Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μην ταξεις σε αγιο κερι και σε παιδι κουλουρι λεει η παροιμια,να προσθεσουμε και ελιτ μεταγραφη σε παοκτση...
Πολύ δικαστήριο σήμερα, τι γίνεται; Ναι όλοι μας είμαστε λίγο εκνευρισμένοι αλλά ηρεμήστε.
Σαν λαός του ΠΑΟΚ και μέσω των συνδέσμων υποδείξαμε στην ΠΑΕ κάποια λάθη και της χρεώσαμε φάουλ, από εκεί και πέρα υποχρεούμαστε σε πίστη και υπομονή, προς το παρών αράξτε.
Σαν λαός του ΠΑΟΚ και μέσω των συνδέσμων υποδείξαμε στην ΠΑΕ κάποια λάθη και της χρεώσαμε φάουλ, από εκεί και πέρα υποχρεούμαστε σε πίστη και υπομονή, προς το παρών αράξτε.
Από τα βιντεάκια που ανεβάσατε πιο πολύ με έψησε ο μικρός της μπενφικα. Πάντως αν κατάλαβα καλά τα χαρακτηριστικά του,ο Λουκάς φέρνει σε στυλ Ματος χωρίς τα στημένα. Γρήγορος μπροστά ικανοποιητικός χειρισμός και ντριμπλες ( μ αρέσει που δεν φοβάται να πάει στο 1vs 1 (κάτι που ο ροντριγκο δεν το έχει) . Όχι καλός πίσω . Αυτό που μου άρεσε είναι οι σέντρες του . Φαίνονται πολύ ποιοτικές.
υπάρχει μια αισιόδοξη σκέψη στο μυαλό μου να αποκτήθηκε σε φάση αντιλημνιος και να πάρουμε καλύτερο δεξι μπακ αλλά δύσκολο το κόβω . Σε αυτό φταει και η τρομερά καλή χρόνια του βιειρινια βέβαια . Γιατί στο μυαλό μας αυτός ο Κρεσπο και ο Βαρελα θα είναι αλλαγές αλλά στο τέλος της χρονιάς νομίζω ότι πάλι αυτοί θα παίζουν.
Από την άλλη μεριά ο μπαμπά μου αρέσει τρομερά . Ποιοτικότατος σοβαρός ξέρει μπάλα . Με προετοιμασία νομίζω θα είναι η αποκάλυψη. Όπως και ο περειρα με συγκεκριμένο ρόλο καμουφλάροντας τις αδυναμίες στο μαρκάρισμα είναι πολύ ποιοτικός μπροστά . Για αλλαγή τον θέλω....
Νομίζω πως τα μπακ κάνουν την διαφορά (ματος- βιειρινια στην σκουφεσκου εποχή ) όποτε δεν τον έχω τον Λούτσο για κανα χαζό να είναι τόσο παλτό ο Λουκάς . Είτε μας ξενερώνει αυτό το 5.000 και είναι μια χαρά παίχτης είτε θα πάρουμε και άλλον. Προσωπική άποψη βάζοντας την λογική
υπάρχει μια αισιόδοξη σκέψη στο μυαλό μου να αποκτήθηκε σε φάση αντιλημνιος και να πάρουμε καλύτερο δεξι μπακ αλλά δύσκολο το κόβω . Σε αυτό φταει και η τρομερά καλή χρόνια του βιειρινια βέβαια . Γιατί στο μυαλό μας αυτός ο Κρεσπο και ο Βαρελα θα είναι αλλαγές αλλά στο τέλος της χρονιάς νομίζω ότι πάλι αυτοί θα παίζουν.
Από την άλλη μεριά ο μπαμπά μου αρέσει τρομερά . Ποιοτικότατος σοβαρός ξέρει μπάλα . Με προετοιμασία νομίζω θα είναι η αποκάλυψη. Όπως και ο περειρα με συγκεκριμένο ρόλο καμουφλάροντας τις αδυναμίες στο μαρκάρισμα είναι πολύ ποιοτικός μπροστά . Για αλλαγή τον θέλω....
Νομίζω πως τα μπακ κάνουν την διαφορά (ματος- βιειρινια στην σκουφεσκου εποχή ) όποτε δεν τον έχω τον Λούτσο για κανα χαζό να είναι τόσο παλτό ο Λουκάς . Είτε μας ξενερώνει αυτό το 5.000 και είναι μια χαρά παίχτης είτε θα πάρουμε και άλλον. Προσωπική άποψη βάζοντας την λογική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 15 Ιουν 2021, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Καλα μην παμε και στο αλλο ακρο. Απο την ελιτ μεταγραφη μεχρι την μεταγραφη με posjoshua έγραψε:Μην ταξεις σε αγιο κερι και σε παιδι κουλουρι λεει η παροιμια,να προσθεσουμε και ελιτ μεταγραφη σε παοκτση...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δεν το κρίνω και τόσο υπερβολικό μιας και αναφέρεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας που ξεπερνάει κάθε φαντασία......joshua έγραψε:Μεταφορες,μετακομισεις,διεκπαιρεωσεις,διπλωματα,ο ΠΑΟΚ...Θελει πολυ φαντασια για να γραψει καποιος το ποστ που εγραψε ο φιλος,αυτο πρεπει να το αναγνωρισουμε...
