Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ηταν ο Γιωργης στον Βολο. Μια χαρα ηταν και αυτο. Ηταν ενας της οικογενειας εκει και αυτο αρκει. Τον αδερφο του εχασε μαγκες. Δεν ειναι απλα πραγματα αυτα. Εμενα και να μην τον απασχολει βραχυπροθεσμα καθολου μα καθολου ο ΠΑΟΚ και να τους ειπε τα λεμε μετα την σεζον να παρει ενα μηνα για τον εαυτο του λογικο θα μου φανει.
Μη, μη, μη, μη ! Έτοιμες είναι οι δάδες οι τσουγκράνες και τα φτυάρια.jibbie έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:53 τωρα βεβαια, αν ο αλλος παιζει ποδοβολεϊ στα αποδυτηρια και σπασει ρε παιδι μου μια κανατα και του μπει γυαλι στο ποδι και μεινει εκτος ενα μηνα (λεμε τωρα)
επειδή το παιζεις χαζος δεν θα κατσω να ασχοληθώ.αυτο που εγραψα ειναι ξεκαθαρο και ισχυει σε ολο τον επαγγελματικο αθλητισμο
Ηταν ο Νίκος και ο Γιώργης. Βασικά ο Νίκος φέτος είναι σχεδόν παντού . Αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.embuji έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:58 Ηταν ο Γιωργης στον Βολο. Μια χαρα ηταν και αυτο. Ηταν ενας της οικογενειας εκει και αυτο αρκει. Τον αδερφο του εχασε μαγκες. Δεν ειναι απλα πραγματα αυτα. Εμενα και να μην τον απασχολει βραχυπροθεσμα καθολου μα καθολου ο ΠΑΟΚ και να τους ειπε τα λεμε μετα την σεζον να παρει ενα μηνα για τον εαυτο του λογικο θα μου φανει.
Δε τον πηρε το ματι μου θυμαμαι τον Γιωργη γιατι τον επιασε η καμερα οταν εδινε το χερι του στους παικτες. Αλλα για να το λες το ειδες αρα οκ. Αρα η οικογενεια ηταν στον βολο.
δεν υπάρχει σωτηρία με σας...-keeper- έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:56 Δε θα επηρεαστεί η δουλειά του ;;;;
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο μετά από όσα βιώσαμε όλοι μας φέτος ..
-
leomatos88
Επειδή συμμετείχα στην παραπάνω συζήτηση περί πένθους, μια διευκρίνηση.
Δεν έχω πει ποτέ μου τίποτα για τον Λουτσέσκου κι ούτε πρόκειται να πω.
Πόσο μάλλον τώρα που ο άνθρωπος έχει την όψη χαροκαμμένου.
Δεν έχω πει ποτέ μου τίποτα για τον Λουτσέσκου κι ούτε πρόκειται να πω.
Πόσο μάλλον τώρα που ο άνθρωπος έχει την όψη χαροκαμμένου.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- jibbie, PAOKAPOMONOSMOY, Black_Knight
Ασε μας ρε φίλε που θα μας την πεις κιόλας
Έχουμε τώρα και επαγγελματική αντιμετώπιση του πένθους από τους ειδήμονες
Έχουμε τώρα και επαγγελματική αντιμετώπιση του πένθους από τους ειδήμονες
σ'αυτο απαντησαjibbie έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 21:40 τι σημαινει αυτο για τον Λουτσεσκου σε σχεση με το δικο του βαρυ πενθος, και τις επιλογες που εκανε να βρισκεται μαζι με την ομαδα, ειδικα σε αντιστοιχια με οσα γραφονται στο τοπικ του προπονητη.
Χαμπαρι δε τους πηρα αληθεια ειχα θολωσει με το ματσ εντελως. Τον Γιωργη θυμαμαι μονο στην χαιρετουρα πριν ξεκινησει μετα σκοταδι
1. Όσοι βρίζουν σκαια επί προσωπικού μένουν εκτός
2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να τα δίνει σε εξτρα βενζίνες για το ελικόπτερο;
3. Η διδυμη αδερφή του "φύγε τώρα που σε αγαπάμε" είναι το διαχρονικό "θα κανείς ότι σου λέμε αλλιώς έχει κυνήγι". Δυστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις βέβαια σπάνιες που ο κυνηγημένος δεν έχει και χρεη. Και τι θα απογινουμε χωρίς βαρβάρους δηλαδή δηλαδή. Αλλά ναι ξέρω θα εφεύρουμε απλήρωτα δάνεια και θηλιές στο λαιμό.
2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να τα δίνει σε εξτρα βενζίνες για το ελικόπτερο;
3. Η διδυμη αδερφή του "φύγε τώρα που σε αγαπάμε" είναι το διαχρονικό "θα κανείς ότι σου λέμε αλλιώς έχει κυνήγι". Δυστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις βέβαια σπάνιες που ο κυνηγημένος δεν έχει και χρεη. Και τι θα απογινουμε χωρίς βαρβάρους δηλαδή δηλαδή. Αλλά ναι ξέρω θα εφεύρουμε απλήρωτα δάνεια και θηλιές στο λαιμό.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Apil44, Dimitrisou, Montrealiotis
Παιδια επειδη παει σε ενα ασχημο μερος η συζητηση και προσφατα οχι μονο εχασαν ανθρωποι της ομαδας δικους τους αλλα εμεις χασαμε συνοπαδους μας οικογενειες καταστραφηκαν και καποιοι απο μας χασαμε και δικους μας προσφατα.
