Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
O γαυρος στον βαθμολογικο πινακα φαινεται με 47, αλλα πρωτοδικα εχει φαει -3 για επεισοδια με ΑΕΚ, οποτε αν μεινει η ποινη θα πεσει στους 44.
Μονη ρεαλιστικα αντιπαλος μας η ΑΕΚ λοιπον. Ολα για ολα την Κυριακη, τουλαχ 2 γκολ διαφορα για να υπερτερουμε σε περιπτωση ισοβαθμιας.
Αυτη η ΑΕΚ θα γκελαρει οπωσδηποτε ειδικα στα ματς με τις ενδιαφερομενες μικρες ομαδες.
Μονη ρεαλιστικα αντιπαλος μας η ΑΕΚ λοιπον. Ολα για ολα την Κυριακη, τουλαχ 2 γκολ διαφορα για να υπερτερουμε σε περιπτωση ισοβαθμιας.
Αυτη η ΑΕΚ θα γκελαρει οπωσδηποτε ειδικα στα ματς με τις ενδιαφερομενες μικρες ομαδες.
- Sick Bastard
Τη Ριζούπολη τη θυμάσαι;Pastor_of_Muppets έγραψε: Χθες έγραψα ότι αν ήταν ομάδα ΠΟΚ στη θέση μας δε θα έπεφτε τίποτα σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα.
Τον αγώνα με τον γαύρος-βάζελος με τον Σισέ τον θυμάσαι;
Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που με νίκη φεύγαμε +5 και έφαγε φωτοβολίδα ο Γλύκος και στο τέλος μπήκαν μέσα και οπαδοί, ούτε εκείνο θα το θυμάται. Αλλά εκεί ο Αρετόπουλος στο φα δεν έγραψε τίποτα. Η διαφορά είναι αυτή. Όχι ο κόσμος.
Πάστορα, άμα ξαναποστάρεις τέτοια παπα(στο)ριά, διάλεξε ποιος απ τους δύο θα είσαι, για να είμαι εγώ ο άλλος...Pastor_of_Muppets έγραψε: Χθες έγραψα ότι αν ήταν ομάδα ΠΟΚ στη θέση μας δε θα έπεφτε τίποτα σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα.

στα συγκεκριμενα ματς και σ'ενα σωρο άλλα ποτε δεν τιμωρηθηκαν, αυτοι εχουν το ελευθερο να πετουν οτι θελουν, ακομη και χαρτια
- Παλαιολόγος
goran 64 έγραψε:Πάστορα, άμα ξαναποστάρεις τέτοια παπα(στο)ριά, διάλεξε ποιος απ τους δύο θα είσαι, για να είμαι εγώ ο άλλος...Pastor_of_Muppets έγραψε: Χθες έγραψα ότι αν ήταν ομάδα ΠΟΚ στη θέση μας δε θα έπεφτε τίποτα σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα.
![]()

- Pastor_of_Muppets
Sick Bastard έγραψε:Τη Ριζούπολη τη θυμάσαι;Pastor_of_Muppets έγραψε: Χθες έγραψα ότι αν ήταν ομάδα ΠΟΚ στη θέση μας δε θα έπεφτε τίποτα σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα.
Τον αγώνα με τον γαύρος-βάζελος με τον Σισέ τον θυμάσαι;
Mīngus έγραψε:Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που με νίκη φεύγαμε +5 και έφαγε φωτοβολίδα ο Γλύκος και στο τέλος μπήκαν μέσα και οπαδοί, ούτε εκείνο θα το θυμάται. Αλλά εκεί ο Αρετόπουλος στο φα δεν έγραψε τίποτα. Η διαφορά είναι αυτή. Όχι ο κόσμος.
Όλα τα θυμάμαι μια χαρά. Εσείς παρανοήσατε. Εκτός αν θεωρείτε τη δικιά μας θέση ίδια με τη θέση του γάβρου επί παράγκας και Σαρρή-Γκιρτζίκη που και μολότοφ να έριχναν ο γάβρος αφαίρεση βαθμών δεν έβλεπε.
Eν ολιγεις το πρωταθλημα θα κριθει στο Εφετειο της ΕΠΟ.
Και για μας και για τους -3 του γκει στο ματς με την ΑΕΚ
Και για μας και για τους -3 του γκει στο ματς με την ΑΕΚ
Υπαρχει μια ταση απο πολλους ,ελα μωρε τι εκανε το παλλικαρι ,μια κορδελα εριξε οπως χιλιαδες,ελα που την εριξε ομως οταν ολοι ειχαν σταματησει και αυτος ηθελε να κανει τη μαγκια του,θελει σκισιμο πατοκορφα και να μην ξαναπατηση στο γηπεδο και σε συνδεσμο,γιατι μ αυτη την κορδελα τυλιξε στον λαιμο εκατομμυριων φιλαθλων μας τα ονειρα μας,το θεατρο που εκανε ο αλλος ερχετε σε δευτερη μοιρα αφου το ξεραμε οτι αυτο ηθελαν,την αφορμη,και αυτη την εδωσε
Τα έχει αρπαξει αυτος και καθόμαστε ολοι οι αλλοι και συφυλιαζομαστεmiselinio έγραψε:Υπαρχει μια ταση απο πολλους ,ελα μωρε τι εκανε το παλλικαρι ,μια κορδελα εριξε οπως χιλιαδες,ελα που την εριξε ομως οταν ολοι ειχαν σταματησει και αυτος ηθελε να κανει τη μαγκια του,θελει σκισιμο πατοκορφα και να μην ξαναπατηση στο γηπεδο και σε συνδεσμο,γιατι μ αυτη την κορδελα τυλιξε στον λαιμο εκατομμυριων φιλαθλων μας τα ονειρα μας,το θεατρο που εκανε ο αλλος ερχετε σε δευτερη μοιρα αφου το ξεραμε οτι αυτο ηθελαν,την αφορμη,και αυτη την εδωσε
- hasio_john
Νομίζω στης 10 ξεκίνησε η διαδικασία για να το τοποθετηθούν μια τελευταία φορά οι νομικοί της κάθε ομάδας και φυσιολογικά (όπως έχει γίνει και κατά καιρούς σε παρόμοιες υποθέσεις) η απόφαση βγαίνει εντός της ημέρας! Το θεωρώ απίθανο να μην έχουμε τελική απόφαση σήμερα και ελπίζω να είναι θετική για μας. Δύσκολο ως απίθανο, αλλά όσο ζεις ελπίζεις...obanebane έγραψε:Τι ώρα βγαίνει η απόφαση;
Καμιά διαδικασία δε ξεκίνησε στις 10 χασιο. Μέχρι τις 10 είχαν διορία οι δικηγόροι να δώσουν υπομνήματα. Από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί η απόφαση 

- painkiller4
Ο Μινος χθες το βράδυ είπε ότι θα βγει η απόφαση γύρω στις 4 ωρα.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ειναι -6(το -3 δε φτανει πλεον) για μας και +6 για γαυρο(τα εκτος μετρανε διπλα)
Επεισης ενα μπονους +2 θα παει στη κουλα γιατι αγχωθηκε.
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σας που ασχολειστε ακομα
Επεισης ενα μπονους +2 θα παει στη κουλα γιατι αγχωθηκε.
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σας που ασχολειστε ακομα