Από αποψινό tweet δημοσιογράφου των Λύκων προκύπτει ότι είμαστε πρώτο φαβορί για Μπονατίνι, αλλά και ότι δεν προτίθενται να τον αποδεσμεύσουν πριν σιγουρέψουν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία με αντικαταστάτη τουomerta76 έγραψε:Αν αποφάσισαν Μπονατινι, τοτε Μπονατινι.Ας τελειώνουν ομως να πάρουν σειρά και οι αλλες υποθέσεις. Το χαφ αργεί και δεν ξερω κατα ποσο αξίζει να παρακαλάμε τον πρώτο στόχο. Επίσης ας τελειώνουν με τις ανανεώσεις, τράβηξε αρκετά η ιστορία...
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
Κ απ την άλλη όμως πόσοι παίκτες Τσάμπιονσιπ θα έπαιζαν άνετα βασικοί στον ΠΑΟΚ κ όχι μόνο από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμο η απάντηση θα ήταν κ εδώ πολλοιseaman έγραψε:Πασχαλάκη νομίζω.Napoli4 έγραψε:
None taken. Ποιον παίκτη απ'το ρόστερ μας θα έπαιρνε ομάδα της Πρέμιερ ακόμα και για μπακ-απ;
Η αλήθεια βέβαια και η διαφορά είναι πως οι Λύκοι ανέβηκαν στην Premier με Μπονατίνι και σχεδόν άμεσα τον σπρώχνουν στην έξοδο. Επομένως ίσως η σωστή βάση του ερωτήματος να ήταν σε πια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Champion θα μπορούσε έστω ως αλλαγή να σταθεί κάποιος από το ρόστερ μας. Και εκεί νομίζω πως θα απαντούσα πολλοί
Ξέρω ότι σε έχουμε πρήξει ρε macho, αλλά δε γίνεται να ησυχάσουμε.. Ξέρουμε μέχρι πότε θα τον περιμένουμε( τον χαφ) και αν η δεύτερη επιλογή είναι υψηλού επίσης επιπέδου και έτοιμη;;Macho έγραψε:Ο προπονητής ζήτησε ανταγωνισμό και πλουραλισμό στη θέση ώστε να έχει τη δυνατότητα να παίξει και με δύο επιθετικούς αν χρειαστεί που μπορούν να υποστηρίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Γιατί προδικάζουμε την αποτελεσματικότητα μιας μεταγραφής αρνητικά?
Ο Άκπομ δεν πρέπει να στηριχτεί εφόσον δείχνει πως έχει ικανότητες?
Όσο για κάτι νεότερο, δεν υπάρχει πληροφόρηση πως κάτι άλλαξε. Περιμένουν να πει το ναι ο χαφ. Για την ακρίβεια πιέζουν. Δεν είναι ο Βουκσεβιτς αν και ενδιαφερθήκαμε χωρίς όμως να είναι πρώτος στόχος ποτέ.
Τα νούμερο που ακούγονται είναι μικρότερα στην πραγματικότητα για τον Μπονατινι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ hot όνομα στους κύκλους των ατζέντηδων και όλα παίζουν ρόλο
Mετα το χθεσιμο θρίαμβο νομιζω αλλαξαν καποια δεδεμενα, παρεμεινε το +8, ο γαυρος δεν παιρνει παικτες και οι κινησεις που θα γινουν αποσκοπουν στο χτισιμο για να παρουσιαστουμε πανετοιμοι στα προκριματικα του τσ.λ.
+ το ελληνικο στοιχειο, πιστευω Κυριακος Παπαδοπουλος θα ερθει.
Σταφ για να ρθει πρεπει να αλλαξει θεση ο Βιειρινια.
ο Μπρανκο περιμενω να φερει κανα πουλεν του που το γνωριζει καλα, από την Κροατία ή τη Ρουμανία.
+ το ελληνικο στοιχειο, πιστευω Κυριακος Παπαδοπουλος θα ερθει.
Σταφ για να ρθει πρεπει να αλλαξει θεση ο Βιειρινια.
ο Μπρανκο περιμενω να φερει κανα πουλεν του που το γνωριζει καλα, από την Κροατία ή τη Ρουμανία.
Ανέφερα σε προηγούμενο ποστ το επίπεδο. Ή αν προτιμάς από τα 3-4 τελευταία ονόματα που αναφέρθηκαν εδώ, είναι παρόμοιο.
