Ακριβώς αυτό. Αυτό κάνει τη ... διαφ(θ)ορά στον ελληνικό ομαδικό αθλητισμό. Η επιλεκτικότητα στην αντιμετώπιση σε σχέση με ίδιες (και δεν είναι και απόλυτο αυτό πολλές φορές) καταστάσεις. Τα ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ τώρα. 2 σφυρίγματα για τον ΠΑΟΚ και ξεσηκώθηκε το (στημένο) σύμπαν. Πολλαπλώς ευνοημένη η κουλίτσα (διότι περί ομαδούλας πρόκειται), ουδέν μεμπτό. "Τα αξίζει". Γιατί ακριβώς τα αξίζει ρε γαμημένοι δούλοι αρδιαδες; Αν ακυρωνόταν χτες τέτοιο γκολ για την πόρνη του νιαου, θα είχαμε δικαστήρια παντού για τα κοράκια! Χθες μόνο ... ανακούφιση!Mīngus έγραψε:Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που με νίκη φεύγαμε +5 και έφαγε φωτοβολίδα ο Γλύκος και στο τέλος μπήκαν μέσα και οπαδοί, ούτε εκείνο θα το θυμάται. Αλλά εκεί ο Αρετόπουλος στο φα δεν έγραψε τίποτα. Η διαφορά είναι αυτή. Όχι ο κόσμος.
Δε συζητάμε καν για τη "ζούγκλα" της Τούμπας και όλο το καραγκιοζιλίκι που ενορχηστρωμένα στήσανε για μια ακόμα φορά. Έχω κουραστεί αφάνταστα σε κάθε τέτοια περίπτωση να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αυτό το "αφού τους ξέρουμε τους άλλους ποιοί είναι κι ότι θα έρχονταν να προκαλέσουν, γιατί να τους δώσεις ... πάτημα;" στα αυτιά μου και τα μάτια μου πλέον ακούγεται και διαβάζεται ελαφρώς ... φασιστικό.
Έχουμε φάει τόση σαπίλα και πλύση εγκεφάλου στη μάπα που έχουμε κάνει συνείδηση να "δικαιολογούμε" τα πουστρ@κια και όλους τους προσκυνημένους τους (κοράκια, αρδουφιάνους, πειθαρχικά όργανα κοκ) και να τρωγόμαστε για πώς θα εξαφανιστεί ο ... ΕΝΑΣ φελλός, μ@λ@κ@ς, βαλτός από την Τούμπα! Κυνηγώντας ανεμόμυλους. Να φύγει, λοιπόν, ο ΕΝΑΣ. Κι ο συγκεκριμένος ΕΝΑΣ της 25ης Φλεβάρη και κάθε άλλος σκατόμυαλος επίδοξος στο μέλλον. Να εκδιωχθεί δια παντός από την Τούμπα. Αν εσείς θεωρείτε ότι αυτό από μόνο του είναι ικανή συνθήκη ώστε ο κάθε επίδοξος οσκαρικός αρχίδας ή η βελγίδα πουτάνα να μην αρπάξει κάποια άλλη "αφορμή" για να βγάλει από τα ράσα του ακόμα και τον παπα Χρήστο, δικαίωμά σας. Εγώ ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι εξαιρετικά δύσπιστος.