33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gtks

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Gtks »

Όταν εξασκείτε κριτική για κάτι και δη παιχτών του ΠΑΟΚ αν θέλετε αυτή να θεωρείτε καλόπιστη να αναφέρεται τα θετικά στοιχεία κάποιου παίχτη η μιας ομάδας.

Παίχτες «χειρότεροι» για κάποιους έφυγαν έτυχε να παίζουν πολλά χρόνια μαζί και να βρίσκονται και με κλειστά μάτια υπήρχε από πίσω και ένας BOLΟNI που όταν έπιανε τις ασύστολες τριπλές ο lazar κλοτσούσε πινακίδες. Ήρθαν πολλοί παίχτες με ταλέντο και ο καθένας θέλει και από μια μπάλα η ομάδα δεν έδεσε ακόμα όπως θα έπρεπε εγώ δεν πιστεύω πως φταίει ο Αθανασιάδης που θεωρούνταν ο βασιλιάς του one touch play. Ισως η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο ίσως να φταίει και προπονητής με κάποιες περίεργες αλχημείες για να παίζει μέσα ο Κατσουράνης σε λάθος θέση.

Ίσως να είναι και θέμα προπονητή που δεν έχει γίνει αποδεκτός πλήρως από τους παίχτες εγώ δεν τον πάρει με καλό μάτι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gtks την Δευ 09 Δεκ 2013, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Για να πω την αμαρτια μου τον εχω κραξει πολυ φετος. Αλλα στα τελευταια 5-6 παιχνιδια κανει πραγματα που δεν εκανε κι αυτο σιγουρα οφειλεται στον προπονητη. Βοηθαει πολυ στην αναπτυξη, μοιραζει ασιστ και στο γκολ τον παει γκαντεμια. Δοκαρια και ηρωες τερματαδες. Αμα βαλει ενα θα παρει και ψυχολογια και θα παστελωσει κι αλα μετα. Μπραβο του παντως γιατι δειχνει οτι αρχισε να δουλευει τις αδυναμιες του παλι.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gtks

Δημοσίευση από Gtks »

nothu έγραψε:Για να πω την αμαρτια μου τον εχω κραξει πολυ φετος. Αλλα στα τελευταια 5-6 παιχνιδια κανει πραγματα που δεν εκανε κι αυτο σιγουρα οφειλεται στον προπονητη. Βοηθαει πολυ στην αναπτυξη, μοιραζει ασιστ και στο γκολ τον παει γκαντεμια. Δοκαρια και ηρωες τερματαδες. Αμα βαλει ενα θα παρει και ψυχολογια και θα παστελωσει κι αλα μετα. Μπραβο του παντως γιατι δειχνει οτι αρχισε να δουλευει τις αδυναμιες του παλι.

Κοίτα υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις την γνώμη σου μπορείς να πεις «αυτός ο παίχτης δεν κτυπάει καλα σε όλες τις καρδιές των φιλάθλων» από το να κράζεις ένα παίχτες του ΠΑΟΚ στα φορμ συμπεριφορά που μπορεί να θωρηθεί και ύποπτη άλλοι λένε χάθηκε η κάθετη πάσα (αυστολες τριπλες ισως χωρης ουσια?) ότι θέλουμε κεντρικούς θελουμε επιθετικους κάνουν ζημία στην ομάδα χωρίς να το ξέρουν εγώ έθεσα το θέμα σε πολύπλευρη διάσταση για παν ενδεχόμενο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εκανες κι αλλα πραγματα στον αγωνηστικο χωρο, μπραβο, συνεχισε την προσπαθεια
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Gtks έγραψε:
nothu έγραψε:Για να πω την αμαρτια μου τον εχω κραξει πολυ φετος. Αλλα στα τελευταια 5-6 παιχνιδια κανει πραγματα που δεν εκανε κι αυτο σιγουρα οφειλεται στον προπονητη. Βοηθαει πολυ στην αναπτυξη, μοιραζει ασιστ και στο γκολ τον παει γκαντεμια. Δοκαρια και ηρωες τερματαδες. Αμα βαλει ενα θα παρει και ψυχολογια και θα παστελωσει κι αλα μετα. Μπραβο του παντως γιατι δειχνει οτι αρχισε να δουλευει τις αδυναμιες του παλι.

