Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Θέλουμε ποιοτικη ενίσχυση τουλαχιστον σε φορ, χαφ, εξτρεμ και δεδομένη την παραμονή μειτε κεντζιορα σβαμπ για να πούμε ότι είμαστε ενισχυμένοι ενόψει προκ. Τσου λου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Unpsofable78
Το ήξερα ότι κάποιοι θα βρουν τρόπο να δημιουργήσουν και πάλι διχόνοια. Προς όλους εσάς που κράζετε αυτούς που έλεγαν ότι ο Ντελιας θελει να φύγει.Κάποιοι μάλιστα τους βρίζετε και οι μοντς σφυρίζουν αδιάφορα .
Προς όλους εσάς λοιπόν που μιλουσατε και για ξεπούλημα και προσπαθουσατε να κάνετε την διοίκηση αλλά και κυρίως τον Ιβάν να φαίνεται υπαίτιος της πιθανής μεταγραφής, βουτήξτε λίγο την γλώσσα στο μυαλο πριν βρίσετε, κράξετε κτλπ
ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ δεν υπάρχει περίπτωση να επιμένει με απανωτές προτάσεις αν δεν έχει την συγκατάθεση του παίκτη μέσω του μάνατζερ του.
Επίσης είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να λες ο παίκτης "θέλει να φύγει" από το να λες ότι ο παίκτης έχει δελεαστει και βλέπει την Σαλτσμπουργκ ως σκαλοπάτι για μία μεγάλη μεταγραφή.
Ο Ιβάν έπεισε τον Ντελια να παραμείνει. Θα μου πείτε αν δεν ήθελε ο Ντελιας να μείνει θα δεχόταν; Όχι. Το θέμα είναι ότι είχε δελεαστει.
Ο Ιβάν αρνήθηκε τα 17.5 ζεστά.
Ο Ιβάν είναι που κανένας δεν πρέπει να ξανά τολμήσει να αμφισβητήσει.
Βρίζετε κιόλας όσους σας λέγανε τα αυτονόητα για τις προθέσεις του παίκτη.
Βρίζετε και τους δημοσιογράφους που είχαν βγάλει το θέμα. Από που διέρρευσε το θέμα; Από την ΠΑΕ ή μήπως τον μάνατζερ του παίκτη;Δεν λέω ότι οι ρεπόρτερ της ομάδας είναι καλοί και άγιοι αλλά να βλέπουμε λίγο και τα αυτονόητα.
Δεν ήθελα να τα θίξω όλα αυτά αλλά κάπου έλεος.
Αντί να χαιρόμαστε, βρήκαμε τρόπο να βριζομαστε. Ντροπή
Προς όλους εσάς λοιπόν που μιλουσατε και για ξεπούλημα και προσπαθουσατε να κάνετε την διοίκηση αλλά και κυρίως τον Ιβάν να φαίνεται υπαίτιος της πιθανής μεταγραφής, βουτήξτε λίγο την γλώσσα στο μυαλο πριν βρίσετε, κράξετε κτλπ
ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ δεν υπάρχει περίπτωση να επιμένει με απανωτές προτάσεις αν δεν έχει την συγκατάθεση του παίκτη μέσω του μάνατζερ του.
Επίσης είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να λες ο παίκτης "θέλει να φύγει" από το να λες ότι ο παίκτης έχει δελεαστει και βλέπει την Σαλτσμπουργκ ως σκαλοπάτι για μία μεγάλη μεταγραφή.
Ο Ιβάν έπεισε τον Ντελια να παραμείνει. Θα μου πείτε αν δεν ήθελε ο Ντελιας να μείνει θα δεχόταν; Όχι. Το θέμα είναι ότι είχε δελεαστει.
Ο Ιβάν αρνήθηκε τα 17.5 ζεστά.
Ο Ιβάν είναι που κανένας δεν πρέπει να ξανά τολμήσει να αμφισβητήσει.
Βρίζετε κιόλας όσους σας λέγανε τα αυτονόητα για τις προθέσεις του παίκτη.
Βρίζετε και τους δημοσιογράφους που είχαν βγάλει το θέμα. Από που διέρρευσε το θέμα; Από την ΠΑΕ ή μήπως τον μάνατζερ του παίκτη;Δεν λέω ότι οι ρεπόρτερ της ομάδας είναι καλοί και άγιοι αλλά να βλέπουμε λίγο και τα αυτονόητα.
Δεν ήθελα να τα θίξω όλα αυτά αλλά κάπου έλεος.
Αντί να χαιρόμαστε, βρήκαμε τρόπο να βριζομαστε. Ντροπή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Που σαι συ ρεεε!!!pilotos έγραψε:Χάρηκε όλη η φίλαθλη Ελλάδα.
