προφιλ του Σεπεδα
Δεν κανει αυτος...δεν ειναι ηγετης..δεν μπορει στις κρισιμες στιγμες..που να μπορουσε κιολας...Rizla έγραψε:ΤΕΛΟΣ
ΣΕΠΕΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ
![]()
![]()
![]()
Αυτόpilotos έγραψε:Αν ξέρεις εσύ βόλεϊ, εγώ είμαι παπάςpaoktzis έγραψε:ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΕΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΩ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΒΑΖΕΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΠΕΔΑ ΒΟΛΛΕΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΛΕΠΩ
SM-G920F
Γατάκια....pilotos έγραψε:Την προηγούμενη αγωνιστική είπαμε... Διαλέξαμε αντίπαλο. Για αυτό σήμερα έπαιξε και μας τόσες αλλαγές.
Ένα διπλό θέλεις στους δύο πρώτους αγώνες στο Ρέντη
SM-G920F
hasio_john έγραψε:Ο πανηγυρισμός ενός 70χρονου περίπου αδερφού με συγκίνησε πολύ σε ένα ριπλέι που μόλις έδειξε!![]()
![]()
![]()
Σιγά , ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, είναι αδερφός, τον πειράζω.hasio_john έγραψε:Εντάξει μάγκες ... ΚΟΨΤΕ το αυτό με τις παραθέσεις από παλιά ποστ!
ΧΑΡΕΙΤΕ την νίκη και αφήστε τις έρευνες, λες και κάτι έγινε που πάνω στα νεύρα του / πίκρα του κάποιος γράφει και καμιά μ@λακία! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ και ας έχουμε τις μικρο-διαφωνίες μεταξύ μας!![]()
pilotos έγραψε:Έχει μείνει ένας mod, μέσα στο Παλατάκι και δεν μπορεί να βγει από τις πόρτες, Έχει κολλήσει από την καυλαααααααααααααααα
SM-G920F