Κοίτα υπάρχουν πολλοί τρόποι να γράψεις την γνώμη σου μπορείς να πεις «αυτός ο παίχτης δεν κτυπάει καλα σε όλες τις καρδιές των φιλάθλων» από το να κράζεις ένα παίχτες του ΠΑΟΚ στα φορμ συμπεριφορά που μπορεί να θωρηθεί και ύποπτη άλλοι λένε χάθηκε η κάθετη πάσα (αυστολες τριπλες ισως χωρης ουσια?) ότι θέλουμε κεντρικούς θελουμε επιθετικους κάνουν ζημία στην ομάδα χωρίς να το ξέρουν εγώ έθεσα το θέμα σε πολύπλευρη διάσταση για παν ενδεχόμενο.
*Καλώς ήλθατε στο πιο δημοκρατικό ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ.
Η ομάδα θα δέσει. Αν και εφόσον έχουμε υπομονή. Του χρόνου, θα ήμαστε η ομάδα που θα χτυπήσει στα ίσα το πρωτάθλημα. Το πιστεύω με τον Στέφενς. Περιμένω μεταγραφές ουσίας και ΑΑ που είπε και ο "αδερφός" σε άλλο τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το τι διάβασα στο internet από σχόλια κατά του Αθανασιάδη για την απόδοσή του, δεν περιγράφεται!!
Πόσο κάφροι παίζει να είναι μερικοί συνοπαδοί μας ρε γαμώτο..;!

Ακούστηκε ότι τον θέλει ομάδα του εξωτερικού και οι περισσότεροι άρχισαν τα "στο καλό" και ναύλωναν το ταξί για το αεροδρόμιο!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:Το τι διάβασα στο internet από σχόλια κατά του Αθανασιάδη για την απόδοσή του, δεν περιγράφεται!!
Πόσο παίζει να είναι μερικοί συνοπαδοί μας ρε γαμώτο..;!

Ακούστηκε ότι τον θέλει ομάδα του εξωτερικού και οι περισσότεροι άρχισαν τα "στο καλό" και ναύλωναν το ταξί για το αεροδρόμιο!
Μην ανησυχείς, ψηλέ... Το πουλέν θα τους έχει γραμμένους κανονικά απόψε, χώρια που θα παστελώσει και δύο (2) πλεμάτια. :ugeek:

Ηρεμα με τις εκφρασεις και οι δυο.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Μην ακούς κανέναν, παικταρά μου. Απλά για κάποιους ο Χούμπ σε έχει εντεκάδα όχι επειδή είσαι καλύτερος άλλα επειδή οι άλλοι είναι χειρότεροι. Παίξε την μπάλα σου αγόρι μου.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

3 φασεις θα μου μεινουν στο μυαλο η χειρονομια μεσα στην σκουληκοφωλια το γκολ με τον αρη στην Τουμπα το γκολ μεσα στο λονδινο
Το οτι ψηφιστηκε απο τους φιλαθλους μας καλυτερος παικτης της χρονιας 2012 κ καλυτερο γκολ δικο του το 2012 δεν ενδιαφερει κανεναν?
Απαξιωνουμε τα δικα μας παιδια κ ειναι αδικο,συνεχισε την σκληρη δουλεια κ αστους να λενε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

παστελωσε το σημερα Κλαους !!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

RoMaN έγραψε:Ακούστηκε ότι τον θέλει ομάδα του εξωτερικού και οι περισσότεροι άρχισαν τα "στο καλό" και ναύλωναν το ταξί για το αεροδρόμιο!
Τοσα χρονια βλέπεις απο τον Βαν Μπαστεν στον Νιστελροι ειμαστε ...Τι να μας πει τωρα ο Κλαους .... Εμεις ειμαστε πολος ελξης επιθετικων παγκοσμιας κλασης .... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε ρε πουλεναρα τρελανε μας.Πολύ κράτησε..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ημαρτον.ΗΜΑΡΤΟΝ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σαλπιγγιζει
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

νιάουυυυυ

[youtube]NpqNq-au2ew[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoomgr την Παρ 13 Δεκ 2013, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”