ο Χατζηδιάκος γιατί δεν τον τσιμπάμε". Ό,τι είναι τώρα..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν είναι για να μιρλιάζει κανείς με τα ονόματα που ακούγονται. Ούτε πάνω ράφι είναι αλλά ούτε και αμελητέες ποσότητες. Κανονικοί ποδοσφαιριστές είναι και περιμένουμε να βοηθήσουν όσο γίνεται.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η αξία τους. Το πρόβλημα για μια ακόμη φορά είναι η αδιανόητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μεταγραφών αυτών.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Σέντερ Μπακ με το όνομα του Ελουστοντο
και την αξία του, δεν έχει έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ,
στα 32 του. Αυτά που έκανε ο Ελουστουντο στην ανάπτυξη με Λάρνακα είχαμε να τα δούμε από Κοντρέρας....
Ο Σάνταμαρια είναι στο επίπεδο Μειτε αλλά μεγαλύτερος σε ηλικία
όταν ήρθε. Ούτε χαφ από την εποχή του Γκαρσία δεν έχει έρθει ξανά τέτοιο....
Μιλαμε πάντα συνδυασμός ονόματος, ηλικίας, παραστάσεων, όχι δανεικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

FreeWatcher έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:39 Μόνο εγώ παρακαλάω να γλιτώσουμε από τη μετριότητα του Χατζηδιάκου???
Το καλο που εχει ο ΧΑΤΖΗ ειναι οτι προωθει ομορφα και σιγουρα το παιχνιδι
Ειναι κατι σαν μεσοαμυντικος
Και σε ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας αυτο χρειαζεται
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, aivas19
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Το δίδυμο θα είναι Ελουστουντο Μιχαηλίδης εκτός αν έρθει καλύτερος του Γιάννη. Μια χαρά είναι ο Χατζηδιακος. Σίγουρα καλύτερος από Βολιακο και Λοβρεν.
Βασικός στην εθνική μεχρι να κάνει το ξεπέταγμα ο Κουλιε. Και νομίζω έπαιζε με ανάποδο πόδι εκεί. Δεξιοποδαρος δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Ο Χατζηδιακος ειναι καλύτερος σε αυτη τη φαση της καριέρας του απο Λοβρεν, Βολιακο;

Ναι θα πω εγω.

Επομένως έχεις αυτομάτως βελτίωση στο βάθος των σεντερ μπακ.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
Unpsofable78
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

gervasio artigas έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:53
Το καλο που εχει ο ΧΑΤΖΗ ειναι οτι προωθει ομορφα και σιγουρα το παιχνιδι
Ειναι κατι σαν μεσοαμυντικος
Και σε ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας αυτο χρειαζεται
ακριβώς αυτό. Και εγώ δεν εγκρίνω συνολικά το Χατζηδιάκο και δεν ήμουν υπέρ της μεταγραφής του αλλά έχει μετρήσει πολύ στο ζύγι η ικανότητα του να βγάζει καλά τη μπάλα από πίσω και ότι παίζει με την ίδια άνεση και δεξιά και αριστερά, οπότε έχεις και ένα σίγουρο back up του Μιχαηλίδη. Θα αποκτηθεί και ένας πιο ψηλός και πιο σκληρός αμυντικός, οπότε στη σούμα θα έχει η πεντάδα των στόπερ όλα τα χαρακτηριστικά και κυρίως θα έχει σίγουρα 3 που μπορούν να βγάλουν καλά τη μπάλα από πίσω!!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Υπάρχει μια κακή αύρα για διάφορους λόγους και ό,τι όνομα ακούγεται αντιμετωπίζεται με ψιλοαρνητικότητα, οι ίδιοι παίκτες αν ερχόντουσαν σε καλοκαίρι με καλύτερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είχαν πολύ διαφορετική υποδοχή
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 6):
Unpsofable78, vasgias, trouman, Trilofiotis, Newgen9, aivas19
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ούτε ταχύτητα, ούτε υπεροχή στον αέρα!
Η ομάδα πονάει από πέρυσι στα στόπερ κ αναβάθμιση δε βλέπω σε κανέναν από τους παραπάνω τομείς. Καλή η ανάπτυξη του παιχνιδιού που γράφετε αλλά πρέπει να δεις κ που παίζεις! Πέρυσι η χάρτινη πήρε πρωτάθλημα με σέντρες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΕΙ :lol: :lol: δεν θα ξεχασω σε ματς με μικρο αντιπαλο τουμπα φευγει αντιπαλος μονος μπροστα φευγει σφαιρα ο ροντριγκεζ απο πολυ πισω τον προλαβαινει μεσα στην μεγαλη περιοχη μας και τον κοβει.... :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”