spyretto έγραψε:Αν είδατε τις φάσεις στο youtube με VdV όταν μπαίνει στην Μπέτις παίρνει πάνω του όλα τα στημένα. Οχι μόνο φάουλ αλλά και κόρνερ. Οπότε σ'αυτόν τον τομέα θα έχουμε μια λύση.
Εμεις θα εχουμε φνφ και θα τα βαραει ο τζαβελλας
spyretto έγραψε:Αν είδατε τις φάσεις στο youtube με VdV όταν μπαίνει στην Μπέτις παίρνει πάνω του όλα τα στημένα. Οχι μόνο φάουλ αλλά και κόρνερ. Οπότε σ'αυτόν τον τομέα θα έχουμε μια λύση.
Ασταδιαλα ρε!!!!ΥπουλεK_geo έγραψε:λιμπρα, θα πατησω "επιβεβαιωση" ποτε η θα με εχεις στο περιμενε;![]()
υγ: εγω τα βλεπω πρωτος νια νια νιαα νια νια.
Πες τον,μη ντρεπεσε.Libra έγραψε:να πω μια ακομα πληροφορια που εχω απο δεξι μπακ αν δεν βρουμε ελευθερους λυσεις?
για ποιον ακουσα; κ μαλιστα απο την λιγδα.. να ειναιδ ηλαδη ετοιμος να ξερει το πρωταθλημα μην περιμενουμε να προσαρμοστει.. (στυλ βελλιδη).. για τα δυσκολα ματς που ερχονται..
K_geo έγραψε:λιμπρα, θα πατησω "επιβεβαιωση" ποτε η θα με εχεις στο περιμενε;![]()
υγ: εγω τα βλεπω πρωτος νια νια νιαα νια νια.
Στην περίπτωση Λούκας, αν ειδικά πουληθεί πάνω από 15 μύρια, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο κέρδος με τίποτα...Ιδίως αφού δεν ήθελε με τίποτε να μείνει...Από "ανόρεχτους" παίχτες στην ομάδα μόνο χασούρα μπορείς να έχεις...Αν έμενε δηλαδή με το ζόρι, με "πάγκους" και με "πάγους" θα τον πουλούσες αργότερα μεsourmenetes έγραψε:Μηπως να περιμενεις και το euro??
Λεω εγω...
Μηπως να δουμε και αν θα παιξουμε τσου λου??Λεω γω..
Δεν πουλαμε τσιχλες...Δεν μιλαμε για χιλιαρικα...για εκ. μιλαμε..
Επισης ειναι σημαντικο να δει και ο Σαββιδης οτι κατι κινειται μετα απο τρια χρονια,οτι κατι τελος παντων δουλευει.
Θελει και λιγο τυχη θελει και τολμη..αυτο το πως τον κρατας τον παιχτη δεν το καταλαβα..ο παιχτης εχει συμβολαιο και ξερει οτι εσυ τον "ανεστησες"...δεν εχει ορεξη;;;υπαρχει και ο παγκος και ο παγος...
Ειδαμε οτι ο εξυπνος λουκας χειριστηκε μια χαρα την υποθρση του και θα βγουμε και εμεις(μπορουσαμε πολυ παραπανω) και αυτος κερδισμενοι...