Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xrisitsapa έγραψε:Το σκάλωμα του Με Εσιτι αντί Τσιγγαρα, Κρέσπο αντί Μιχαηλίδη και ακόμα Τέιλορ αντί Λυρατζη, μας κοστίζει το πρωτάθλημα φέτος.
Ααα
Δε μας κόστισε ότι χάσαμε ματς από 4-1 σε 4-4 δε μας κόστισε η ατομική μαλάκια. ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ με Γιάννενα δε μας κόστισε το ότι κάναμε μάγκα τον κουλουρη.
Μιλαμε για 7 βαθμούς μην λέω και λίγους!
Σίγουρα ευθύνη φέρει!
Κάνεις δε. Διαφωνει!
Αλλά κι αυτός είχε ένα ροστερ με μετρημένες δυνατότητες και σίγουρα κάποια πράγματα δε βγήκαν!
Φέρει ευθύνη ξαναλέω!
Οπως στις επιτυχίες φέρεις ευθύνη φέρει και στις αποτυχίες!
Το πρωταθλημα ακόμα βέβαια δεν έχει τελειώσει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν είχε τα κολλήματα του θα είχαμε τουλάχιστον 5-6 βαθμούς παραπάνω και θα ειμασταν μέσα για το πρωτάθλημα. Δηλ. Βόλο, Ατρόμητο και Ιωνικό και δεν βάζω ούτε το ματς στο τηγάνι ( που εγώ λέω ότι αν δεν έβαζε Εσιτι θα παίρναμε ισόπαλια) ούτε με το σκουλήκι εντός.
Το ρόστερ όντως είναι τραγικό, αλλά :
1. Έχει ΕΥΘΎΝΗ για τη διαμόρφωση του
2. Έχει ΕΥΘΎΝΗ για τη διαχείριση του.
Δεν ωφελεί κανέναν να κλείνουμε τα μάτια. Φέτος ο Λουτσεσκου πέρασε πολύ κάτω από τον πήχη και με τίποτα δεν δικαιολόγησε τη φήμη και τα λεφτά που παίρνει.
Καλό θα είναι κάποιος να του τρίξει λίγο τα δόντια, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους.
Ας παραδεχτούμε όλοι μας και πρώτος αυτός ότι η κρίση του για το ability των παικτών δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.
Εγώ ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν οι καλύτεροι και δεν τίθεται θέμα παλαιότητας στρατιωτικού τύπου
renegade έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα του κοουτς είναι ότι αισθάνεται αν όχι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον ότι δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ για ένα νέο πλουσιοπάροχα συμβόλαιο...και αυτή είναι η τεράστια διαφορά του με την προηγούμενη θητεία του
Συμφωνούμε όλοι νομίζω πως και ο ίδιος έχει κάνει λάθη. Δεν τον θεωρώ εμμονικό, αλλά πιστό σε αυτά που αντιπροσωπεύει ως προπονητής. Κακά τα ψέματα δεν θυμάμαι πρόχειρα σκεπτόμενος προπονητή γενικότερα στην Ελλάδα με τέτοια ισχυρή και σταθερή προσωπικότητα. Δεν είναι κωλοτούμπας εν ολίγοις. Όμως θεωρώ πολύ αυστηρή την κριτική ιδιαίτερα για το σημερινό ματς που έπαιζε με μια βρωμομάδα που έχει διπλάσιο μπάτζετ και αξία από σένα. Όμως ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ειδικά πολύ διαβασμένος και πολύ καλός έχοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Τζοσουά νομίζω πως γι'αυτά τα οποία τον ''κατηγορείς'' θα αξιολογηθεί καλύτερα το ερχόμενο καλοκαίρι που λένε ότι θα είναι καλοκαίρι ''μεγάλων αλλαγών''.
Υ.Γ.: Το να γράφουν κάποιοι ότι δεν κόβει (ποδοσφαρικά) το μάτι του Λουτσέσκου το λες και τραγικό.
Ευθυνη δεν έχω εγώ κ εσείς αλλά ο Προπονητής αφού τα έχει όλα για να κάνει την φυσική κατάσταση των Παιχτών κ όχι εμμονές του που απο ματς με Ατρόμητο/ΠΑΣ Γιάννενα/Βόλος την διαχείριση παίρνει 1.8 είναι ο Ποιο ακριβοπληρωμένος Νο1 στην SLeague.
