Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από jibbie »

trouman έγραψε:Ginola φίλε μια ερώτηση αν θες μόνο, αν γίνεται

η πηγή σου είναι ουδέτερη σε αυτό τον διχασμό;
:lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπομονη μπορει ν αφησουν καναν ελευθερο :lol:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Asimos έγραψε:
JohnDag έγραψε:
astral έγραψε:πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
Αυτά γίνονται γιατί ενώ υπάρχει σαφής γραμμή την οποία επιβάλει συγκεκριμένο άτομο μέσα στην ΠΑΕ πάντα υπάρχει η πιθανότητα «να το πάρει πάνω του ο Ιβαν».

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί.

Σπάνια πλέον βέβαια γι’ αυτό και είναι πολλές οι συμφωνίες που χάλασαν τα τελευταία 2 χρόνια ένα βήμα πριν την υπογραφη συμβολαιου ενώ το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση του οικονομικου τμήματος.

Αν δε πιάσουμε και πόσες μεταγραφές κόπηκαν από άτομο τελείως άσχετο με το ποδόσφαιρο(το ίδιο που αναφέρω πιο πάνω) με μοναδικό κριτήριο το κόστος του ετήσιου συμβολαίου θα ξεφύγουμε άσχημα.

Αυτά από μένα για το θέμα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

Το γαύρο να κερδίσω την Κυριακή.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι εστί Μαρία Γκοντζάρεβα :)
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή αυτός που βγαίνει να διαπραγματευθεί και υπόσχεται Α συμβόλαιο σε έναν παίκτη δεν έχει πάρει έγκριση γι αυτό; Φτάνει ένα βήμα πριν τις υπογραφές και του λέει το οικονομικό τμήμα ΔΕΝ εγκρίνω να δοθούν τόσα λεφτά για παίκτη;
Αν αυτό ισχύει, δεν μιλάμε για λειτουργία εταιρείας αλλά για μπ@#$!&λο, που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Δηλ. αν ισχύουν όσα λέει ο Ginola πάλι στο οικονομικό κόλλησε η συμφωνία όπως κολλάει κάθε φορα..Έτσι μάγκες δουλεια δεν γίνεται...Είτε ρισκάρεις για να τον φέρεις και να μπεις σφήνα για το πρωταθλημα και το κύπελλο είτε μένεις σπίτι σου από την αρχή..Δυστυχώς τώρα στην κάθε στραβή που θα συμβαίνει, τα βέλη θα πέφτουν στην διοίκηση και θα αναμοχλεύεται το γεγονός που δεν ήρθε ο φορ..Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Мир έγραψε:Αν ισχυει οτι ο Μπραντον παιρνει 600+ τοτε ειναι πολυ φυσιολογικο ότι δεν κλεισαμε Φορ.

Το καλοκαιρι όμως θα θελουμε 2 Φορ γιατι ολα τα συμβολαια ληγουν εκει.
Εγώ έχω διαβάσει ότι παίρνει (καθαρά) κοντά στα 400Κ. Αν παίρνει τόσα είναι τεράστιο λάθος.
Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα

https://salarysport.com/football/player/brandon-thomas/
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Σύμπτωση επαναλαμβανομενη παύει να είναι Σύμπτωση.
Ειδικά αν αυτά που έγραψε ο φίλος Ginola ισχύουν (που δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω) τότε δεν φταίει κανένας Μποτο, κανένα scouting team.
Έχουν δοθεί ρητες οικονομικές εντολές που ακολουθουνται ακόμα και εις βάρος των στόχων της ομάδας.
Πάμε τώρα με Ολιβειρα και Μπραντον και ότι βγει.
Συγγνώμη αλλά ανέκδοτα για Τζιμα βασικό δεν μπορώ να διαβάζω. Τεράστιο ταλέντο μπορεί να είναι αλλά για βασικός σε αγώνες play off απέναντι στα δρεπανοφορα δεν θα αγγίξει μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε:Και να ξέρετε και τέλος,2 περιπτώσεις έπαιξαν σοβαρά.

Ο μούσα που χάλασε γιατί δεν δέχτηκε ο παίκτης να έρθει Ελλάδα και ο Ιταλός που ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε πισω γτ τα λεφτά βγήκαν παραπάνω από όσο περίμεναν αυτοί που έκαναν την συμφωνία

Καληνύχτα παιδιά,και ο Θεός να έχει καλά τον Νέλσον
Επειδή ξέρεις ένα άτομο μέσα , από συγκεκριμένη πλευρά, κι επειδή νιώθεις ότι εκτεθηκες, που δεν ισχύει, το τονίζω αυτό, δε χρειάζεται να βάζεις δικές σου σάλτσες στον επίλογο επειδή δεν έγινε η μεταγραφή.

Αυτό που λες δε βγαίνει από πουθενά, ούτε από Ιταλία, ούτε από κανέναν άλλον ούτε από την ομάδα. Δημιουργείς κλίμα χωρίς λόγο.

Τράβα πιάσε την τσουγκράνα και πάνε έξω από τα γραφεία και πες Ιβάν πούλα. Μη χειραγωγεις τον κόσμο εδώ μέσα.

Ο κύριος παίχτης που ήθελε ο προπονητής ήρθε πρώτος πρώτος και νωρίς σχετικά. Βγες πες το αντίθετο ότι καιγόταν για φορ, κι ότι δεν ήταν 3η προτεραιότητα. Για πες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Мир έγραψε: Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα
Μήπως είναι μικτά (με την εφορία);
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aπολαυστικο 2μερο ηταν αυτό, ευχαριστώ το φόρουμ και όλους σας με τα ευρηματικα σχόλια.

