Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από cellophan »

jimbo43 έγραψε:
cellophan έγραψε:Κεν, ποιος είναι αυτός ο Μαργαριτης που αναφέρεις? Έχει ιστοσελίδα; Το μικρό του;

Λάμπρος. Λάμπρος Μαργαρίτης.
https://www.law.auth.gr/el/staff-criminal-margaritis

https://www.metrosport.gr/margaritis-paok-kindinevi-mono-me-chrimatiki-pini-152312
https://www.metrosport.gr/lidia-lithos-tis-dikeosis-tou-paok-152879
https://www.metrosport.gr/me-angixe-evesthisia-savvidi-teli-maou-apofasi-gia-naso-192363

Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Τι θες να κάνει ο Μαυρομάτης και Σια όταν οι άλλοι είναι διαβασμένοι και με σκονάκι απο το σπίτι;

Αχ αθώα παιδιά...

Ούτε ο Κιάνου Ρηβς στο Δικηγόρο του Διαβόλου δεν κερδίζει τέτοια Επι-ντροπή.

Τί γίνεται ΤΩΡΑ είναι το ζήτημα;

Γιαυτό λοιπόν πούτσ@ στο γαύρο στις 23 και κομμένα τα κλάματα.

Θα τον σκίσεις και θα λέει μετά: "ρίξτε τους γιατί αλλιώς θα μου πάρουν το Πρωτάθλημα".

Εκεί θα ξευτελιστεί τελείως και θα κόψει τις εξυπνάδες.
Ναα δείτε που θα ξεχαστούν και τα "εξωγηπεδικά" όπως τα λεν και οι σοβαροί δημοσιογράφοι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αγωνιστικα δε φοβαμαι. Αλλα νομιζω πως παρα τις μπουρδολογιες του σδνα, η αποφαση θα ειναι εις βαρος μας και θα γινει της πουτανας
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:
προσωπικα ρε συ μπανε, ουτε τα μπινελικια θα με κανουν να αισθανθω καλυτερα. τα χωνω καθημερινα..και; οταν τους δω στα ερασιτεχνικα, ισως ανακουφιστω. γιατι ειναι μπασταρδα.

Το ξερω ρε Τζιμπαρε, το ξέρω φίλε μου.
Προσπαθώ κάθε μέρα να πείσω τον εαυτό μου να αποστασιοποιηθεί από όλα, ακόμα και να φύγω από τη χώρα (μου ειναι πολυ εύκολο) σκέφτομαι.
Τα σιχάθηκα όλα και δε μιλάω φυσικά μόνο για το ποδόσφαιρο.

σε νοιωθω ρε μαν. μεγαλη κουβεντα. αν ανεβεις καμια βολτα θεσσαλονικη θα χαρω να την κανουμε απο κοντα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:
mbison έγραψε:Θα παμε με Μπιρδα κ Μαυρομματη κ ένα σταυρό στο χέρι ή να δώσει 1 μυριο σε κανα λαμογιο ποινικολογο που βγάζει τα καθαρματα απο τη φυλακή λαδώνοντας δικαστές;;

πολλη τηλεοραση βλεπεις.

Ο Μάτλοκ είναι διαθέσιμος, τώρα που επιστρέφει το Mega?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μλκ τι πόλεμο τι συστημα εχουμε να αντιμετωπίσουμε και εμεις εδω ειμαστε ευαίσθητοι... Μη ο ενας μη το αλλο απίστευτα πράγματα πρόκληση συνέχεια από αυτούς που έχουν γαμησει τα πάντα σε αυτό το έρμο το ποδόσφαιρο και γενικότερα σε ολο το φάσμα του αθλητισμού
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:
jibbie έγραψε:Νομίζω Κεν με 10 πάτερ ημών είμαστε οκ

Εγώ με 10 "γαμω το μ@υνι που τους γλίστρησε" νιώθω πολύ καλύτερα.
Νομίζω ότι ο μόνος που με νιώθει εδώ μέσα είναι ο Sick.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΙΤΗ!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τα μπασταρδα λοιπον, δεν αργησαν δειλα δειλα να εμφανισουν τις προθεσεις τους..

