Όταν έχεις στοιχεία ξαναγράψε.freemind έγραψε:αύριο μεθαύριο θα πω και με στοιχεία αν θέλετε, αρκεί να πάρω την άδεια από τα πρόσωπα που ξέρω για να τα πω
αν θέλετε βέβαια σβήστε αυτά που έγραψα αν "ενοχλήθηκε" κανεις
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
αλλιώς και εσύ στο cas 
ΥΓ: Πιστεψτε με, δεν υπάρχει μεγαλύτερο παλούκι σε μια επιχείρηση, απο την διαχείριση του προσωπικού.....

ΥΓ: Πιστεψτε με, δεν υπάρχει μεγαλύτερο παλούκι σε μια επιχείρηση, απο την διαχείριση του προσωπικού.....
K_geo έγραψε:αλλιώς και εσύ στο cas.

άλλο το ότι είναι δύσκολο άλλο το κάνω ότι να ναιK_geo έγραψε:ΥΓ: Πιστεψτε με, δεν υπάρχει μεγαλύτερο παλούκι σε μια επιχείρηση, απο την διαχείριση του προσωπικού.....
ασε μας ρε freemind.αν ξερεις λες.αν δεν μπορεις μη λες καθολου.
οχι αλλο πατροναρισμα.ελεος δλδ.
οχι αλλο πατροναρισμα.ελεος δλδ.
Επειδή οι μνήμες από τις αδράνειες των προηγούμενων διοικήσεων ειναι ακόμα νωπές, ένα ΜΠΡΑΒΟ για τις νομικές ενέργειες της ΠΑΕ στο ζήτημα.
- PAPA TSIBIKOS
Σε θερμοπαρακαλώ!!!freemind έγραψε:αύριο μεθαύριο θα πω και με στοιχεία αν θέλετε, αρκεί να πάρω την άδεια από τα πρόσωπα που ξέρω για να τα πω
αν θέλετε βέβαια σβήστε αυτά που έγραψα αν "ενοχλήθηκε" κανεις
Μην αρχίσεις το ίδιο βιολί σαν τον Τουμπιώτη

Freemind δεν ξεκινας καλα παροτι σε καλωσορισαμε.
Μπορει αυτα π λες να ΙΣΧΥΟΥΝ. Στην τελικη κ εχω γραψει στην κεντρικη ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι κατι δεν παει καλα.
Οταν ομως ενα νεο ουσιαστικα μελος απ τις πρωτες ωρες αρχιζει τα φυτιλια τοτε κατι μυριζει.
Προσοχη λοιπον κι αν εχεις κατι πες το απλα κ με σωστες αναφορες.
Μπορει αυτα π λες να ΙΣΧΥΟΥΝ. Στην τελικη κ εχω γραψει στην κεντρικη ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι κατι δεν παει καλα.
Οταν ομως ενα νεο ουσιαστικα μελος απ τις πρωτες ωρες αρχιζει τα φυτιλια τοτε κατι μυριζει.
Προσοχη λοιπον κι αν εχεις κατι πες το απλα κ με σωστες αναφορες.
Καραγκιοζιλικια ειναι αυτα ο τυπος πρεπει να κοπει και αμεσα μαλιστα αφηνει υπονοουμενα χωρις ουσιαστικα να τα στηριζει πουθενα.
Ξερεις κατι πες το με στοιχεια και επιχειρηματα αλλιως βουλωστο αυτο ξερω εγω.
Ξερεις κατι πες το με στοιχεια και επιχειρηματα αλλιως βουλωστο αυτο ξερω εγω.
Σιγα τα υποννοουμενα.
Να σου κανω εγω μια μεταφραση αυτων που ειπε: Απολυθηκε απο την ΠΑΕ (ποιος ξερει απο τη θεση, μπορει και καθαρηστρια) γνωστος του ο οποιος και κλαιγεται οτι και καλα τον αδικησαν και οχι ο διπλανος του ηταν ο αχρηστος που επρεπε να διωξουν.
Δε λεω μπορει και ετσι να ειναι και να αδικηθικε αλλα σιγα το σκανδαλο.
Να σου κανω εγω μια μεταφραση αυτων που ειπε: Απολυθηκε απο την ΠΑΕ (ποιος ξερει απο τη θεση, μπορει και καθαρηστρια) γνωστος του ο οποιος και κλαιγεται οτι και καλα τον αδικησαν και οχι ο διπλανος του ηταν ο αχρηστος που επρεπε να διωξουν.
Και ετσι να ειναι επεσε λασπη και αυτο δεν αλλαζει οποτε για μενα πρεπει να κοπει.
Οκ σε φορουμ ειμαστε αλλα να ριχνουμε λασπη στην ιδια μας την ομαδα χωρις το παραμικρο στοιχειο αυτο παραπαει.
Οκ σε φορουμ ειμαστε αλλα να ριχνουμε λασπη στην ιδια μας την ομαδα χωρις το παραμικρο στοιχειο αυτο παραπαει.
Δε διαφωνω απλα λεω μη ψαρωνετε οτι και καλα κατι φοβερο ξερει πως εγινε.
και λασπη θα ριξεις και οτιδηποτε αληθινο θα το πεις.obanebane έγραψε:Και ετσι να ειναι επεσε λασπη και αυτο δεν αλλαζει οποτε για μενα πρεπει να κοπει.
αλλα αδερφιστικα του στυλ ξερω εγω και θα σας πω αν κλασει το μπαρμπουνι να παει να τα πει στα καφενεια.
απο μυαλοπωληδες χορτασαμε και εδωμεσα και παντου.
+++++++++++++CCCP έγραψε:Σιγα τα υποννοουμενα.
- PAPA TSIBIKOS
Δόξα τον Θεό και την Παναγία που αυτός ο άνθρωπος ηγήται της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

αν θελετε σβηστε τα το ξαναπα, αφου θιγεστε τοσο ευκολα
δεν ειπα ουτε οτι κλεβουν, ουτε οτι ειναι λαμογια, ουτε τιποτα σοβαρο
ειπα οτι υπαρχει ανοργανωσια σχεδον παντου, δεν φαινεται; εμενα αυτο κ με στεναχωρει κ με χαλαει
ισως ειναι νωρις ακομα, κ ελπιζω να διορθωθουν ολα σιγα σιγα
μετα την προκριση με την Σαλκε
δεν ειπα ουτε οτι κλεβουν, ουτε οτι ειναι λαμογια, ουτε τιποτα σοβαρο
ειπα οτι υπαρχει ανοργανωσια σχεδον παντου, δεν φαινεται; εμενα αυτο κ με στεναχωρει κ με χαλαει
ισως ειναι νωρις ακομα, κ ελπιζω να διορθωθουν ολα σιγα σιγα
μετα την προκριση με την Σαλκε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freemind την Πέμ 15 Αύγ 2013, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.