20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Ιάσονας »

JohnySSS έγραψε:Οι παίχτες τη λένε στον προπονητή για το σύστημα; Ή για πότε τους βάζει και πότε τους βγάζει απ τον αγώνα και σε ποια θέση;Αυτά κανονικά δεν πρέπει να γίνονται.Από πότε οι παίχτες έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη στο πώς θα παίξει ο κάθε προπονητής;
Τζώνυ δεν ήταν όμως ένα παιχνίδι οπως λες.
Είναι ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι που δικαιολογημένα ο Βιερίνια θα μπορούσε να πιστέψει πως ίσως ήταν το τελευταίο του στον ΠΑΟΚ.
Και τον βάζει στο 90 αλλαγή να παίξει στόπερ για να δείξει τι? Πως και καλά είναι ξοφλημένος? Δεν είναι ο Βιερίνια ένας τυχαίος και ο Φερειρα το ήξερε αυτό. Πες μου γιατί το έκανε, για να τον βγάλει ξοφλημένο το έκανε. Συγνώμη κιόλας αλλά τόσα χρόνια λέμε θέλουμε παίκτες με προσωπικότητα, οποιος έχει και τον θίγουν ή νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά μιλάει. Και στο φινάλε στον ίδιο το είπε για το σύστημα δεν τ έβγαλε στα κανάλια.
Ο Φερέιρα για μένα δεν σεβάστηκε ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε τους παίκτες. Δεν ένιωσε πως προπονεί μεγάλη ομάδα, ήταν εδώ μόνο επειδή τα λεφτά που πήρε ήταν εξωφρενικά. Το ίδιο και ο Ρεμπε.
Και το αποδεικνύει πως τις μλκ με τα τρία στόππερ δεν τις έκανε εκεί που πήγε, και ας λέει τώρα πως να παίξω σαν τον Λουτσέσκου αφού δεν το ξέρω?
Ναι αλλά 541 δεν "διδάσκει" εκεί που πήγε.
Dimg4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Dimg4 »

Gospi έγραψε:Μολις την διαβασα ολη...
Χαλαρο ξεβρακωμα σε διοικηση Ρεμπε Φερειρα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε λιγες φρασεις εδειξε ποση ζημια εκανε ο φερειρα στο περασμα του, το ποσο αποστασιοποιημενος ηταν και τις εμμονες του.
Μπραβο αρχηγε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Α, ρε αρχηγέ! Με μια συνέντευξή σου έγινε χαμός στο τόπικ σου.
Μπα, ολοι συμφωνουμε εκτος απο τον κυριο οβδουλιο που τα εχουμε πει πολλες φορες τι ρολο βαραει εδω μεσα. Ενας μαλωνει με 10
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Ιάσονας έγραψε: Τζώνυ δεν ήταν όμως ένα παιχνίδι οπως λες.
Είναι ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι που δικαιολογημένα ο Βιερίνια θα μπορούσε να πιστέψει πως ίσως ήταν το τελευταίο του στον ΠΑΟΚ.
Και τον βάζει στο 90 αλλαγή να παίξει στόπερ για να δείξει τι? Πως και καλά είναι ξοφλημένος? Δεν είναι ο Βιερίνια ένας τυχαίος και ο Φερειρα το ήξερε αυτό. Πες μου γιατί το έκανε, για να τον βγάλει ξοφλημένο το έκανε. ....
σε εκείνο τον αγώνα, ο ρούλης έπαιζε χωρίς παίχτες στο πάγκο, κλεισμένος πίσω, και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάση.
Η είσοδος του Βιερίνια θα έδινε την δυνατότητα σε μακρινές απομακρύνσεις του ρούλη, η μπάλα να φεύγει απευθείας απο Βιερίνια με σέντρες στην μεγαλη περιοχή του ρούλη
Δεν λέω πως συμφωνώ με την σκέψη, λέω όμως πως υπήρχε σκέψη για την χρήση Βιερίνια στα μπακ που δεν είναι απαραίτητα η υποτίμηση του ποδοσφαιριστή.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Dimg4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Μολις την διαβασα ολη...
Χαλαρο ξεβρακωμα σε διοικηση Ρεμπε Φερειρα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε λιγες φρασεις εδειξε ποση ζημια εκανε ο φερειρα στο περασμα του, το ποσο αποστασιοποιημενος ηταν και τις εμμονες του.
Μπραβο αρχηγε
Ότι και να πεις για το πόσο λοιδωρήθηκε ο Αντρέ εκείνο το διάστημα είναι λίγο. Τα γ@@@σε όλα ο μαέστρος σε επικοινωνία με Ρέμπε
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

