Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
ilovegame27 έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη ο Νάτχο!
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο 25χρονος διεθνής Ισραηλινός μέσος Μπίρμπας Νάτχο προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς τον παίκτη της Ρούμπιν Καζάν έχουν βάλει στο μάτι τόσο ομάδες της Premier League όσο και ομάδες της Ιταλίας

- paok kerkyra
Όνειρο ζω!!!! αν τον πάρουμε θα μιλάμε για το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα!!!!!!!!

- john4serres
27 μερες ειναι ελευθερος ο νατσκο , πως δεν εκλεισε σε καποια αλλη ομαδα ?
αντε ρε γκερμαν , δωστον ενα στυλο τον ανθρωπο !

αντε ρε γκερμαν , δωστον ενα στυλο τον ανθρωπο !

.... και εκεί που περνούσαμε ένα ήσυχο μεσημεριανό με το καφεδάκι μας, μας άναψε φωτιά η ομάδα!

- efthimis_paok
Πήραμε αυτόν που θα τροφοδοτεί τον επιθετικό.......
Που θα Πάρουμε μαλλον το καλοκαίρι!!!!!!
Που θα Πάρουμε μαλλον το καλοκαίρι!!!!!!
Χαχαχαχα
Ειλικρινά είναι αμέτρητα τα ποστ εδώ μέσα που παρακινούσαν την ΠΑΕ να τον κυνηγήσει.

Ειλικρινά είναι αμέτρητα τα ποστ εδώ μέσα που παρακινούσαν την ΠΑΕ να τον κυνηγήσει.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/bibra ... 56976.html
τοσο καλος ειναι ρε παιδες? δεν τον εχω δει.. αλλα εδω λεει market value 12M..
- ace79grpaok
Αν δεν μπορεις να βρεις αξιόλογο , μπακ παιρνεις τον νατκο και βαζεις μαντουρο αμυνα, καθολου κακη σκεψη
νατκο και φοσσεν και κλεισαμεεεεεε

παιδια αν κλεισει 8α ειναι η μεγαλητερη μεταγραφη των τελευταιων χρονων αναλογα ηλικια-ποιοτητα-παραστασεις και εχει μαρκετ 12 μυρια πςσ δεν τον προλαβαν ομαδεσ απο αγγλια ιταλια ειναι παικταρασ τον 8υμαμαι απο τα μετακσυ μασ παιχνιδια.

Μόνο καλός;;;; ΤΡΙΚΑΛΟΣ και βάλε αδερφέ! Νοιώθω υπέροχα και μόνο με την ιδέα του τι κέντρο θα αποκτήσω.epitropos έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/en/bibras-natcho/transfers/spieler_56976.html
Τώρα θα χαλαρώσω και θα περιμένω καρτερικά για τα ευχάριστα, γιατί έτσι όπως άνοιξε η όρεξή μου είναι σα να ήμουν νηστικός 10 μέρες, μου βγάζουν το γουρουνόπουλο και μου λένε θα το φας σε λίγο.
Ρε σεις, το θέλω τώρα, αλλά και μετά πάλι καλά θα είναι. Μόνο μη μου το πάρετε και μου αφήσετε το ψωμί.
Αϊντααααααααα!

τι εννοουν ηρθε ν διαπραγματευτει?λογικα για ν ερθει δεν εκλεισε ηδη?
Φίλε δεν έχω λόγια!!!epitropos έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/en/bibras-natcho/transfers/spieler_56976.html

Υ.Γ. Το μόνο κακό είναι ότι είναι αριανός εκ καταγωγής

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo G4 την Τρί 28 Ιαν 2014, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι στυλ μαντουρο δλδ? διδυμο με κατσε φαση? αμθντικο χαφ, επιθετικο? θα παιζει πισω απο μαρτενσ? περιοχη παταει? χαχαχααχχα πλακα στη πλακα αν εξαιρεσετε το αν παταει περιοχη θα ηθελα αν ξερει καποιος να μ απαντησει στα υπολοιπο..δεν τον χερω καθολου και (καλο ειναι αυτο) δεν εχει και πολλα βιντεακια..