Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Προσπάθησα να διαβάσω τις αναλύσεις αλλά δεν το κατέχω καθόλου με τα οικονομικά οπότε απλά θα πω καλή δουλειά συνεχίστε έτσι! Κάτι για όριο 70% κατάλαβα και πως είμαστε αρκετά παραπάνω, φαντάζομαι με πωλήσεις μεγάλων συμβολαίων+αύξηση τιμής εισιτηρίων+χορηγίες μπορεί να στρώσει η κατάσταση. Ερώτηση, εταιρίες του Ιβαν αν κανουν χορηγία μετράνε; Τυπου OPEN ή Σουρωτη ή οποίες έχει, ή πρέπει να μην φαίνεται σαν υπεύθυνος; Βαλε ρε Ιβαν εκει το σοι να μας σωσεις με μεγάλες χορηγίες κάθεσαι κ ζορίζεσαι τσαμπα 
Ωραία ανάλυση. Τα γράφεις ωραία. Εχω δυο απορίες.Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:06 @Special 4
Ας πιάσουμε ένα ένα αυτά που γράφεις, γιατί όλη η αντεπιχειρηματολογία σου στηρίζεται σε κάποιους άξονες που δεν στέκουν.
Πρώτα ο Ζαφείρης. Την συζήτηση εσύ την πήγες εκεί, όχι εγώ. Και αυτό που είπες για τον Ζαφείρη ισχύει, δεν είναι κάποια αποκάλυψη, έχει ήδη αναφερθεί παλιότερα.
Λες ότι "οι ισολογισμοί δεν έχουν σχέση με τη uefa". Άνοιξέ τον τον κανονισμό, διάβασε ξανά και κατανόησε το.
Το Άρθρο 93 λέει ονομαστικά τι μπαίνει στο scr.
Mισθοί προσωπικού + αποσβέσεις δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών + αμοιβές ατζέντηδων. Και στον παρονομαστή, λειτουργικά έσοδα + καθαρό κέρδος από διάθεση δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών.
Αυτά τα 5 πού νομίζεις ότι γράφονται; Στους ισολογισμούς. Από εκεί τα παίρνει η uefa.
Μάλιστα η ίδια η uefa υποχρεώνει τις ομάδες να αντιστοιχίσουν τα νούμερα του scr με τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις.
Δηλαδή ο ισολογισμός δεν είναι ένα "άσχετο χαρτί", είναι η βάση τους.
Αν αυτό σου είναι άγνωστο, εντάξει, πάμε παρακάτω. Αν το ξέρεις και το προσπερνάς, ok, αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Πάμε στα νούμερα της τελευταίας χρήσης (23-24)
Μισθολογικό ποδοσφαιρικού: 37,05 εκ.
Αποσβέσεις δικαιωμάτων: 6,68 εκ.
Άρα ο αριθμητής του scr είναι 43,7 εκ.
Από την άλλη, καθαρά λειτουργικά έσοδα περίπου 36,7 εκ.
Συν το τριετές μέσο κέρδος πωλήσεων ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (όπως ζητάει το ίδιο το Άρθρο 93.04(β)), έχουμε, 14,48 + 0,46 + 8,70 = 23,64 / 3 = 7,9 εκ./χρόνο.
Δηλαδή ο παρονομαστής βρίσκεται περίπου στα 44,6 εκ.
scr = 98%. Όριο uefa: 70%.
Είμαστε 28 μονάδες έξω. Όχι λίγο πάνω, όχι οριακά. Είκοσι οκτώ μονάδες έξω.
Αυτά είναι τα νούμερα, αν τα αμφισβητείς πες ποιο νούμερο σε χαλάει και από πού το παίρνεις εσύ.
Συνεχίζουμε με την χορηγία στην φανέλα, που αναφέρειςδηλαδή 18/3 = 6 εκ.τώρα έχουμε την ρουμάνικη στοιχηματική με deal 18 εκατομμύρια στην τριετία, που ακριβώς υπερκαλύπτει αυτή τη χασούρα.
Βάλε τα 6 εκ. στον παρονομαστή: 44,6 + 6 = 50,6 εκ. και θα δεις ότι το scr γίνεται 86%.
Παραμένουμε 16 μονάδες πάνω από το τελικό όριο του 70%.