@barlow γκεσταλτ ανήσυχο διαθέτει
@barlow γκεσταλτ ανήσυχο διαθέτει
Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω ένας καλός παίχτης στον κόσμο που με το που θα ακούσει την πρόταση Ελληνικής ομάδας θα υπογράψει μονοκονδυλιά το συμβόλαιο που του προτείνεται. Όπως και να το κάνουμε παίζουμε στην ποδοσφαιρική Μπανανία της Ευρώπης, άρα αυτό το παρακαλάμε τον παίχτη είναι πολύ άτοπο. Διαπραγμάτευση γίνεται προκειμένου να πειστεί να υπογράψει στο τραγικό πρωτάθλημά μας. Εκτός αν μιλάμε καθαρά για μισθοφόρους και όντως τους κάνεις μία τεράστια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν, τότε ναι θα δεχθούν. Αλλά καλός παίχτης να υπογράψει μέσα σε δύο μερούλες νομίζω ότι γίνεται μόνο στην φαντασία μας κι όχι στην πραγματικότητα.
Εν πρώτοις, έχω τελείως διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει "έτοιμος φορ".ΑποστόληςΑ έγραψε: Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας κάτι έχει στο μυαλό του για την Τριάδα του καλοκαιριού: Άκπομ, Κουλούρη και Μπονατίνι. Δεν γίνεται και οι τρεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Οπότε ή ο Κουλούρης θα πάρει μεταγραφή, ή ο Λέο θα επιστρέψει στην Αγγλία. Αλλά δεν γίνεται να πληρώσουμε 1,25 μύριο για ένα εξάμηνο, όταν μάλιστα ο παίκτης μέχρι να ενσωματωθεί θα τελειώνει το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτοιμο φορ, όπως ο Berg ή ο Keseru.
Δεν μπορώ να κατανοήσω την κίνηση. Προφανώς δεν είμαι στο μυαλό του Luce, ούτε του Branco. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας μας πει.
Από εκεί και πέρα: Έχεις μια α' άποψη για Άκπομ-Κουλούρη. Είσαι σίγουρος ότι έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με σένα η Διοίκηση και το Τεχνικό Τιμ; Προσοχή. Δε λέω ότι έχουν διαφορετική άποψη από εσένα, λέω ότι δεν την ξέρουμε, ότι μπορούμε να θεωρούμε ως δεδομένο ότι σκέφτονται όπως εσύ ή όπως εγώ. Λες επίσης ότι δε μπορεί και οι τρεις φορ να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Είναι απολύτως σίγουρο αυτό; Ποιος μας λέει ότι ο προπονητής δεν σκέφτεται να το γυρίσει κάποια στιγμή-ανάλογα με τις ανάγκες-σε 3-5-2; Σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν παράλογο να υπάρχουν και οι τρεις στο ρόστερ;
Ο Μπονατίνι είναι μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού.
Σε σχέση με τον Πρίγιοβιτς υπερτερεί σε: αθλητικότητα, πάσα, ταχύτητα (χωρίς να είναι κανας Μπολτ), ικανότητα και με τα δύο πόδια, ντρίμπλα (χωρίς να είναι μάγος), αμυντική συνεισφορά.
Υστερεί σε εκτελεστική δεινότητα, θα χρειαστεί περισσότερες τελικές ανά γκολ σε σχέση με τον Σέρβο. Από τη μια όμως τα ποσοστά του Πρίγιοβιτς ήταν σχεδόν εξωπραγματικά και τίθεται το ερώτημα αν θα παρέμεναν τέτοια εσαεί, κι από την άλλη, κάποιος με χαμηλότερη ευστοχία θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί στην παραγωγικότητα αν δημιουργούσε περισσότερες ευκαιρίες ανά ματς.
wickerman έγραψε:Όπως και να το κάνουμε παίζουμε στην ποδοσφαιρική Μπανανία της Ευρώπης, άρα αυτό το παρακαλάμε τον παίχτη είναι πολύ άτοπο. Διαπραγμάτευση γίνεται προκειμένου να πειστεί να υπογράψει στο τραγικό πρωτάθλημά μας..
barlow4 έγραψε:Πάλι τζαναμπετης θα έρθει δηλαδή.
Ντου στις γυναίκες όλων των αμυντικών χαφ Βρετανίας ιβηρικής και Ρωσίας όλοι αδέλφια!
Να προλάβουμε τις εξελιξεις
barlow4 έγραψε:Πάλι τζαναμπετης θα έρθει δηλαδή.
Αφού είμαστε και εμείς κατά βάθος
Τον ουαρντα να ρωτήσουμε.rainmaker έγραψε:barlow4 έγραψε:Πάλι τζαναμπετης θα έρθει δηλαδή.
Ντου στις γυναίκες όλων των αμυντικών χαφ Βρετανίας ιβηρικής και Ρωσίας όλοι αδέλφια!
Να προλάβουμε τις εξελιξεις
καλα ολα αυτα, αλλα ξημερωνει 15 Γεναρη, και δεν εχουμε ανακοινωσει ουτε μιση ανανεωση, ουτε μιση μεταγραφη.
Για να μη νομίζετε ότι είμαι από εκείνους, τους σοβαρούς, οφείλω να υπενθυμίσω ότι περίπου στην 40 σελίδα του παρόντος θέματος ήμουν από τους πρώτους που έγραψαν:
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 14 Ιαν 2019, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.