* Τότε όταν ήρθε με το double που πήραμε έπαιρνε 400χιλ κ έκανε κ δουλειά κ οι Παίχτες βέβαια ήταν μικρότεροι αλλά είχαν φυσική κατάσταση θυμάμαι έλεγα έβγαινα σε κάθε ματς άλλους όταν παίζαμε <δείτε μαθήματα Ποδοσφαίρου σεμινάρια> δε σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε την επιτυχία του στην ομάδα μας αλλά να δε σημαίνει πως δεν έχει αποτυχίες που μας φέρνει πονοκεφάλους τι/πως/γιατί ~
Τώρα με τον ερχομό του καλού ΤΔ γιατί από το Καλοκαίρι δεν είχαμε ότι μεταγραφη γινόταν γινόταν από τον Luce
και πιστεύω για αυτό κ τον επέλεξε η οικογένεια Σαββίδη με ΤΔ κλάσης.
Εμένα δεν μου έχει απαντήσει κανείς από όσους εδώ μέσα δεν γουστάρουν Λουτσέσκου σχεδόν εμμονικα (όπως κ αυτοί του χρεώνουν εμμονές) αν πιστευουν κ ποιος προπονητης θα τα πηγαινε καλυτερα με το υπάρχον ρόστερ φέτος.
Ο Γιαννικης που κάποιοι λιγουρεύονταν;
Ο Μάρτινς που μετά από 4 χρόνια κ διπλό μπάτζετ παιζει αυτό που είδαμε;
Ο Μάντζιος που έχει κ παικτες που ζηλεύουμε;
Ο Μπολονι που είναι προφεσσορας;
Το προαίσθημα που έχω είναι πως το καλοκαίρι θα δημιουργήσει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό του καλοκαιριού του 2019.
Το πρόβλημά του Λουτσέσκου, δεν είναι συγκεκριμένα παικτικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά το ότι θέλει χρόνο για να καταφέρει να τους πείσει να υποταχθούν στην φιλοσοφία του.
Στην φιλοσοφία του βέβαια είναι πολύ δύσκολο να υποταχθούν παίκτες με δυνατότητες γιατί κανένας ποιοτικός εξτρέμ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του μπακ, κανένας ποιοτικός φορ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του χαφ και κανένας ποιοτικός χαφ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του σέντερ μπακ ή του εξτρέμ.
Δεν δημιούργησε πρόβλημα το 2019 γιατί η διοίκηση δεν αγόρασε τον Ολιβέιρα ή αντίστοιχης ποιότητας χαφ, αλλά γιατί δεν κράτησε τους Σάκχοφ και Κάνιας οι οποίοι ήταν παίκτες επιπέδου Λαμίας και αξίωναν λεφτά επιπέδου Ισπανίας, κάτι το οποίο ουδόλως τον απασχόλησε...
Θέλει είτε παίκτες καθαρούς επαγγελματίες που κάνουν την δουλειά του προπονητή τους χωρίς πολλά πολλά, είτε παίκτες χωρίς χαρακτήρα που κάνουν την δουλειά του και ας είναι και 5 επίπεδα κάτω από το επίπεδο της ομάδας.
Τι έχω δει λοιπόν έως σήμερα από τον Λουτσέσκου της νέας εποχής (δεν θα αναφερθώ σε περσινά ξινά σταφύλια γιατί άλλο πράγμα οι περγαμηνές του παρελθόντος που σε ακολουθούν και άλλο το παρόν):
Ξεκίνησε στα μπακ με Ροντρίγκο, έφερε τον Τέιλορ, είχε τον Βιειρίνια, για να καταλήξει να παίζει με τον Λύρατζη που είναι καλύτερος όλων κάνοντας επί πολύ καιρό πως δεν το βλέπει και ζήτησε και έναν ακόμα έξτρα για να βγάλει την χρόνια.
Στα σέντερ μπακ ξεκίνησε με δίδυμο Βαρέλα και Κρέσπο, για να βάλει τον Μιχαηλίδη που είναι το καλύτερό μας σέντερ μπακ όταν τραυματίστηκε ο Κρέσπο, για να βάλει τον 3ο καλύτερο (Μιχάι) όταν τραυματίστηκε ο Βαρέλα, για να αντικαταστήσει τον Μιχάι με τον 2ο καλύτερο (Ίνγκασον) όταν γύρισε από τραυματισμό, για να πετάξει έξω τον Μιχαηλίδη όταν γύρισε από τραυματισμό ο Κρέσπο (τα μυαλά μας κρέμα)...