Για να φτάσουμε το 70%, θέλουμε +11,8 εκ. έσοδα τον χρόνο ή -8,3 εκ. μισθολόγιο. Την ίδια στιγμή που ζητάμε και καλά κάνουμε, καλύτερους παίκτες = μεγαλύτερα συμβόλαια.
Αν πιστεύεις ότι με μία χορηγία υπερκαλύπτεται, οκ , πάω πάσο αλλά εμένα επέτρεψε μου να πω πως πρέπει να πουλήσουν Καμαρά - Ντέσπο όσο πιο ακριβά γίνεται!
Άγνωστος παραμένει ο νέος ισολογισμός που εύχομαι και πιστεύω ότι ρίχνει και άλλο τις 16 μονάδες έτσι ώστε να παραμείνουμε εντός ορίων.
Τώρα κάτι που με ενοχλεί ίσως περισσότερο από όλα!
Δεν προσπαθώ να πείσω εσένα και κανέναν άλλο εδώ μέσα. Δεν κάνω καμία εκστρατεία. Δεν ζητάω δημοσιότητα. Δεν κάνω κανένα μασάζ.
Λέω αυτό που βλέπω και τι λέει ο κανονισμός. Αν θες τα δέχεσαι. Αν δεν θες, δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως δεν σημαίνει ότι αναιρείς την πραγματικότητα.
Και επίσης, για να το ξεκαθαρίσω για χιλιοστή φορά, γιατί επιμένεις να μου τοποθετείς μια ταμπέλα ( η εύκολη λύση φυσικά ) "μασέρ της πώλησης".
Δεν θέλω να πουληθεί ο Κωνσταντέλιας. Λέω ότι η ΠΑΕ πρέπει να κόψει τον κώλο της να βρει άλλη λύση, να ξεφορτωθεί μισθολογικά βάρη, να αυξήσει έσοδα, να πουλήσει άλλους όπως αναφέρω πιο πάνω.
Άλλο όμως αυτό, και άλλο να κάνουμε ότι δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχει, και είναι μετρήσιμο.
Εχω την εντύπωση ότι οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου δεν μπαίνουν σαν έσοδο για να πούμε ότι πάει και βάζει ο ιβαν 20 εκατομμύρια. Σωστά ;
Και δεύτερο αυτό με το 70% που λες δεν είμαι πολύ σίγουρος. Θα στο πω από το μάνατζερ που έπαιζα αν θυμάμαι καλά τα έξοδα μπορούσαν να είναι κατάτι λίγο παραπάνω από τα έσοδα. Τύπου 5 εκατομμύρια. Αλλά επειδή σε βλέπω διαβασμένο μαλλον έχω άδικο
Ας πω εγώ τι θα εννοούσα γράφοντας αυτό που γράφει ο Sera4 γιατί έχω πολύ δουλειά αυτό το καιρό και δεν θα με πειράξει το μπαν.Blackgr4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:49Πήγα να απαντήσω βιαστικά, αλλά το μετάνιωσα γιατί μπορεί να μην κατάλαβα καλά τι εννοείς.Sera4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:46Η πλάκα είναι ότι αυτά τα πράγματα έχουν γραφτεί άπειρες φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, τα στοιχεία είναι εκεί για όποιον θέλει να τα μελετήσει, παρόλα αυτά δεν βοηθάνε το γενικότερο αφήγημα οπότε είναι καταδικασμένα να θάβονται κάθε φορά.
Αν δεν πουλήσεις το αφήγημα που θέλει ο όχλος, είσαι καταδικασμένος.
Αν θες και έχεις χρόνο, εξήγησε μου σε παρακαλώ ποιο είναι "το αφήγημα που θέλει ο όχλος"; Ακριβώς έτσι το έγραψες. Ευχαριστώ.
Σου γράφει ο άλλος το FFP είναι υπαρκτό, στο εξηγεί.
Άσε ξέρω γω η ΠΑΕ βρίσκει δικαιολογίες να πουλήσει τον Κωνσταντελια, απαντάς.
Η ΠΑΕ δεν πρέπει να πουλήσει τον Κωνσταντελια σου απαντάει αλλά πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση γιατί θα την βρει μπροστά της.
Άσε μωρέ τώρα παραμύθια για να μην ρίξουν λεφτά είναι το νόημα που απαντάς, πως κάνουν οι άλλοι μεταγραφές και έρχονται από πίσω και οι άλλοι.