Super League: Επηρεάζεται το ματς στην Τούμπα

Την προσεχή Δευτέρα έχει ανακοινώσει η Λίγκα πως θα ασχοληθεί με την υπόθεση. Στις 23 του μήνα, ημέρα Κυριακή, είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αν» ενόψει της αναμέτρησης αυτής…

Αυτό έχει να κάνει με την απόφαση που θα πάρει η Λίγκα για το ζήτημα πολυιδιοκτησίας. Διότι με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό.

Και παρά τη νομοθετική τροπολογία που υπήρξε, η UEFA ήταν ξεκάθαρη πως στα μέσα μίας αγωνιστικής περιόδου οι κανονισμοί δεν αλλάζουν.

Οπότε σε περίπτωση που η Λίγκα επιμείνει σε υποβιβασμό, πως θα μπορέσει να γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός…

πηγη: τα μπασταρδα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

painkiller4 έγραψε:Μλκ τι πόλεμο τι συστημα εχουμε να αντιμετωπίσουμε και εμεις εδω ειμαστε ευαίσθητοι... Μη ο ενας μη το αλλο απίστευτα πράγματα πρόκληση συνέχεια από αυτούς που έχουν γαμησει τα πάντα σε αυτό το έρμο το ποδόσφαιρο και γενικότερα σε ολο το φάσμα του αθλητισμού

Σε κάθε φάσμα. Το καρκινογαυριλίκι είναι νοοτροπία, δεν εκπροσωπείται απλά από έναν ξεφτιλισμένο "αθλητικό σύλλογο". Καρκινογαυριλίκι πχ είναι το να δηλώνει ο σταϊκούρας πως οι κυρίως οι τράπεζες πλήρωσαν το μάρμαρο της κρίσης, ο πορνοσάλτε πως 2-3 βρωμιές από σπρέι έξω από το σπίτι του συνιστά χτύπημα στη ... Δημοκρατία, ο "ΠΑΟΚτσής" τελογλου να τολμά να ξεστομίζει πως καλώς έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια οι συντάξεις, μιας και τα χρήματα αυτά δεν ανταποκρίνονταν στις κρατήσεις, που υφίσταντο οι νυν συνταξιούχοι υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων κοκ.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Ακόμα να κατατεθούν οι αγωγές και οι μηνύσεις; Θα περιμένουμε να τις στρέψουμε και κατά των υπολοίπων;
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Επειδή βλέπω η ΠΑΕ να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, "του στυλ είναι αστεία η γνωμοδότηση κλπ".. Να σας υπενθυμίσω ότι τα ίδια έλεγαν και όταν έσκασε το θέμα και τελικά μας τον φόρεσαν κανονικά.

Πριν την γνωμοδότηση της ΕΕΑ είχα πει ότι η απόφαση θα είναι υποβιβασμός. Για τη "δίκη" της Δευτέρας(που σε κάποια εφημερίδα νομίζω Livesport) πήρε το μάτι μου να λένε ότι δε θα γίνει δίκη από την αρχή. Ενώ τα δικά μας ΜΜΕ λένε ότι η υπόθεση ξεκινάει από την αρχή.

