Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Δεν τα λεω με δασκαλιστκο υφος.
Τα γραφω γιατι θα παει σε 30 μερες η ληξη των διαρκειας και θα αναρωτιουνται τι εγινε και κοψαμε τοσα λιγα.
Και δεν ειναι η κριση. Γιατι Ιταλια πηγαμε 6000.και Αγγλια αλλες 5000.
Επισης τα θεματα που εθιξα δεν ειναι οικονομικα-διοικητικα, αλλα ηθικα οποτε εχω καθε δικαιωμα να τα τονιζω οσο θελω.Αν και ειναι ευκολως εννοουμενα. Και αυτα δεν ειναι δικη μου θεση αλλα ΟΛΩΝ των οπαδων του ΠΑΟΚ, και οταν λεμε ΟΛΩΝ εννουμε ΟΛΩΝ.
Υ.Γ και ο τ?εος προεδρος μεγαλο παιδι ηταν, και μια χαρα τα σκ@τωσε.
Τα γραφω γιατι θα παει σε 30 μερες η ληξη των διαρκειας και θα αναρωτιουνται τι εγινε και κοψαμε τοσα λιγα.
Και δεν ειναι η κριση. Γιατι Ιταλια πηγαμε 6000.και Αγγλια αλλες 5000.
Επισης τα θεματα που εθιξα δεν ειναι οικονομικα-διοικητικα, αλλα ηθικα οποτε εχω καθε δικαιωμα να τα τονιζω οσο θελω.Αν και ειναι ευκολως εννοουμενα. Και αυτα δεν ειναι δικη μου θεση αλλα ΟΛΩΝ των οπαδων του ΠΑΟΚ, και οταν λεμε ΟΛΩΝ εννουμε ΟΛΩΝ.
Υ.Γ και ο τ?εος προεδρος μεγαλο παιδι ηταν, και μια χαρα τα σκ@τωσε.
όταν λες όλων και εννοείς όλων έχεις καμια εξουσιοδότηση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε έχει βάλει κανένας να μιλάς εξ ονόματος όλων των ΠΑΟΚτσήδων.εξέφραζε σε παρακαλώ την άποψή σου και άσε όλους τους υπόλοιπους να εκφράζουν την δική τους και που ξέρεις μπορεί και να μην συμφωνούν με τη δική σου.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=19220eorptol έγραψε:Ρε guardian ασε το δασκαλιστικο ύφος "Ζήση μην τυχόν κανεις εκείνο η το άλλο " μεγάλο παιδι ειναι καταλαβαίνει δεν ειναι σωστο να φαινετε γιατι έτσι φαινετε ότι τον απειλείς ......πες την άποψη σου και ασε τις εκφράσεις του στυλ " μην τυχόν" και "πρόσεχε καλα " κλπ. εγω πήρα διαρκειας χωρίς να τα ζητήσω αυτα προκαταβολικά έκανα κακο ;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Οι πιο δύσκολες περιπτώσεις
Ο χρόνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ετοιμαστεί όσον αφορά τον έλεγχο Ιουνίου από την UEFA μειώνεται. Γι’ αυτό και από αύριο αρχίζουν οι πρώτες και… θεωρητικά πιο δύσκολες επαφές.
Μέσα από το PAOK24 έχετε ενημερωθεί για τον μεγάλο πονοκέφαλο αυτής της περιόδου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτός δεν είναι άλλος από τους νέους διακανονισμούς που πρέπει να γίνουν για υποχρεώσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
Σε αυτή την φάση, πιο εύκολες θεωρούνται οι υποχρεώσεις των παικτών που συνεχίζουν στην ομάδα. Ο λόγος είναι ευνόητος, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη και ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή ώστε να πάρουν τα δεδουλευμένα. Τα οποία ξέρουν ότι θα πάρουν 100%.
Λίγο πιο δύσκολες είναι οι υποθέσεις παικτών που δεν συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ. Εκεί έχει αποφασιστεί να ασχοληθούν από κοινού Βρύζας και Γεωργιάδης. Πρόκειται για παίκτες που έχουν φύγει ή φεύγουν αυτό το καλοκαίρι και πρέπει να δεχθούν άλλη μία παράσταση για να πάρουν τα χρήματά τους. Πόσο δύσκολο είναι αυτό φανερώνεται και από το ότι κάποιοι εξ’ αυτών για το συμβόλαιο της σεζόν 2011-2012 δεν πήραν καθόλου χρήματα!!
Από αύριο ξεκινούν αυτά τα ραντεβού με παίκτες ή μάνατζερ ή δικηγόρους και με μία σχετική αισιοδοξία ότι γι’ ακόμη μία φορά θα υπάρξει κατανόηση απέναντι στην ομάδα.