Στα αριστερά μπακ, είδαμε να βάζει τον Ροντρίγκο, μετά έφερε τον Σίντκλεϊ που έκλαιγε για να έρθει και ως εκ θαύματος σε πολλά ματς τον Βιειρίνια και αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι έχει ανάγκη από 2 αριστερά μπακ αλλά θα πρέπει να δώσουμε και νέο συμβόλαιο στον Βιειρίνια...
Στα χαφ και συγκεκριμένα στο 6. Έπαιξε με Εσίτι, για να βάλει μετά τον Αουγκούστο για να δοκιμάσει τον Σβαμπ και το Κούρτιτς για να καταλήξει τελικά στην μονή αξιόλογη λύση που έχει η ομάδα και ακούει στο όνομα Χάρης Τσιγγάρας....
Στα 8αρια, μια ο Σβάμπ, μια ο Κούρτιτς, μια και οι δύο μαζί να εναλλάσσονται στις θέσεις 6 και 8 ή να παίζουν δίπλα δίπλα χωρίς 6αρι από πίσω τους με 10αρι μπροστά τους τον Αουγκούστο και τον Καντουρί σε ρόλο έξω αριστερά...
Στα 10αρια. Εδώ και αν δεν έχουμε δει να κάνει "παπάδες", διώχνει τον Ουάρντα που είναι ο καλύτερος όλων γιατί δεν μπορεί να του επιβληθεί, ανασταίνει τον Μπίσεσβαρ ο οποίος ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και είχε συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, έβαλε τον Αουγκούστο και σε κάποια παιχνίδια τον Σβάμπ και ήθελα ως 1η επιλογή έναν 35χρονο ο οποίος προερχόταν από ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται και χωρίς προετοιμασία. Τελικά βρέθηκε να δοκιμάζει και λύσεις τύπου Μίτριτα τον οποίον τον έφερε για αντίΤζόλη αλλά δεν κάνει ούτε για αντιΜπαλάφας.
Αριστερό εξτρέμ. Θέση κομμένη και ραμμένη (σύμφωνα με την φιλοσοφία Λουτσέσκου) για τον θλασέρ Καντουρί... Έπαιξε τελικά 5 παιχνίδια και πήγε στα πιτς. Γύρισε έπαιξε αλλά 5 και άντε γειά. Τον αντικατέστησε λίγο με τον Μουργκ, λίγο με τον Ζίφκοβιτς, λίγο με τον Μπίσεσβαρ, λίγο με τον Μίτριτα και ελπίζει και πάλι να γυρίσει ο Καντουρί ο οποίος ότι έπαιξε στον ΠΑΟΚ, ήταν στην θέση 8 και αυτό όχι στην εποχή Λουτσέσκου.
Δεξί εξτρέμ. Η μόνη θέση στην οποία υπήρξε μια συνέπεια λογικής. Ασταμάτητα παιχνίδια από τον Ζίφκοβιτς, χωρίς όμως την θέση του στην βασική ενδεκάδα να μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος, αφού ο υποτιθέμενος αντικαταστάτης του είναι ο Μουργκ ο οποίος όμως δεν είναι εξτρέμ αλλά κάτι σαν 10αρι. Εδώ και έναν μήνα γύρισε ο Ζαμπά ο οποίος ίσως προσπαθήσει να βρει λίγο από τον παλιό του εαυτό ο οποίος όμως βρίσκεται κανονικά από την αριστερή μεριά και όχι από την δεξιά....
Φορ. Σβιντέρφσκι, Ολιβέιρα, Ακπομ, Κούτσιας και Τσόλακ.
