Nέος προπονητής (2010-2011)
- Maximus
Re: Nέος προπονητής
Κοίτα, έχω μια ενσταση...
László is a Hungarian male given name and surname after Ladislaus I of Hungary. Other versions are Laszlo, Lazlo or Laszly and it is frequently translated as Leslie . The original Slavic Vladislav name meaning is 'power and glory'.
Αντιπαρέρχομαι το σημειο, στο οποιο λεει για Leslie και προσπαθώ να μετουσιωσω το συγκεκριμενο ονομα στα Ελληνικά. Ενα ονομα που πρεπει να θυμιζει "δυναμη και δοξα"...
Πολυ καφενειακα μιλωντας, κατεληξα σε αυτα τα δυο:
Διομήδης: (Διός + μέδων:άρχων), ο άρχων με θεία δύναμη.
Ρωμανός : Απο το "Ρώμη"
Αρα ειτε "Διομήδης Μπόλονης" , είτε "Ρωμανός Μπόλονης"!
Το "Διομηδης" με τραβαει καλυτερα... (Ευτυχως δεν ειναι Μακης=Ιωακείμ= ο Θεός σταθεροποιεί)
ΥΓ.
Σορυ για το οφ τοπικ...
László is a Hungarian male given name and surname after Ladislaus I of Hungary. Other versions are Laszlo, Lazlo or Laszly and it is frequently translated as Leslie . The original Slavic Vladislav name meaning is 'power and glory'.
Αντιπαρέρχομαι το σημειο, στο οποιο λεει για Leslie και προσπαθώ να μετουσιωσω το συγκεκριμενο ονομα στα Ελληνικά. Ενα ονομα που πρεπει να θυμιζει "δυναμη και δοξα"...
Πολυ καφενειακα μιλωντας, κατεληξα σε αυτα τα δυο:
Διομήδης: (Διός + μέδων:άρχων), ο άρχων με θεία δύναμη.
Ρωμανός : Απο το "Ρώμη"
Αρα ειτε "Διομήδης Μπόλονης" , είτε "Ρωμανός Μπόλονης"!
Το "Διομηδης" με τραβαει καλυτερα... (Ευτυχως δεν ειναι Μακης=Ιωακείμ= ο Θεός σταθεροποιεί)
ΥΓ.
Σορυ για το οφ τοπικ...
- kataramenos5
++gika έγραψε:Ωραίο το θεματάκι με το Βρυζα. Ωραίο και το άλλο με την Μπεσίκτας...
10 μέρες χωρίς προπονητή κλείσαμε...
ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;
11σήμερα
Ελπίζω να μην ισχύσει το "12 κι ούτε ένα τηλεφώνημα" ...
Αργούμε χαρακτηριστικά και το θέμα Μπόλονι αρχίζει να βρωμάει..μάλλον δεν είναι και πολύ ικανοποιημένος απ'την πρόταση και περιμένει και κάτι άλλο..αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο για την ομάδα μας και να μην πορευόμαστε με τα τερτίπια του Μπόλονι, κοντεύει μια βδομάδα που συμφωνήσαμε προφορικά και ακόμα περιμένουμε να πέσουν υπογραφές..να πάνε να τον βρούνε στη τελική με τον Ζαγορ όπως πήγε ο Παντελής..άνθρωπέ μου αυτά είναι τα δεδομένα, γουστάρεις?Υπογράφουμε..δε γουστάρεις?άντε γεια και πάμε γι'άλλα
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα..
Απλά είναι βεντέτα ο εν λόγω κύριος και θέλει να πάμε να τον συναντήσουμε εμείς για να κλείσει. Κάπου διάβασα ότι έτσι δουλεύει.
Λογικά αύριο-μεθαύριο αυτο θα γίνει και τέλος.
Απλά είναι βεντέτα ο εν λόγω κύριος και θέλει να πάμε να τον συναντήσουμε εμείς για να κλείσει. Κάπου διάβασα ότι έτσι δουλεύει.
Λογικά αύριο-μεθαύριο αυτο θα γίνει και τέλος.
Απο οτι φαινεται ξεκαθαρισε απο μονο του το θεμα Βρυζα οποτε πρεπει να επικεντρωθουμε αποκλειστικα και μονο σε αυτο του προπονητη με τους υπαρχοντες αυτην την ωρα στη Διοικηση και το εκτελεστικο της κοματι.
Στην αρχη της προετοιμασιας πρεπει να ειναι η ομαδα οσο το δυνατο πληρεστερη.
Αυτα και τελος.
Στην αρχη της προετοιμασιας πρεπει να ειναι η ομαδα οσο το δυνατο πληρεστερη.
Αυτα και τελος.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα βεντέτας, γενικά οι ξένοι προπονητές δείχνουν ένα κόλλημα στο να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα..ο δικηγόρος της αεκ είχε πάει 2 φορές Ισπανία να βρει τον χιμενεθ και την τρίτη ξαναπήγε για τις υπογραφές, ο Χιμενεθ ήρθε Ελλάδα με υπογεγραμμένο συμβόλαιο..τα ίδια με το παιδοβούβαλο και τον Βαλβερδε, πάλι τον έβαλε να υπογράψει στην Ισπανία..άντε ας ξυπνήσουν και οι δικοί μας
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι υπαρξιακές, οι πνευματικές, οι ψυχικές, οι νοητικές και οι οπαδικές μου αγωνίες δεν μπορούν να αναπαυθούν από Ρουμάνο προπονητή. Ο προπονητής που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες και τις προοπτικές της ομάδας για κάτι περισσότερο και έξω από το στενό πλαίσιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Donis!
Τι πίνεις?????????????
Εδώ θεωρεί τον Παπάζογλου τον νέο Ιμπραίμοβιτς...
ΥΓ: Χιούμορ κάνει ο Αποστόλης -λογικά-...

Το κατάλαβα.gika έγραψε:Εδώ θεωρεί τον Παπάζογλου τον νέο Ιμπραίμοβιτς...![]()
![]()
![]()
Οσο για Παπάζογλου είμαι μαζί του!!!!!!!!!!!!!
- Maximus
Αν αναρωτιεστε γιατι αργει το θέμα, εγώ πιστευω οτι ο λόγος είναι πολύ απλός...
...Διακοπές κανει ο ανθρωπος, οπως εχει ήδη δηλωσει!
...Διακοπές κανει ο ανθρωπος, οπως εχει ήδη δηλωσει!
Ε ναι..έλα δω ρε άνθρωπε να υπογράψεις και τράβα 5 μέρες στη Μύκονο με 2 Ταυλανδέζες όλα πληρωμένα