Όχι σου λέει πρέπει να προσέξουμε γιατί τα έσοδα μας είναι λιγότερα από τους άλλους γιατί εδώ δεν έχει διάρκειας 500 ευρώ όπως στην ΑΕΚ ούτε νονό στο γήπεδο να δίνει 3 εκατομμύρια το χρόνο και τα συμβόλαια που δίνουμε είναι εξωπραγματικά μεγάλα.
Στήνεται το αφήγημα να πουληθεί ο Κωνσταντελιας πετάγεται κάποιος, τι ύποπτο ρόλο βαράς εδώ μέσα ρε Maklaz λέει και εμείς δεν είμαστε λογιστές έρχονται οι απαντήσεις.
Μα λέει ο Maklaz εγώ δεν θέλω να πουληθεί ο Κωνσταντελιας επισημαίνω μία κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί υπάρχει λόγος που ο Λοβρεν δεν πρέπει να παίρνει 1,2 υπάρχει λόγος που οι Καμάρα Ντεσποτοφ πρέπει να πουληθούν και όχι απλά να φύγουν παραθέτει και νούμερα αναλύοντας τα.
Πάλι ο κόσμος φταίει που η Κούλα έχει περισσοτερα έσοδα θα πεταχτεί κάποιος. Πάντα ο κόσμος θα φταίει?
Μουφα τα στοιχεία θα πεταχτεί κάποιος άλλος δεν τα μεταφράζεις σωστά.
Ο βαζελος γιατί έκανε μεταγραφές 22 εκατομμύρια θα πει ένας τρίτος παραβλέποντας πως έκανε πωλήσεις 47 λόγω FFP.
Είναι φανερό πως θες να πουληθεί ο Κωνσταντελιας τι ρόλο παίζεις θα ξαναπεί ο προηγούμενος.
Μα είπα πως δεν θέλω να πουληθεί ο Κωνσταντελιας ξαναλέει ο Maklaz.
Άσε τον πρόλογο φίλε γιατί προετοιμάζεις το έδαφος τον ξαναρωτανε?
Και όλη αυτή η παράλογη συζήτηση ξεκινάει επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφει.
Για να το κλείσω
Το αφήγημα γενικά είναι πως ο Ρώσος δεν έχει λεφτά και ψάχνει δικαιολογίες να μην τα δώσει, και τόσα χρόνια κάναμε μοκο αλλά τώρα υπάρχει και νέος δυτικός ενδιαφερόμενος νεαρός οπότε όποιος φεύγει από την γραμμή του δεν δίνει λεφτά ο Σαββίδης είναι ύποπτος και συμβιβάστηκε με μία κατάσταση και δεν θα γίνουμε λογιστές και ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.
Εν τω μεταξύ αυτό που πιστεύει ο Maklaz κατά βάθος όπως και πολύ άλλοι (ένας είμαι εγώ) είναι ακόμα χειρότερο για το Σαββίδη γιατί είναι χειρότερο από το να μην έχεις λεφτά να δωσεις το να δίνεις καίγοντας τα χωρίς να πιάνουν τον παραμικρό τόπο πλην ακαδημιών γιατί στο φινάλε το δεύτερο τον προσβάλλει σε προσωπικό επίπεδο ενώ το πρώτο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.
Και στο ποιός είναι ο ρόλος του Maklaz στη συζήτηση? Αυτοί που συντάσσονται πίσω από την λογική σου θεωρούν πως είναι αυτός που προετοιμάζει το έδαφος για πωλήσεις παικτών και για να μην κρυβόμαστε Κωνσταντελια παρολο που λέει ακριβώς το αντίθετο.
Στην πραγματικότητα έχει το ρόλο της Κασσάνδρας που έκανε τις προβλέψεις αλλά δεν την πιστεύε κανείς.
Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τετ 20 Μάιος 2026, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: EDITED: Μικρές αλλαγές για να βγαίνει νόημα του σχολίου
Λόγος: EDITED: Μικρές αλλαγές για να βγαίνει νόημα του σχολίου
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 4):
- nkoss, Parolos, paok apo epilogi, Dalek
Ο ΠΑΟΚ τον Μάρτιο έκανε ότι και η ΑΕΚ. Ομολογιακό δάνειο 10 εκ ευρώ το οποίο θα καλύψει η ντιμερα και καπάκι ανακοίνωσε και αύξηση 13 εκ . Το αν θα καλύψει την αύξηση με μετρητά ή θα μετοχοποιησει το ομολογιακό αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί. Πάντως έχει δημοσιευτεί η αύξηση και το ομολογιακό.