Το καλοκαίρι που έρχεται στην ομάδα, την βρίσκει με 2 φορ και τον 3ο (Κρμέντσικ) να είναι φευγάτος). Λογικά ζητάει έναν 3ο φορ και ενώ έχει δει τον Κρμέντσικ πως αγωνίζεται, δεν εισηγείται την απόκτησή του, αλλά την απόκτηση του Ολιβέιρα. Έρχεται ο Ολιβέιρα και ενώ δείχνει πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα, δυστυχώς τραυματίζεται. Ακολουθεί ο δανεισμός του Άκπομ ο οποίος ένα χρόνο πριν, σε άφησε στα κρύα του λουτρού για να κυνηγήσει το όνειρο της Τσάμπιονσιπ στην οποία πέρασε και δεν ακούμπησε. Κάπου εκεί επανέρχεται και ο Τσόλακ για να πουληθεί τελικά ο Σβιντέρφσκι. Αυτή την στιγμή έχει και πάλι 2 φορ οι οποίοι είναι ο Άκπομ που είναι δανεικός και τον Τσόλακ ο οποίος ήρθε από δανεισμό και είχε αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Άκπομ. Παράλληλα ευελπιστεί να γυρίσει κάποια στιγμή ο Ολιβέιρα, ο οποίος ήρθε σαν αντικαταστάτης του Τσόλακ ο οποίος είχε έρθει σαν αντικαταστάτης του Άκπομ, του βασικού δηλαδή σήμερα φορ... Γιώργο Κούτσια υπομονή.
Υ.Γ. 31/122 σήμερα και η ομάδα δεν έχει καμία σταθερά εκτός των Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς και βέβαια του Πασχαλάκη.
Είναι απορίας άξιο, το πώς, με ποιον τρόπο και σε ποια βάση (σύμφωνα με τα παραπάνω), θα καταφέρει ο Μπότο να συνεννοηθεί με τον Λουτσέσκου (και το αντίστροφο).
Γιατι θα πρεπε ενας προπονητης να τα παει καλυτερα μ αυτο το ροστερ?
Θεωρεις πως αν ερχοτανο καλοκαιρι αλλος στην θεση του,θα καταληγαμε με ενα ροστερ απαρτιζομενο απο Καντουρι Μιτριτσα Τειλορ Σιντκλει Εσιτι Ζ. Ζιφκοβιτς και χωρις Ουαρντα?
Εγω θεωρω πως οποιοσδηποτε αλλος προπονητης θα ειχε στελεχωσει πολυ καλυτερα το ροστερ.
Δεν θέλει δα να εισαι και ο μεγας γνωστης ποδοσφαιρου για να ξερεις πως δεν μεταμορφωνονται μαγικα οι ποδοσφαιριστες σε παιχταραδες. Αλλα εμεις διαλεξαμε τον μονο προπονητη που θεωρει ως μεγαλυτερο προσον του να ανασταινει και καλα ποδοσφαιριστες.
Παρα πολυ κακος συμβουλος οι ψευδαισθησεις και η επαρση.
Και τωρα βλεπουμε τα αποτελεσματα της.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15_50 έγραψε:Το προαίσθημα που έχω είναι πως το καλοκαίρι θα δημιουργήσει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό του καλοκαιριού του 2019.
Το πρόβλημά του Λουτσέσκου, δεν είναι συγκεκριμένα παικτικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά το ότι θέλει χρόνο για να καταφέρει να τους πείσει να υποταχθούν στην φιλοσοφία του.
Στην φιλοσοφία του βέβαια είναι πολύ δύσκολο να υποταχθούν παίκτες με δυνατότητες γιατί κανένας ποιοτικός εξτρέμ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του μπακ, κανένας ποιοτικός φορ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του χαφ και κανένας ποιοτικός χαφ δεν θέλει να κάνει και την δουλειά του σέντερ μπακ ή του εξτρέμ.
Δεν δημιούργησε πρόβλημα το 2019 γιατί η διοίκηση δεν αγόρασε τον Ολιβέιρα ή αντίστοιχης ποιότητας χαφ, αλλά γιατί δεν κράτησε τους Σάκχοφ και Κάνιας οι οποίοι ήταν παίκτες επιπέδου Λαμίας και αξίωναν λεφτά επιπέδου Ισπανίας, κάτι το οποίο ουδόλως τον απασχόλησε...
Θέλει είτε παίκτες καθαρούς επαγγελματίες που κάνουν την δουλειά του προπονητή τους χωρίς πολλά πολλά, είτε παίκτες χωρίς χαρακτήρα που κάνουν την δουλειά του και ας είναι και 5 επίπεδα κάτω από το επίπεδο της ομάδας.
