Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
-
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Mods κάντε κατι με αυτήν την φωτογραφία στο tapatalk...σαν προσβολή μου μιαζει! Αν θέλετε κάποιον με tapatalk για βοήθεια πείτε μου
- Ekatnetworkltd
- efthimis_paok
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/13/ba10ed3b2fe38a31e93e65da6a097b90.jpg[/img]
Αυτο δηλαδη.
Αυτο δηλαδη.
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:
ΕΤΣΙ βγαίνει;;;

Σόρρυ που γελάω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Το βίντεο που εχει ανέβει στην κεντρική σελιδα απαντηση σε οσους αμφισβητουν την ποντιοσυνη του ιβαν σαββιδη.
αυτα που κανει ο ιβαν για τους ποντιους και την ελλαδα γενικοτερα ειναι απιστευτα
Εγώ πάλι αμφισβητώ την αγνοτητα των προθέσεων του Ιβάν. Μάλιστα θεωρώ πολύ πιθανόν να ειναι ο τρόπος που διάλεξε ο Πούτιν για να έχει έρεισμα στην Ελλάδα, αλλά εκεί που θα ήταν καποιος αλλος χίλιες φορές ιβαν και να κάνουμε επιτέλους ομάδα.
- koylispontios
Γιοσμά, για τους Πόντιους-Ιωνες έκανε και θα κάνει ακόμα ποιο πολλά.eorptol έγραψε:αυτα που κανει ο ιβαν για τους ποντιους και την ελλαδα γενικοτερα ειναι απιστευτα
Για την Ελλάδα θα δούμε ανάλογα με τις γεωπολιτικές εξελίξεις.
προθέσεις του φαινονται εδω και πολλα χρονια που ασχολειται με τα ποντιακα θεματα ακομη ομως και τις προθεσεις του να αμφισβητουμαι εμενα με ενδιαφερουν τα αποτελεσματα που ειναι πολυ θετικα .....86 χρονια μετα τον ξεριζωμο επαναλειτουργησε η παναγια σουμελα με δικες του ενεργειες μπορει εσενα να μην σε λεει τιποτε αυτο αλλα εμενα με λεει παρα πολλα οπως και εκατονταδες χιλιαδες ποντιους ......aquila έγραψε:Εγώ πάλι αμφισβητώ την αγνοτητα των προθέσεων του Ιβάν. Μάλιστα θεωρώ πολύ πιθανόν να ειναι ο τρόπος που διάλεξε ο Πούτιν για να έχει έρεισμα στην Ελλάδα, αλλά εκεί που θα ήταν καποιος αλλος χίλιες φορές ιβαν και να κάνουμε επιτέλους ομάδα.
Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρουν οι προθέσεις του Σαββίδη.Σιγά μην ρωτήσω αν ήταν και πρόσκοπος.Ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει καλά κ όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα.
- koylispontios
Συμφωνία της Γιάλτας: 90% οι δυτικοί 10% οι ανατολικοί.aquila έγραψε:Εγώ πάλι αμφισβητώ την αγνοτητα των προθέσεων του Ιβάν. Μάλιστα θεωρώ πολύ πιθανόν να ειναι ο τρόπος που διάλεξε ο Πούτιν για να έχει έρεισμα στην Ελλάδα, αλλά εκεί που θα ήταν καποιος αλλος χίλιες φορές ιβαν και να κάνουμε επιτέλους ομάδα.
Αυτό το ποσοστό παλεύει ο Ιβάν να ανατρέψει με τις ευλογίες του βαθύ κράτους της Ρωσίας
(κλήρος,εθνικοί καθοδηγητές στρατοκράτες.....)
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα απλό πιόνι στην γεωπολιτική σκακιέρα