Δε θέλει άγχος. Αν μπουν λεφτά αναγκάστηκε λόγω εξωτερικών παραγόντων αν όμως δε μπουν δεν έχει μια. Πάμε παρακάτω

Δε θέλει άγχος. Αν μπουν λεφτά αναγκάστηκε λόγω εξωτερικών παραγόντων αν όμως δε μπουν δεν έχει μια. Πάμε παρακάτω
Συγγνώμη φίλε @paok_cv αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περεταίρω.
Σε ευχαριστώ όμως που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις και έτσι να σε κάνω να μιλήσεις μιας και βλέπω πως είσαι από 19 και έχεις ελάχιστα ποστ.
Δεν περισσεύει κανείς, να μιλάτε, να εκφέρεται απόψεις και να διαφωνούμε.
Ο ΠΑΟΚ μας αφορά όλους!
Και πάλι συγγνώμη φίλε!

Σε ευχαριστώ όμως που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις και έτσι να σε κάνω να μιλήσεις μιας και βλέπω πως είσαι από 19 και έχεις ελάχιστα ποστ.
Δεν περισσεύει κανείς, να μιλάτε, να εκφέρεται απόψεις και να διαφωνούμε.
Ο ΠΑΟΚ μας αφορά όλους!
Και πάλι συγγνώμη φίλε!
-
Ally Samagoal
Την αναφορά στον Ντελια στην κάνω γιατί στο σχόλιο σου έγραφες να τρέξουμε να κάνουμε πωλήσεις. Ε σου ξεκαθαρίζω ότι εγώ δεν συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Να κόψουν τον λαιμό του να μην πληρωθούν τα στελέχη δεν με ενδιαφέρει τι μόνο να μην πουληθεί.Blackgr4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:14Κακώς αναφέρεις τον Ντέλια στο μοναδικό μου ποστ που δεν τον αναφέρω.Ally Samagoal έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:30Έχει γράψει πάνω από 10 φορές ότι ο Ντέλιας δεν πρέπει να πουληθεί. Το έβαλε και σε bold κιόλας.Blackgr4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:13 Γ@μώ το FFP και την Ουέφα ολόκληρη που ασχολείται μόνο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης εδώ και τόσα χρόνια..
Άσχετο (μπορεί και όχι):
Παναθηναϊκός αγορές τριετίας: 59.71 εκατομμύρια
Παναθηναϊκός πωλήσεις τριετίας: 46,5 εκατομμύρια
ΑΕΚ αγορές τριετίας: 40 εκατομμύρια
ΑΕΚ πωλήσεις τριετίας: 30,5 εκατομμύρια
ΠΑΟΚ αγορές τριετίας: 28,65 εκατομμύρια
ΠΑΟΚ πωλήσεις τριετίας: 52,05 εκατομμύρια
Έχουμε τις λιγότερες αγορές, έχουμε τις περισσότερες πωλήσεις και πάλι με εμάς ΘΑ ασχοληθεί η Ουέφα.
Είναι επειδή ο βάζελος έχει καινούριο γήπεδο, πιο ακριβά διαρκείας, περισσότερα πουλημένα διαρκείας, μεγαλύτερο μ.ο. εισιτηρίων και καλύτερες Ευρωπαϊκές πορείες.. Ohh wait.
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ
Τα ίδια έσοδα έχουμε εμείς και οι χαβουζαίοι? Η κουλα πρώτον με την αλλαγή ιδιοκτησίας δεν επηρεάζεται από το ffp για την πρώτη τουλάχιστον τριετία (μπαίνει φέτος στον 3ο χρόνο) και πέρσι πούλησε Λιβαι Γκαρσία γύρω στα 15 μυρια και τον Πόνσε καμιά 8-10 μυρια και αυτόν. Συν τα πολύ πιο αυξημένα έσοδα λόγω εισιτηρίων και διαρκείας του νέου τους γηπέδου από την πολιτεία. Συν την διαφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, συν την διαφορά δυναμικότητας του μισθού στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.
