Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από navigator11 »

Mīngus έγραψε:Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που με νίκη φεύγαμε +5 και έφαγε φωτοβολίδα ο Γλύκος και στο τέλος μπήκαν μέσα και οπαδοί, ούτε εκείνο θα το θυμάται. Αλλά εκεί ο Αρετόπουλος στο φα δεν έγραψε τίποτα. Η διαφορά είναι αυτή. Όχι ο κόσμος.
Ακριβώς αυτό. Αυτό κάνει τη ... διαφ(θ)ορά στον ελληνικό ομαδικό αθλητισμό. Η επιλεκτικότητα στην αντιμετώπιση σε σχέση με ίδιες (και δεν είναι και απόλυτο αυτό πολλές φορές) καταστάσεις. Τα ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ τώρα. 2 σφυρίγματα για τον ΠΑΟΚ και ξεσηκώθηκε το (στημένο) σύμπαν. Πολλαπλώς ευνοημένη η κουλίτσα (διότι περί ομαδούλας πρόκειται), ουδέν μεμπτό. "Τα αξίζει". Γιατί ακριβώς τα αξίζει ρε γαμημένοι δούλοι αρδιαδες; Αν ακυρωνόταν χτες τέτοιο γκολ για την πόρνη του νιαου, θα είχαμε δικαστήρια παντού για τα κοράκια! Χθες μόνο ... ανακούφιση!

Δε συζητάμε καν για τη "ζούγκλα" της Τούμπας και όλο το καραγκιοζιλίκι που ενορχηστρωμένα στήσανε για μια ακόμα φορά. Έχω κουραστεί αφάνταστα σε κάθε τέτοια περίπτωση να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αυτό το "αφού τους ξέρουμε τους άλλους ποιοί είναι κι ότι θα έρχονταν να προκαλέσουν, γιατί να τους δώσεις ... πάτημα;" στα αυτιά μου και τα μάτια μου πλέον ακούγεται και διαβάζεται ελαφρώς ... φασιστικό.

Έχουμε φάει τόση σαπίλα και πλύση εγκεφάλου στη μάπα που έχουμε κάνει συνείδηση να "δικαιολογούμε" τα πουστρ@κια και όλους τους προσκυνημένους τους (κοράκια, αρδουφιάνους, πειθαρχικά όργανα κοκ) και να τρωγόμαστε για πώς θα εξαφανιστεί ο ... ΕΝΑΣ φελλός, μ@λ@κ@ς, βαλτός από την Τούμπα! Κυνηγώντας ανεμόμυλους. Να φύγει, λοιπόν, ο ΕΝΑΣ. Κι ο συγκεκριμένος ΕΝΑΣ της 25ης Φλεβάρη και κάθε άλλος σκατόμυαλος επίδοξος στο μέλλον. Να εκδιωχθεί δια παντός από την Τούμπα. Αν εσείς θεωρείτε ότι αυτό από μόνο του είναι ικανή συνθήκη ώστε ο κάθε επίδοξος οσκαρικός αρχίδας ή η βελγίδα πουτάνα να μην αρπάξει κάποια άλλη "αφορμή" για να βγάλει από τα ράσα του ακόμα και τον παπα Χρήστο, δικαίωμά σας. Εγώ ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι εξαιρετικά δύσπιστος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ navi.
Όλη αυτή η πουστιά δυστυχώς δε καθαρίζεται.
Ακόμα και να έπαιρνες πρωτάθλημα , θα σε δικάζανε καθημερινά ως χαλίφη.