Ας πουμε οτι ειναι ολο μια ατυχης παρενθεση σε ενα τοπικ το οποιο γενικα ειναι στα κοκκινα και ειδικα τωρα και ας μεινουμε στο κομματι ΠΑΕ και ευθυνες Σαββιδη προς αυτην. Το πενθος και τι πονο προκαλει το ξερει ΜΟΝΟ αυτος που το ζει εκεινη την στιγμη γιατι μονος αυτος ξερει τι πραγματικα εχασε. Δε μας πεφτει λογος εκει.
Παμε στο διαταυτα.
Ας πουμε οτι ειναι ολο μια ατυχης παρενθεση σε ενα τοπικ το οποιο γενικα ειναι στα κοκκινα και ειδικα τωρα και ας μεινουμε στο κομματι ΠΑΕ και ευθυνες Σαββιδη προς αυτην. Το πενθος και τι πονο προκαλει το ξερει ΜΟΝΟ αυτος που το ζει εκεινη την στιγμη γιατι μονος αυτος ξερει τι πραγματικα εχασε. Δε μας πεφτει λογος εκει.
Παμε στο διαταυτα.
Να πω και εγω με την σειρα μου κατι γενικοτερο. Εγω το λεω οτι δε τον εχω εμπιστοσυνη πλεον τον Ιβαν. Τι θα ηθελα να δω για να πω οτι οκ το γυρναει.
Δε με νοιαζει να φερει αλλους 3 ζαφειριδες. Ο γαυρος πεταξε 8 για τον στρεφετσα που τον εστειλε σπιτι σε 6 μηνες. Η καλυτερη μεταγραφη της Α4 ειναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γιοβιτσ και ο μαριν που δωσανε τι; 1,5-2;
Τι θελω ομως. Να παρει το λομπου το Μαρακι και να παει εκει ενας ανθρωπος που ξερει μπαλα και ξερει πως πρεπει να δουλευει μια ΠΑΕ.
Ενα αξιολογο παραδειγμα: Βρυζας.
Κατι παρεακια και κολλητοι εκει μεσα ξεριζωμα και οποιος κανει μουτρακια να τον παρουμε μια παστα.
Τ.Δ. ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. Παιρνει το ποδοσφαιρικο τμημα πανω του.
Επιλεγει το σκαουτινγκ επιλεγει προπονητη επιλεγει τα ΠΑΝΤΑ.
Και επιτελους, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΑΣ. Οχι να βλεπω την ΠΑΕ να μιλαει μια στο δε ξερω ποτε και αυτο να ειναι για να την πει σε καποιον αντιπαλο ή την ΕΠΟ, ΣΕ ΕΜΑΣ να μιλαει.
Και πληρες οργανογραμμα με λεπτομερειες για γηπεδο και προπονητικο.
Δεν πιστευω οτι θα γινουν ΟΥΤΕ τα μισα απο αυτα. Αλλα αυτα ειναι οι ριζικες αλλαγες που χρειαζεται η ΠΑΕ στα ματια τα δικα μου.
Δε με νοιαζει να φερει αλλους 3 ζαφειριδες. Ο γαυρος πεταξε 8 για τον στρεφετσα που τον εστειλε σπιτι σε 6 μηνες. Η καλυτερη μεταγραφη της Α4 ειναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γιοβιτσ και ο μαριν που δωσανε τι; 1,5-2;
Τι θελω ομως. Να παρει το λομπου το Μαρακι και να παει εκει ενας ανθρωπος που ξερει μπαλα και ξερει πως πρεπει να δουλευει μια ΠΑΕ.
Ενα αξιολογο παραδειγμα: Βρυζας.
Κατι παρεακια και κολλητοι εκει μεσα ξεριζωμα και οποιος κανει μουτρακια να τον παρουμε μια παστα.
Τ.Δ. ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ. Παιρνει το ποδοσφαιρικο τμημα πανω του.
Επιλεγει το σκαουτινγκ επιλεγει προπονητη επιλεγει τα ΠΑΝΤΑ.
Και επιτελους, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΑΣ. Οχι να βλεπω την ΠΑΕ να μιλαει μια στο δε ξερω ποτε και αυτο να ειναι για να την πει σε καποιον αντιπαλο ή την ΕΠΟ, ΣΕ ΕΜΑΣ να μιλαει.
Και πληρες οργανογραμμα με λεπτομερειες για γηπεδο και προπονητικο.
Δεν πιστευω οτι θα γινουν ΟΥΤΕ τα μισα απο αυτα. Αλλα αυτα ειναι οι ριζικες αλλαγες που χρειαζεται η ΠΑΕ στα ματια τα δικα μου.