Τρελάθηκαν από χαρά όλα τα παιδάκια που κλωτσανε ακόμα μπάλες σε γηπεδακια κι αλάνες (όπου δεν έπεσε τσιμέντο ακόμα...) Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ, ο δικός τους "φίλος", θα είναι εδώ!!!! Για να σκορπά απλόχερα το χαμόγελο, την αισιοδοξία ακόμα κι όταν κάτι δεν του πάει καλά, αλλά θα το πετύχει την επόμενη, αυτό το απίστευτο συναίσθημα που γεμίζει κάθε αθώα ψυχή και δεν περιγράφεται με λόγια. Υπάρχουν συναισθήματα που δεν χωράν σε λέξεις.
Ταυτόχρονα όμως, Σήμερα είναι μεγάλη μέρα λύπης, για αρκετούς που το δήθεν λειτούργημα, έγινε μόνιμη μετάδοση μαζικής τοξικότητας και η συνεχής μιρλα ο τρόπος να κερδίζεις "ακροαματικότητα-κλικ-αναγνωρισιμοτητα".
Επιτυχία για αυτούς, είναι η καταγραφή καταστροφών κάθε είδους.
Θα περιμένουν την πρώτη "στραβή". Ή μπορεί να την εφεύρουν, αυτό δεν κάνουν συνήθως και τσιμπάει ο λαός;
Ας αναρωτηθεί ο καθένας, γιατί συνεχίζει να πείθεται τόσο εύκολα από αυτούς. Γιατί ο λόγος αυτών είναι πάντα ΝΟΜΟΣ και θέσφατο.
Θα νιώσεις πολύ πιο ελεύθερος φίλε μου, αν απεξαρτηθείς από την σύγχρονη λαίλαπα των μμε. Θες δεν θες, αν έχεις οποιαδήποτε συνεχή επαφή μαζί τους, επηρεαζεσαι. Δεν φταις εσύ, έτσι πάει το πραμα. Έτσι λειτουργεί ο νους.
Υγ υπάρχουν "δημοσιογράφοι παοκ" που δεν χάρηκαν με την κατάκτηση πρωταθλήματος; Απαντώ. ΝΑΙ. Μην ρωτάτε ποιοι. Τους ξέρετε. Είναι αυτοί που σε κάθε σφάξιμο σας λένε, ναι αλλά δεν άξιζε και τη νίκη γιατί δεν ήταν καλός....
Υγ2 Τώρα θα πουν ότι ευτυχώς ήταν αυτοί που πίεσαν τον Ιβάν βάζοντας στο παιχνίδι την "κοινή γνώμη". Την άλλη φορά να του πουν και πώς να στήνει τα ... "πρότζεκτ" ο Ιβάν, μιας είναι πολύ πετυχημένοι....
Υγ4 εμείς μαζί.... ΠΑΟΚ
Sent from my iPhone using Tapatalk
ο ιδιος ελεγε οτι ο ντελιας 90% φευγειdalas10 έγραψε:Ο τουιτερας κύρι επιμένει Δευτέρα μειτε καμαρα. Δυναμωνουμε πάρα πολύ ειδικά στο κέντρο.
Νομιζω ότι αυτό είναι άρθρο που έχει θέση στην κεντρική σελίδα.... Εκπληκτική περιγραφή της κατάστασηςpilotos έγραψε:Χάρηκε όλη η φίλαθλη Ελλάδα.
Τρελάθηκαν από χαρά όλα τα παιδάκια που κλωτσανε ακόμα μπάλες σε γηπεδακια κι αλάνες (όπου δεν έπεσε τσιμέντο ακόμα...) Ο ΝΤΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ, ο δικός τους "φίλος", θα είναι εδώ!!!! Για να σκορπά απλόχερα το χαμόγελο, την αισιοδοξία ακόμα κι όταν κάτι δεν του πάει καλά, αλλά θα το πετύχει την επόμενη, αυτό το απίστευτο συναίσθημα που γεμίζει κάθε αθώα ψυχή και δεν περιγράφεται με λόγια. Υπάρχουν συναισθήματα που δεν χωράν σε λέξεις.
Ταυτόχρονα όμως, Σήμερα είναι μεγάλη μέρα λύπης, για αρκετούς που το δήθεν λειτούργημα, έγινε μόνιμη μετάδοση μαζικής τοξικότητας και η συνεχής μιρλα ο τρόπος να κερδίζεις "ακροαματικότητα-κλικ-αναγνωρισιμοτητα".
Επιτυχία για αυτούς, είναι η καταγραφή καταστροφών κάθε είδους.
