Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Βλέποντας λίγο τα βιντεάκια του Μαρτινς στο YouTube,το δεξί του είναι φαρμάκι.
Όπου της πει ο φουστης,πάει.
Όπου της πει ο φουστης,πάει.
Κανεναν δεν έχω ξεσκίσει,εγώ βλέπω δεξι εξτρεμ,ο ραζβαν μπορεί να βλέπει 10 η αριστερό. Αν μη τι άλλο, προφανώς μπορεί να κάνω λάθος.kos έγραψε:Τον έχεις ξεσκίσει αυτόν τον ποδοσφαιρανθρωπο που θεωρείς εγγύηση.GINOLA έγραψε:Πάντως μέσα σε αυτή την τρέλα και με δεδομένο ότι ο μπεος αυτή την στιγμή βγήκε εκτεθειμενος και ζημιωμενος , εγώ δεν βγάζω εντελώς από το τραπέζι ξαφνικά να δούμε κάνα φερναντες στον ΠΑΟΚ.
Η απορία μου είναι όμως ποδοσφαιρική .ομολογώ ότι δεν έχω απόλυτη εικόνα αλλά έχουν καμία σχέση σε χαρακτηριστικά φερναντες και μαρτινς; εμένα ο ένας μου φαίνεται αριστερό εξτρεμ ,ο άλλος δεξι ,κάνω λάθος ;
Οκ μετα την προσωπική επιλογή κάργα ήθελε να φέρει τρίτο δεξί εξτρέμ.
Για τον Κάργα προς το παρόν έχει αποτύχει,αλλα ακόμα περιμένουμε. Ακόμα και να εκτεθεί στο θέμα Κάργα,στο θέμα φερναντες η στο θέμα κουαλιατα δεν αλλάζει το ότι είναι προπονητής υψηλού επιπέδου.
Το ότι είναι στο υψηλό επίπεδο,ε δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ σε ένα φόρουμ να λέω που διαφωνώ
- ΑποστόληςΑ
Βάλτε στην εξίσωση και ΚούτσιαMitsospaoki4 έγραψε:Με τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή και τον Κλάους να έχεις , 20 γκολ θα βάλειmakispaspartou έγραψε:Με τριάδα πίσω από το φορ τους Φάμπιο Χάμες και Ζίβκοβιτς ή Νάρει είμαστε καλά ?? Θέλουμε φορ??
GINOLA έγραψε:
Η απορία μου είναι όμως ποδοσφαιρική .ομολογώ ότι δεν έχω απόλυτη εικόνα αλλά έχουν καμία σχέση σε χαρακτηριστικά φερναντες και μαρτινς; εμένα ο ένας μου φαίνεται αριστερό εξτρεμ ,ο άλλος δεξι ,κάνω λάθος ;
Εκτός από αυτή τη σημαντική διαφορά,ότι ο ένας είναι δεξί και ο άλλος αριστερό εξτρέμ.
Αυτό που σε εμένα είναι εμφανέστατο,είναι ότι ο ο Αφανας είναι η πουτσα και ο άλλος η βούρτσα.
- theodorsalonika
και τι διαφορα εχει η πο@τσα με την βουρτσα ποδοσφαιρικα?
ποια ειναι πιο μεγαλη?
ποια ειναι πιο μεγαλη?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις Λουτσεσκου, θεωρώ ότι θα φύγει δανεικόςΑποστόληςΑ έγραψε:Βάλτε στην εξίσωση και ΚούτσιαMitsospaoki4 έγραψε:Με τέτοια μεσοεπιθετικη γραμμή και τον Κλάους να έχεις , 20 γκολ θα βάλειmakispaspartou έγραψε:Με τριάδα πίσω από το φορ τους Φάμπιο Χάμες και Ζίβκοβιτς ή Νάρει είμαστε καλά ?? Θέλουμε φορ??
Κουτσιας στην εξίσωση δεν υπάρχει.
Αφού ήταν τέτοιος ο τρόπος που ο Ραζβαν το είπε και τέτοιες οι εκφράσεις που χρησιμοποιεισαι που έναν φόβο ότι τελικά δεν θα ανανεώσει τον έχω.
Τον άκουγα και δαγκωνομουν
Αφού ήταν τέτοιος ο τρόπος που ο Ραζβαν το είπε και τέτοιες οι εκφράσεις που χρησιμοποιεισαι που έναν φόβο ότι τελικά δεν θα ανανεώσει τον έχω.
Τον άκουγα και δαγκωνομουν
-
BlackFriday
Τότε να μην τον φώναζε και από τις διακοπές του να έρθει άρον άρον να παίξει με Λέφσκι.
-
Ksenitemenos4
-
Dimitrisou
Καλα μην τρελαθουμε κιολας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι που πληρωνεται ενα καρο φραγκα,ειδικα για την ηλικια του,απο τον ΠΑΟΚ.Αν ο προπονητης τον θελει ακομη και για να βγαινουν τα νουμερα στα διπλα εννοειτε θα τον φωναξει και αυτος θα παει ...BlackFriday έγραψε:Τότε να μην τον φώναζε και από τις διακοπές του να έρθει άρον άρον να παίξει με Λέφσκι.
-
BlackFriday
Ναι σαφώς! Αλλά γιατί δεν φώναξε και Γκορντεζιανι πχ, αφού τώρα τον υπολογίζει?Dimitrisou έγραψε:Καλα μην τρελαθουμε κιολας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι που πληρωνεται ενα καρο φραγκα,ειδικα για την ηλικια του,απο τον ΠΑΟΚ.Αν ο προπονητης τον θελει ακομη και για να βγαινουν τα νουμερα στα διπλα εννοειτε θα τον φωναξει και αυτος θα παει ...BlackFriday έγραψε:Τότε να μην τον φώναζε και από τις διακοπές του να έρθει άρον άρον να παίξει με Λέφσκι.
Πρώτη φορά το ξαναβλεπωpapwolf έγραψε:Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες....
- theodorsalonika
καποιον επρεπε να φωναξει...εγω ας πουμε οταν φοβαμαι ,φωναζω την μαμα μου....οταν παιζει ο ΠΑΟΚ φωναζω γενικως..