Όσο για τον βαζελο ήδη του χτύπησε καμπανάκι η UEFA και έτρεξε να πουλήσει Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη για κανα 30αρι μυρια για να σωθεί. Συν ότι σε 1-2 χρόνια μπαίνει σε νέο γήπεδο χτισμένο από την πολιτεία άρα πολλαπλάσια έσοδα όπως φαίνεται και από το παράδειγμα της κουλας.
Όσο για εμάς είχαμε ήδη πρόβλημα στο παρελθόν με το ffp άρα η UEFA μας έχει ακόμα υπό παρατήρηση γιατί και πάλι δεν είμαστε εντός κανονισμού ενώ δεν έχουμε νέο γήπεδο στην επόμενη τουλάχιστον διετία (και το προηγούμενο καλοκαίρι να αρχίζαμε πάλι δεν θα προλαβαίναμε), ούτε έχουμε δυνατότητα να αυξηθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο (Αντί για PAOK TV τότε όλοι έμπαιναν στο πειρατικό) για να φτάσει στα επίπεδα του ΠΟΚ.
Υ.Γ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΙΑ
Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις τι πούλησε ο καθένας, το συνοψίζω επάνω. Τα νούμερα είναι αυτά που αναφέρονται στο transfermarkt. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου.
Ο βάζελος που του χτύπησαν το καμπανάκι, πέρα από το τηλεοπτικό, δεν ξέρω από ποια μαγική προέλευση μπορεί να πιστεύεις πως έχει περισσότερα έσοδα από τον ΠΑΟΚ.
Πωλήσεις λιγότερες, αγορές περισσότερες, διαρκείας λιγότερα, διαρκείας φθηνότερα, μέσος όρος κανονικών εισιτηρίων μικρότερος, Ευρωπαϊκές πορείες ανύπαρκτες, έσοδα από την Ευρώπη ελάχιστα και σίγουρα μικρότερα από του ΠΑΟΚ και μετά από όοοοολα αυτά του χτύπησαν απλά το καμπανάκι.
60 εκατομμύρια σε αγορές έχει κάνει ο βάζελος την τελευταία τριετία. 60!! Υπερδιπλάσια από αυτά που έχουμε δώσει εμείς και δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ στα ποσά που δίνει για συμβόλαια. Και του χτύπησαν απλά το καμπανάκι ενώ εμείς θα έχουμε απαγόρευση μεταγραφών και θα παίζουμε με την Κ19. Οκ, κανένα πρόβλημα.
Βγάλτε τα κομπιουτεράκια και συνεχίστε τις πράξεις. Για μένα κλείνει εδώ - οριστικά, το θέμα. Δεν ξανά ασχολούμαι.
Ο βαζελος όπως σου προανέφερα ξέρει ότι του χρόνου άντε σε δύο χρόνια ότι θέμα έχει θα το ρεφάρει με το γήπεδο. Αρα από εκεί θα πάρει τα μεγάλα τα έσοδα. Οι πωλήσεις του βαζελου έγιναν μετά το καμπανάκι άρα και αυτός ουσιαστικά πούλησε για να σωθεί από το ffp (ή πως το λένε με την νέα του ονομασία). Αρα δεν είμαστε μόνο εμείς. Και ο γαύρος μετά από όμιλο τσλ πούλησε Κωστούλα για 30-40 εκατομμύρια. Και δεν επανεπενδυσε σχεδόν τίποτα από τα λεφτά που πήρε και από τσλ και από πώληση Κωστούλα. Αρα και αυτοί για κάποιον λόγο πούλησαν ένα μεγάλο τους ασημικό.
Συνεπώς όλοι κάποτε έπρεπε να πουλήσουν ή θα πρέπει να πουλήσουν (μόνο η κουλα σώζεται λόγω αλλαγής στο ιδιοκτησιακό ενώ ακόμα έχει ανεβασμένα τα έσοδα λόγω γηπέδου και θα κάνουν καιρό να πέσουν). Δύο λύσεις υπάρχουν. Ή κάνεις γήπεδο ή πουλάς μόνιμα ταλέντα για να παίρνεις λεφτά. Για τους χψ λόγους γήπεδο τόσα χρόνια δεν έγινε άρα ο ΠΑΟΚ αγόραζε χρόνο πουλώντας τα ταλέντα του. Ε θα έρθει ένα σημείο που ταλέντα δεν θα υπάρχουν για να φύγουν για 10-20 εκατομμύρια άρα θα έχουμε θέμα
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
- Ιάσονας
Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 122030904000 (που είχε Αρ.ΜΑΕ.
