Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Και μονο παντως για το σκαλωμα του με τους νεους παικτες και την ''αρνηση'' του σε προσθηκες εμενα με ξενερωνει αφανταστα...Βγαλε το υπολοιπο της χρονιας με τον Αγκουστο δεκαρι...Ακους εκει ενας νεος παικτης θελει 4 μηνες για να αποδωσει...
Σορρυ αλλά ο ΣΑΣΤΡΕ μετά από μια βδομάδα έπαιξε.
Ποιο κόλλημα;
Ήθελες να παίξει ο σοαρες σήμερα με 1 προπόνηση;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φιλε ο τυπος δηλωση πως δεν θελει προσθηκη γιατι ενας παικτης θελει 4 μηνες για να προσαρμοστει και η ομαδα χανει με τραυματισμο και τον Μπισεσβαρ,ασε με τωρα,αυτο με ξενερωνει πιο πολυ και απο την ισοπαλια και οχι προφανως δεν περιμενα να παιξει ο Σοαρες...
Δεν το άκουσα.
Σορρυ
Ο μοναδικός υπεύθυνος το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες είναι ο λουτσέσκου. Και το καλοκαίρι έκανε κονξες και τώρα για άλλο λόγο.
Ο άνθρωπος βάζει τρικλοποδιές στον ίδιο του τον εαυτό.
Σιγά το σούπερ απίστευτο ποδόσφαιρο στο οποίο θα πρέπει να προσαρμοστει ο εκάστοτε νέος παίκτης.
Αν έχει ποιότητα μια χαρά προσαρμόζεται και σε έναν μήνα είναι μια χαρά.
Βέβαια σήμερα μετά την μη νίκη η χρονιά για το πρωτάθλημα αποκτά διαδικαστικο χαρακτήρα.
Από την άλλη αφού του παίρνει τόσο καιρό να προσαρμοστεί έναν παίκτη,δεν θα ήταν καλύτερα να έρθει από τώρα για να είναι του χρόνου έτοιμος?
Ή απλά θα πιέσει για αγορά του κάθε Σιντκλει που δεν αξίζει αλλά στο όνομα της προσαρμογής και του συνόλου θα πρέπει να δώσουμε κάνα δυο μύρια?
Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα του κοουτς είναι ότι αισθάνεται αν όχι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον ότι δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ για ένα νέο πλουσιοπάροχα συμβόλαιο...και αυτή είναι η τεράστια διαφορά του με την προηγούμενη θητεία του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 31 Ιαν 2022, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλακα εχουμε παντως. Βρισκουμε δικαιολογία για τον Λουτσεσκου το ροστερ, οταν ΚΑΙ αυτος ευθυνεται για την ανεπαρκη και χαμηλου επιπέδου στελεχωση του.
Εκτος αν εφερε αλλος τον Μιτριτσα τον Σιντκλει τον Τειλορ και αλλος εισηγηθηκε την διατηρηση στο ροστερ του Εσιτι και του Καντουρι...
Α μη ξεχασω, αλλος ηταν αυτος που δηλωσε ικανοποιημενος απο το διδυμο τερματοφυλακων...
Αν εκοβε στοιχειωδως το ματι του, περα απο το οτι δεν θα φερναμε εξ αρχης τον Ζ. Ζιφκοβιτς, σεκαθε περιπτωση το καλοκαίρι θα χε ζητησει την αντικατάσταση του με κανονικο τερματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λουτσέσκου: «Βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο, η βελτίωση με κάνει αισιόδοξο»
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:
Για τον Μπίσεσβαρ: «Όλοι τον είχαν τελειωμένο και δείτε τώρα ότι μιλάμε γι’ αυτόν επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης».
Για την ισοπαλία με ΟΣΦΠ: «Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ, δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που αξίζαμε να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Δεν μας επηρέασε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε τέσσερις επεμβάσεις. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».
Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ: «Σήμερα παρουσιαστήκαμε καλύτερο, το ρίσκο δεν μα κόστισε, μια χαζή κατάσταση έφερε το γκολ του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε να κερδίσουμε εμείς».
Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που θα πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια κοιτώντας το επόμενο. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, έχουμε παρουσιάσει μια βελτίωση, οπότε με αυτόν τον γνώμονα θα κινούμαστε».
Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε τον Άκπομ, έχουμε τον Τσόλακ και από πίσω έρχεται ο Νέλσον Ολιβέιρα. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο να σπάνε τα συμβόλαια.