Δε τους κάνουμε. Τους χαλάμε την αισθητική και τα συμφωνημένα. Έτσι απλά.
kos

Δημοσίευση από kos »

πιο γελοιοι και απο τον δωνη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να ρωτησω κι εγω κατι ?Απ τη στιγμη που αυτος ο τυπος που δεν εγραψε τιποτα στο φυλλο αγωνα για τη φωτοβολιδα στο Γλυκο,που σου ακυρωσε κανονικο γκολ και σε επαιξε 90-10 εκει μεσα οριστηκε να σε (ξανα)σφυριξει σ ενα παιχνιδι που ηξερες απο πριν οτι θα προσπαθησουν να σε στησουν ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΙΝΗΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ να μη ξαναπατησει το ποδι του στη Τουμπα,να μη ξανασφυριξει?Γιατι δε ζητησες την εξαιρεση του?ΓΙΑΤΙ ΡΕ?

Απ την αλλη επειδη καποια πραγματα μου φνηκαν πολυ περιεργα (γνωστος συνομοσιολογος αλλα μα αυτους που μπλεξαμε) να ρωτησω ποσο το ψαξαμε το θεμα με τον συγκεκριμενο οπαδο που πεταξε το χαρτι?Σε ποια θυρα πηγαινει συνηθως ?Πηρε εισιτηριο ,εχει διαρκειας εκει ή προσκληση?Πως στο διαολο γινεται να μην υπαρχει ενα γμημενο βιντεο με το χαρτι που βρισκει στη φορμα τον "για οσκαρ" και εμφανιζεται βιντεο που δειχνει πεντακαθαρα ποιος και πως το πεταει σε γαβρικο σαιτ λιγο πριν την εκδικαση?
ΝΑΙ γκαντεμηδες ειμαστε αλλα δε γινεται ΟΛΕΣ οι υποπτες συμπτωσεις να ναι ΠΑΝΤΑ σε βαρος μας.Στατιστικα δε γινεται.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μακάρι να βγάλεις την εξής απόφαση Επανάληψη του παιχνιδιού σε ουδέτερη έδρα κεκλεισμένων. 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 90.000 πρόστιμο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Petros1988 έγραψε:Μακάρι να βγάλεις την εξής απόφαση Επανάληψη του παιχνιδιού σε ουδέτερη έδρα κεκλεισμένων. 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 90.000 πρόστιμο.
Η ουδέτερη έδρα το κεκλεισμένων κλπ από που προκύπτει σε περίπτωση επανάληψης;
Μόνη περίπτωση επανάληψης είναι να θεωρηθεί υπαίτιος ο άρχων του αγώνα :roll: :roll:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kataramenos5 έγραψε:Να ρωτησω κι εγω κατι ?Απ τη στιγμη που αυτος ο τυπος που δεν εγραψε τιποτα στο φυλλο αγωνα για τη φωτοβολιδα στο Γλυκο,που σου ακυρωσε κανονικο γκολ και σε επαιξε 90-10 εκει μεσα οριστηκε να σε (ξανα)σφυριξει σ ενα παιχνιδι που ηξερες απο πριν οτι θα προσπαθησουν να σε στησουν ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΙΝΗΣΕΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ να μη ξαναπατησει το ποδι του στη Τουμπα,να μη ξανασφυριξει?Γιατι δε ζητησες την εξαιρεση του?ΓΙΑΤΙ ΡΕ?