----------------------
Μερικοι συνηθιζουν ακομα να αγαπανε ζαγορακη και να πετουν σποντες για βρυζα. Αν θυμαμαι καλα ηταν και καποιος ζαγορακης στην παε...αρα η ευθυνη για αυτο το τραγικο νεο την εχουν και οι 2 αυτοι ΠΑΟΚτσηδες...
Γιατι περνανε αυτα σαν ψιλα γραμματα? Γιατι κυριε εορπτολ? Γιατι κυριε?

Με συγχωρεις , με τι διαφωνεις? , οτι δεν πρεπει να βαλει βετο στο χανουμι και στον ρουλη για μεταγραφες?lefis έγραψε:όταν λες όλων και εννοείς όλων έχεις καμια εξουσιοδότηση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε έχει βάλει κανένας να μιλάς εξ ονόματος όλων των ΠΑΟΚτσήδων.εξέφραζε σε παρακαλώ την άποψή σου και άσε όλους τους υπόλοιπους να εκφράζουν την δική τους και που ξέρεις μπορεί και να μην συμφωνούν με τη δική σου.
Ή για το αν πρεπει να κοψει τις γραμμες προς ΑΡΔ, για να παιρνουν μηνυματα στον κοσμο και να ροκανιζουν προπονητες παικτες και τα λοιπα.
Ασφαλως και δεν εχω εξουσιοδοτηση, αυτα ειναι αυκολως εννουμενα, δεν εξεφρασα κατι που δεν θα το ηθελε ο οποιοσδηποτε.
Εκτος αν εσυ θελεις.
Γκάρντιαν, ο Λέφις ήταν σαφής και μην πουλάς τρέλα. Από αυτή έχουμε όλοι και κερνάμε κιόλας.
Εξέφραζε τις δικές σου απόψεις και μην χρησιμοποιείς φράσεις του στυλ "εκφράζω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".
Δεν εκφράζεις τίποτα παραπάνω από τον εαυτό σου.
Εξέφραζε τις δικές σου απόψεις και μην χρησιμοποιείς φράσεις του στυλ "εκφράζω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".
Δεν εκφράζεις τίποτα παραπάνω από τον εαυτό σου.
ακριβως αυτο μπορει να συμφωνω με κάποια ή με όλα απο αυτά που γράφεις αλλα ο καθένας μιλάει μονο για τον εαυτό του.
Αν καποιος δε θελει να φαει βετο η κουλα και ο ρουλης δεν φταιω εγω, και εχει ψυχολογικα προβληματα.
Ωστοσο χαιρομαι που δεν βρεθηκε καποιος που να στηριζει το παραπανω.
Δεν ειπα οτι μιλαω παντα εκ μερους των οπαδων του ΠΑΟΚ.
Ειπα οτι το συγκεκρημενο εγχειρημα εκφραζει όλους τους οπαδους του ΠΑΟΚ.
Δε μπορω να καταλαβω τι συζηταμε.
Ειναι αυτονοητο οτι τους εκφραζει ολους αυτο το πραμα.
Λες και συζηταμε αν θελουμε να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα ή οχι.
Ωστοσο χαιρομαι που δεν βρεθηκε καποιος που να στηριζει το παραπανω.
Δεν ειπα οτι μιλαω παντα εκ μερους των οπαδων του ΠΑΟΚ.
Ειπα οτι το συγκεκρημενο εγχειρημα εκφραζει όλους τους οπαδους του ΠΑΟΚ.
Δε μπορω να καταλαβω τι συζηταμε.
Ειναι αυτονοητο οτι τους εκφραζει ολους αυτο το πραμα.
Λες και συζηταμε αν θελουμε να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα ή οχι.
σε διαβεβαιω πως ψυχολογικα προβλήματα δεν έχω και δεν θέλω να φάει βέτο η αεκ και ο ρούλης και ξέρεις γιατί δεν θέλω? γιατί δεν είναι εφικτό να φάνε βέτο γιατί η απόφαση θα ληφθεί με πλειοψηφία οπότε δεν μπορεί να ασκήσει βέτο.
Στο σωστό τόπικ, όχι στου Τουρσουνίδη....
Έχουμε σαν ΠΑΟΚ τόσα χρήματα για να έχουμε κάποιον να εκφράζει τις θέσεις της ΠΑΕ?
Δηλ ο Πρόεδρος τι σκατά θα κάνει ?
Άμα είναι να βρούμε κάποια θέση για να μπει και ο Τουρσουνίδης στην ΠΑΕ, βάλτον στις ακαδημίες, εκεί πιο πολλά θα προσφέρει...
Τώρα στην επικοινωνιακή πολιτική ο Τουρσουνίδης?
Τι θα κάνει δηλ θα βγει να μιλήσει και θα αυξηθούν τα διαρκείας ή θα έρθουν και άλλες χορηγίες?
Μόνοι μας ξεφτιλιζόμαστε, έλεος...δεν το καταλαβαίνετε?
