Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από markos4 »

Περιμένω να διαβάσω από τους 3-4 εδώ μέσα που μας έπρηξαν ότι ο Κωνσταντελιας ήθελε να φύγει..ότι την νέα χρονιά θα είναι ξενερώμενος με χαμηλή απόδοση επειδή δεν τον πούλησε ο Σαββίδης.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Σας έγραψα την άποψη μου το μεσημέρι παίδες σας είπα ο Ντελιας δεν φεύγει μετά την συζήτηση με τον Ιβαν
Πάμε για τις επόμενες σκέψεις μου τώρα να ολοκληρωθεί το παζλ σε ότι σκέφτηκα και έγραψα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sourmenetes έγραψε:
JohnDag έγραψε:Επίσης, πρέπει να ειπωθεί και αυτό γιατί θα σκασω. Κι ας είναι οφ τοπικ.

Όσοι γράψατε χυδαιότητες για έναν από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε η ακαδημία μας τα τελευταία χρόνια, εναν από τους invincibles, ένα γνήσιο και αληθινό ΠΑΟΚτσακι ελπίζω να είδατε την συνέντευξη του στον Κουλιανο και τον Σαρο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθετε την ανάγκη να μισείτε παίκτες που πέρα απ’ ότι είναι δικά μας παιδιά, πέρα απ’ ότι προσέφεραν στην ομάδα είναι και οπαδοί αυτής.

Γεια σου ρε Μητσαρα ΠΑΟΚτσακι μου γλυκό, θα ρθει η ώρα που θα επιστρέψεις για να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα της καρδιάς σου.
Για τις χυδαιότητες δεν το συζητάω καν.

Συμφωνώ απόλυτα!

Όταν όμως πέρυσι βγαίνεις και δηλώνεις θα με πάρει οποιος με θέλει πιο πολύ, την ώρα που ξέρεις ότι τα λεφτά της Τουρκίας δεν παίζουν εύκολα στην Ελλάδα, προφανώς το παίζεις στιγνα επαγγελματικά! Και καλά κάνεις!

Μετά όμως υπάρχει κάτι μέσα σε εμάς σαν φίλαθλο κόσμο.
Και εννοείται το καταλαβαίνεις.

Όταν περίμενες με το τηλ στο χέρι την ώρα του ματς πάλι κάτι εμένα τον οπαδο με χάλαγε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει σε κάποια φάση στην Ελλάδα να ξεχωρίσουμε το επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με το οπαδός.

Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να είναι και τα δυο.

Ο επαγγελματίας κοιτάει το μέλλον του και την οικογένεια του.

Ο οπαδός παίρνει το αεροπλάνο από Τουρκία για να ρθει να δει το ματς με τα φιλαράκια του και να πάει στην Τούμπα να πανηγυρίσει.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο σε κάποιους, συνδυάζονται αυτά τα δυο.

Ο Μητσος το ψωμί που έχει φάει απ’ τον ΠΑΟΚ το σέβεται, την ομάδα την αγαπάει (δεδομένα) και είναι οπαδός αυτής.

Το ποσο κοστολογεί τον εαυτό του σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι δικό του θέμα. Και προφανώς αφού τα παίρνει τα λεφτά που θέλει κάτι κάνει καλά.

Ήθελα να ήξερα αν όλοι αυτοί που κρίνουν ήταν στην θέση του θα χάριζαν 300-400Κ τον χρόνο για να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Σε ένα επάγγελμα που έχει μεν πολλά λεφτά αλλά έχει και πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης.