Απ την αλλη επειδη καποια πραγματα μου φνηκαν πολυ περιεργα (γνωστος συνομοσιολογος αλλα μα αυτους που μπλεξαμε) να ρωτησω ποσο το ψαξαμε το θεμα με τον συγκεκριμενο οπαδο που πεταξε το χαρτι?Σε ποια θυρα πηγαινει συνηθως ?Πηρε εισιτηριο ,εχει διαρκειας εκει ή προσκληση?Πως στο διαολο γινεται να μην υπαρχει ενα γμημενο βιντεο με το χαρτι που βρισκει στη φορμα τον "για οσκαρ" και εμφανιζεται βιντεο που δειχνει πεντακαθαρα ποιος και πως το πεταει σε γαβρικο σαιτ λιγο πριν την εκδικαση?
ΝΑΙ γκαντεμηδες ειμαστε αλλα δε γινεται ΟΛΕΣ οι υποπτες συμπτωσεις να ναι ΠΑΝΤΑ σε βαρος μας.Στατιστικα δε γινεται.
Tυχαία έγιναν όλα , μη ψάχνεις.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τι ώρα βγαίνει η απόφαση ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μετά τις 16:00
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Λες και δεν ξερετε την αποφαση...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ότι και να γίνει εμείς θα μαστε πάντα μαζί ΠΑΟΚΑΡΑ μου!Η Ιστορία έγραψε ότι στις 25 Φεβρουάριου του 2018 ο Ολυμπιακός ήρθε να παίξει στην Τούμπα με τον Πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και επειδή είδε ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω ότι δεν είχε ομάδα και φοβήθηκε τον δυασιρμο από τον Βιερηνια Ματος Πριγιοβιτς Μακ και όλους τους υπόλοιπους που πήγαιναν φουλ για το Πρωτάθλημα πήρε το ματς στα χαρτιά με θεατρική Παράσταση και έτσι κερδίσανε εκτός γηπέδου σε ένα γραφείο!Όποιος δεν μας σέβεται θα μας φοβάται!Και κάτι ακόμη πάντα έχει ο τροχός γύρισματα!
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Προσωπική μου άποψη οτι η εσωστρέφεια δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.Παλεύουμε και αγωνιζόμαστε κανονικότατα και το ξεπερνάμε όπως έχουμε ξεπεράσει πολλές δύσκολες καταστάσεις (οι άνω των 40 σίγουρα θυμόμαστε). Κάνεις ταμείο στο τέλος και σχεδιάζεις την ομάδα του επόμενου χρόνου.Για μένα οι κινήσεις είναι απλές,δεν ξέρω αν συμφωνείτε,ο προπονητής μένει και σίγουρα δεν χρειάζονται πολλές μεταγραφές αναλόγως και τις πωλήσεις-αποδεσμεύσεις.Το μόνο σίγουρο οτι πρέπει να επιστρέψουν αρκετοί δανεικοί.
Άσχετο αλλά έβλεπα την Άρσεναλ.Αφού η Σίτι έκανε παρτάκι μεσοβδόμαδα πήγε να παίξει τα ρέστα της με τη νεοφώτιστη Μπράιτον και δεν βλεπόταν.Κατάλαβα για ακόμη μια φορά πόσο σημαντικό να σε εμπνέει ο προπονητής διάθεση να παίξεις....γι αυτό λοιπόν ο προπονητής μένει-ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Το γραφω τελευταία φορά ΠΡΙΝ βγει η απόφαση. Οτιδήποτε πέρα της δικαιωσης μας θα αποτελεί ΚΛΟΠΗ πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ κερδιζοντας την Αεκ είναι πρώτος και ταυτόχρονα και τον Ολυμπιακό είναι ΠΟΛΥ πρώτος.
Οποιαδήποτε ΑΠΟΔΟΧΗ από εμάς υποθετικης αρνητικης αποφασης, χωρίς την άλλη μέρα να ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ το πρωτάθλημα, συνιστά τον υπέρτατο ραγιαδισμο και προδοσία στις ιδιες μας τις αξίες
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μα η αεκ μας λενε διαφερει ,
δεν προκειται να δεχτει την ασσιστ που της δινουν και να αποδεχτει την αλλοιωση πρωταθληματος υφαρπαζοντας ενα χαρτινο(αυτοι δεν σκουζανε για κατι χαρτινα που τους αρπαζαν; :lol: )
α αποκλειεται
παντελονατη αντιμετωπιση,δεν θα δεχτει ενα προιον αλλοιωσης,που δεν κερδισε με τον ιδρωτα της.

νοιαζεται πανω απο ολα για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου
ζητουσε και αναβολη σκεπτομενη αυτο ακριβως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 05 Μαρ 2018, 23:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα τα μοιράσουμε τα σπόρια. Τιμωρία θα φάμε (κεκλεισμένων μέχρι τέλους), αλλά τα λιμά θα ξανανέβουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”