Επειδή και από τις 2 μεριές γίνεται προπαγάνδα(προφανώς η άλλη μεριά έχει περισσότερη δύναμη άφου ελέγχει το 70% τον ΜΜΕ), η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το σενάριο να δικαιωθούμε προσωπικά το θεωρώ επιστημονική φαντασίας, καθώς δε θυμάμαι πότε έχει να χάσει ο γαύρος υπόθεση, που να είναι ενδιαφερόμενος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να μην το πολυσκοτίζουμε, διαδικαστικά θα γίνει αυτό που είναι να γίνει. Ναι, εφόσον ο κουλης χρυσός έχει αποφασίσει να χαρίσει το πρωτάθλημα στον κουμπάρο της "αδερφής" του, με τον οποίο "δεν έχει ιδιαίτερη σχέση", και έχει κρίνει αξιόληπτο το ρίσκο, δεν πρόκειται παρά να έχει διεκπεραιωτικό ρόλο το έκαστο δικαιοδοτικό όργανο. Σε πολιτικό έχει - και επίσημα πλέον - αναχθεί το ζήτημα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο κουλάκος, για την ώρα, έχει μείνει εκτός κάδρου ευθείας αναφοράς και επίθεσης από τον επίσημο ΠΑΟΚ. Αν πιστεύει ότι αυτό θα ισχύσει επί μονίμου βάσεως, ας κάνει τις κινήσεις του, όπως πιθανώς έχει υποσχεθεί σε κάποιους. Αν για ένα ζήτημα υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα πια κάποιος δεξιός ΠΑΟΚτσής να φτύσει τη νέα πρεζοκρατία, αυτός είναι το να επιτεθούν πούστικα στον ΠΑΟΚ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πήγε αυτό το σούργελο που παριστάνει τη δικηγόρο, έβγαλε φωτογραφίες του ξενοδοχείου Challet από μακριά, έβγαλε και το συμπέρασμα πως είναι κλειστό ενώ μέσα ήταν όλο το προσωπικό και πελάτες, πήγε και στην πόλη της Ξάνθης, έφαγε σιροπιαστά και καριόκες και έβγαλε το συμπέρασμα πως η ΠΑΕ της πόλης ανήκει στον ΠΑΟΚ. Και η ε.ο. του βοθρολίμανου την έχει κάνει σημαία "δικαίου" την τηλε-περσόνα.
Και οι δικοί μας οι δικηγόροι τι κάνουν; Η ΠΑΕ; Αντί να τους κυνηγήσουν μέχρι να παγώσει ο ήλιος, να μην μπορεί αυτή και ο γαύρος ο άντρας της να πατήσουν στη Β. Ελλάδα μέχρι να γίνει η Αθήνα και ο Πειραιάς θάλασσα χωρίς ξηρά, μας τυρβάζουν περί βεβαιότητας δικαίωσης. Οψόμεθα, αν και το συντακτικό της εισήγησης της εεα του γαυρενάκη είναι όντως για ανακύκλωση, αλλά δεν ζούμε σε ευνομούμενη χώρα, αλλά στην αιλάντα που είναι υποχείριο ενός υπόδικου υποκειμένου που κανένας δεν θέλει ή δεν τολμά να αγγίξει.
Με το δίκαιο και την αγάπη πήγε ο Χριστός και Τον σταυρώσανε. Εμείς δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, αλλά μια γλαφυρή εικόνα μας έδωσαν τα αδέλφια του εξωτερικού, μία εικόνα των οποίων πήρα προσωπικά στο Μόναχο πριν 10 χρόνια και έμεινα άφωνος από την πώρωσή τους για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Πάνω κάτω όπως τα λέει ο Νάβι. Και στο πλαίσιο της πολιτικής πίεσης εντάσονται και οι τοποθετήσεις Μπαλτάκου . Νομικά μεν, αλλά άκρως πολιτικές δε.
Ο επίσημος ΠΑΟΚ ορθά άφησε εκτός τον Κούλη μέχρι στιγμής για να του δώσει και την ευχέρεια ελιγμών.
Η ΠΑΕ θέλω απλά νομικά να ξεφτιλίσει τις περίφημες συνδέσεις DIMERA, IKE, RFA (πχ υπό ποιες προϋποθέσεις δικαιούχος ομολογειακού δανείου θεωρείται αυτομάτως και μέτοχος με δικαστικά προηγούμενα) κλπ και ούτε καν ασχοληθεί με τις υποκειμενικές κρίσεις (άσχετες με την υπόθεση).
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Pablito έγραψε:Επειδή βλέπω η ΠΑΕ να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, "του στυλ είναι αστεία η γνωμοδότηση κλπ".. Να σας υπενθυμίσω ότι τα ίδια έλεγαν και όταν έσκασε το θέμα και τελικά μας τον φόρεσαν κανονικά.

Πριν την γνωμοδότηση της ΕΕΑ είχα πει ότι η απόφαση θα είναι υποβιβασμός. Για τη "δίκη" της Δευτέρας(που σε κάποια εφημερίδα νομίζω Livesport) πήρε το μάτι μου να λένε ότι δε θα γίνει δίκη από την αρχή. Ενώ τα δικά μας ΜΜΕ λένε ότι η υπόθεση ξεκινάει από την αρχή.

Επειδή και από τις 2 μεριές γίνεται προπαγάνδα(προφανώς η άλλη μεριά έχει περισσότερη δύναμη άφου ελέγχει το 70% τον ΜΜΕ), η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το σενάριο να δικαιωθούμε προσωπικά το θεωρώ επιστημονική φαντασίας, καθώς δε θυμάμαι πότε έχει να χάσει ο γαύρος υπόθεση, που να είναι ενδιαφερόμενος.

Ακριβώς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”