Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Υπάρχουμε και εμείς τα ικανότατα στελέχη αυτής της κυβέρνησης που φτάσαμε ως εδώ με την αξία μας και με την σκληρή δουλειά μας.. Προς το παρόν στηρίζουμε την οικογενειοκρατία αλλά όταν δούμε ότι αυτή λειτουργεί σε βάρος της παράταξης τότε θα αντιδράσουμε!!! Ο πρωθυπουργός μας πρέπει να προστατευτεί από κάθε είδους ανικανότητα και προσπάθεια ροκανίσματος της καρέκλας του!!!
Είσαι η ελπίδα μας πί(η)δα πί(η)δα πί(η)δα μας...
Είσαι ο πατέρας μας τέρας τέρας τέρας μας!!!!

Είσαι η ελπίδα μας πί(η)δα πί(η)δα πί(η)δα μας...
Είσαι ο πατέρας μας τέρας τέρας τέρας μας!!!!
Τότε θα ναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αργά Λένα μας!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Πέμ 18 Ιουν 2009, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Πρωθυπουργέ Dreamwarrior το καλύτερο υπουργείο έδωσες στο VAGGT.
Τώρα πρέπει να το παρακαλέσω να με προσλάβει υπάλληλο(μασερ) των ομάδων του Π.Α.Ο.Κ. γυναικείου ποδοσφαίρου - handball -basket

Τώρα πρέπει να το παρακαλέσω να με προσλάβει υπάλληλο(μασερ) των ομάδων του Π.Α.Ο.Κ. γυναικείου ποδοσφαίρου - handball -basket
κι εγώ φίλε axillea,θέλω να γίνω μασέρ της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου,ειδικά τώρα που ομορφαίνει επικίνδυνα,αλλά ποιός μ'ακούει!!!!!!!θα βοηθήσεις την κατάσταση Mc Dreamy,εεεεεεε φανταστικο οτι να ' ναι πρωθυπουργουλινι μας?????Κι εγώ θα σου φτιάξω ενα μοσχαρακι κοκκινιστό,μούρλια!!!!

- dreamwarrior
Το κοκκινιστό μοσχαράκι είναι μία από τις αδυναμίες μου τις οποίες στερούμαι το τελευταίο 6μηνο λόγω της αυστηρής δίαιτάς μου.....
Αν θέλεις να είσαι ψηλά στην εκτίμησή μου θα πρέπει να ξέρεις να μαγειρεύεις καλό μουσακά!!!!!!!!
Αλλά να κάνεις και κανά γαλακτομπούρεκο όχι σαν κάποιες κάποιες που το έχουν υποσχεθεί από την εποχή του Τζο Νάγκμπε................................

Αν θέλεις να είσαι ψηλά στην εκτίμησή μου θα πρέπει να ξέρεις να μαγειρεύεις καλό μουσακά!!!!!!!!
Αλλά να κάνεις και κανά γαλακτομπούρεκο όχι σαν κάποιες κάποιες που το έχουν υποσχεθεί από την εποχή του Τζο Νάγκμπε................................
greek mousaka!!!hmmmmm...!!!!!μάλλον θα μείνω πολύ χαμηλά στην εκτίμησή σου!!!Πιο κάτω δεν παέι!!!Πατώσαμεεεεεεεεε!!!!!

- dreamwarrior
Δεν πειράζει βρε....
Έχει και delivery μην ξεχνας....
Θα αφήσω τη Λένα να μαγειρέψει!!!!!

Έχει και delivery μην ξεχνας....
Θα αφήσω τη Λένα να μαγειρέψει!!!!!
Dreamακο μου να ετοιμάζεσαι εσύ γιατί δεν το γλυτώνεις το barbeque στην τέλεια βεράντα σου!! Μην νομίζεις ότι θα την βγάλεις με delivery!!!!

- dreamwarrior
Σου αρνήθηκα ποτέ κάτι εγώ βρε;;;
Άλλωστε είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη του ότι να ναι !!!!!!!
Επίσης να έχουμε πολύ κοτόπουλο γιατι κάνω δίαιτα οκ;;;;

Άλλωστε είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη του ότι να ναι !!!!!!!
Επίσης να έχουμε πολύ κοτόπουλο γιατι κάνω δίαιτα οκ;;;;
- dreamwarrior
Εγώ ξέρεις ότι είμαι της ποσότητας αλλά για χάρη σου θα προσέξω και την ποιότητα!!!

- dreamwarrior
Υπονοείς κάτι Λενάκι;;;;;;;
Πόσο μεγάλης ποσότητας;;;;;;
Κοίτα να μην σε πάω στην Τασούλα και γίνεις μοντελάκι και ξεχάσεις και τα μπάρμπεκιου και τα φρέτζιο οκ;;;;;;

Πόσο μεγάλης ποσότητας;;;;;;
Κοίτα να μην σε πάω στην Τασούλα και γίνεις μοντελάκι και ξεχάσεις και τα μπάρμπεκιου και τα φρέτζιο οκ;;;;;;