gpap έγραψε:
Ιάσονας έγραψε: Τζώνυ δεν ήταν όμως ένα παιχνίδι οπως λες.
Και τον βάζει στο 90 αλλαγή να παίξει στόπερ για να δείξει τι? Πως και καλά είναι ξοφλημένος? Δεν είναι ο Βιερίνια ένας τυχαίος και ο Φερειρα το ήξερε αυτό. Πες μου γιατί το έκανε, για να τον βγάλει ξοφλημένο το έκανε. ....
σε εκείνο τον αγώνα, ο ρούλης έπαιζε χωρίς παίχτες στο πάγκο, κλεισμένος πίσω, και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάση.
Η είσοδος του Βιερίνια θα έδινε την δυνατότητα σε μακρινές απομακρύνσεις του ρούλη, η μπάλα να φεύγει απευθείας απο Βιερίνια με σέντρες στην μεγαλη περιοχή του ρούλη
Δεν λέω πως συμφωνώ με την σκέψη, λέω όμως πως υπήρχε σκέψη για την χρήση Βιερίνια στα μπακ που δεν είναι απαραίτητα η υποτίμηση του ποδοσφαιριστή.
Ρε συ τον έβαλε στο 90 στόπερ ενώ είχε σκοπό να μην τον ανανεώσει και να είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Για μένα επειδή γνώριζε τι σημαίνει Βιερίνια στους οπαδούς είναι η απόλυτη μικροτητα, και η έλλειψη σεβασμού και στον παίκτη αλλά και στον κόσμο που πήγε να χειραγωγησει είναι ασυγχώρητη.
Ακόμα και τώρα δεν είπε μία φορά σαν άντρας πως ξέρεις τον Βιερίνια δεν τον ήθελα στην ομάδα για τους χψ λόγους μόνο διπλωματία, και οι άλλοι δεν τα βρήκαν και δεν περνάει από μένα κλπ.
Προσωπικά τον Φερέιρα πρώτα τον αντιπαθώ σαν άνθρωπο και μετά τον θεωρώ λίγο σαν προπονητή
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στο ΠΑΟΚτσάκι τον Αμπέλ που σε τόσο λίγο καιρό έμαθε ελληνικά και δέθηκε με το λαό, με αποτέλεσμα να ξημερωβραδιάζεται στο φόρουμ και να ξεκινάει αντιπαραθέσεις...

Στο θέμα μας, ο Βιερι δεν είναι ιερή αγελάδα, είναι όμως ο ΑΡΧΗΓΟΣ και ένας ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ θρύλος της ομάδας. Αυτό το γεγονός αυτόματα τον κατατάσσει πάνω από οποιονδήποτε μισθοφόρο περαστικό. Εμένα με κάλυψε η συνέντευξη αυτή και σίγουρα θα ήθελα αντίστοιχες καθαρές κουβέντες και από άλλους παλιότερα (πχ Κλάους).

ΥΓ: Γέρο είσαι κόσμημα και χαίρομαι κάθε φορά να σε διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ιάσονας έγραψε:
Ρε συ τον έβαλε στο 90 στόπερ ενώ είχε σκοπό να μην τον ανανεώσει και να είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Για μένα επειδή γνώριζε τι σημαίνει Βιερίνια στους οπαδούς είναι η απόλυτη μικροτητα, και η έλλειψη σεβασμού και στον παίκτη αλλά και στον κόσμο που πήγε να χειραγωγησει είναι ασυγχώρητη.
Φως φανάρι.
Γιατί; Γιατί έτσι...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ενδεικτικός αποχαιρετισμός μισθοφόρου από αυτούς που τον ήξεραν ως άνθρωπο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά από τόσο καιρό και μιλάμε ακόμη για Abel.
Έχουμε αγώνα την Κυριακή!
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Γέρος έγραψε:Εκ των προτέρων να εξηγήσω ότι δεν θέλω να θίξω απολύτως κανέναν.