Και για να προλάβω κάποιους μπαγλαμάδες (δεν αναφέρομαι στο σαιτ και στο φόρουμ), είδες Ζ.Βρύζα κενό στο επικοινωνιακό κομμάτι..?
Βάλε μια αγγελία όπως έκανες με τον εμπορικό διευθυντή και διάλεξε τον άνθρωπο με το ανάλογο βιογραφικό και μόρφωση...
Έχει ένα σωρό...κόσμο άνεργο με πολλά προσόντα...!
Ποιος θα σου πει τίποτα?
Αλλά είπαμε, εγώ κάνω πόλεμο στον Βρύζα με αυτά που γράφω στην κεντρική ή εδώ ...και η βλακεία χτυπάει κόκκινο..
Έχουμε σαν ΠΑΟΚ τόσα χρήματα για να έχουμε κάποιον να εκφράζει τις θέσεις της ΠΑΕ?

Άμα είναι να βρούμε κάποια θέση για να μπει και ο Τουρσουνίδης στην ΠΑΕ, βάλτον στις ακαδημίες, εκεί πιο πολλά θα προσφέρει...
Τώρα στην επικοινωνιακή πολιτική ο Τουρσουνίδης?

Τι θα κάνει δηλ θα βγει να μιλήσει και θα αυξηθούν τα διαρκείας ή θα έρθουν και άλλες χορηγίες?
Και για να προλάβω κάποιους μπαγλαμάδες (δεν αναφέρομαι στο σαιτ και στο φόρουμ), είδες Ζ.Βρύζα κενό στο επικοινωνιακό κομμάτι..?
Βάλε μια αγγελία όπως έκανες με τον εμπορικό διευθυντή και διάλεξε τον άνθρωπο με το ανάλογο βιογραφικό και μόρφωση...
Ποιος θα σου πει τίποτα?
Αλλά είπαμε, εγώ κάνω πόλεμο στον Βρύζα με αυτά που γράφω στην κεντρική ή εδώ ...και η βλακεία χτυπάει κόκκινο..
Να βολεύουμε τα φιλαράκια και τους γνωστούς.
Γνωστές οι τακτικές.
Χίλια δίκια έχεις .....τόσοι άνεργοι.....και έβαλε τον Τουρδουνίδη μετα δέκα πτυχία στα media.
Ήμαρτον.....!!
Γνωστές οι τακτικές.
Χίλια δίκια έχεις .....τόσοι άνεργοι.....και έβαλε τον Τουρδουνίδη μετα δέκα πτυχία στα media.
Ήμαρτον.....!!
αυτα που γινονται τελευταια δειχνουν και το μεγεθος του πανηγυριου που επικρατησε στον ΠΑΟΚ...ακομα και στον ''ξοφλημενο'' θεοδωριδη χρωσταμε φανταστειτε...τωρα ακουμε για τα κοροιδιστικα μπονους στα συμβολαια που πρεπει να κοπουν μαχαιρι...για δεν τα σφυριζατε μαγκες τοσο καιρο...ξαφνικα φτασαμε να χρωσταμε στον θεοδωριδη ή ξαφνικα τα μπονους εγιναν κοροιδιστικα τωρα τις τελευταιες 2-3 μερες...ο σαχης δεν διατυμπανιζατε εδωσε τα 300 αποκλειστικα για τη μεταγραφη και ελεγε να μην πανε πουθενα αλλου?? και γιατι ξαφνικα ακουμε για συμβολαια απληρωτα απο αρχες 2012(προσοχη μεχρι το δεκεμβρη δεν εχει αναλυθει αν ειναι ξοφλημενα ή απλα διακανονισμενα..)??σορρυ μαγκες αλλα η κακοδιαχειριση ειναι πολυ μικρη κουβεντα για να περιγραψει το τι εχει γινει στην παε ΠΑΟΚ....
υγ τον τουρσουνιδη ρε παιδια για επικοινωνιακο κομματι????τον αγαπαμε τον γιωργαρο ειναι ο μονος γνησιος εκει μεσα μην τον εκθετετε ετσι...
υγ τον τουρσουνιδη ρε παιδια για επικοινωνιακο κομματι????τον αγαπαμε τον γιωργαρο ειναι ο μονος γνησιος εκει μεσα μην τον εκθετετε ετσι...
- kataramenos5
Αυτα που γράφεις με πληγώνουν αφάνταστα γιατι απλά έχεις απόλυτο δίκιοmoican4 έγραψε:Στο σωστό τόπικ, όχι στου Τουρσουνίδη....
Έχουμε σαν ΠΑΟΚ τόσα χρήματα για να έχουμε κάποιον να εκφράζει τις θέσεις της ΠΑΕ?![]()
Τώρα στην επικοινωνιακή πολιτική ο Τουρσουνίδης?![]()
Ποιος θα σου πει τίποτα?