99130/06/Β/86/77).
Στις 18/05/2026 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης
(ΚΑΚ) 6052390, η από 09/03/2026 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ανώνυμης Εταιρείας με
την επωνυμία ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΑΟΚ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 122030904000,
για την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, σύμφωνα με τις διατάξεις του
άρθρου 27 παρ. 1 του Ν. 4548/2018 και με βάση την από 16/02/2026 Έκθεση του ΔΣ (ενσωματωμένη σε
συνυποβληθέν απόσπασμα πρακτικού ΔΣ με ημερομηνία 16/02/2026) της εν λόγω Ανώνυμης Εταιρίας,
ενόψει συντέλεσης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 122030904000 (που είχε Αρ.ΜΑΕ.
99130/06/Β/86/77).
Στις 18/05/2026 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης
(ΚΑΚ) 6052390, η από 09/03/2026 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ανώνυμης Εταιρείας με
την επωνυμία ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΠΑΟΚ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο ΠΑΟΚ ΠΑΕ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 122030904000,
για την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, σύμφωνα με τις διατάξεις του
άρθρου 27 παρ. 1 του Ν. 4548/2018 και με βάση την από 16/02/2026 Έκθεση του ΔΣ (ενσωματωμένη σε
συνυποβληθέν απόσπασμα πρακτικού ΔΣ με ημερομηνία 16/02/2026) της εν λόγω Ανώνυμης Εταιρίας,
ενόψει συντέλεσης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Ανακοινωθηκε καπου το ομολογιακο?Taseos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:56 Ο ΠΑΟΚ τον Μάρτιο έκανε ότι και η ΑΕΚ. Ομολογιακό δάνειο 10 εκ ευρώ το οποίο θα καλύψει η ντιμερα και καπάκι ανακοίνωσε και αύξηση 13 εκ . Το αν θα καλύψει την αύξηση με μετρητά ή θα μετοχοποιησει το ομολογιακό αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί. Πάντως έχει δημοσιευτεί η αύξηση και το ομολογιακό.
Δε θέλει άγχος. Αν μπουν λεφτά αναγκάστηκε λόγω εξωτερικών παραγόντων αν όμως δε μπουν δεν έχει μια. Πάμε παρακάτω![]()
![]()
Αν κάποιος έχει να αναρτήσει τις προβλέψεις των άστρων για τη δέσμευση κεφαλαίων όταν προκείται για ποδοσφαιρική ΠΑΕ και για αυτάρκεια αλλά όχι για επενδύσεις σε άλλες επιχειρήσεις όπως λιμάνια real estate ferto και οινοποιία τότε παρακαλώ με αναφορά στην πηγή να το αναρτήσει ώστε να καθίσουμε με το νομικό επιτελείο του κάθε χρήστης να αξιολογήσει τα πεπραγμένα και να προτείνει μία οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας μιας ΠΑΕ όπου έχει διαμάντια στις ακαδημίες αλλά όχι τόσο λαμπερά ώστε να παίζουν στην ομάδα την πρώτη που κάνει πρωταθλητισμό της τρίτης θέσης.
Ναι κανονικά στο γεμη, όπως όλες οι αυξήσεις αλλαγές τα ομολογιακά και γενικά ότι αφορά εταιρίες.george188 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:51Ανακοινωθηκε καπου το ομολογιακο?Taseos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:56 Ο ΠΑΟΚ τον Μάρτιο έκανε ότι και η ΑΕΚ. Ομολογιακό δάνειο 10 εκ ευρώ το οποίο θα καλύψει η ντιμερα και καπάκι ανακοίνωσε και αύξηση 13 εκ . Το αν θα καλύψει την αύξηση με μετρητά ή θα μετοχοποιησει το ομολογιακό αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί. Πάντως έχει δημοσιευτεί η αύξηση και το ομολογιακό.
