Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Δεν ξερουμε και που πηγε ο Φρανκ αφου ακυρωσε το ταξιδι για Μιλανο...Εαν πηγε Ισπανια παντως θα ηθελα αυτον για παρτενερ του Κλαους...ε;;;τι λετε;;;
http://www.transfermarkt.co.uk/youssef- ... eler/96533
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Για να λεει το σδνα οτι θα είναι παίκτης που θα αννεβασει επίπεδο τον ΠΑΟΚ θα είναι κάποιος γνωστός σε εμας παίκτης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

pirate_salonica έγραψε:Ο Ράμος είναι όνομα που δεν μπορεί να φέρει ο Βαγγέλας,πόσο μάλλον εμείς.

Το θεμα ειναι περισσοτερο οι διασυνδεσεις που εχεις,ο βαγγελας δεν θα μπορουσε ποτε να παρει νατχο η νομποα.
Αν ο φρανκ εχει διασυνδεσεις γιατι να μην ερθει ο παιχτης τα φραγκα υπαρχουν και δεν κολωσε ποτε ο Σαββιδης να τα χωσει.
Αποτι φαινεται ακολουθει πιστα το σχεδιο του Δανου (εδω εδιωξε το πουλεν του τον σαλπι) δεν ξερω θεωρητικα ειναι ολα αυτα,μακαρι να γινουν πραξη.
Ειχα γραψει τις προαλλες οτι θελω ενα φορ εστω και περιφερειακο που να ειναι ο καλυτερος παιχτης του ροστερ,αν γινει αυτο θα μιλαμε για μεγαλα πραγματα απο φετος.
Αυτος ο μποακιε η οπως αλλιως τον λενε δεν ηταν τετοιος.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Γνωστοί μου είναι ο μπενζεμα ο λεβαντοφσκι και ο καβανι.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

rainmaker έγραψε:To 666o σου ποστ πολύ κακό.
[youtube]WxnN05vOuSM[/youtube]

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Ο David Villa μήπως το σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ρε μαζευτειτε ρε ο αλλος πονταρε τον ιμπραιμοβιτς στον ξερολα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Επειδή το έχω ξαναδεί το έργο αρκετές φορές μέχρι τώρα, νομίζω πως το πιο πιθανό είναι στο τέλος να μην πάρουμε κανένα. Εγώ προσωπικά δεν θα χαλαστώ ιδιαίτερα.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Ουτε εγω στα @@ μας κιολας! Απλα χαβαλες να γινετε! Τεσπα, το θεμα ειναι να μην απογοητευτουν μερικα αδερφια αν δεν παρουμε κανεναν αλλο!
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Θα παρει επιθετικο. Εφυγαν ο Παπαδοπουλος, ο Φακουντο (και ο Σαλπι). Δεν βγαινουν τα νουμερα. Θα παρει σιγουρα επιθετικο, το θεμα ειναι ποσο καλος θα ειναι αυτος ο επιθετικος.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ρε φέρτε επιθετική τριπλέτα: Σάλπι-Γκέκας στα φτερά και Χαριστέας κορυφή και πάμε να τα σαρώσουμε όλα!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

TheCursed έγραψε:βγαλανε αφιερωμα στο γκαζετα για τν αρσεναλ κ τον ολυμπιακο κ ο ανταμς μιλησε για ΠΑΟΚ κ τουμπα δλδ ποσο μαμαμε ρε??????? σορρυ για το οφ τοπικ αλλα αξιζε!!!!!
σορρυ κι εγω για το οφφτοπικ...
συγκεκριμενα ειπε:

Χάσαμε με 1-0 αλλά μου εχουν μεινει στο μυαλο οι οπαδοι. Ηταν φανατικοι. Γυρνουσαν αναποδα και δεν εβλεπαν το γηπεδο. Παντα σκεφτομουν οτι πληρωνεις λεφτα και δεν βλεπεις το παιχνιδι. Χοροπηδουσαν πανω κατω ολη την ωρα. Ηταν πολυ επιβλητικο, πολυ τρομακτικο. Ομως ειχε πολυ πλακα!
Αμυνθηκαμε για πολυ ωρα, ενω και ο αγωνιστικος χωρος δεν ηταν καλος. "Κατηγορω" το γηπεδο και τους οπαδους που χασαμε με 1-0!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μόνο ο Κλάους έχει μείνει στα φορ, έναν θα πάρουμε σίγουρα..ο Κουλούρης αμφιβάλλω αν θα ξαναδεί αποστολή
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sic-4 έγραψε:
TheCursed έγραψε:βγαλανε αφιερωμα στο γκαζετα για τν αρσεναλ κ τον ολυμπιακο κ ο ανταμς μιλησε για ΠΑΟΚ κ τουμπα δλδ ποσο μαμαμε ρε??????? σορρυ για το οφ τοπικ αλλα αξιζε!!!!!
σορρυ κι εγω για το οφφτοπικ...
συγκεκριμενα ειπε:

Χάσαμε με 1-0 αλλά μου εχουν μεινει στο μυαλο οι οπαδοι. Ηταν φανατικοι. Γυρνουσαν αναποδα και δεν εβλεπαν το γηπεδο. Παντα σκεφτομουν οτι πληρωνεις λεφτα και δεν βλεπεις το παιχνιδι. Χοροπηδουσαν πανω κατω ολη την ωρα. Ηταν πολυ επιβλητικο, πολυ τρομακτικο. Ομως ειχε πολυ πλακα!
Αμυνθηκαμε για πολυ ωρα, ενω και ο αγωνιστικος χωρος δεν ηταν καλος. "Κατηγορω" το γηπεδο και τους οπαδους που χασαμε με 1-0!

Απ τις καλυτερες εξεδρες εβερ στην τουμπα ημουν στην 5 και δε μπορουσα να μιλησω μετα για δυο μερες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Alastor έγραψε:Φρανκ κλεισε καρελη και μπεργκ και τους δινουμε δωρο τον σαλπιγγιδη
Ελα ρε απλα που θα δωσεις δωρο καποιον που εδιωξες ηδη. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”