Τι έχω δει λοιπόν έως σήμερα από τον Λουτσέσκου της νέας εποχής (δεν θα αναφερθώ σε περσινά ξινά σταφύλια γιατί άλλο πράγμα οι περγαμηνές του παρελθόντος που σε ακολουθούν και άλλο το παρόν):
Ξεκίνησε στα μπακ με Ροντρίγκο, έφερε τον Τέιλορ, είχε τον Βιειρίνια, για να καταλήξει να παίζει με τον Λύρατζη που είναι καλύτερος όλων κάνοντας επί πολύ καιρό πως δεν το βλέπει και ζήτησε και έναν ακόμα έξτρα για να βγάλει την χρόνια.
Στα σέντερ μπακ ξεκίνησε με δίδυμο Βαρέλα και Κρέσπο, για να βάλει τον Μιχαηλίδη που είναι το καλύτερό μας σέντερ μπακ όταν τραυματίστηκε ο Κρέσπο, για να βάλει τον 3ο καλύτερο (Μιχάι) όταν τραυματίστηκε ο Βαρέλα, για να αντικαταστήσει τον Μιχάι με τον 2ο καλύτερο (Ίνγκασον) όταν γύρισε από τραυματισμό, για να πετάξει έξω τον Μιχαηλίδη όταν γύρισε από τραυματισμό ο Κρέσπο (τα μυαλά μας κρέμα)...
Στα αριστερά μπακ, είδαμε να βάζει τον Ροντρίγκο, μετά έφερε τον Σίντκλεϊ που έκλαιγε για να έρθει και ως εκ θαύματος σε πολλά ματς τον Βιειρίνια και αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι έχει ανάγκη από 2 αριστερά μπακ αλλά θα πρέπει να δώσουμε και νέο συμβόλαιο στον Βιειρίνια...
Στα χαφ και συγκεκριμένα στο 6. Έπαιξε με Εσίτι, για να βάλει μετά τον Αουγκούστο για να δοκιμάσει τον Σβαμπ και το Κούρτιτς για να καταλήξει τελικά στην μονή αξιόλογη λύση που έχει η ομάδα και ακούει στο όνομα Χάρης Τσιγγάρας....
Στα 8αρια, μια ο Σβάμπ, μια ο Κούρτιτς, μια και οι δύο μαζί να εναλλάσσονται στις θέσεις 6 και 8 ή να παίζουν δίπλα δίπλα χωρίς 6αρι από πίσω τους με 10αρι μπροστά τους τον Αουγκούστο και τον Καντουρί σε ρόλο έξω αριστερά...
Στα 10αρια. Εδώ και αν δεν έχουμε δει να κάνει "παπάδες", διώχνει τον Ουάρντα που είναι ο καλύτερος όλων γιατί δεν μπορεί να του επιβληθεί, ανασταίνει τον Μπίσεσβαρ ο οποίος ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και είχε συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, έβαλε τον Αουγκούστο και σε κάποια παιχνίδια τον Σβάμπ και ήθελα ως 1η επιλογή έναν 35χρονο ο οποίος προερχόταν από ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται και χωρίς προετοιμασία. Τελικά βρέθηκε να δοκιμάζει και λύσεις τύπου Μίτριτα τον οποίον τον έφερε για αντίΤζόλη αλλά δεν κάνει ούτε για αντιΜπαλάφας.
Αριστερό εξτρέμ. Θέση κομμένη και ραμμένη (σύμφωνα με την φιλοσοφία Λουτσέσκου) για τον θλασέρ Καντουρί... Έπαιξε τελικά 5 παιχνίδια και πήγε στα πιτς. Γύρισε έπαιξε αλλά 5 και άντε γειά. Τον αντικατέστησε λίγο με τον Μουργκ, λίγο με τον Ζίφκοβιτς, λίγο με τον Μπίσεσβαρ, λίγο με τον Μίτριτα και ελπίζει και πάλι να γυρίσει ο Καντουρί ο οποίος ότι έπαιξε στον ΠΑΟΚ, ήταν στην θέση 8 και αυτό όχι στην εποχή Λουτσέσκου.
Δεξί εξτρέμ. Η μόνη θέση στην οποία υπήρξε μια συνέπεια λογικής. Ασταμάτητα παιχνίδια από τον Ζίφκοβιτς, χωρίς όμως την θέση του στην βασική ενδεκάδα να μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος, αφού ο υποτιθέμενος αντικαταστάτης του είναι ο Μουργκ ο οποίος όμως δεν είναι εξτρέμ αλλά κάτι σαν 10αρι. Εδώ και έναν μήνα γύρισε ο Ζαμπά ο οποίος ίσως προσπαθήσει να βρει λίγο από τον παλιό του εαυτό ο οποίος όμως βρίσκεται κανονικά από την αριστερή μεριά και όχι από την δεξιά....
