Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Όχι
Έχεις χάσει επεισόδια με μανιακ που έκανε ανάλυση μεταγραφών μέσα από ποντιακά άσματα
SM-G935F
Έχεις χάσει επεισόδια με μανιακ που έκανε ανάλυση μεταγραφών μέσα από ποντιακά άσματα
SM-G935F
RoMaN έγραψε:Μπορούμε να μιλάμε εδώ για τις φετινές μεταγραφές του χειμώνα;
καλα ρε απο ολα τα οφ τοπικ στις 800 σελίδες σε πείραξε η ποδοσφαιρική κουβέντα
ειναι οφ αλλα καμία σχέση με τς μλκιες που έχουμε γραψει στο τοπικ ως τωρα
Σωστο αυτο που λετε μπανε κ stalker..
Σε κατι συγκρισεις που γινονταν περσι στη διαδικασια θαψιματος του πελκα, ειχα επισημανει για τις διαφορες στην ηλικια, στο ρολο, στο διαφορετικο ψησιμο με μανταλο..
Απλα, με ολα τα συν και πλην, ο μανταλος ακομη ειναι πιο μπροστα, λογω προσωπικοτητας και σταθεροτητας, και ας εχει λιγοτερο ταλεντο απ'τον δικο μας. Υπερτερει σε τακτικο επιπεδο, σουτ και τελειωμα.
στο χερι του πελκα ειναι να δουλεψει κ να τον ξεπερασει αυτον κ οποιον αλλον..
anw, ειμαστε οφφ
Σε κατι συγκρισεις που γινονταν περσι στη διαδικασια θαψιματος του πελκα, ειχα επισημανει για τις διαφορες στην ηλικια, στο ρολο, στο διαφορετικο ψησιμο με μανταλο..
Απλα, με ολα τα συν και πλην, ο μανταλος ακομη ειναι πιο μπροστα, λογω προσωπικοτητας και σταθεροτητας, και ας εχει λιγοτερο ταλεντο απ'τον δικο μας. Υπερτερει σε τακτικο επιπεδο, σουτ και τελειωμα.
στο χερι του πελκα ειναι να δουλεψει κ να τον ξεπερασει αυτον κ οποιον αλλον..
anw, ειμαστε οφφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 19 Ιαν 2017, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Φορτούνης είναι αρκετά καλύτερος.obanebane έγραψε:Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
Εγώ αυτό έθεσα,σε αυτό αν θέλεις απάντησε.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
che4 έγραψε:RoMaN έγραψε:Μπορούμε να μιλάμε εδώ για τις φετινές μεταγραφές του χειμώνα;
Ναι, ρε.
Στις προηγούμενες 800 ήμουν απών...
Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες εχουμε 12 μερες ακομα.
Τελος ολοι.Και οι μοντ τελος.
Τελος με τα οφτοπικ.
Τελος.
Πραγματικα δε θα κατσει κανεις να μεταφερει ποστ κανενος σε αλλο τοπικ.θα πεφτει σβησιμο.
Παρακαλω προσπαθηστε να ειστε συνεπεις.
Τελος ολοι.Και οι μοντ τελος.
Τελος με τα οφτοπικ.
Τελος.
Πραγματικα δε θα κατσει κανεις να μεταφερει ποστ κανενος σε αλλο τοπικ.θα πεφτει σβησιμο.
Παρακαλω προσπαθηστε να ειστε συνεπεις.
Για του Ουαρντα παντως με τον τροπο που μιλησε ο Ιβιτς καταλαβατε οτι ειναι βεβαια η μεταγραφη του?
- ΑποστόληςΑ
Περιμένουμε εσωτερική μεταγραφή Μύστα ΡόμανRoMaN έγραψε:Μπορούμε να μιλάμε εδώ για τις φετινές μεταγραφές του χειμώνα;

che4 έγραψε:obanebane έγραψε:Che μίλησα για παίχτες συγκεκριμένα Έλληνες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Καρελης δεν παίζει, για τον Μανταλο απάντησα και όπως κατάλαβες διαφωνώ, για τον Φορτουνη Συμφωνώ είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον δικό μας,αυτή τη στιγμή.
απλα ρε φίλε επειδή σε ξερω δε γινεται να μην μοιράζεσαι την απογοήτευση μου για αυτούς τους δυο συγκεκριμένα και οπως σου είπα τον μυστα ειδικ τον πίστευα τρελα
Εντάξει δεν κάνουν και την καλύτερη χρονιά τους,η ομάδα όμως ενισχύθηκε και οι ευκαιρίες λιγόστεψαν,ήρθαν έμπειροι παίχτες και καλοί, Και ο Μυστακιδης αλλά και ο Χαρισης (αυτός με έχει στεναχωρησει περισσότερο ) έχουν συμβόλαια,στο χέρι τους είναι να δουλέψουν να παλέψουν και αν το αξίζουν να γίνουν άξιοι αναφοράς του μελλοντικού ΠΑΟΚ.
Ο Πελκας θεωρώ ότι είναι έτοιμος παίχτης,έχει τα πάντα, απλά θέλει δουλειά για να μπορέσει να βελτιώσει τις αδυναμίες του.
Αν το κάνει και δεν του πάρουν τα μυαλά οι μάνατζερς,τότε είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
RoMaN έγραψε:che4 έγραψε:RoMaN έγραψε:Μπορούμε να μιλάμε εδώ για τις φετινές μεταγραφές του χειμώνα;
Ναι, ρε.
Στις προηγούμενες 800 ήμουν απών...
Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
σορρυ ρομάν
βάλε σειρά μπας και ερθει κανα εξτρεμ γιατι έχουμε λαλήσει
Κάνε ένα κόπο ρε romanακο και μεταφερε τα,εμένα πάντως δεν με ενοχλούν. 

Για πιο λόγο υπάρχει αρνητισμός για Πέλκα δεν έχω καταλάβει... γιατι λέτε οτι ειναι στάσιμος ενώ φέτος εχει ραγδαία. Βελτίωση?? Γιατι λέτε οτι δεν έβαλε όγκο ενώ φέτος ειναι σωματικά αλλος άνθρωπος??? Ποιος Μάνταλος ?? 26 Μάνταλος 23 Πέλκας... αβάντα ατελείωτη ο ένας ,ατελείωτο κράξιμο ο αλλος..
- buffalobill4
το μονο προβλημα του πελκα ειναι το μυαλο του. ταχυτητα εχει τεχνικη εχει, τακτικη γνωριζει απλα εχει προβλημα αποφασεων τρομερο.Demir έγραψε:Για πιο λόγο υπάρχει αρνητισμός για Πέλκα δεν έχω καταλάβει... γιατι λέτε οτι ειναι στάσιμος ενώ φέτος εχει ραγδαία. Βελτίωση?? Γιατι λέτε οτι δεν έβαλε όγκο ενώ φέτος ειναι σωματικά αλλος άνθρωπος??? Ποιος Μάνταλος ?? 26 Μάνταλος 23 Πέλκας... αβάντα ατελείωτη ο ένας ,ατελείωτο κράξιμο ο αλλος..