trouman έγραψε:Ginola φίλε μια ερώτηση αν θες μόνο, αν γίνεται
η πηγή σου είναι ουδέτερη σε αυτό τον διχασμό;

trouman έγραψε:Ginola φίλε μια ερώτηση αν θες μόνο, αν γίνεται
η πηγή σου είναι ουδέτερη σε αυτό τον διχασμό;
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.Asimos έγραψε:Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι εστί Μαρία ΓκοντζάρεβαJohnDag έγραψε:Αυτά γίνονται γιατί ενώ υπάρχει σαφής γραμμή την οποία επιβάλει συγκεκριμένο άτομο μέσα στην ΠΑΕ πάντα υπάρχει η πιθανότητα «να το πάρει πάνω του ο Ιβαν».astral έγραψε:πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί.
Σπάνια πλέον βέβαια γι’ αυτό και είναι πολλές οι συμφωνίες που χάλασαν τα τελευταία 2 χρόνια ένα βήμα πριν την υπογραφη συμβολαιου ενώ το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση του οικονομικου τμήματος.
Αν δε πιάσουμε και πόσες μεταγραφές κόπηκαν από άτομο τελείως άσχετο με το ποδόσφαιρο(το ίδιο που αναφέρω πιο πάνω) με μοναδικό κριτήριο το κόστος του ετήσιου συμβολαίου θα ξεφύγουμε άσχημα.
Αυτά από μένα για το θέμα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Το γαύρο να κερδίσω την Κυριακή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικαΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ έχω διαβάσει ότι παίρνει (καθαρά) κοντά στα 400Κ. Αν παίρνει τόσα είναι τεράστιο λάθος.Мир έγραψε:Αν ισχυει οτι ο Μπραντον παιρνει 600+ τοτε ειναι πολυ φυσιολογικο ότι δεν κλεισαμε Φορ.
Το καλοκαιρι όμως θα θελουμε 2 Φορ γιατι ολα τα συμβολαια ληγουν εκει.
Επειδή ξέρεις ένα άτομο μέσα , από συγκεκριμένη πλευρά, κι επειδή νιώθεις ότι εκτεθηκες, που δεν ισχύει, το τονίζω αυτό, δε χρειάζεται να βάζεις δικές σου σάλτσες στον επίλογο επειδή δεν έγινε η μεταγραφή.GINOLA έγραψε:Και να ξέρετε και τέλος,2 περιπτώσεις έπαιξαν σοβαρά.
Ο μούσα που χάλασε γιατί δεν δέχτηκε ο παίκτης να έρθει Ελλάδα και ο Ιταλός που ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε πισω γτ τα λεφτά βγήκαν παραπάνω από όσο περίμεναν αυτοί που έκαναν την συμφωνία
Καληνύχτα παιδιά,και ο Θεός να έχει καλά τον Νέλσον
Μήπως είναι μικτά (με την εφορία);Мир έγραψε: Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα
Σε Καταλαβα Τζων και με το παραπανω !!!JohnDag έγραψε:Αυτά γίνονται γιατί ενώ υπάρχει σαφής γραμμή την οποία επιβάλει συγκεκριμένο άτομο μέσα στην ΠΑΕ πάντα υπάρχει η πιθανότητα «να το πάρει πάνω του ο Ιβαν».astral έγραψε:πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί.
Σπάνια πλέον βέβαια γι’ αυτό και είναι πολλές οι συμφωνίες που χάλασαν τα τελευταία 2 χρόνια ένα βήμα πριν την υπογραφη συμβολαιου ενώ το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση του οικονομικου τμήματος.
Αν δε πιάσουμε και πόσες μεταγραφές κόπηκαν από άτομο τελείως άσχετο με το ποδόσφαιρο(το ίδιο που αναφέρω πιο πάνω) με μοναδικό κριτήριο το κόστος του ετήσιου συμβολαίου θα ξεφύγουμε άσχημα.
Αυτά από μένα για το θέμα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Δεν ξερω τι εφορια εχουν τα συμβολαια των ποδοσφαιριστών, πιθανότατα να είναι gross amount-μεικτά γιατι σε ευρω βγαινει 770χιλιαρικα (ηταν λιρες το νουμερο).ΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως είναι μικτά (με την εφορία);Мир έγραψε: Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα