70. Mbwana Ally Samatta
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Σε ερώτηση για την παρουσία των Τισουντάλι - Τσάλοβ στην αποστολή; «Θα δείξουν τα παιχνίδια ποια θα είναι η διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου. Λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια να κάνω αλλαγή στην λίστα. Συνέβη άλλη μία φορά στην Σαουδική Αραβία. Ένιωσα πάρα πολλή πίεση και λυπάμαι γι΄αυτό που συνέβη στον Σαμάτα. Μας έδωσε πάρα πολλά πέρσι. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να πετύχουμε 130-140 γκολ. Δε θυμάμαι παίκτες να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα στο να σκοράρει, με πίεση, με τρεξίματα, με πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα. Και θα ξαναπώ ότι λυπάμαι και είμαι ευγνώμων».
Τι λεει ρε ο ασχετος;;;;;
Τον πουλο τωρα ρε ρουμανογυφτε!!!
- PAOK_Antarctica
-
- Επικοινωνία:
Αυτόν που αγαπάμε να μισούμε ( και στο τέλος θα μας βάλει μόνος του Champions League) ο Thomas Murg!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι θα κάνουμε σήμερα χωρίς Σαμάτα;
Ποιον θα βρίζουμε;
-
- Επικοινωνία:
Και Bannon,Valencia,Bociek,Bakayoko,Crismarevic,Luhoviy, Γιασουμή.Τρομερή ποιότητα για τα δεδομένα της εποχής.Αν μπορούσαμε να θεωρήσουμε κάποιους σαπάκια τις προηγούμενες δεκαετιες αυτοί θα ηταν οι Filomeno,Nimani, Χούτος,Quinn και ο SalmonΧωρικός έγραψε:Κι όμως Μπάρκα, δεν είχαμε!Την δεκαετία του 70 ουσιαστικά χωρίς εννιάρι παίζαμε, θέριζαν μπροστά ο Σαράφης με τον Κούδα. στα ειτις είχαμε τοπ Ελληνες, Κωστίκο , Δημόπουλο, ακόμα και Ιορδανίδη με Καρασσαβίδη. Οι ξένοι μας ήταν ο Μάικ Σμολ, ο γεματούλης Μίκυ Κουίν,Πάολο Γκομίνχεζ, Χοσάμ Χασάν. Στη συνέχεια Φρούσος , Ναλιτζής, ο Οκάς, ο Βρύζας, ο Σαλπι... εεε τους υπόλοιπους τους θυμόμαστε όλοι. Πριν το εβδομήντα δεν θυμάμαι τί είχαμε από φορ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτοί.. Τόσα χρόνια χωρίς τίτλους, δεν είχαμε σαπάκια; Να ρωτήσουμε κανέναν μεγαλύτερο.. Δεν ξεκινά ο ΠΑΟΚ το 2000.
Σε κάποια φάση ήταν μόδα να παίρνουμε φορ και να γίνονται λίμπερο π.χ Μήτογλας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 06 Αύγ 2024, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NikLiverpool
Βρε παιδιά. Δηλαδή τι περιμένατε να πει? Αμάν ευτυχώς δόξα το Θεό που ξεφορτώθηκα τον άσχετο?psykoman έγραψε:Σε ερώτηση για την παρουσία των Τισουντάλι - Τσάλοβ στην αποστολή; «Θα δείξουν τα παιχνίδια ποια θα είναι η διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου. Λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια να κάνω αλλαγή στην λίστα. Συνέβη άλλη μία φορά στην Σαουδική Αραβία. Ένιωσα πάρα πολλή πίεση και λυπάμαι γι΄αυτό που συνέβη στον Σαμάτα. Μας έδωσε πάρα πολλά πέρσι. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και να πετύχουμε 130-140 γκολ. Δε θυμάμαι παίκτες να βοηθούν τόσο πολύ την ομάδα στο να σκοράρει, με πίεση, με τρεξίματα, με πολλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα. Και θα ξαναπώ ότι λυπάμαι και είμαι ευγνώμων».
Καταρχάς ο Λούτσε έχει δείξει ότι είναι 'Ανθρωπος. Δεν πρόκειται να πει κάτι κακό για κάποιον ειδικά που συνεργάστηκε.
Κατά δεύτερον ο Σαμάτα εξακολουθεί να είναι παίκτης της ομάδας. Δεν μπορείς να τον πεταξεις τελείως έξω με περίεργες δηλώσεις.
Τρίτον εξακολουθεί να αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για την ΠΑΕ. Λογικά κοιτάνε που μπορούν να τον δώσουν, μια υπόθεση που θα είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω της απόδοσης του. Ε αν βγει και ο προπονητής και τον θάψει με δηλώσεις μετά που να τον δώσεις?
Οπότε μην τρελλένεστε...
Εχω παθει πλάκα με τις δηλώσεις Λουτσε υπέρ Σαμάτα.
Επισης λεει:
Και Θα ξαναπώ ότι λυπάμαι που έκαναν αυτό στον Αλι Σαμάτα και είμαι ευγνώμων».
Έκαναν ή έκανα?
Επισης λεει:
Και Θα ξαναπώ ότι λυπάμαι που έκαναν αυτό στον Αλι Σαμάτα και είμαι ευγνώμων».
Έκαναν ή έκανα?
Ο Λουτσέσκου κάνει το αυτονόητο με αντίθεση πολλούς εξ υμών στο φόρουμ. Ο Αλί είναι άσσετ του συλλόγου και η κριτική πρέπει να έχει κάποιοα όρια. Ο Σαμάτα ναι ο Σαμάτα βοήθησε με τον τρόπο του και αυτός για την κατά κτηση του τίτλου...ναι δεν έβαλε γκόλ που θα θέλαμε όλοι αλλά πίεσε και βοήθησε στον βαθμό που μπορούσε το κλάμπ.
Μπράβο για το επίπεδο του προπονητή μας που αν όλοι το ακολουθούσαμε ήδη θα είχαμε παίξει ομίλους τσου λου.
Μπράβο για το επίπεδο του προπονητή μας που αν όλοι το ακολουθούσαμε ήδη θα είχαμε παίξει ομίλους τσου λου.

-
Ναι τόσο πολύ βοήθησε που τον έβγαλε 2 μέρες μετά την απόκτηση τσαλοφ, εκτός αποστολής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Τρί 06 Αύγ 2024, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κοιμησου εσυ βαθιά....blackchaos έγραψε:Να τόσο πολύ βοήθησε που τον έβγαλε 2 μέρες μετά την απόκτηση τσαλοφ, εκτός αποστολής.
-
Πως απαντάς έτσι ρε άνθρωπε με συμπλέγματα?Eagle1980 έγραψε:κοιμησου εσυ βαθιά....blackchaos έγραψε:Να τόσο πολύ βοήθησε που τον έβγαλε 2 μέρες μετά την απόκτηση τσαλοφ, εκτός αποστολής.
Τα θελει ο οργανισμος του βέβαια...Daskalos_4 έγραψε:Ευκολακι. Τον Μπράντον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι θα κάνουμε σήμερα χωρίς Σαμάτα;
Ποιον θα βρίζουμε;
Οπως θέλω θα απαντώ .blackchaos έγραψε:Πως απαντάς έτσι ρε άνθρωπε με συμπλέγματα?Eagle1980 έγραψε:κοιμησου εσυ βαθιά....blackchaos έγραψε:Να τόσο πολύ βοήθησε που τον έβγαλε 2 μέρες μετά την απόκτηση τσαλοφ, εκτός αποστολής.
- ΑποστόληςΑ