Το τρίτο στοιχείο είναι ότι οι μεταγραφικοί στόχοι δεν βρίσκονται στην κατάλληλη ετοιμότητα και αυτό μπορεί να κοστίσει στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει. Το τέταρτο στοιχείο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή οι ποδοσφαιριστές που είναι πιο εύκολο να πάρεις, είναι ότι είναι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, οπότε υπάρχουν πολλές δυσκολίες γενικότερα».
Για την γενική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, νομίζω ότι ξεκινήσαμε εντελώς λάθος από την προετοιμασία, με καταστάσεις που μας ταλαιπώρησαν. Οι σκέψεις μας ήταν αρνητικές. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια πολύ καλή περίοδο, υπάρχει μεγαλύτερη αντίληψη της φιλοσοφίας που θέλουμε να αναπτύξουμε, όλα αυτά τα στοιχεία μου δίνουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση».
sourmenetes έγραψε:Ναι έχει τον μεσσι έξω και παίζει με. Μιτριτα!
Ποσο κόμπλεξ δηλαδη;
Τον Μιτριτσα δεν τον έφερα εγώ..πόσο κόμπλεξ πια
Ναι του φέρανε 20 εξτρεμαρες και αυτός τελευταία μέρα είπε φερτε μιτριτα!
Και π ξερεις εσυ οτι δεν εκοψε καθε προταση που του εγινε για εξτρεμ επειδη του φανηκαν νεαροι ανωριμοι τακτικα κλπ κλπ?
Η εμμονη του στον παλαιμαχο τζιοβινκ9 μας αφησε χωρις δεκαρι. Οι εμμονες του γενικοτερα μας γεμισαν μετριότητες. Και συνεχιζει στον ιδιο ρυθμο.
Ο Λουτσεσκου ειναι μια χαρα αν εχεις ετοιμο ροστερ. Αλλα σε καμια επριπτωση δεν κανει για να σ χτισει ροστερ.
Ει ναι ιδανικος για βραχυπροθεσμους στοχους, αλλα σε καμια περιπτωση για κατι με μελλον.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade έγραψε:Ο μοναδικός υπεύθυνος το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες είναι ο λουτσέσκου. Και το καλοκαίρι έκανε κονξες και τώρα για άλλο λόγο.
Σιγά το σούπερ απίστευτο ποδόσφαιρο στο οποίο θα πρέπει να προσαρμοστει ο εκάστοτε νέος παίκτης.
Βέβαια σήμερα μετά την μη νίκη η χρονιά για το πρωτάθλημα αποκτά διαδικαστικο χαρακτήρα.
Από την άλλη αφού του παίρνει τόσο καιρό να προσαρμοστεί έναν παίκτη,δεν θα ήταν καλύτερα να έρθει από τώρα για να είναι του χρόνου έτοιμος?
Ή απλά θα πιέσει για αγορά του κάθε Σιντκλει που δεν αξίζει αλλά στο όνομα της προσαρμογής και του συνόλου θα πρέπει να δώσουμε κάνα δυο μύρια?
Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα του κουτσια είναι ότι αισθάνεται αν όχι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον ότι δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ για ένα νέο πλουσιοπάροχα συμβόλαιο...και αυτή είναι η τεράστια διαφορά του με την προηγούμενη θητεία του
Αν δεν ειχαμε τα προσωπικα μας ρε φιλε και κυριως στα εξωαγωνιστικα στα υπολοιπα συνηθως συμφωνουμε στο 90%...
renegade έγραψε:Ο μοναδικός υπεύθυνος το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες είναι ο λουτσέσκου. Και το καλοκαίρι έκανε κονξες και τώρα για άλλο λόγο.
Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα του κουτσια είναι ότι αισθάνεται αν όχι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον ότι δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ για ένα νέο πλουσιοπάροχα συμβόλαιο...και αυτή είναι η τεράστια διαφορά του με την προηγούμενη θητεία του
Αν δεν ειχαμε τα προσωπικα μας ρε φιλε και κυριως στα εξωαγωνιστικα στα υπολοιπα συνηθως συμφωνουμε στο 90%...
Δεν έχουμε τίποτα προσωπικά. Και οι τσακωμοί μέσα στο παιχνίδι είναι. Απλά είσαι λίγο περισσότερο εύθικτος και αυτό το ξεχνάω πολλές φορές