Υ.Γ. Η συζήτηση θα άλλαζε αν πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα. Αλλά του έδινε και ο βαζελος τα λεφτά που παίρνει στην Τουρκία και πηρε ως απάντηση ένα μεγαλοπρεπεστατο όχι. Σε αντίθεση με ότι έκανε ο Μπακασετας. Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σουριναμέζος έγραψε:Θέλω και ανατροπή με Καμαρά πριν τελειώσει η μέρα
Μην μας χαλάς την μέρα ρε συ σουριναμεζε
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Σουριναμέζος έγραψε:Θέλω και ανατροπή με Καμαρά πριν τελειώσει η μέρα
εσύ τον θές μάλλον για τον χάρτη :mrgreen: ..όμως η σελίδα δεν λειτουργεί, θέλουμε να δούμε αν έχουμε παίκτη απ τη Γουινέα και δεν μπορούμε :twisted:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@rene

Άντε καλά ...ας ανακοινωθεί αύριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Σάβ 08 Ιουν 2024, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Εξελίξεις με Καμαρά στον ΠΑΟΚ - Δεν βρίσκει καλύτερη πρόταση!

Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και έβγαλε προς τα έξω πως αν δεν απαντήσει ο Καμαρά αποσύρει την πρόταση του. Το πρόβλημα με τον Αφρικανό μέσο είναι πως ο ατζέντης του θεωρεί πως μπορεί να του βρει πρόταση από την... Παρί (τυχαία η ομάδα τονίζω την υπερβολή). Κατάλαβε πως τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ (τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) δεν τα δίνει άλλη ομάδα. Ή μάλλον τα δίνει μια, αλλά ο παίκτης δεν θελει να πάει εκεί.

Νατα μας :lol: :lol:
Έχεις κάποια πηγή;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@Shivaspace

Είχαμε τον έτερο Καμαρά, τον Ραζαγκί
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και εμένα η άποψη μου ειναι ότι εμείς καταλαγιασαμε το θέμα καμαρα ώστε να του ρίξουμε το μπαλάκι

PAOKKOMOTINI4

sourmenetes έγραψε:Και εμένα η άποψη μου ειναι ότι εμείς καταλαγιασαμε το θέμα καμαρα ώστε να του ρίξουμε το μπαλάκι

Καλά πάμε από Απόψεις ;)
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ένας καμαρά ίσον κανένας :)
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αναπροσαρμογή συμβολαίου οπωσδήποτε αν μείνει κι φέτος.
Αλλιώς για να μην στενοχωρηθούμε , απόρριψη πρότασης δεν σημάνει ότι δεν συζητάμε ενδεχομένως άλλη πρόταση ή πουλάμε Αύγουστο

Όπως και με έχει πάμε για τους όμιλος με οκά μας τα όπλα και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

dalas10 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Εξελίξεις με Καμαρά στον ΠΑΟΚ - Δεν βρίσκει καλύτερη πρόταση!

Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και έβγαλε προς τα έξω πως αν δεν απαντήσει ο Καμαρά αποσύρει την πρόταση του. Το πρόβλημα με τον Αφρικανό μέσο είναι πως ο ατζέντης του θεωρεί πως μπορεί να του βρει πρόταση από την... Παρί (τυχαία η ομάδα τονίζω την υπερβολή). Κατάλαβε πως τα χρήματα που του δίνει ο ΠΑΟΚ (τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) δεν τα δίνει άλλη ομάδα. Ή μάλλον τα δίνει μια, αλλά ο παίκτης δεν θελει να πάει εκεί.

Νατα μας :lol: :lol:
Έχεις κάποια πηγή;
Ο Ζαιρης..
PAOKKOMOTINI4

zoran έγραψε:Αναπροσαρμογή συμβολαίου οπωσδήποτε αν μείνει κι φέτος.
Αλλιώς για να μην στενοχωρηθούμε , απόρριψη πρότασης δεν σημάνει ότι δεν συζητάμε ενδεχομένως άλλη πρόταση ή πουλάμε Αύγουστο

Όπως και με έχει πάμε για τους όμιλος με οκά μας τα όπλα και βλέπουμε
Δεν πωλείται φιλε μου
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Ο τουιτερας κύρι επιμένει Δευτέρα μειτε καμαρα. Δυναμωνουμε πάρα πολύ ειδικά στο κέντρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”