Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

o PELKAS ειναι η εικονα του ελληνικου ποδοσφαιρου. ενας παιχτης που θα μπορουσε να κανει καριερα αλλα αντι να σκυψει το κεφαλι κατω να δυναμωσει κ να ασχοληθει μονο με τη βελτιωση του το μονο που καταφερνει ειναι να κολυμπαει στη μετριοτητα κ να μενει στασιμος. δεν υπαρχει παιχτης πελκας να μπορει να παιξει 11 αδα σε σοβαρο ΠΑΟΚ. κ οπως μου ειπε ενας καλος προπονητης ελληνας ..οταν το μυαλο ειναι πανω απο το κεφαλι κανεις βηματα πισω και οχι μπροστα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνώ με μπανε
Μη ξεχνάμε ο γιαννουλης βγηκε καλυτερος νέος περσι κ σε μας αποστολη κι αν
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

obanebane έγραψε:
axristeas έγραψε:
obanebane έγραψε:Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
Εγώ αυτό έθεσα,σε αυτό αν θέλεις απάντησε.
Φορτουνης

Έχω γράψει πλην γαύρου,ήμουν σαφέστατος,κουράζομαι να επαναλαμβάνω τα ίδια.
Ο Φορτουνης είναι από τους 2-3 καλύτερους παίχτες του πρωταθληματος,συνολικά.
Είναι;
Χμ...
Εγώ θυμάμαι ότι φέτος, στην αρχή, Για τα μπάζα ήταν.
Μια ζωή στην κλάψα και στο πέσιμο είναι.

Μπορεί να τα χώνω ώρες ώρες στον Πελκα, (γιατί είχε δυνατότητα να είναι πολύ καλύτερος) αλλά δεν ξεχνάω πέρσι που τον βάρεσε ο άλλος μέσα στον βαζελο κι όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά συνέχισε...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:
axristeas έγραψε:
obanebane έγραψε:Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
Εγώ αυτό έθεσα,σε αυτό αν θέλεις απάντησε.
Φορτουνης

Έχω γράψει πλην γαύρου,ήμουν σαφέστατος,κουράζομαι να επαναλαμβάνω τα ίδια.
Ο Φορτουνης είναι από τους 2-3 καλύτερους παίχτες του πρωταθληματος,συνολικά.

ρε μπανε στο ποστ που παρέθεσε ο σουρμε και συμφώνησε μιλάς για τους δυο καλύτερους έλληνες μεσοεπιθετικά στην ηλικία τοσυ δηλ 22-24

ε ρε φίλε επειδή μου αρέσει η κουβέντα ο μυστα δεν ειναι καρέλης και ο πελκας δεν ειναι φορτουνης και μάνταλος

δε θα σε πει κανεις τιποτα για την οπαδική υπερβολή αλλα αυτο που γραφω ειναι αντικειμενικό

και αν μ πεις ο καρέλης ειναι δυο χρονια μεγαλύτερος θυμήσου τον καρέλη προ διετίας παλι ο μυστα δυστυχως δεν

και να ξέρεις οτι τον γουστάρω το μλκα και τον πιστευω αλλα κάπου κόλλησε δεν ξερω τι και πως και αυτος και ειναι κρινα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:
obanebane έγραψε:Όλοι οι δικοί μας Έλληνες μικροί, είναι καλύτεροι από Γιακουμακηδες,Μπακασετες και λοιπούς αστέρες των μικρομεσαίων ομάδων της σουπερκλικας.
Αυτή τη στιγμή μεσοεπιθετικα έχουμε τους δύο καλύτερους Έλληνες στην ηλικία τους.
Μιλάω για Πελκα,Μυστακιδη.
Εάν αυτοί δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ,τότε οι άλλοι δεν κάνουν ούτε για τη δεύτερη ομάδα.
Μη μου πει κανένας ότι δεν είμαι αντικειμενικός,αυτή τη στιγμή Έλληνας μεσοεπιθετικός που να παίζει στην Ελλάδα και να μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ (πλην γαυρου) δεν υπάρχει.
Συμφωνω.
Επισης.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:Συμφωνώ με μπανε
Μη ξεχνάμε ο γιαννουλης βγηκε καλυτερος νέος περσι κ σε μας αποστολη κι αν
Άσε μανιακ, και τον Μεσι μπορούμε να βγάλουμε αμπαλο εμείς.

Είναι πολλοί οι παράγοντες που ένας παίκτης μπορεί να είναι κορυφαίος σε μια ομάδα και σε άλλη, αντίστοιχης δυναμικότητας να μην είναι στην αποστολή.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba έγραψε:Μπανε, μανταλος.. τουλαχιστον ως προς την ουσιαστικοτητα και το χαρακτηρα που βγαζει.
Ποτέ των ποτών,απλά έχει ηγετική φυσιογνωμία,αυτό τον ξεχωρίζει.
Βασικά μίλησα για παίχτες μικρομεσαίων που είναι νεαροί.
Φορτουνης,Μανταλος είναι φτασμενοι παίχτες,εκτός αυτού είναι περιπτώσεις που δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει,οι λόγοι γνωστοί,να μην επεκταθώ.
Το σχόλιο μου αφορούσε μικρούς Έλληνες μικρομεσαίων ομάδων,πήρα αφορμή από ένα ποστ που μίλαγε κολακευτικά για τον Γιακουμακη.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εστω και ετσι οι μυστα πελκας εμένα προσωπικά περισσότερο με προβληματίζουν παρά να με κανουν να χαίρομαι για την παρουσία φετος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Che μίλησα για παίχτες συγκεκριμένα Έλληνες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Καρελης δεν παίζει, για τον Μανταλο απάντησα και όπως κατάλαβες διαφωνώ, για τον Φορτουνη Συμφωνώ είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον δικό μας,αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ο Μάνταλος υπερτερεί σε δύναμη και σε ωριμότητα (και λόγω καταστάσεων). Σε τεχνική δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα @@ του Πέλκα. Επίσης είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος του Πέλκα για να μην ξεχνιόμαστε.
Προσφέρει βέβαια πολλά στην κούλα αυτού του άθλιου ρόστερ και είναι λογικό, αφού ελλείψει άλλου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που δεν είχε ποτέ ο Πέλκας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Πελκας σε σχέση με τον πεφτουνη στην Ευρώπη έχει κάνει παπάδες

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Ιβιτς παντως αφησε να εννοειθει πως περιμενουμε τις υπογραφες με παικτη και λογικα μιλουσε για τον Ενρικε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Ο Ιβιτς παντως αφησε να εννοειθει πως περιμενουμε τις υπογραφες με παικτη και λογικα μιλουσε για τον Ενρικε.
Είπε ότι θα τον ήθελε ακόμα κι αύριο εδώ τον Βουιγκερ
;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Che μίλησα για παίχτες συγκεκριμένα Έλληνες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Καρελης δεν παίζει, για τον Μανταλο απάντησα και όπως κατάλαβες διαφωνώ, για τον Φορτουνη Συμφωνώ είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον δικό μας,αυτή τη στιγμή.

απλα ρε φίλε επειδή σε ξερω δε γινεται να μην μοιράζεσαι την απογοήτευση μου για αυτούς τους δυο συγκεκριμένα και οπως σου είπα τον μυστα ειδικ τον πίστευα τρελα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπορούμε να μιλάμε εδώ για τις φετινές μεταγραφές του χειμώνα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”