Συμφωνώ . Δεν έχω τον ΠΑΟΚ για λογικό . Τον λουτσεσκου έχω....Kabamaru11 έγραψε:Φιλε Damon.....λογικη κ ΠΑΟΚ,δεν κολλανε
Και θα τολμήσω να πω ότι και πριν και μετά από αυτόν δεν υπήρχε λογική ειδικότερα με τα εκατομμύρια του ιβαν να περιπλέκουν την κατάσταση . Νομίζω ότι ο σκούφος γύρισε Καβάλα στο άλογο και θα τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του χωρίς παρεμβάσεις .
Επιπρόσθετα και δεν το κουράζω άλλο για παίχτες που παίζουν στο πρώην ανατολικό μπλοκ δεν δινω ούτε μισή δεκάρα για μάρκετ βαλιου μισθούς λεφτά μεταγραφές κλπ. Ειδικά από την χώρα της σαμπας .Νομίζω ότι πολλά παίζονται κάτω από το τραπέζι. Είναι όπως τα εκατομμύρια του Χαριστέα την εποχή του Παναιτωλικού στην σαουδικη αραβια αν θυμάμαι καλά . Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω...
-
kosths BXL
σωστο αυτο που ειπες για πρωην ανατολικο μπλοκ σε πολλα πραγματα τα στανταρ ειναι αλλα και η εικονα πολλες φορες λιγο θολη...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Για να καταλάβω, ο Παντελακος με την καμπαρντίνα θα παίρνει περισσότερα από το δεξί μπακ;
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ενώ είναι πλέον για υψηλό επίπεδο ο ακριβοπληρωμένος Varela και ο Crespo; μάλιστα....Tony79 έγραψε:Ο Παπαδόπουλος έχει μόνιμο πρόβλημα για αυτό δεν μπορεί να παίξει άλλο σε υψηλό επίπεδο,ο ΠΑΟΚ δεν είναι κέντρο αναξιοπαθούντων και αποκατάστασης
Δεν είναι αλλά σου έφεραν και κάποιους τίτλους ( τους μίσους βασικα ) και δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο τους . Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρεις και άλλους με θέματα ενω μπορείς να πάρεις οποίον θέλεις.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και του πατήρ Lucescu ο.....Azevedo!5 στα 5 σε κατηγορία φάντασμα/παλτό!john4serres έγραψε:Βάλε μέσα και τον Ζίφκο, τι το φοβάσαι;gika έγραψε:Εγώ πάντως ελπίζω να βγει σωστός ο Maxpaok. Πάντως οι τελευταίες κινήσεις του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ήταν οι Φασίδης - Μελιόπουλος, και η πρώτη μετά την επιστροφή είναι ο Τέυλορ...
Αυτός ο Ρουμάνος κάνει τις χειρότερες επιλογές παικτών.
Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν έριξε χρήμα σε μεταγραφή ακραίου μπακ γιατί δεν μπορεί να πάρει την ποδοσφαιρική μετενσάρκωση του Καφού και του Ρομπέρτο Κάρλος. Φέρνει ένα δεξί μπακ από Ουκρανία που λογικά ταιριάζει στα θέλω του σκούφου.
Ελπίζω πως το πακέτο θα πέσει σε άλλες θέσεις, όπως κεντρικού μέσου, σέντερ φορ και πιθανώς και ακραίου επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη. Ο χρόνος θα μας δείξει, ας μην κλαίμε χωρίς νόημα. Όπως και σε άλλους έτσι και σε μένα κάθισε λίγο στο στομάχι ή μεταγραφή του Τέιλορ, αλλά να κάνουμε υπομονή προκειμένου να δούμε το αποτύπωμά του, όπως και όσων έλθουν στο χορτάρι.
Ελπίζω πως το πακέτο θα πέσει σε άλλες θέσεις, όπως κεντρικού μέσου, σέντερ φορ και πιθανώς και ακραίου επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Άντρια και Τζόλη. Ο χρόνος θα μας δείξει, ας μην κλαίμε χωρίς νόημα. Όπως και σε άλλους έτσι και σε μένα κάθισε λίγο στο στομάχι ή μεταγραφή του Τέιλορ, αλλά να κάνουμε υπομονή προκειμένου να δούμε το αποτύπωμά του, όπως και όσων έλθουν στο χορτάρι.