Δε θέλει άγχος. Αν μπουν λεφτά αναγκάστηκε λόγω εξωτερικών παραγόντων αν όμως δε μπουν δεν έχει μια. Πάμε παρακάτω![]()
![]()
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μάθε πρώτα το σημαίνει πρωταθλητισμός και μετά ξαναγραψε.mi8rio έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:56 Αν κάποιος έχει να αναρτήσει τις προβλέψεις των άστρων για τη δέσμευση κεφαλαίων όταν προκείται για ποδοσφαιρική ΠΑΕ και για αυτάρκεια αλλά όχι για επενδύσεις σε άλλες επιχειρήσεις όπως λιμάνια real estate ferto και οινοποιία τότε παρακαλώ με αναφορά στην πηγή να το αναρτήσει ώστε να καθίσουμε με το νομικό επιτελείο του κάθε χρήστης να αξιολογήσει τα πεπραγμένα και να προτείνει μία οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας μιας ΠΑΕ όπου έχει διαμάντια στις ακαδημίες αλλά όχι τόσο λαμπερά ώστε να παίζουν στην ομάδα την πρώτη που κάνει πρωταθλητισμό της τρίτης θέσης.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
- Ally Samagoal, Ιάσονας, paok apo epilogi
mi8rio έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:56 Αν κάποιος έχει να αναρτήσει τις προβλέψεις των άστρων για τη δέσμευση κεφαλαίων όταν προκείται για ποδοσφαιρική ΠΑΕ και για αυτάρκεια αλλά όχι για επενδύσεις σε άλλες επιχειρήσεις όπως λιμάνια real estate ferto και οινοποιία τότε παρακαλώ με αναφορά στην πηγή να το αναρτήσει ώστε να καθίσουμε με το νομικό επιτελείο του κάθε χρήστης να αξιολογήσει τα πεπραγμένα και να προτείνει μία οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας μιας ΠΑΕ όπου έχει διαμάντια στις ακαδημίες αλλά όχι τόσο λαμπερά ώστε να παίζουν στην ομάδα την πρώτη που κάνει πρωταθλητισμό της τρίτης θέσης.
Λιγο απ ολα μια τζατζικι μια πατατες σε μια κατσαρολα. Καλο ειναι τουλαχιστον αν δεν εχουμε γνωση σε συγκεκριμενα αντικειμενα να μην τα κανουμε ολα τουρλου και να κραταμε μια πισινη. Ο ΟΛΘ που εινια κερδοφορος καθε χρονια καθως και οι αλλες επιχειρησεις τι σχεση εχουν με μια ΠΑΕ που πρακτικα ειναι σχεδον απιθανο να ειναι κερδοφορα?
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Ιάσονας, paok apo epilogi
Mολις το βρηκα! τελικα κατι βαζει κ στη ΠΑΕ, κοιτα να δεις ο μπατιρηςTaseos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:58Ναι κανονικά στο γεμη, όπως όλες οι αυξήσεις αλλαγές τα ομολογιακά και γενικά ότι αφορά εταιρίες.george188 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:51Ανακοινωθηκε καπου το ομολογιακο?Taseos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 14:56 Ο ΠΑΟΚ τον Μάρτιο έκανε ότι και η ΑΕΚ. Ομολογιακό δάνειο 10 εκ ευρώ το οποίο θα καλύψει η ντιμερα και καπάκι ανακοίνωσε και αύξηση 13 εκ . Το αν θα καλύψει την αύξηση με μετρητά ή θα μετοχοποιησει το ομολογιακό αυτό δεν το ξέρω. Θα φανεί. Πάντως έχει δημοσιευτεί η αύξηση και το ομολογιακό.
![]()
Πέρα από τα νούμερα ο κόσμος είναι φυσιολογικό να γκρινιάζει. Όσα πήρε ο βάζελος για Βαγιαννίδη-Ιωαννίδη, εμείς τα πήραμε από Κουλιεράκη-Τζίμα. Αν τρώγαν οι βάζελοι καμπάνα από UEFA, όλοι θα έκραζαν τον Αλαφούζο γιατί ρίσκαρε και το μόνο που κατάφερε ήταν δυο κύπελλα από μας (φυσικά). Οι δικοί μας τι θα πούνε; Ρισκάραμε να μπούμε Τσου Λου με Μπακαγιόκο-Τσάλοφ και δεν τα καταφέραμε; Και τώρα πρέπει να πουλήσουμε Κωνσταντέλια;
Λογικό δεν είναι ρε παιδιά να γκρινιάζουμε;
Λογικό δεν είναι ρε παιδιά να γκρινιάζουμε;