gika έγραψε:H διαφορά είναι στο ότι θα μπορούσε να είναι εκατομμυριούχος.omerta76 έγραψε:Φαντάζομαι και εσένα στο σπίτι σου,να έχεις 1000 ευρώ (το ποσό είναι σχετικό) για όλα σου τα έξοδα αλλά εσύ επειδή ονειρεύεσαι μεγαλεία, κάθε μήνα να ξοδεύεις 2000 και να νομίζεις ότι είσαι και επιτυχημένος!Metagrafakias έγραψε:Σας φανταζομαι ολους εσας τους οικονομολόγους τι λετε στις δουλειες σας;;;
Αφεντικο επειδη φετος η εταιρια δεν εκανε πολλες πωλήσεις δεν θελω να μου δωσεις αυτη την αυξηση που αξίζω και παλευω εδω και 3 χρονια πρωτα απο ολα θελω να εχεις αυτάρκεια στην τσεπη σου εσυ…
Κι αμα θελεις να κανω και μείωση θα την δεχτώ…
Φαντάσου να έχεις 10.000.000 ευρώ στην τράπεζα, να κάνεις μια δουλειά που σου δίνει 1500 τον μήνα, να λες εγώ φέτος θα πάω πέντε ταξίδια και θα πάρω καινούργιο αυτοκίνητο, και στο τέλος της χρονιάς να μη κάνεις τίποτα από αυτά γιατί για λόγους sustainability δεν θέλησες να ξοδέψεις πάνω από 1500 τον μήνα.
Δεν κάνεις απαραίτητα την λάθος επιλογή μην ξοδεύοντας παραπάνω, είναι επιλογή σου.
Το λάθος ήταν όταν έλεγες στους φίλους σου ότι εγώ φέτος θα πάω πέντε ταξίδια και θα πάρω καινούργιο αυτοκίνητο παρ' ότι βγάζω 1500 γιατί έχω 10.000.000 στην τράπεζα. Και τώρα οι φίλοι σου σε κολλάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί δεν έκανες τίποτα από όσα κοκορευόσουν.
Ρε φιλε αυτο ακριβως λεω απο την αρχη ποσο πιο απλα να το πω;;;επικοινωνιακό ειναι το λαθος πρωτα που μιλουσανε για νταμπλ και πορείες στας Ευρώπας και τοπ20 ευρωπαϊκός σύλλογος και την βγαλαμε με Μιτριτσα δανεικο…Ε στη τελικη μην λες τπτ να μην εχει και απαιτήσεις ο κοσμος απο σενα…