Θα περιμένουν την πρώτη "στραβή". Ή μπορεί να την εφεύρουν, αυτό δεν κάνουν συνήθως και τσιμπάει ο λαός;
Ας αναρωτηθεί ο καθένας, γιατί συνεχίζει να πείθεται τόσο εύκολα από αυτούς. Γιατί ο λόγος αυτών είναι πάντα ΝΟΜΟΣ και θέσφατο.
Θα νιώσεις πολύ πιο ελεύθερος φίλε μου, αν απεξαρτηθείς από την σύγχρονη λαίλαπα των μμε. Θες δεν θες, αν έχεις οποιαδήποτε συνεχή επαφή μαζί τους, επηρεαζεσαι. Δεν φταις εσύ, έτσι πάει το πραμα. Έτσι λειτουργεί ο νους.
Υγ υπάρχουν "δημοσιογράφοι παοκ" που δεν χάρηκαν με την κατάκτηση πρωταθλήματος; Απαντώ. ΝΑΙ. Μην ρωτάτε ποιοι. Τους ξέρετε. Είναι αυτοί που σε κάθε σφάξιμο σας λένε, ναι αλλά δεν άξιζε και τη νίκη γιατί δεν ήταν καλός....
Υγ2 Τώρα θα πουν ότι ευτυχώς ήταν αυτοί που πίεσαν τον Ιβάν βάζοντας στο παιχνίδι την "κοινή γνώμη". Την άλλη φορά να του πουν και πώς να στήνει τα ... "πρότζεκτ" ο Ιβάν, μιας είναι πολύ πετυχημένοι....
Υγ4 εμείς μαζί.... ΠΑΟΚ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πειτε ρε μαγκες ποιος ειναι αυτος στο τουιτερ να μπω να διαβασω και γω??
- thanos-xanthi
-
Καθόλου διαφορετικά. Η ομάδα ενώ ο ντελιας ήταν εδω έχει κάνει είδη προτάσεις σε 3 παικτες για συμβόλαια 1.5Μ τον χρόνο… Ότι ο Ιβάν είναι στα καλύτερα του σε ΟΛΑ τα επίπεδα νομίζω είναι δεδομένο…Ettien26 έγραψε:Η πώληση (ή μη πώληση) ενός παίκτη είναι ένα ποτήρι που άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο.
Η γνώμη μου είναι ότι σε κάθε ανάλογα με τις εξελίξεις (ή με τις μη εξελίξεις) θα επικρατήσουν και διαφορετικά μεταγραφικά δεδομένα.
- thomas Murg
@Kyri_66TheCursed έγραψε:Πειτε ρε μαγκες ποιος ειναι αυτος στο τουιτερ να μπω να διαβασω και γω??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Σάβ 08 Ιουν 2024, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είπε μονο αυτό.dragon έγραψε:ο ιδιος ελεγε οτι ο ντελιας 90% φευγειdalas10 έγραψε:Ο τουιτερας κύρι επιμένει Δευτέρα μειτε καμαρα. Δυναμωνουμε πάρα πολύ ειδικά στο κέντρο.

Είναι αργά...Νεότερα από Δευτέρα λογικά για τα υπόλοιπα..Η μέρα κλείνει με το πλέον θετικό της παραμονής Ντελια αλλά και το αρνητικό της αρπαγής Μειτε-Καμαρα από Τίγρη.. Τουλάχιστον από ότι διάβασα εδώ μέσα...
Ο χρόνος θα δείξει.Leonardo10 έγραψε:Καθόλου διαφορετικά. Η ομάδα ενώ ο ντελιας ήταν εδω έχει κάνει είδη προτάσεις σε 3 παικτες για συμβόλαια 1.5Μ τον χρόνο… Ότι ο Ιβάν είναι στα καλύτερα του σε ΟΛΑ τα επίπεδα νομίζω είναι δεδομένο…Ettien26 έγραψε:Η πώληση (ή μη πώληση) ενός παίκτη είναι ένα ποτήρι που άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο.
Η γνώμη μου είναι ότι σε κάθε ανάλογα με τις εξελίξεις (ή με τις μη εξελίξεις) θα επικρατήσουν και διαφορετικά μεταγραφικά δεδομένα.
Δεν εχω τουιτερ οποτε δεν μπορω να δω τα τελευταια του πανως κ ο κολκας εγραψε οτι θα δουμε τι θα γινει με καμαρα δεν ξερω τι φαση.
-
Η μεγαλύτερη μεταγραφή!! Η επιτυχία μετουσιώνεται σε περισσότερη επιτυχία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Σάβ 08 Ιουν 2024, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.