Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Το ότι είμαστε μπανανία όμως, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε και μέχρι τις 31.
Νομίζω ότι το χθεσινό αποτέλεσμα έδωσε μια παραπάνω "άνεση" στους υπεύθυνους της ομάδας πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί και ευεργετικό.jibbie έγραψε:καλα ολα αυτα, αλλα ξημερωνει 15 Γεναρη, και δεν εχουμε ανακοινωσει ουτε μιση ανανεωση, ουτε μιση μεταγραφη.
Στο θέμα των μεταγραφών δεν έχω πρόβλημα να αργήσουμε 2-3 μέρες ακόμα αν είναι να πάρουμε κάτι πραγματικό καλό.
Στο θέμα των ανανεωσεων θα ήθελα κι εγώ πιο γρήγορα αντανακλαστικά.
Ίδωμεν...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Macho έγραψε:Ανέφερα σε προηγούμενο ποστ το επίπεδο. Ή αν προτιμάς από τα 3-4 τελευταία ονόματα που αναφέρθηκαν εδώ, είναι παρόμοιο.
@barlow γκεσταλτ ανήσυχο διαθέτει

Nα φανταστώ είναι 32χρονών Πορτογάλος; φιλε @Macho καλά το πάω..;
Να πάρουμε τον Μανιά που δεν έχει καθόλου γκεσταλτ και καλύπτει και τα κριτήρια που έβαλε ο Δεμίρης. Άσε που για πριμ υπογραφής θέλει μια νουγκατίνα και μια σεράνο.
-
Τώρα που το ξανασκέφτομαι την προηγούμενη φορά που έγραψα το κάντε καμιά μεταγραφή, μετά από λίγο πουλήσαμε τον Prijovic στην ρήτρα. Ας ελπίσουμε να ήταν απλά σύμπτωση και να μην είμαι μαυρόγατα και πουλήσουμε κανέναν άλλο βασικό και τρέχουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Λιγο πιο ηρεμα να εκφραζομαστε μεγαλε.Black--4 έγραψε:Προφανες για.εσενα και με το να τους πριζεις ολους μεχρι να συμφωνησουν μαζι πιστεψε με κουραζειςjoshua έγραψε:Οσον αφορα τις επαναληψεις το δεχομαι και απολογουμαι.Το ξερω οτι εχω μια ταση οταν θεωρω κατι προφανες να προσπαθω να κανω και αλλους να το δουν.Sorry guys!!!
Τελικά μάγκες αυτόν πήγε να φέρει ο τεχν.διευθ μας που έλεγαν και τα ΠΑΟΚτσίδικα εκπομπές αν το καταφέρει θα είναι "Ο Παιχταράς" ηλικίας 27-30 και έψαχνα και εγώ χθες λέω τι αμυντ.χαφ λένε..και λένε..
Ο ΠΑΟΚ πήγε για το «μπαμ» με Βούκσεβιτς
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς για τα χαφ.
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, ο Μπράνκο προσπάθησε να φέρει παίκτη, που θα «κλείδωνε» τη μεσαία γραμμή του πρωτοπόρου της Super League
Ο ΠΑΟΚ ήταν σε επαφές με τη Λεβάντε για το δανεισμό του Νίκολα Βούκσεβιτς.
Ο Βούκσεβιτς 27 ετών, διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου, πήγε το καλοκαίρι που πέρασε από την Μπράγκα στην Ισπανία με 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ πήγε για το «μπαμ» με Βούκσεβιτς
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς για τα χαφ.
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, ο Μπράνκο προσπάθησε να φέρει παίκτη, που θα «κλείδωνε» τη μεσαία γραμμή του πρωτοπόρου της Super League
Ο ΠΑΟΚ ήταν σε επαφές με τη Λεβάντε για το δανεισμό του Νίκολα Βούκσεβιτς.
Ο Βούκσεβιτς 27 ετών, διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου, πήγε το καλοκαίρι που πέρασε από την Μπράγκα στην Ισπανία με 9 εκατομμύρια ευρώ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 15 Ιαν 2019, 00:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
TheCursed έγραψε:αντεεεεεεεεεεεεε σκασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το θέμα ήταν σε καλό δρόμο αλλά οι δύο πλευρές τα χάλασαν στην οψιόν αγοράς. Η Λεβάντε ήθελε πολλά λεφτά για οψιόν αγοράς και έτσι το ζήτημα «κόλλησε».
*'Αρα πάμε για άλλον...
το ειπε αρκετα πιο πανω o macho δν ηταν ο βουκσεβιτς για αλλον παμε απλα προσπαθουμε να τν πεισουμε να πει ναι.D4rKShaDow έγραψε:TheCursed έγραψε:αντεεεεεεεεεεεεε σκασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
Το θέμα ήταν σε καλό δρόμο αλλά οι δύο πλευρές τα χάλασαν στην οψιόν αγοράς. Η Λεβάντε ήθελε πολλά λεφτά για οψιόν αγοράς και έτσι το ζήτημα «κόλλησε».
*'Αρα πάμε για άλλον...