Κατά την δική μου άποψη το σημαντικότερο σημείο της συνέντευξης του Αρχηγού ήταν
«Η κουβέντα έγινε με τον κ. Σαββίδη. Όπως έγινε και το καλοκαίρι, αν δεν μιλήσεις απευθείας με τον κ. Σαββίδη, οι πληροφορίες μπορεί να αλλάξουν και να φτάσει κάτι άλλο στα αυτιά του. Από τη στιγμή που συζητήσαμε πρώτη φορά, λοιπόν, μέσα σε μια βδομάδα υπόγραψα».
Οι Άλλοι. Ειλικρινά δεν γνωρίζω γιατί η συνέντευξη του Vieirinha έγινε παραμονές δύσκολου αγώνα με τον βάζελο και μάλιστα στο συγκεκριμένο vortal. Ειλικρινά. Ίσως να μην το θεώρησε μείζονος σημασίας ο ίδιος, ίσως και κανείς από την Διοίκηση να μην τον υποψίασε. Σε τελική ανάλυση ίσως να πιστέψαμε ότι είναι καλή στιγμή να δείξουμε εξωστρέφεια σαν Ομάδα. Είναι τετελεσμένο, τέλος. Θεωρώ ότι δεν έβλαψε πραγματικά τον ΠΑΟΚ.

Γέρος. Θεωρώ απαράδεκτο σαν αυτήν την ηλικία και μετά τα όσα έχω ζήσει, να μην μπορώ ακόμη να συγκρατήσω τα συναισθήματα μου, και να υποκύπτω ακόμη και στα θεωρητικά "πιο αθώα" τρυπήματα. Τι κρίμα ο Ιβάν θα καταστρέψει τον ιστορικό ΠΑΟΚ. Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ, που όμως οδεύει σε εντελώς λάθος δρόμο. Ο λουτσέσκου που μετά από μια λαμπρή καριέρα ως προπονητής στα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης (ΠΑΟΚ), ε και κάτι Αραβίες έχει πια δικαίωμα να διαλέξει όπου θέλει αυτός, αλλά όχι να πισωγυρίσει στον ΠΑΟΚ. Και ξαφνικά φερέιρα, ρε τι μας νοιάζει εμάς αυτός. Τι είναι αυτός για τον ΠΑΟΚ και συνέχεια ο ζωγράφος, ο ποιητής και ξέρω γω. Ο ΠΑΟΚ γνώρισε πραγματικά Μεγάλους Προπονητές, team changers στην κυριολεξία, Χόβαρντ+, Σάνον+, Λόραντ++, Σάντος ...
Η συνημμένη παραπάνω χθεσινή μου ανάρτηση είναι ηλιθία, επιπολαία και άκαιρη. Δεν γίνεται να κάνω τέτοια λάθη, απλά δεν πρέπει πλέον . . . Είναι ξεφτίλα. Μέχρι και τον αγώνα με την πλαστελίνη σιωπώ σε οποιοδήποτε νήμα, θα προσπαθήσω μέχρι τότε ούτε να μπω στο Paokmania, θεωρώ δίκαιη την αυτοτιμωρία μου.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έχει σπουδαίο αγώνα και πρέπει να κερδίσει. Πιστεύω ότι οι μόνες αναρτήσεις που αρμόζουν από Όλους, είναι μόνο εμψύχωσης και τίποτα άλλο.

*θα κάνω την ανάρτηση και στα λοιπά ποδοσφαιρικά νήματα.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Obdulio έγραψε:Ενδεικτικός αποχαιρετισμός μισθοφόρου από αυτούς που τον ήξεραν ως άνθρωπο.

Εικόνα
:lol:
EΓΡΑΨΕΣ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Γέρος έγραψε:Και ξαφνικά φερέιρα, ρε τι μας νοιάζει εμάς αυτός. Τι είναι αυτός για τον ΠΑΟΚ και συνέχεια ο ζωγράφος, ο ποιητής και ξέρω γω. Ο ΠΑΟΚ γνώρισε πραγματικά Μεγάλους Προπονητές, team changers στην κυριολεξία, Χόβαρντ+, Σάνον+, Λόραντ++, Σάντος ...

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έχει σπουδαίο αγώνα και πρέπει να κερδίσει.
Μόνο αυτό και τίποτ' άλλο, γέροντα!
Άντε γιατί πολλή αξία δώσαμε....
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μα δεν μιλησε κανεις για την αξια του (εκτος ενος γραφικου)
Το ποσο αχρηστος και τραγικος ηταν,συζηταμε και επισημαινουμε
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

«Ήταν υπέροχη εμπειρία να δουλεύω με έναν προπονητή σαν και εσένα. Σε ευχαριστώ»
Τάδε έφη κάποιος γραφικός το δίχως άλλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”