Λόγω ΠΑΟΚίζειν δεν εχω μαθει στα μεγαλα συμβολαια, πόσο μάλλον στο 1,1 για 6μηνες που αυτός θα ειχε στο μυαλό του να γυρίσω Ιταλία και τα πόδια του φυλαγμένα.
Ήθελα καποιον με κίνητρο σαν τον Μπράντον ψηλό στα 500 χιλ εως 1 εκ ετησίως. Βλέπουμε φορ σε μικρες ομάδες των 200 χιλ, πως τους βρισκουν αυτοί?
Το να μην υπάρχουν εναλλακτικές το χρεώνεται ο Μποτο. Μπάτζετ υπάρχει αλλά με όριο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

JohnDag έγραψε:
astral έγραψε:πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
Αυτά γίνονται γιατί ενώ υπάρχει σαφής γραμμή την οποία επιβάλει συγκεκριμένο άτομο μέσα στην ΠΑΕ πάντα υπάρχει η πιθανότητα «να το πάρει πάνω του ο Ιβαν».
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί.
Σπάνια πλέον βέβαια γι’ αυτό και είναι πολλές οι συμφωνίες που χάλασαν τα τελευταία 2 χρόνια ένα βήμα πριν την υπογραφη συμβολαιου ενώ το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση του οικονομικου τμήματος.
Αν δε πιάσουμε και πόσες μεταγραφές κόπηκαν από άτομο τελείως άσχετο με το ποδόσφαιρο(το ίδιο που αναφέρω πιο πάνω) με μοναδικό κριτήριο το κόστος του ετήσιου συμβολαίου θα ξεφύγουμε άσχημα.

Αυτά από μένα για το θέμα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Σε Καταλαβα Τζων και με το παραπανω !!!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

συγνωμη οταν λέτε θα μπει ο μικρος ,για ποον λετε?
Αυτόν που μπήκε εχθές με τον λεβαδειακό 0 λεπτα?
έχω πει οτι το μεγαλυτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία λουτσεσκου,ο οποίος έχει παρει ένα ρόστερ του 6 και το έχει στο -5 απο την κορυφη και στον τελικό κυπελλου, με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλα τα εγκλήματα των υπολοίπων,ειτε λεγονται σαββιδης,ειτε μαρακι (Θεε που ακούστηκε μια εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο να παίρνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμημα),ειτε μποτο.

Ένα αγωνιστικό τμήμα παρατημένο στο έλεος του Θεού με αποφάσεις που δεν θα έπαιρνε ούτε ένα χαζό ανθρωπάκι.
Μια διοίκηση και ιδιοκτησία που μοιράζει χρήματα απο δω και απο κει και στο τέλος δεν της μένει ή δεν έχει την διαθεση για περαιτέρω ξοδεμα για τα βασικά αγαθα.

Αυτοί ****** που έχουν μαζευτεί εκεί ακομα δεν κατάλαβαν ότι στο μεταγραφικό παράθυρο του ιανουαρίου πέταξαν χωρίς κανέναν λόγο πάνω από ένα εκατομμύριο...και αυτό γιατί οποιαδήποτε προσθήκη εξτρέμ ή μπακ είναι άχρηστη όταν νομοτελιακά κάποια στιγμή θα μείνεις χωρίς παίκτη στην μια απο τις δύο πιο βσικές θέσεις στο ποδοσφαιρο.

Η αλήθεια στην τελική βέβαια είναι ότι δεν είναι αυτοί μαλακες αλλά εγώ,εγώ που πιστεύω ότι άνθρωποι που επέλεξαν τον άγγελο αντί του σάντος έχουν την ικανότητα να πάρουν σωστές ποδοσφαιρικες αποφάσεις,ακόμα και αν αυτές φαντάζουν αυτονόητες.

Άντε και καλλές πωλήσεις το καλοκαίρι
Καληνύχτα ΠΑΟΚ αυτός ο σύλλογος δεν θα αλλάξει ποτέ

Επεξεργάστηκε ελαφρώς.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το καλοκαιρακι θα χρειαστουμε τουλαχιστον 4-5 πρωτοκλασατους παιχτες για να μην πω περισσοτερους. Δεν θα εχουν καμια απολυτως δικαιολογια. Αν και αυτο το καλοκαιρι αφησουν την ομαδα με ελλείψεις και καταντησουμε παλι να παιζουμε ευρωπη με λυσεις αναγκης, τοτε δεν θα εχουν καμια απολυτως δικαιολογια. Κουρασαν με τις δικαιολογιες και την ολιγωρια τους. Καποιος κωλυσιεργεί συστηματικα στο θεμα των μεταγραφων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Мир έγραψε: Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα
Μήπως είναι μικτά (με την εφορία);
Δεν ξερω τι εφορια εχουν τα συμβολαια των ποδοσφαιριστών, πιθανότατα να είναι gross amount-μεικτά γιατι σε ευρω βγαινει 770χιλιαρικα (ηταν λιρες το νουμερο).
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

όλοι θέλαμε ένα φορ. αφού δε βρήκαμε με τα λεφτά που θέλαμε να διαθέσουμε δεν πειράζει. All in κ κινησεις πανικού δεν τις συνεριζομαι κ τα χω ξαναγράψει. Καλυτερα έτσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”