Φορ. Σβιντέρφσκι, Ολιβέιρα, Ακπομ, Κούτσιας και Τσόλακ.
Το καλοκαίρι που έρχεται στην ομάδα, την βρίσκει με 2 φορ και τον 3ο (Κρμέντσικ) να είναι φευγάτος). Λογικά ζητάει έναν 3ο φορ και ενώ έχει δει τον Κρμέντσικ πως αγωνίζεται, δεν εισηγείται την απόκτησή του, αλλά την απόκτηση του Ολιβέιρα. Έρχεται ο Ολιβέιρα και ενώ δείχνει πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα, δυστυχώς τραυματίζεται. Ακολουθεί ο δανεισμός του Άκπομ ο οποίος ένα χρόνο πριν, σε άφησε στα κρύα του λουτρού για να κυνηγήσει το όνειρο της Τσάμπιονσιπ στην οποία πέρασε και δεν ακούμπησε. Κάπου εκεί επανέρχεται και ο Τσόλακ για να πουληθεί τελικά ο Σβιντέρφσκι. Αυτή την στιγμή έχει και πάλι 2 φορ οι οποίοι είναι ο Άκπομ που είναι δανεικός και τον Τσόλακ ο οποίος ήρθε από δανεισμό και είχε αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Άκπομ. Παράλληλα ευελπιστεί να γυρίσει κάποια στιγμή ο Ολιβέιρα, ο οποίος ήρθε σαν αντικαταστάτης του Τσόλακ ο οποίος είχε έρθει σαν αντικαταστάτης του Άκπομ, του βασικού δηλαδή σήμερα φορ... Γιώργο Κούτσια υπομονή.
Υ.Γ. 31/122 σήμερα και η ομάδα δεν έχει καμία σταθερά εκτός των Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς και βέβαια του Πασχαλάκη.
Είναι απορίας άξιο, το πώς, με ποιον τρόπο και σε ποια βάση (σύμφωνα με τα παραπάνω), θα καταφέρει ο Μπότο να συνεννοηθεί με τον Λουτσέσκου (και το αντίστροφο).
100%
Και τ χειρότερο ειναι ως εκ των δυο μαλλον ο Μποτο θα αποχωρησει...
Αλλα δεν πειραζει, αυτοματαστροφικοι οπως παντα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dragon έγραψε:Εμένα δεν μου έχει απαντήσει κανείς από όσους εδώ μέσα δεν γουστάρουν Λουτσέσκου σχεδόν εμμονικα (όπως κ αυτοί του χρεώνουν εμμονές) αν πιστευουν κ ποιος προπονητης θα τα πηγαινε καλυτερα με το υπάρχον ρόστερ φέτος.
Ο Γιαννικης που κάποιοι λιγουρεύονταν;
Ο Μάρτινς που μετά από 4 χρόνια κ διπλό μπάτζετ παιζει αυτό που είδαμε;
Ο Μάντζιος που έχει κ παικτες που ζηλεύουμε;
Ο Μπολονι που είναι προφεσσορας;
Και πιστεύει ο μέσος οπαδός ότι του φερανε 4 εξτρεμαρες και έφτασες τελευταία μέρα για να πάρεις έναν που έπαιζε στην Αμερική.
Εγώ δεν το πολύ πιστεύω!
Απλά έφτασε στο σημείο που θα μέναμε χωρίς εξτρεμ και έφερε αυτόν!
Από κει και πέρα δεν είπε κανείς ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει κολλήματα!
Έχει όπως έχουν όλοι οι προπονητες!
Τα ίδια λέγαμε και για το Σαντος με το κόλλημα στους ιβιτς σορλεν, τα ίδια λέγαμε και για τον άλλο Ρουμάνο, τα ίδια για Τιούντορ, τα ίδια για φέρευρα.
Ολοι έχουν κάποια κολλήματα!
Από κει και πέρα πρέπει να συνεργαστούν μποτο και λουτσεσκου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Αυτό ξέρω γω και αυτό πρέπει να γίνει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk